Totul despre stilul casual al afacerii

Totul despre stilul casual al afacerii

Stilul casual al afacerii este o versiune mai strictă a casualului zilnic. Acest stil se distinge prin țesături confortabile, dar bune, scumpe, o paletă de culori elegantă, modernă și confortabilă, restrânsă. Datorită versatilității, cauzalul de afaceri este considerat una dintre destinațiile cele mai populare.

Particularități

Acest stil nu este potrivit pentru cei care au un cod strict de îmbrăcăminte de afaceri la locul de muncă (colorate corporale transparente în orice vreme, costum clasic, cămașă albă). Afacerea Casual implică caracteristicile sale.

 1. Oficial, dar nu un costum riguros (fustă și sacou, sacou și pantaloni). Culoare, monofonică sau subțire.
 2. Bluza, partea de sus sau cămașă de tăiat laconic, confortabil, eventual suprasizizizilor (acum este la modă).
 3. Dacă vorbim despre țesături, atunci tricotajul ieftin este inadecvat. Țesăturile trebuie să fie de înaltă calitate, fără strălucire și imprimare alapotoasă.
 4. Fuste de mijloc și mijlocie, drepte, strânse, într-un ori, cu un miros.
 5. Pantalonii trebuie să fie confortabili și elegant – ușor scurtat îngust cu săgeți sau liberi și lungi, ușor defalcate, cuhlot.
 6. În cazul în care nu există reguli stricte în companie, apoi blugi poate introduce o cauzalitate de afaceri. Acestea trebuie să fie monofonice, de înaltă calitate, fără scuffs și găuri.
 7. Rochii în dulapul de lucru trebuie să fie prezente. Poate fi modele clasice ca un caz potrivit (la genunchi și chiar mai jos). Nu există modele din astfel de țesături cum ar fi sifon, mătase.

În sezonul rece Business Casual Style Classic Classic Classic Elegant, Jachete din piele pe blana Croes redus. Este mai bine să se îmbrace în birou pe principiul multi-strat, de exemplu, o cămașă cu mânecă lungă, pulver, pantaloni tricotați sau fuste din piele de lungime MIDI.

Regula principală este țesăturile bune, tăiate elegante, confort și confort.

Care se va potrivi stilului?

-Business Casual stil în îmbrăcăminte – Confortabil și ușor relaxat, dar nu lipsit de reținere. Haine în acest stil poate fi purtat tuturor celor care lucrează în orice instituții publice, companii și birouri, în cazul în care nu există nici o cod vestimentar strict. De exemplu, în bănci sau societăți financiare mari, de obicei, reguli stricte. Casual Business nu se încadrează în acest cadru, astfel încât ar trebui să învețe în avans la locul de muncă cu privire la normele impuse în îmbrăcăminte.

În ceea ce privește tipul și figura, acest stil se va potrivi absolut orice femeie. Desigur, cu condiția ca ea însăși să fie confortabil în astfel de haine. Acest stil este absolut a ta, dacă Suferiți costume strânse nu stricte, pantofi incomode, tricouri clasice.

Privire de ansamblu asupra elementelor

Îmbrăcăminte de orice stil este împărțit în De bază și Adiţional. Este suficient pentru a colecta mai multe seturi de bază, astfel încât lucrurile pot fi combinate armonios unele cu altele. IMPORTANT: Trebuie să alegeți haine potrivite în dimensiune. Pentru femei complet, există mai multe opțiuni pentru haine elegante în stilul unei afaceri de cauzalitate, forma nu este important deloc aici.

Iarnă De asemenea, este important să se urmeze stilul, la fel ca în vara. dulap de iarnă poate consta din 1-2 lucruri superioare de bază, cel mai important – pentru ca acest top este combinat cu orice elemente de dulap și pantofi. pantofi pentru femei în dulap trebuie să fie reprezentat de diferite modele, dar în același stil, dacă vorbim despre versiunea de birou.

Asta este, să lucreze pentru fete, este important să aibă un minim de 3-4 perechi pe sezon.

De bază

Stilistii recomanda întotdeauna și toate au haine bune de bază. Acest lucru înseamnă că, în garderoba ta ar trebui să existe câteva lucruri care sunt ușor combinate unele cu altele, crearea de imagini elegante interesante. Aceste haine trebuie să fie susținute nu numai într-un singur stil, dar, de asemenea, în apel. De exemplu, aveți 2 blaturi pe bretele subtiri: alb-negru. Acestea pot fi combinate cu pantaloni și pantofi, cu blugi și pantofi semi-Shipy, cu fuste de stil diferit. BUSINESS-CASUAL dulap de bază este format din mai multe lucruri.

 • 1-2-3 perechi de pantaloni, De exemplu: clasic redus cu săgeți, scurtată, pantaloni cu talie înaltă și tăiat gratuit, cu o lungime bună (astfel încât călcâiul este aproape închisă), culwood strictă. În moda, este, de asemenea, pantaloni din piele mată și eco-piele de nuanțe pământii. Această opțiune este destul de potrivită în birou.

 • blugi de calitate 2 nuanțe: Negru (gri închis) și albastru clasic. Ele trebuie să fie fără scuffs, fără elemente rupte, cu skinnie o talie medie sau mare, nu.

 • blaturi de bază: monofonic, de la mat tesatura opac. Acesta poate fi de top cu bretele subtiri, cu un decolteu triunghiular, un bumbac scump dens sau in tricou fără inscripții și desene.

 • Shirt / Blouse: Oversiz, fără pietre și arcuri, tăiate laconică, din material bun.

 • fuste: Minim 2 în dulap. Busteni si lungime ridica cifra și în funcție de preferințele. „Nu“ este mai bine să spun modele înguste, mini, fuste denim și modele de țesuturi lucioase.

 • 2-3 nuanțe Pulovere cu guler: Lapte, negru, bej. Acestea sunt lucruri pentru toate timpurile.

 • Rochia: 2-3 modele care pot fi combinate cu sacou, jacheta, parc lumina.

 • Blazer sau sacou în stil informal, dar discret, din lână sau țesătură chanel, într-o cușcă mare sau monofonic.

 • Palton: de la gri lână, bej sau albastru închis. Este mai bine de a alege un model de clasic, cu un guler amânat sau strat de acoperire.

 • Mantouri de iarnă poate fi înlocuită cu o haină de blană, Cald Strict Park sau geaca de piele pe blană gratuit Laconic Cry.

Cu privire la pantofi, Asta pentru garderoba de lucru, este important să existe mai multe perechi de pantofi cu barca pe un toc, o pereche de pantofi cu toc, pantofi mici de arme glezna, pantofi sport din piele. Pantofi de iarnă pentru muncă – acestea sunt cizme laconice în alergare plană sau pe un călcâi larg confortabil, cizme de gleznă, cizme confortabile.

Adiţional

Desigur, garderoba dvs. de lucru poate consta nu numai din baza menționată mai sus. Elemente suplimentare ale dulapului poate fi luata in considerare, puloverele cardigan, diverse accesorii, de exemplu:

 • Pungi
 • Curele+
 • Decorațiuni+
 • ochelari de soare.

Aceste lucruri ar trebui să fie combinate în stil cu baza, nu în conflict asupra nuanțelor și tăierii. Dacă doriți să adăugați un cardigan cald confortabil la imagine, atunci lăsați-l să fie o jachetă moale, fără strălucire, nuanțe naturale naturale, fără decor.

În îmbrăcămintea casuală, nu există, de obicei, culori prea luminoase.

Astfel de lucruri sunt potrivite pentru șosetele de zi cu zi. În acest caz, cauzale de afaceri este bine combinat cu stilul de sport chic: moda adidași luminoase pe un singur puternic, îmbrăcăminte concis Oversiz, accesorii interesante. Accesoriile nu ar trebui să fie numeroase, și, de asemenea, nu ar trebui să fie o mulțime de piese geniale.

Cum de a crea imaginea?

Nu este suficient pentru a cumpăra orice lucru la modă pentru a schimba stilul tau. Pentru a se potrivi cu stilul selectat, ar trebui să revizuiască complet garderoba, dezasamblați, lăsați sub potrivite lucruri-business casual.

Pentru a crea o imagine în stilul unei afaceri de cauzalitate, în primul rând ar trebui să fie achiziționate pantaloni bun, de sus și sacou. Apoi, se adaugă treptat un singur lucru în dulap.

Toate lucrurile ar trebui să meargă bine împreună. De exemplu, un guler negru dens în cauciuc la fel de elegant va arata si cu fusta de tăiat reale, și cu pantaloni, și cu blugi gratuite. Bej guler – o altă versiune excelentă a nodului care pot fi combinate cu pantaloni sau fusta luminoase.

Secretele de a crea imaginea din dreapta în stilul de Business-Casual:

 • Materiale naturale+
 • nuanțe de bază Calm+
 • Lungimea fustelor și a rochiei – nu deasupra genunchiului+
 • Excludeți țesături de decoltare profundă și provocatoare și a țesăturilor translucide+
 • Hainele nu ar trebui să fie acoperite (acum în tăiere fără modă)+
 • Accesorii de calitate: Este mai bine să aveți o pungă bună costisitoare care să se potrivească dulapului decât câteva bugete din material rău.

Exemple elegante

Dacă doriți să arătați la modă, dar în același timp reținută și cu un „evidențiere”, încercați imagini specifice.

 • De exemplu, Lacuri luminoase de umbra de lapte cu zisuri de înaltă vedere, pantofi de piele de piele pe tocuri groase Culoare nisipoasă, bej / nisip-umbra pulover volumetric. Piele de brânză de culoare închisă din piele lipsește ansamblul. Puloverul trebuie să fie umplut cu blugi – aceasta este regula principală. Altă opțiune: Piele a scurtat pantaloni înguste drept de o nuanță întunecată, o jachetă ușoară într-o cușcă mare, pantofi de gleznă și o centură largă pe talia unei umbre de brandy. Aparențele reținut și proaspăt. Dacă doriți o imagine mai romantic si feminin, să ia Outfilled Midi Fusta din subțire Suede, Volume Pulover și Boots Heel Strong. Belt pe talie Look complet. Aceste imagini sunt potrivite pentru vreme rece sau iarna. În timpul iernii, un strat cald, piele parc adecvat ca îmbrăcăminte exterioară.

 • In vara, pantofii glezna înlocui Mules, pullovers – tricouri gratuite din moale care curge, dar nu tesatura transparent. Pantaloni poate fi scurtat direct sau lung, ușor defalcate.

 • O versiune de vară mai relaxat va lucra dacă combina alb dens tricou de bumbac, pantaloni lungi largi gri și adidași alb concis. O astfel de imagine este potrivit pentru un birou de vineri, și să se întâlnească cu prietenele după locul de muncă.

 • Laconic Midi-Shirt Lungime Plus Muli Sau alte pantofi sunt confortabile, de asemenea, bine potrivite pentru birou de vară.

 • Un alt exemplu elegant și discret pentru vara – Single salopete de in, fără mâneci, cu pantaloni largi, lungime bună și piept închis. Muli pe un călcâi jos sau o pană se va potrivi cel mai bine. Acest lucru nu este de bază, dar perfect se potrivește în stilul de afaceri de afaceri.

  • Lumina pastelului lumina reîmprospătați în timpul verii. Un alt exemplu elegant: costum de pantaloni roz roz, top alb și pantofi pe un călcâi. Pentru birou este mai bine să o schimbați pe versiunea închisă.

  Acest stil vă va potrivi dacă vă simțiți confortabil în astfel de lucruri, pentru a produce o impresie bună la locul de muncă și nu vă veți distrage atenția colegilor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: