Blackwood Tattoo

Blackwood Tattoo

Blackvork stil tatuaj de la mână și antebraț, pe umăr și picior, faceți sub formă de mâneci sau aplicați pe o perie. Lipsa varietății de culori în schițe le face versatilă, feminină și bărbat, dar valoarea personajelor folosite în mare măsură depinde de ce accente doresc să pună proprietarul. O revizuire detaliată vă va ajuta să aflați mai bine despre caracteristicile tatuajelor negre, despre diversitatea lor și cele mai populare opțiuni de design.

Caracteristici stil

Blackwood Tattoo – o direcție interesantă și distinctă, pentru care utilizarea exclusiv negru, ornamente mari, cu o predominanță de forme geometrice. Această tehnică provine din antichitate profundă. Se crede că BlackWorg este un tip de tatuaje polinezice, cu ajutorul căruia nativii au denotat majoritatea informațiilor despre ei înșiși: de la tipul de activitate la starea sau originea maritală. Europenii au adoptat estetica unui stil nativ luminos, dar a refuzat valorile inițiale ale desenelor pe corp.

Noul val de popularitate a depășit negrul în anii ’70 din secolul XX. Tatuajele au devenit un atribut obligatoriu al tinerilor din Statele Unite, a apărut o diviziune asupra direcțiilor masculine și feminine. Blackwood este destul de ușor de a stăpâni tehnicianul a permis maeștrilor să formeze rapid experiența necesară. Principalele caracteristici ale stilului formate în această perioadă au fost mai multe elemente.

 1. Monocromicitate. Cea mai mare parte a lucrării se efectuează numai cu utilizarea pigmentului negru, fără nici o alternativă. Pentru fete, tatuajele sunt oferite cu adăugarea de alb sau roșu, dar în cantități minore.

 2. Formate mari. Pentru Blackworth, norma este pictura întregii mâini sau piept, spate, picioare, alte părți ale corpului. De fapt, tatuajul poate înlocui cu ușurință îmbrăcămintea.

 3. Pictura totală. Nu sunt permise lacunele. Parcelele ar trebui să aibă o culoare profundă de antracit.

 4. Minimalist. Ponderea principală a schițelor cade pe peisaje naturale, ornamente geometrice. Modele sofisticate, deși nu există element de stil obligatoriu.

 5. Gradienții și efectul 3D. Sarcina principală a tehnicii Blackwood este obținerea unei imagini, model sau ornament surround. Tattoo, deși se efectuează într-o singură culoare, are toate tranzițiile necesare și pe jumătate.

Citește mai mult  Tattoo ca semn al scalelor zodiacale

Stilul negru vine departe de toate. Dar este aproape indispensabilă dacă tatuajul se face pentru a ascunde cicatricile sau alte dezavantaje fizice. O acoperire neagră solidă sau un ornament complex vă permite să suprapuneți o zonă semnificativă a corpului fără multă dificultate.

Și negru este ideal dacă este necesar pentru a scăpa de dezosare sau nu prea norocos tatuaj.

Schițele și semnificația lor

Blackvork stil tatuaj are mai multe direcții principale care separă parcelele sale pentru grupuri individuale. Fiecare are propriile caracteristici pe care merită considerate mai atent.

 • Ornament. Acest grup include toate modelele repetate conectate la o compoziție solidă. Ornamentul poate fi făcut sub formă de brățară sau mâneci, este adesea realizat în funcție de schițele autorului ale proprietarului.

 • TOTAL TOURING. În acest caz, suprafața pielii pe o anumită parte a corpului este vopsită ca o acoperire solidă. Această opțiune este, de asemenea, efectuată sub formă de mâneci – pe antebrațul, părți ale mâinii sau pe întreaga sa suprafață. Și, de asemenea, această tehnică este utilizată la aplicarea unui tatuaj pe gât, picioare, burtă, piept și spate. Procesul de umplere a pielii cu pigment are loc în etape, este lungă și destul de dureroasă.

 • Geometrie. Ornamente sub formă de triunghiuri, pătrate, labirinturi, linii de unelte și benzi paralele cele mai apropiate de tradiția polineză clasică. Adesea le face volumetric, cu umbre și elemente suplimentare, uneori dintr-un amestec de pigment negru cu alb. Cifrele pot face forme de animale – lupi, urs, creaturi fantastice, inclusiv dragoni.

 • Animalist. În această categorie, maeștrii oferă tatuaj cu animale sau păsări. Wolf, Swan, Vulturul, Crows sau Condor iubit mai ales de bărbați. Fetele preferă să aleagă tatuajul cu cerb, bufnițe, șerpi și alte reptile.

 • Peisaj. Cel mai adesea descris pădure, munți, plaje. Într-un astfel de stil este mai bine să creați un tatuaj peisaj pe suprafața spatelui sau pieptului. Subiecte spațiale, Lună și combinație de apă.

Citește mai mult  Tatuaj albine

 • Anatomic. Tatuajele sub formă de cranii, scheletele sunt o versiune destul de populară a povestii în stilul Blackwood. Ornamentele de acest tip sunt uneori făcute sub formă de mușchi goi pentru a accentua ameliorarea corpului.

 • Floral. Trandafiri, lalele, crini, crizanteme. Flori în stil negru arata foarte atent, poate decora corpul unei fete sau a unei femei.

 • Portret. Tonul negru vă permite să transferați la organism ca lucrări grafice ale pictorilor renumiți și ai oamenilor reali. Este important să găsiți un maestru care are o vastă experiență în elaborarea unor portrete precise. În caz contrar, rezultatul poate dezamăgi.

Stilul negru, în ciuda reținerii sale, oferă un număr suficient de idei pentru creativitate. Desenele monocrome arată o piele bronzată bună și întunecată și pe zăpadă-alb.

Ele sunt concise, universale, dar, în același timp, umplute cu înțeles profund. Este vorba despre un astfel de tatuaj pe care oamenii care nu doresc să le acopere corpul sunt îngroșați cu ornamente luminoase și atrăgătoare.

Unde să postați?

Alegerea unui loc pentru tatuajul Blackwood are o importanță deosebită. Figura pe corp poate fi o parte importantă a imaginii sau poate fi decorarea pentru suflet, care este cunoscută doar pentru a închide. CânteceElementele de alegere a unui loc pentru a le aplica pentru a fi luate în considerare în detaliu.

 1. Tatuaj pe mână. Poate fi pe perie – pe palma sau din partea din spate, acoperiți antebrațul sau acoperiți încheietura mâinii sub forma unei brățări. În mașina de umplere, întreaga mână este sub un pigment. Manșonul este format din umăr la încheietura mâinii, uneori vine la piept și lama.

 2. Tatuaj pe umăr. Aici, mai des decât alții descriu ornamentele geometrice. Tatuajul este destul de ușor de ascuns sub haine. Femeile aplică imagini de muguri florale sau modele sofisticate de dantelă.

 3. Tatuaj pe cap. Opțiune pentru curajos. De obicei sub tatuajul, o parte din părul deasupra templelor și pe spatele capului. Aici este obișnuit să aplicați imagini ale constelațiilor zodiacale sau patronilor Totem – Scorpioni, Dragoni.

 4. Figura pe picior. Acesta este situat pe Ires sau HIP, de obicei puneți întreaga suprafață cu ornamentul. Pe piciorul inferior, ornamentele geometrice arată bine. Pe opțiunile de șold – complotare cu subiecte animiste sau peisagistice.

 5. Tatuaj pe piept. Poate înlocui elementul de haine, uneori chiar și cu imitarea elementelor de fixare. Desen popular sub forma unei rețele de pescuit, ornamente peisaj pe supunerea spațiului, imaginile coroanei copacilor. Adesea pe piept există cranii și oase, precum și desene, imitând reptile scalabile.

 6. Înapoi sau gât. Aici tema variază de la completarea totală neagră la geometria sau imaginea aripilor îngerului. Imitația unui vultur sau a unui cavaler din urmă arată deosebit de brutal pe un corp masculin. Femeile mai adesea aleg liniile complexe de intercalare pliate în model. Un astfel de tatuaj poate porni de la gât și poate ajunge la fese.

 7. Pe stomac. CÎn plus, există tatuaj în stilul cuvintelor negre, pentru a ascunde semnele de întindere sau cicatricile din operațiuni. Alegerea se face în favoarea ornamentelor florale sau geometrice, modele complexe.

Citește mai mult  TATTOO ZEUS : valoare și idei de schițe

Alegerea unui loc pentru a localiza un tatuaj, puteți să vă mutați la el. Este important să se determine dimensiunea desenului în avans, să găsim sau să dezvoltați o schiță adecvată pentru a obține un desen frumos pe corp și nu un punct negru solid.

Exemple frumoase

Blackwood Tattoo devine din ce în ce mai popular. Este vorba de astfel de ornamente care permit să își exprime pe deplin lumea interioară, să sublinieze personalitatea multi-fațetă a proprietarului lor. Printre exemplele interesante de lucru pot fi distinse prin mai multe opțiuni.

 • Demonstrația vizuală a patrimoniului polinezian. Blackwood tatuaj pe sânii și mâinile în modelele tradiționale de localnici arată elegant și îngrijit.

 • Perie de mână cu model animal. Un astfel de tatuaj nu se ascunde exact – este pentru spiritul îndrăzneț și puternic al oamenilor.

 • Modele geometrice sub formă de mâneci. Ornamentul laconic arată spectaculos și strict.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: