Totul despre stilul gangsterilor

Totul despre stilul gangsterilor

Stilul de gangsteri este estetica celor 30 din secolul al XX-lea, rochii frumoase obligatorii pentru fete și costume stricte cu mantale pentru bărbați. Rolul unui sex frumos în această perioadă istorică a fost redus fie la imaginea frumuseții fatale, fie la apariția unei gospodării exemplare, a soțiilor și a mamei. Rochii și alte costume pentru femei în stilul gangsterului, coafuri frumoase și accesorii pot fi efectuate astăzi: este important doar să știți cum să combinați toate aceste elemente între ele.

  Particularități

  Stilul de gangsteri provine din America de Nord, dar este inerent caracteristicilor și elementelor altor epoci și culturi. În anii 20 ai secolului XX, clanurile etnice, celebre pentru cruzimea și scrupulozitatea deosebită în materie au început să-și conducă activ activitățile în marile orașe. Ei au preferat să-și stabilească regulile și codurile de onoare, haine preferate în spiritul unui film silențios. Conceptul principal a fost dictată de stilul tradițional italian cu costume stricte cu trei mână, un ceas pe un lanț într-o vestă de buzunar, o pălărie indispensabil și o mantie sau strat.

  Moda pentru femei depinde de care parte a Statelor Unite, a trăit o femeie. Chicago Mafiot preferat să se înconjoare cu frumusețile de la cabaret – cantareti, actrite. Acesta a dictat o anumită bohemility a imaginii. Locuitorii din New York, a preferat stilul mai independent și concis, originile mișcării feministe au fost deja născut aici. Doamnelor purtau pălării magnifice cu câmpuri largi, Manto blană de lux, costume de afaceri preferate, cel mai curajos ar putea încerca chiar pantaloni.

  Rochiile simple tăiate au fost alese montate, combinându-le cu ciorapi, veste, în medie, tocuri de echilibru.

  Cum de a colecta un dulap?

  Stilul gangsterului pentru fetele moderne este de obicei considerat ca un element al unui mascat, un motiv de o singură dată pentru a intra în lumină. Dar Dacă vă uitați mai bine, puteți evalua simplitatea și concisitatea rochiei de sex feminin de zi, găsiți farmecul său în ea.

  Imbracaminte casual

  În costumele casual în stilul gangsterului există un element de feminitate. Opțiuni nebunești de bază două. În primul rând, este o rochie de siluetă, astăzi cunoscută sub numele de papusa pentru copii, cu o detașare mică a sanilor la coapse. Gratuit, neatted, au decorat destul de modest în versiunea de zi cu zi, ar putea fi completate cu arcuri sau role pe piept, modelul margele.

  O mult mai populară pentru viața de zi cu zi poate fi considerată o opțiune a unei rochii clasice de cocktail cu mâneci scurte sau o lungime de 3/4, cu un agent de divizare a turnului la mijlocul genunchiului. Au fost potrivite, cu o curea îngustă. Un neckline în formă de V a fost prezent în apel, iar decolul poate fi destul de profund. În versiunea modernă, puteți încerca o dress up o lungime gleznă sau până la mijlocul caviarului, cu o mică trecere de la șold, o tabletă modestă sau o pălărie. Gama optimă de culoare – pastel, nisip, precum și vin profund, albastru, verde.

  Rochia va înlocui cu ușurință costumul pantalonului cu o vestă sau o jachetă alungită, cu lapeluri amânate. Trebuie să excludă benzi sau orice decor, punând accentul în culoare. Solicitați vin-roșu, negru, bordeaux, safir. Adăugarea obligatorie este o cămașă albă, eventual cu un cordon subțire.

  Costumele festive

  Grand rochii în stilul gangsterii sunt în mare măsură orientate spre o anumită eră. Merită să luați în considerare o serie de momente.

  • Stil 20s. Acesta prevede utilizarea rochiilor având o talie scăzută, mai degrabă lung, la mijlocul caviarului sau gleznei. O astfel de tăiere asigură prezența mânecilor și a ascensoarelor înguste.

  Accentul se pune pe linia deplasată a taliei – există un arc sau o bandă aici, care ascunde bine un fizic excesiv de subtitrare sau o mică burtă.

  • Stilul de 30 de ani. A început deja modă pentru mini, lungime îndrăzneață, tăiere liberă și o abundență de detalii decorative. Fringe, margele, paiete, curele înguste – toate acestea sunt caracteristice spiritului lui Chicago cu rampantul său și dorința de viață superbă. Elementul obligatoriu a fost un spate deschis sau neckline. Un astfel de costum va fi cu siguranță potrivit fetei unui fizic subțire, fragil, destul de ridicat sau miniatură, cu un gât lung și o frumoasă linie de umeri.

  • Stilul anilor 80. Această epocă a continuat tradițiile culturii gangsterului. Modelul de mafie influenți mafia purta rochii în podea cu un subthack asimetric sau gât, deschis înapoi. Echipamentele de circulație trebuie să sublinieze feminitatea formularelor.

  • Stilizarea modernă. Acesta asigură utilizarea unui costum strict cu partea superioară a culorii contrastante. Este posibil să utilizați imagini de stil Chicago cu rochii scurte pe curele subțiri sau în salopete boemă, completate de cardiganuri gratuite. Face o imagine mai multă acuratețe selectată cu exactitate.

  Toate aceste elemente ale imaginilor festive sunt potrivite pentru petreceri, ieșiri solemne, formarea aspectului pentru „roșu” și evenimente seculare.

  Pantofi și accesorii

  Pentru ca femeile care doresc să recreeze un stil de gangster în imaginea lor, va fi util să alegeți dreptul de a alege accesoriile corespunzătoare. Asa de, Anii 20 ai secolului al XX-lea necesită utilizarea obligatorie a firelor de perle lungi asociate cu nodul. Pentru o combinație cu un strat sau o haină de blană, o tabletă de pălărie cu pantofi de călcâi, rezistent la mijloc cu curele. Geantă de mână compactă și bucată lungă va completa imaginea.

  Aspectul spectaculos al fetei gangsterii de la Chicago 30s este completat de capele obligatorii de blană sau BOA compuse din pene. De asemenea, coliere de diamante sau fire lacologice de perle care încadrează gâtul. Completarea efectivă imaginea va ajuta ciorapi într-o plasă, deschide pantofi pe un călcâi înalt, o geantă mică, brodată de margele.

  Stilul anilor 80 nu sunt atât de bogați în accesorii interesante. Folosește pălării luxuriante, mănuși lungi la cot. Absența bijuteriilor pe gât este înlocuită cu broderie pe corsezi, fire strălucitoare sau elemente tipărite pe țesătură.

  Cererile vor fi cercei modeste de perle sau diamante, inele.

  Machiajul și coafura

  Coafurile din stilul gangsterului sunt celebrarea concisității și șicelor. În primul rând este o mașină strictă cu linii clare, gât deschis, garnituri grafice. in afara de asta, Undele de styling neted, care au preferat stelele de la Hollywood și lupta Starleti. Imaginea a fost completată de machiaj cu accent pe ochi – genele lungi, obrajii ascuțiți, machiaj dramatic. Buzele au rămas destul de neutre, nu au fost subliniate în mod specific, au fost subliniate de modest.

  Prietenii gangsterilor din New York au preferat alte imagini. Atributul lor au fost încadrarea buclelor. Capetele mobile așezate pe partea superioară a firmelor coroanei, sprâncenele bine îngrijite, o manichiură elegantă – aceasta a fost acordată o atenție deosebită. Cosmeticele au fost utilizate destul de bine pentru a accentua avantajele naturale. La modă se consideră buze în formă de sprâncene subțiri subțiri, ridicate și clar definite.

  Exemple frumoase de imagini

  Câteva exemple vor servi dovezi de frumusețe și originalitate a imaginilor în stilul gangsterului.

  • Imaginea stilizată a unei fete în spiritul erei Hanggers din Chicago. Elemente obligatorii ale apariției unui prieten Mafiosi sunt BOA, Banda de susținere cu pene, fire neglijentă de perle pe piept și mănuși la cot.

  • Rochie de nuntă reală soție gangster. Manichiura spectaculoasă, pălărie de zăpadă luxuriantă cu flori, rochie cu corsaj brodat și mâneci de buffer – această mireasă pare cu adevărat luxoasă și costisitoare.

  • Nu întotdeauna gangsterii fetelor au permis să meargă în prim plan. O simplă siluetă a unei rochii cu o curea laconică pe talie, ciorapi și pantofi constituia o imagine casuală, îndreptată diferită de aspectul frumuseții strălucitoare.

  • Una dintre cele mai influente doamne ale Gangster World Virginia Hill Ar putea să-și permită și se pot bucura de adâncime și, bucle și, în mod obișnuit, pe umerii blană. Încrederea ei este evidentă și fără aceste atribute ale erei.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: