Totul despre stilul plantei Megan

Totul despre stilul plantei Megan

Mai recent, ea a fost actrița obișnuită care se joacă în seria de televiziune majoră americană și astăzi ea este soția nepotului reginei engleze, moștenitorul la tron. Ducesa Megan Markle a cucerit locația publicului cu simplitatea și naturalitatea sa. Ea este elegantă, frumoasă. Și chiar și atunci când este îmbrăcată în lucruri simple obișnuite, este imposibil să se îndoiască de sentimentul său de stil. Dar este doar într-adevăr?

Particularități

După angajamentul cu Harry Megan a înțeles că ar trebui să-și îndeplinească noul statut și tradițiile unei noi familii. Browserele la modă au criticat mai întâi stilul ei de zi cu zi și nu au înțeles că prințul putea găsi în acest atac.

Noua ducesă a trebuit să aleagă costume modeste, fiind foarte repede forțată să-și revizuiască garderoba, de încredere în profesioniști, deși era încă o icoană de stil.

Megan Markle are acum haine atât de la branduri celebre, la couturierieri mondiali și din masmarket. În același timp, este la fel de dulce, natural și elegant. Iată câteva caracteristici ale stilului ei.

  • Ducesa se gândește la fiecare ieșire la lumină și se ridică cu atenție. Acum, fără tăieturi adânci, neckline, modele extravagante – acestea sunt regulile familiei regale. Dar, uneori, Megan iubește să deschidă clavicula, dacă nu puteți deschide pieptul.
  • Megan a abandonat „mini” în favoarea „Midi”, dar în același timp se permite unele dintre libertăți – nu se pune pe ciorapi.
  • Este interesant de imaginile ei cu pantaloni largi și cloilt.
  • Are multe costume de bază care fac ușor să combine lucrurile între ele.

În ciuda regulilor stricte existente, Megan a reușit să aducă un flux proaspăt și să devină un legiuitor al unui nou mod în monarhul familiei. Markle nu numai că a deschis o nouă pagină în istoria costumelor, dar „ucis“ elita aristocratice stil ceremonial. Acum alte generații vor percepe picioarele goale, claviculă și blugi ca o chestiune de curs.

Imaginea Ducesei de Sussex nu există nici un loc detalii inutile. Nu este voluminos și decorațiuni bogat ornamentate, preferând să-și croiască o bucată din dulap.

Potrivit majoritatea Megan, ei cel mai apropiat de stilul femeilor franceze. stick de franceză și eleganță în același timp, se bucură de libertate, de exemplu, ele nu deranjează lipsa de machiaj sau coafuri. Ei își pot permite anumite neglijență pe cap.

„Stil fara probleme“ – așa caracterizează modul lor de Royal.

Ducesa nu vopsesc parul meu, dar arata mereu bine îngrijit. Purtarea-le sub formă de desfrâul – cu bucle sau drepte, uneori, le colectează într-un fascicul de neglijent. Un minim de machiaj pe fața ei și nici un ruj rosu. Machiaj – numai Nyud cu eliberarea de ochi mari și genele lungi. Machiajul ei este ochii fumeni.

Citește mai mult  Stilul de 50 de ani

Dezasamblează garderoba

Culori preferate în planul de îmbrăcăminte – nuanțe albe, negre, bej, deși la evenimentul oficial pot apărea în luminos. Ea iubește să poarte fuste extinse cu centuri și fuste-creioane. În garderoba ei costume de afaceri, cămăși albe, rochii duble, haine și tranșee.

Ca haine ocazionale există blugi simpli, pentru care regina sa criticat în mod repetat. Curtea Regală interzice purtarea unor astfel de haine, dar Megan – Bunkarka continuă să poarte blugi. Ei purtau cu cămăși și jachete din piele.

Ea are, de asemenea, jachete, parcuri, salopete, pantaloni scurți, costume cu pantaloni scurți și capace tricotate. În mulțime, să nu o cunoști.

Strada Style Megan Planta nu mai puțin spectaculoasă decât afacerea. Toate hainele în care apare în public sunt cumpărate în câteva minute.

Brandurile câștigă milioane după soția moștenitorului la tronul regal, cel puțin o dată pusă pe lucru. În onoarea ei numesc modele separate.

Deci, modelul hainei, care a fost Megan când a primit o ofertă de la Harry, este deja numit „Megan” din brandul liniei și este foarte popular printre fashionistas.

În cazul în care să cumpărați aceste haine, puteți afla pe un site web special din rețea, unde sunt publicate imaginile ducesei. Și dacă nu se poate observa în mulțime, atunci în evenimente oficiale sau recepții seculare, va umbri toată lumea și va străluci cu frumusețea.

Pantofi și accesorii

Megan are întotdeauna pantofi confortabili – sandale, pantofi de balet, adidași. Dar imperiile regale iubesc, de asemenea, pantofii pe tocuri înalte, are o întreagă colecție de astfel de pantofi, sandale și bărci. Fără îndoială, ducesa își poate permite să schimbe pantofii de fiecare dată în funcție de costum. Dar poate fi adesea văzut în aceleași pantofi – aceste bărci nu distinge picioarele ei subțiri, aliniază colțurile aspectului ei.

Citește mai mult  Stilul pijamei în haine

Același rol este efectuat și pălării. Stylistii ridica pălării și comprimate în așa fel încât să înmoaie caracteristicile feței și liniilor figurii. Câmpurile pălăriilor creează netezime în imagine, astfel încât versiunea clasică a tabletei este mai clară, este decorată cu pene unghiulare, dar fără culori, cum ar fi regina sau Kate Middleton, nu vom vedea tânăra ducesa. Rotunjirea delicată, unghiul drept și decor minim cu linii drepte – principalele caracteristici ale pălării Megan.

Pălării sunt armonizate cu o poartă de rochii sau bluze și au servit pe persoana regală să sublinieze liniile de aspect. Nu există accesorii inutile pe ducesa.

Jocul cu linii continuă pe saci. În colecțiile ei există opțiuni și cu geometrie rigidă, dar, de regulă, partea principală este pungile cu colțuri rotunjite.

Pungi și pălării, care poartă o trăsătură tânără a Curții Regale din Anglia, sunt împrăștiate la aceeași viteză ca hainele.

Branduri preferate

Printre brandurile preferate ale soției Printului Harry, există ambele branduri celebre și necunoscute. Una dintre imaginile ei poate costa câteva sute de mii de dolari, dacă este haine de la Armani, Victoria Beckham sau de la Givenchy. O rochie de la designerul american Oscar de la Rentia costă 10 mii de euro (mai mult de 800 de mii de ruble).

Si aici Opțiunile bugetare preferate: ASOS, ARITZIA, H & M, J. Echipaj, Madewell. Lucrurile acestor branduri Megan poartă fără mai puțină demnitate ca fiind scumpă. Același lucru cu pantofii: în colecția ei există copii de la Miu Miu, Christian Louboutin, Adidas, Veja, și există pantofi simpli de balet și sandale. La tocuri, cel mai adesea, Megan apare în Sarah Flint, Aquazzura.

Dacă mai devreme actrița americană pentru mărcile interne (Barba Veronica, L. Echipaj, Brandon Maxwell, Gabriela Hearst, Sarah Flint, Oscar de la Rent),, A deveni membru al familiei englezești, a început să susțină atât designerii britanici (Stella McCartney, Burberry, Jason Wu). Acum preferințele ei împărtășesc aproximativ în mod egal.

Cea mai bună prietena Megan Marl Jestik Maluni, care efectuează și rolul stilistului ei, oferă Ducesess să dobândească și să îmbrăcăminte altor țări designeri, în special cele în care trebuie să fie.

Deci, garderoba a apărut lucrurile din Australiană de modă din Outland Denim, din Noua Zeelandă – de la Maggie Marilyn, din Austria – Reforma. Completează imaginea Royal Hat Hat Stephen Jones, Philip Treaty, precum și Gucci saci, Demellier Londra, Altuzarra, Cuyana. Favorite sunt modele de OROTON, saci STRATHBERRY, Gabriela Hears – Megan lor este cel mai des.

Citește mai mult  Stilul estic în haine

Imagini de succes de ducesă

Dacă ați caracteriza pe scurt fiecare imagine ducesei Sassekskaya, va suna așa: Simplitatea și ordonat, eleganță și gust impecabil, sentiment de stil și măiestrie de neegalat pentru a evidenția cifrele.

La evenimente oficiale, ea merge de multe ori la Little Black Dress (rochie neagră).

Celebra rochie de mireasa Givenchy cu umerii Ajit A fost creată o imagine drăguț de mireasa, care nu se poate spune chiar că umerii prea largi.

A fost „barca“ neckline pentru această parte a corpului Megan și a făcut umeri aproape perfect.

Imaginea a fost completată de Diadema cu un voal lung, cu culori brodate, simbolizând cele 53 de țări ale Uniunii britanice (era atât de multe culori a fost brodată pe o soartă).

Pentru petrecerea lui Megan îmbrăcat deja în rochie de la Stella McCartney.

Imaginea romantică nu este manevra și lebede. Stylistii cred că pe fundalul lor, aspectul ei va părea mai mult. Verticalitatea culorii și liniile de bază – aceasta este baza unei astfel de imagini. Poate fi vizualizat pe o rochie neagră cu o inserție de catifea pe piept.

Aici este urmărit o geometrie clară, caracteristică figura lui Megan și își înmoaie mâneci moi de sifon.

În viața de zi cu zi, Megan își permite să nu iasă din mulțime și rochii ca totul. Ea poate purta o rochie ușoară sau o sunsiune dungată, haina ieftină și purtați o pungă pentru doar 525 de lire sterline.

Pentru o plimbare, ducesa merge într-o cămașă și blugi. Cel mai adesea poartă blugi – atât opțiuni clasice, cât și găuri, și nu pare să fie dezlănțuită și însărcinată, dar cu moderatie neobișnuită, elegantă și interesantă.

Megan poartă pantaloni scurți și pantaloni scurți cu pantaloni scurți. O astfel de imagine este completată de un vârf de sus sau de o cămașă și neapărat o jachetă alungită.

Experții de modă au ajuns la concluzia că Megan Oars a făcut o revoluție în familia regală, în parte de a se îmbrăca. Observând tradițiile generale, ea a arătat că este necesar să „reîmprospătați” regulile de publicare în public, deoarece curtea a fost de mult timp secolul XXI, pentru care alte generații ale instanței regale vor fi recunoscătoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: