STYLE & QUT + Provence „în îmbrăcăminte

STYLE  QUT + Provence "în îmbrăcăminte

Existența unei cantități imense de stiluri permite posibilitatea unei alegeri bogate de haine potrivite. Cineva preferă siluetele stricte și liniile drepte, iar cineva este necesar să se simtă haine confortabile în stilul străzii.

Și unele fete preferă să adere la feminitate în costumele lor, care se desfășoară cel mai mult stilul de Provence în haine, care vor fi discutate.

Particularități

Provence – Acest nume este un colț confortabil al Franței, umplut cu frumusețe naturală uimitoare, colorată și inspirată.

mare de aer sărat, aromă de ierburi proaspete în creștere în domenii franceze, un buchet de flori, în scădere la lumină solară moale – este toate acestea au stat la baza creării unui stil de măsline în haine.

Deja pentru o lungă perioadă de timp, stilul francez este popular atât în ​​țările europene și în Rusia, așa că absolut orice fată știe ce este.

Preponderența siluete feminine și culori blânde, o varietate de elemente decorative în formă de șobolani de aer și cele mai bune haine dantelă le face în stil de măsline ideal pentru visator, fete blânde, firi sofisticate și sensibile.

Spectrul de culori

Deoarece stilul „Provence“ este caracterizat prin moliciune, sensibilitate și rafinament, nuanțele corespunzătoare trebuie să prevaleze în schema de culori. Pentru stilisticii romantice de măsline, prezența bedtons, nuanțe calde moi.

Decor prezentat sub formă de scurvări și elemente de țesături arse în Soare.

Un alt aspect important în alegerea unei scheme de culori este abordarea stilului de măsline la natură. Toate nuanțele ar trebui să fie naturale, nu luminoase și frică, dar naturale, găsite în condiții naturale, deoarece numele Provence însuși este asociat cu ierburi parfumate, pajiști și câmpuri.

Umbra albă de zăpadă este găsită rar, mult mai caracteristică a stilului de măsline, predominanța tonurilor de vanilie, lapte și smântână. Foarte popular roz, liliac, culori albastre cu un efect ușor de praf.

Uită-te frumos la nuanțele luminoase ale culorilor de lamaie, menta, mentol și fistic. Și printre flori întunecate, sunt permise numai nuanțe moi de nuanțe maro, gri-albastru și gri-violet.

În crearea unei imagini holistice, principalul lucru este să acordați atenție combinației de nuanțe, trebuie să fie armonizate între ele.

Materiale preferate

Regula principală a alegerii țesuturilor, pentru coaserea hainelor în stilul de măsline, este o origine naturală obligatorie. Într-adevăr, o caracteristică a modelelor de îmbrăcăminte de măsline este că toate acestea sunt făcute exclusiv din materiale naturale, iar fibrele sintetice nu sunt permise sub nici o formă.

Faptul este că fibrele sintetice creează disconfort și pot avea un efect dăunător asupra pielii, fără a permite să respire și să venită suficient.

Citește mai mult  Stilul etnic în haine

Frecvența este utilizarea țesuturilor grosiere, dur, creând o anumită formă și siluetă. O excepție poate fi tweed, velur sau velveen folosit pentru costume, fuste și pantaloni.

Preferința este dată țesăturilor ușoare, care creează impresia că marginile fusta se îndepărtează, iar bluzele și puloverele înconjoară ușor silueta.

Pentru o perioadă de vară fierbinte, o mare alegere va fi bumbac natural, sortimente și țesături de lenjerie. Printre materialele preferate, de asemenea, Viscoze și Materialul Chiffon, și tuning incredibil de popular în acest sezon.

Dintre materialele mai dense, bine adecvate pentru offseason, flanel, denim, materiale tricotate moi sau confortabile, plăcute pentru corpul tricoului.

Și cu iarnă rece, material natural de lână, produse de lână și cașmir, piele de căprioară sau îmbrăcăminte de exterior din draperea caldă va face față.

Care se potrivește?

Stilul de măsline de îmbrăcăminte, la prima vedere, poate veni cu absolut orice fată, dar această afirmație este puțin greșită, deoarece fetele sunt departe de fiecare tip de aspect vor fi privite în mod organic într-o astfel de imagine.

Fata – Vara, câștigătorul pielii ușoare și a stenkenilor blonzi răciți, poate fi pur și simplu pierdut pe fundalul costumului oblin, deci este necesar să se dilueze o astfel de imagine cu detalii din alte stiluri sau de machiaj luminos, neobișnuit.

Pentru culoarea fetei, vară cu păr mai întunecat este mai bine să alegeți o imagine în stil francez, cu o predominanță mare de nuanțe ușoare, cum ar fi piersic, liliac ușor, gri-liliac. Pielea palidă va arăta proaspătă și aristocratică pe fundalul unor astfel de tone.

Fetele de culori de iarnă sunt mai bune pentru a evita nuanțele luminoase ale costurilor de măsline, deoarece aspectul rece al unei astfel de doamne tinere poate crea un fel de disarmonie în imagine. Dar nuanțele profunde și întunecate vor ajuta la crearea unor haine uimitoare.

Ideal pentru îmbrăcăminte de măsline apariția fetelor de primăvară și fete-toamnă, deoarece nuanțele calde de bucle și pielea sunt perfect combinate cu o gamă de culori caracteristică a acestui stil.

Bastoane populare

Așa cum am menționat deja, stilul „Provence” este o combinație de aerisire, sensibilitate și feminitate, prin urmare, se obține tăierea lucrurilor.

Pentru fustele acestui stil, nu este deosebit de ciudat stilului înfundat – predominant acestea sunt modele libere, curgătoare și, în unele cazuri, chiar și luxuriante. Mini fuste nu sunt binevenite, cea mai preferată lungime este un midi sau maxi.

În ceea ce privește partea de fustă a rochiilor, puteți spune același lucru, dar cu partea de sus puteți experimenta puțin. Partea superioară a rochiei poate fi sculptată pe figură, are un manșon lung sau scurt și poate fi aerul și liber, decorat cu mâneci volumetrice, deschizând linia de umăr.

Citește mai mult  STYLE "LOF + LOFT" în haine

Cele mai des rochii în stilul de măsline cu călărie în vrac au o gumă de strângere în zona taliei sau sub piept. Datorită acestui element, produsul arată mai feminin.

Este demn de remarcat faptul că îmbrăcămintea exterioară a modei provensale franceze are aceleași caracteristici. De exemplu, partea de jos a stratului în majoritatea cazurilor are o tăietură ușor spartă și, uneori, la soare tăiat sau semi-soare.

Pentru haine în acest stil sunt, de asemenea, caracterizate de gratuite și locuri chiar stiluri de baghete, bluze în vrac și bluze montate cu asistente medicale haotice.

Capsule Sfaturi

Dulapul de capsule – un relativ nou, care a venit la noi din Europa, unde confortul său a fost deja testat de multe femei. Esența dulapului capsulei constă în faptul că toate lucrurile selectate trebuie să fie elegante și combinate cu succes între ele.

Vizor un dulap de capsulă în stil obloen, poți compila zilnic multe costume feminine frumoase, fascinante și atrage multe vederi entuziaste.

Având în vedere toate caracteristicile stilului francez, ar trebui să luați baza pantalonilor tăierii drepte a umbrei de cafea cu lapte din țesături naturale moi și lungimea fustei la genunchi sau MIDI, cu aceleași caracteristici. Pentru femeile cu o cifră non-standard, este mai bine să alegeți produse din materiale dense, siluetă corectivă.

Excelent wax tweed fusta costume nuanțe calde – cafea, lapte, cremă-Baluel, Pudles, bej. În combinație cu astfel de costume, este mai bine să purtați bluze ușoare din țesătura curgătoare cu imprimare florală.

Bluze, topuri și cămăși sunt mai bine să aleagă din plămâni, țesături de aer din nuanțe ușoare care sunt amestecate cu fundul deja selectat.

Atenția ar trebui, de asemenea, să fie plătită stilurilor, deoarece îmbrăcămintea ar trebui să sublinieze avantajele figurii și să nu se concentreze pe deficiențele sale.

Combinație cu alte stiluri

Lucrurile din lucrurile în stilul de măsline sunt combinate nu numai între ele, ci și armonizați cu succes cu hainele altor stiluri, dar numai dacă sunt detalii selectate corespunzător.

De exemplu, rochii de aer blând din țesături moi cu amprente florale, aspect foarte frumos, cu suficientă haine curajoase, rigide și chiar îndrăznețe.

Jachete din piele tăiate cu nituri decorative și spikes, jachete denim cu mâneci lungi și veste denim.

Un pantof masiv sunt, de asemenea, perfecte pentru rochii ușoare și sundrese în stil francez. De exemplu, sandalele mari – gladiatori, cizme de nave și un călcâi masiv înalt, precum și pantofi elegant de stil clasic.

Bluzele luminoase și cămășile din stilul de măsline sunt armonizate cu succes cu un fund de stradă, stil clasic sau de zi cu zi. Pantaloni slabi cu săgeți, pantaloni scurți din piele și tweed, blugi – pantofi și blugi – iubiți.

Citește mai mult  Stilul victorian în haine

La vârf în acest stil blând și elegant fuste perfect adecvate ale stilului MIDI sau MAXI în stilul Boho sau Materchwork. O combinație neobișnuită va arăta luminoasă și interesantă, principalul lucru nu este să-l exagerați cu accesorii și detalii mici – trebuie să fie la minimum.

Imagini frumoase

Imagine incredibil de frumoasă, a cărei măsură este o lungime elegantă de îmbrăcăminte ușor deasupra genunchiului, cu un manșon lung și un guler amânat cu margini rotunjite. Pe un fundal alb există o imprimare florală mică albastră. Marginile produsului sunt decorate cu dantelă gri deschis. Buclele buclele vor completa perfect costumul, iar bărcile albe sau gri deschis ar trebui să fie selectate ca pantofi.

Arcul de vară ușoară, subliniind toate farmecele naturii feminine. Alb rochie de maneci scurte are o tăietură liberă, astfel încât o curea din piele maro în zona taliei completează perfect. Imprimarea albastră închisă intră în notele de lumină ale produsului despre romanticitate, iar o pălărie de paie cu câmpuri largi completează perfect costumul.

Costum, umplut cu ușurință și aer, nu va lăsa indiferentă nici o fată. Top alb luminos cu lanterne cu lanterne perfect combinate cu o fustă de in de culoare gri adâncă. Partea inferioară a fustei este decorată cu reguli de lebede și dantelă, iar în regiunea femurală, produsul este completat de o curea decorativă.

Imaginea de seară uimitoare va cuceri inima tovarășului dvs. și nu va lăsa indiferența înconjurătoare. Rochie foarte frumoasă constând dintr-o căptușeală întunecată a smaraldului și ușoare, dantelă, Top translucid. În zona taliei, produsul este decorat cu centura de aceeași umbră ca și căptușeala. Pentru a crea armonie completă în costum, puteți ridica și pantofii acestei culori.

Îmbrăcăminte pentru femei potrivită pentru vara fierbinte în oraș. Grey Sundress din țesătură ușoară, curgătoare, decorată cu bandă albă de mică adâncime. Lungimea de pe podea accentuează rafinamentul și feminitatea fetei, dar nu este necesar să se combine cu tocurile. Sandalele sunt potrivite pe o talpă plată cu curele subțiri și un ambreiaj elegant dreptunghiular.

Chiar și lucrurile apropiate de clasic, în stilul „Provence” arata incredibil de sofisticat. De exemplu, o cămașă albă fără elemente de fixare, cu un guler ascunse și mâneci lungi, foarte frumos combinate cu o fustă albastră crawing semi-soare. Fusta este decorat cu un mic de imprimare alb, și tricouri manșetă – butoane de aur îngrijite.

rochie albă ușoară fără mâneci, cu o fusta – soarele la genunchi, poate fi considerat un reprezentant clasic în stil francez. Decorul sub formă de benzi luminoase și pantofi pentru a le sub formă de curele și pantofi luminoase sunt perfecte pentru un astfel de produs o, precum și pălării și genți elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: