Totul despre stilul Bebi-Dollars

Totul despre stilul Bebi-Dollars

Multe fete atrag cu pricepere oamenii din jurul bărbaților cu harul lor, aspectul fragil și naivitatea mai înaltă. Stilul de dolland în această privință ajută fetele moderne să demonstreze în hainele lor nevinovăția foarte seducătoare, care atât de mult ca bărbații. Un pic naiv, un pic de flirt, acest stil și-a găsit locul în dulapurile multor frumuseți în domeniul vârstei de la 15 la 30 de ani. În acest articol, luați în considerare totul despre stilul lui Bebi.

Istoria istoricului stilului

Expresia păpușă pentru copii poate fi tradusă ca o „păpușă” – aceasta este o infantilă-feminină, chiar și în propriul stil romantic, care a apărut când în 1956 a mers la ecrane largi ale aceluiași film. În această bandă, eroina principală este teribil de naivă și extrem de imediată, tânără și foarte bună.

Bebi-Dollars sunt uneori în comparație cu stilul la modă al „Lolita”, deoarece există multe caracteristici comune între ele – amândoi au dus la reverența Unaintului Naive Naive. Bebi Dalle este anulat pentru fiecare zi, deoarece modelele din aceste granițe de stil creativ cu feminitate cu experiență și naivitatea copiilor.

Stilul Bebi-Doll se distinge prin prezența multor elemente de la îmbrăcăminte pentru copii – acestea sunt tot felul de garnituri și ruffles, arcuri uriașe. Și, de asemenea, poate exista un decolteu destul de adânc, jumătate detaliile transparente care accentuează sexualitatea și șicana imaginația masculină elocvență.

Ce ar trebui să fie haine?

Cartea de vizită a stilului popular de papusa Bebi poate fi considerată o rochie care ajută la evidențierea naivității copiilor și în același timp – Frank Femininy. Acestea sunt, de obicei, scurte costume cu fustă frumos tăiată și foarte largă, luxuriantă. Potrivit stilului, puteți evidenția 3 varietăți ale acestor rochii.

  • Modele digitale. Există un corset de corp și un strat multi-strat destul de luxuriante. Țesături ușoare, aproape transparente sunt folosite pentru astfel de rochii: mătase luxoasă sau mai elegantă, Fatină fără greutate, Atlas bogat și Guipure. Cum se întâlnesc decorul Ryushi, diverse inserții, dantelă, bibeluri și Volaniki. Corsetul și fundul fustei sunt decorate cu pietre strălucite și paiete, margele mici, broderii delicate sau panglici colorate. Toate acestea ar trebui să arate nu foarte dăunătoare, cele mai drăguțe și dulci și blânde. Mâinile pot fi complet deschise sau ușor ascunse în simulatoare sub formă de felinare.

Neckline aici: rotund, în vederea literei v sau a unei barci elegante. Modelele pot fi pe curele sau fără ele.

  • Produse cu talie ușor umflată. În astfel de modele, linia centurii va fi deplasată mai mare decât locația obișnuită. Aceste rochii vor ajuta la prelungirea vizuală a picioarelor, accentuează în mod deliberat lungimea și armonia.

Aceasta este doar o soluție minunată pentru viitoarele mame, deoarece o astfel de rochie va permite să deghizeze burta crescândă.

  • Trapez. Demonstrează perfect toate avantajele cifrelor femeilor, delicate delicate. Rochia de acest tip este adesea o formă densă și bine deținere, dar, de asemenea, produsă adesea din cele mai fine și curgătoare. Neckline-ul gâtului va fi superficial – sub forma unei armuri decorate bine decorate sau cu un retrofector amântat.

Restrângerea produsului permite rochii de cusut sub forma unui trapezoidal cu drumeții de orice lungime posibilă sau fără ele.

În loc de mâneci în rochii decorate în stilul Bebi-Dollars, astfel de elemente decorative, cum ar fi aripi sau chiar fluturi, în colorant, sunt adesea fete de imprimare sub formă de mazăre mici sau mari, inimi, molii diferite, seturi de arcuri, sărutări.

În aceste costume, multi-strat. Ele sunt potrivite pentru o dată romantică, iar pentru plimbarea obișnuită, și pentru o călătorie cu prietenii din cea mai apropiată cafenea. Rochii în stil naiv al Bebi-Dollars – o soluție excelentă pentru discoteci de absolvire. În saloane de nuntă, astfel de opțiuni pot fi de asemenea văzute.

Designerii la modă asigură – dacă alegeți corect o rochie și ornamente atrăgătoare, un astfel de costum va fi cel mai potrivit peste tot. Cu excepția unei imagini de afaceri în care frivolismul nu este binevenit.

Printurile de stil sunt întotdeauna luminoase și mărite. În plus față de arcurile familiare și fluturii, puteți întâlni dungi colorate și foarte largi, o cușcă mai mare și mai mică, neobișnuită ornamente. Paleta de culori deosebit de populară. Acest lucru este în primul rând o culoare bej, tonuri moi de albastru și verde ceresc, tonuri de aur, de aur și nisip.

Culorile de licitație vor ajuta în special să sublinieze farmecul și tinerii naivi.

Și, de asemenea, adesea în acest stil au folosit pantaloni scurți de cele mai incredibile culori și bluze de la cele mai frumoase țesături. Combinați pantaloni scurți cu vârfuri scurte, tricouri scurte și dimensiuni mici cu jachete care sunt decorate cu inscripții drăguțe, desene naive, flori. Bluze decorate cu garnituri, dantelă blândă, numeroase garnoase.

Pentru toamna rece, designerii au oferit un strat montat. Produsul va fi luxuriante de jos și elegant tăiat de sus. În timpul iernii, pentru a păstra stilul credincios, merită să cumpărați o haină de blană scurtată, cu o linie de talie ușor umflată.

Saragins încălzite, pulovere tricotate cu mâneci foarte largi – toate acestea vor permite atât anotimpurile răcoroase ale anului să păstreze stilul infantilului „păpușilor”.

Și, de asemenea, trebuie să plătiți o atenție separată și la lenjeria de copii. Într-un stil similar, acesta va fi complet lipsit de sex deliberat agresiv, dimpotrivă – aici va fi pronunțat flirting naivity. Nopți foarte transparente cu biblioteci delicate, peignoare scurte cu guri moi, seturi cu pantaloni de păpuși din dantelă – toate acestea sunt, de obicei, decorate cu panglici, dantelă, arcuri de satin.

Pantofi și accesorii

Imaginea obișnuită a unei fecioare tinere într-o rochie practic în aer liber va fi completată perfect cu sandale destul de frivole – cel mai adesea pe o pană înaltă sau pe un toc foarte masiv. Tipurile mai dense de țesuturi ar trebui să fie selectate cu spilete elegante pe tocuri sau fără călcâi.

Uneori există pantofi de balet elegant relevant, iar astăzi vă puteți opri alegerea și pe luminile laconice.

Rochii în stil naiv pot fi combinate perfect cu cackei sportivi și chiar bass. Versiunea de seară a rochiei trebuie să adauge sandale drăguțe pe o mulțime îngustă de înaltă, cu o curea pe tibie. Arcuri, Ryushechki și flori – elemente de decor obligatorii în acest caz. Ideile designerilor moderni sunt nesfârșite, așa că pe străzile de astăzi puteți vedea cu ușurință combinația neobișnuită a stilului Bebi-Dollars cu cizme sau cizme ale armatei nepoliticoase care folosesc dansuri luminoase și pietre.

Un curs similar se umflă ușor bunătatea imaginii fecioare, făcându-l mai interesant.

Excelent mic stil complementului în genți de dimensiuni, ambreiaje miniaturale, decorate cu flori, arcuri, dantelă și volane. Ei trebuie să poarte sau de mână, pe un lanț lung sau curea. Genți de mână poate coincide cu tonul rochiei sau contrastul cu ea. Decoratiuni ar trebui să fie ales luminos, cea mai masivă, în unele cazuri – modestă. Cel mai adesea, puteți vedea bijuterii din materiale plastice – brățări și cercei de nuanță de acid.

Accesorii aici sunt cele mai bune pentru a alege, în funcție de punctul de vedere al dreptului. La plimbare obișnuită pe străzile orașului, puteți alege decoratiuni mari, iar pentru o vacanță – ceva mai mic și mai elegant.

Machiajul și coafura

Și machiaj, coafura și în acest stil infantil ar trebui să ajute la crearea fată mai tânără și proaspătă. luciu Discret pe bureți dolofan, un fard de obraz moale blând și sclipici lumina pe pometi va face orice fată tânără ca păpuși naive. Sculptura feței în acest caz nu merită – umflarea semi-tech aici va fi binevenită. Cilia trebuie să fie făcută cât mai voluminoasă și frumoasă. Sprâncenele sunt pieptănate în sus, astfel încât, în așa fel încât să tragă vizual fața și să-și întinerească imaginea.

Coafuri simple sunt binevenite – Poate fi complet slăbită, panglicate cu jumătate înflorire, coada cu un vârf ușor răsucite, bucle frumoase strânse, cu un indiciu drept de bucle de păpuși.

Pentru a decora astfel de coafuri, puteți folosi accesorii creative sub formă de arcuri, flori, panglici.

La cine și când se potrivește?

Cute Ladys în stilul Bebi-Dollars sunt cel mai potrivit foarte miniatural și cel mai important – fete subțire. De obicei, categoria de vârstă a iubitorilor acestui stil trendy a fost întotdeauna limitată la 30 de ani. În zilele noastre, multe femei în 30 de ani arată încă tineri și proaspete, astfel încât restricțiile lor vin puțin mai târziu.

Cei care au forme de corp luxuriante – într-o imagine de păpuși, ele arată adesea ridicol și chiar poros vulgar.

După 40 de ani, în principiu, este posibil și nu să renunțați complet de stil, dacă utilizați parțial o serie de părți – talie grea într-o rochie de birou sau clătite ușoare, printuri elegante pentru decorațiuni și alte accesorii, machiaj blând și tonuri pastelate de lac.

Bebi-Doll-Style tinute sunt considerate întruparea feminității reale. Ei ajută fetele tinere pentru o vreme distrage atenția de la îngrijorările de zi cu zi, ușor de scânteie în viață în căutarea fericirii feminine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: