Caracteristici de tatuaj alb

Caracteristici de tatuaj alb

Tatuajele albe au apărut relativ recent, dar și-au câștigat deja fanii.În ciuda faptului că acestea arată destul de eficient, aplicarea unor astfel de imagini este asociată cu anumite riscuri.

Caracteristici, Pro și Contra

Tatuajul alb este adesea confundat cu Menendi – imaginile depuse de Henna și posedând o istorie veche de secole. Cu toate acestea, desenele pe termen lung ale vopselei luminoase sunt o inovație relativă în industria tatuajelor. La început, pigmentul alb a fost utilizat numai ca o suplimentare: Cu ea, au fost create umbre, tranziții și halicii. Astăzi, cu ajutorul unei singure culori, experții creează tablouri cu drepturi depline. Este necesar să subliniem că tatuajele albe posedă atât avantaje și minusuri.

De exemplu, Acest pigment nu este prea potrivit pentru a crea fotografii realiste, gradienți, forme care nu au un contur clar și multe altele. Desenul este cel mai adesea obținut prin translucid și slab distins de la distanță. Dacă imaginea este supraîncărcată cu detalii și elemente mici, ele pot „îmbina” într-un loc vag. UTILICA PENTRU CULOAREA TATTOO va arăta, de asemenea, prost în picturile cu o abundență de piese mici sau grămadă de dimensiuni mari.

Utilizarea cernei albe pe piele este conjuga cu sentimente foarte neplăcute. Aplicarea oricărui tatuaj poate fi dureros, dar acest pigment este, de asemenea, slab absorbit în piele, ca urmare a căreia necesitatea apare de mai multe ori pentru a procesa același loc. Acest lucru se explică prin faptul că cernelurile mai dense au mai multe particule globale, ceea ce înseamnă că trebuie să fie mai adânci în piele. Procesul se dovedește a fi mai lung și consumator de timp.

Vopseaua include carbonat de plumb, dioxid de titan și oxid de zinc – componente care sunt respinse puternic de stratul subcutanat și, prin urmare, contribuie adesea la apariția de iritație, mâncărime și alte reacții alergice. Mulți clienți observă că tatuajele albe vindecă de 2-3 ori mai mult decât negru. Dezavantajul este că toată această perioadă este însoțită de senzații dureroase și umflarea pielii.

Este important să menționăm și despre faptul că imaginile nu pot schimba pictura dacă nu va fi prevăzută cu îngrijire adecvată.

Acest lucru se datorează faptului că pigmentul alb absoarbe culorile terță parte, iar dacă tatuajul proaspăt este în contact cu ei, este parțial pictat în nuanță verde, albastru sau galben. Apropo, Acesta din urmă se poate manifesta, de asemenea, datorită șederii frecvente în caracteristicile Soarelui sau ale pielii. Înainte de realizarea directă a schiței, acesta este transferat pe piele cu ajutorul unei navete, de obicei albastru. În acest caz, probabilitatea de a conduce acul albastru cu o vopsea albă cu o vopsea albă – adică tatuajul va fi „murdar”, răsfățat de pete albastre și albastre. Doar un maestru foarte profesionist va fi capabil să facă față sarcinii.

După câțiva ani, lucrarea originală pierde adesea claritate datorită diminuării kolatorului. În unele cazuri, chiar estimarea completă a conturului sau pictura modelului este observată și lucrările mici situate aproape unul de celălalt sunt fuzionate într-un singur loc. Cu toate acestea, îngrijirea corectă a imaginii va permite ca maximul său să fie păstrat în starea inițială. După aplicarea unui tatuaj pentru o vreme, va trebui să abandonați baia, solarul și saunele, precum și utilizarea mijloacelor de exfoliere și efectuarea de peeling chimici. Pentru o vreme, va fi posibilă, de asemenea, fără a vindeca mușchi-antiseptice și creme de la soare. Corecția imaginii în 90% din cazuri este necesară imediat după vindecare.

Tatuajele nepice sunt cele mai bine plasate pe pielea de aur, deși proprietarii de tonuri de lapte vor putea să-și sublinieze frumusețea cu dantelă subțire sau motive floristice. Desigur, pielea mai întunecată, munca vizibilă va fi și viceversa. Cu pierderea relevanței, astfel de tatuaje nu trebuie reduse, deoarece imaginile de-a lungul timpului vor decide pe cont propriu. Apropo, un plus de o astfel de decorare a corpului este că tatuajele albe nu interferează cu dispozitivul pentru orice lucrare.

Cele mai bune schițe

Tatuajele albe au contururi și ele însele arată destul de clar, dar după un timp încep să semene cu cicatrici subțiri, care nu sunt ca toată lumea. Pigmentul este cel mai potrivit pentru schițe simple – forme sau linii geometrice, precum și inscripții de limbă străină.

Atunci când alegeți pe acesta din urmă, este important să vă amintiți că pentru a asigura o lizibilitate pe termen lung, va fi necesar să selectați corect grosimea liniei, fontul și tonul de vopsea. Foarte armonios obțineți și imagini în stilul tribalului.

Pentru femei

Femeile completează cel mai adesea tatuajele albe cu motive orientale sau mandalii indieni – simboluri, în mitologia budistă care reflectă schema universului. Mă întreb imaginile „dantelă”, precum și un tatuaj mare sub formă de libelule, păianjeni, fluturi și alte insecte. Destul de memorabil va arăta ca un șarpe, „crawling” de mână. Tendințele includ mini-imagini pentru subiectele de iarnă și marine, de exemplu, fulgi de zăpadă sau faruri, precum și fluturi, pene, fructe și alte imagini miniaturale, de obicei plasate pe încheietura mâinii.

Femeile sunt populare cu motive florale – imagini de trandafiri albă de zăpadă, bujori, daffodiluri, lotusuri și crini. Apropo, este în astfel de lucrări că combinația de nuanțe albe și contrastante va fi organică, precum și culoarea albă a liniilor principale de schiță. De la inscripțiile femeilor se aplică cel mai adesea fragmente de melodii și poezii, nume, date și fraze care au o valoare sacră.

a bărbaților

Bărbați, precum și femeile, aparțin în mod favorabil imaginilor marine: valuri de spumă, nave sau ancore. Imaginile glisante cu contururi negre arată destul de brutal: desene origami sau faze ale lunii situate în ordine naturală. Diferite modele sunt universale: bărbații preferesc cel mai adesea forme geometrice concrete, figuri minimaliste sau linii abstracte. Adesea, bărbații se decorează cu imagini de animale puternice – lupi, lei, dragoni, panter sau șarpe. Interesant, pot părea schițe cu chips-uri, busolă, rune, cranii sau motive japoneze.

Interesant, pentru băieți este caracteristică alegerii imaginilor mai mari decât fetele.

Locuri de aplicare

Principalele locuri de aplicare a tatuajelor albe la bărbați și femei nu se deosebesc. Schițele mici sunt potrivite pentru interiorul degetelor și a zonei din spatele urechii, iar cele mai mari sunt aplicate pe încheietura mâinii, brațului sau gâtului. Calmul și nu desenele prea proeminente sunt potrivite pentru frunte, obraji și zone temporale. Ele accentuează foarte mult individualitatea, dar nu arată vulgar sau respingător. Destul de spectaculos tatuaje similare arata la partea de sus a torsului.

Locuri populare cum ar fi umerii, lamele și claviculele. Bărbații îndrăzneți se pot umple de „mâneci” albe, iar femeile trebuie să fie considerate zonele pieptului, laturile și coapsele. În plus, multe femei cum ar fi inscripțiile pe coaste, imagini de animale de pe suprafața frontală a coapsei și modelele elegante provenind de la picior în sus cu intersecția gleznei. Lucrătorii de birou sunt sfătuiți să aplice desenul din zona în care va putea să o ascundă, dacă este necesar, iar cealaltă – în acele locuri ușor protejate de expunerea la lumina soarelui.

Exemple frumoase

Schițele mari vor arăta foarte impresionante pe pielea întunecată. De exemplu, O femeie își poate decora umărul cu o imagine a unui catcher de vis indian cu covoare modelate sau „scrie” pe mâna dvs. câteva cuvinte importante de amintiri.

Se pare foarte elegant combinația de cerneală alb și negru, de exemplu, șarpele alb și întunecat. Un fel de desen universal poate ridica un bărbat și o femeie.

Pentru creaturi tinere și blânde, schițele cu motive orientale sunt perfecte: Deschis flori Lotus, imitație pe termen lung Menendi, Elegant Mandala.

Pentru un bărbat, un tatuaj cu imaginea hărții lumii va fi mai organic, umplute pe încheietura mâinii, portret de un animal fantastic la îndemână sau hieroglife.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: