Caracteristici și Prezentare generală Tattoo Visul Catcher Pentru fete

Caracteristici și Prezentare generală Tattoo  Visul Catcher  Pentru fete

Atunci când alegeți un tatuaj, unii oameni nu prefera doar la schite frumoase, dar imagini ale amulete de protecție sau cu care se confruntă. De exemplu, luminos și plin de viață tatuaj în formă de vise sunt foarte populare.

Sens

Amulet însuși, denumit un captator de vis, astazi este mult mai cunoscut sub numele de componenta legendele și credința triburilor antice. Deci, popoarele indiene au crezut că un nou-născut de cosmaruri ar putea proteja o femeie paianjen, învăluindu cu atenție pătuțul lui de paienjenisul magice. În onoarea ei, femeile din tribul Anishiabe și bârfi astfel de amulete. O altă legendă afirmă că, odată ce bătrânul poporului indian din Lakota sa întâlnit cu profesorul care a luat forma păianjenului. Povestea lui despre viață reflectă în mod clar apariția amultului.

Ramura îndoită a salciei simbolizează calea circulară a omului și ramificarea „Web” – deciziile făcute de el. Dacă un astfel de design este plasat pe pat, gândurile bune vor trece cu ușurință prin găurile din partea centrală și răul – confuz și dizolvați cu sosirea unei noi zile. Există un punct de vedere că indienii au aplicat o imagine amulete pentru a deschide zone ale corpului, crezând în capacitatea sa de a proteja proprietarul și de a rezista forțelor rele.

Pentru unele triburi este extrem de important să respectați un număr strict de puncte de contact cu cercul – 8 bucăți. Web, personificând finigamentele de păianjen, le-a legat între ele.

Tattoo „Catcher of Dreams”, de obicei, alegeți oameni familiarizați cu ceea ce înseamnă și ce impact a avut un adevărat visător de vis. Mascotul sub forma unui cerc de răchită de la viță de vie sau ramura ventilată, decorată cu diverse detalii, este concepută pentru a-și proteja proprietarul nu numai de la visele rele, ci și de negativ. Fiecare element al tatuajului are sensul său. Detalii de la domiciliu – un cerc de lemn – simbolizează infinitatea și ciclicitatea vieții. Pene de pasăre în cantitatea de una până la trei sunt o reflectare a vântului, ușurința și aerul necesar existenței.

Grila în formă de web, situată în interiorul cercului, este responsabilă pentru captura directă a spiritelor rele, dar prezintă și calea vieții omului. Nodulii de pe ea pot indica evenimente cheie, însoțite de transformarea de la un stat la alta: prima dragoste sau nașterea unui copil. În cele din urmă, 4 margele denotă 4 direcții de lumină și unul – este un simbol al lui Pachecheh ca un custode al unei vaturi de familie. Mai multe margele simbolizează speranța pentru un viitor luminos.

Interpretarea individuală poate avea chiar o umbră selectată pentru web. Deci, albastrul, simbolizând începutul feminin, este potrivit în special pentru dezvăluirea feminității, iar roșu va permite menținerea locației militante a spiritului. Galbenul este făcut să se folosească pentru desemnarea unei noi zile, a soarelui și a speranței pentru cel mai bun și verde – pentru unitate cu solul și plantele. Destul de des, schița tatuajului este completată de imagini ale animalelor de Totem, cel mai adesea amprenta labelor unui urs sau o șlefuire a unui lup – permite abilitățile magice de amulete. Alte detalii terțe sunt de obicei alese pentru individualizare atunci când tatuajul este doar un omagiu la tendințele modei.

Citește mai mult  Tattoo Berroc : valoare și schițe

Imagine frumoasă, elegantă și surprinzător întotdeauna reală se potrivește atât fetelor, cât și femeilor. Cei care cred în proprietățile sale magice au remarcat sentimentul emergent de protecție împotriva energiei negative, daune și ochi răi, coșmaruri și insomnie.

În plus, prezența în schița pieselor care personifică natura vă permite să simțiți o fuziune cu o astfel de componentă importantă a lumii. Desigur, vă va plăcea un tatuaj similar și doar reprezentanți iubiți de visuri de sex frumos.

Revizuirea speciilor și schițelor

Dream Catcher tatuaj sunt obișnuite pentru a crea nu foarte mici pentru a putea demonstra toate detaliile importante.

În stil

Imaginile talismanului de protecție pot fi medii și mari, culori și alb-negru. De regulă, cercul este încă lăsat în monofonică, iar pene, margele și imaginile animale sunt pictate în diferite nuanțe. Puteți alege ambele schițe negre și alb, destul de stricte, fără elemente suplimentare și desene de lumină și aer, decorate cu numeroase detalii și accente luminoase. De asemenea, pentru spiritul puternic al femeilor, este caracteristica decorarea cu imagini de animale pentru a sublinia acele părți ale naturii lor sunt mândri.

Pentru a crea tatuaje în stilul de abstractizare Este necesar să se aplice elemente pe piele într-un astfel de format neobișnuit, ceea ce va genera anumite asociații care conduc la subiectul principal al schiței. Cu alte cuvinte, ar trebui să apară obiecte care nu sunt legate de Dream Catcher, dar imitând părțile IT, de exemplu, fumul care prezintă silueta sau forma unui talisman.

În crearea compoziției în stilul acucolor Acesta poate fi aplicat ca o culoare strălucitoare, imitând lovituri de vopsea pe bază de apă și o paletă completă. Captatorul de vis în sine, în aceste cazuri, se realizează în contrastante nuanțe întunecate. Mascotă în Blackvork stil mai des ales de bărbați, cu toate că, desigur, nimeni nu interzice sunat un tatuaj similară și o doamnă excelent. O imagine în acest caz se aplică în negru de cerneală strălucitoare de un iresponsabil dens. Nuantele rămase sunt folosite doar pentru elementele secundare.

Când creați un captator de vis în stilul de geometrie, cercul principal este completat de alte figuri geometrice care nu încalcă integritatea imaginii – triunghiuri, linii drepte și cercuri;.

Pentru a obține un tatuaj în stil grafică, Va fi necesar pentru a efectua imaginea, astfel încât acesta seamănă cu o schiță creion. Stil Lainvork Necesită crearea unui model de linii de contur convenționale. În stil Ornamental Există o combinație de imagini ale lui Dream Catcher și Mandalas, modelele care înlocuiesc fie Web-ul în cerc sau servesc drept fundal secundar.

Citește mai mult  Prezentare generală a valorilor tatuajelor

Pentru tatuaj în stil realism Este caracteristică crearea de desene, cât mai aproape posibil de realitate, adică imitând volumul, fie susținând prezența sa. Într-o astfel de imagine, este, de asemenea, important să existe existența unor elemente de umbre și detaliere.

Potrivit complotului

Când creați schițe ale femeilor, un maestru de tatuaj, de obicei, nu numai că „joacă” cu apariția penelor, dar adaugă și imagini de păsări de dimensiuni mici. Detaliile compozițiilor similare sunt vopsite în culori galbene, roșii și portocalii strălucitoare. Foarte adesea în figură, sunt folosite imagini ale animalelor de Totem Forest: vulpi, lupi sau bufnițe. În cercul web, ei încheie atât complet cât și parțial – doar laba, ochiul sau botul fiarei. Lup Asociații de la cele mai multe cu forță internă, loialitate și securitate, astfel încât imaginea sa în combinație cu capcanul viselor ar trebui să crească protecția umană împotriva influenței negative.

Bufniţă – simbolul înțelepciunii și magiei profeției, protejează somnul omului. Tattoo S vulpi Responsabil pentru protecția împotriva spiritelor rele plutovsky. Condut Catcherul de vis Leu, Regele tuturor animalelor. Proprietarul unui tatuaj similar va simți o protecție și încredere puternică în abilitățile lor.

Dragonul accentuează înțelepciunea și măreția, înghițirea este considerată un simbol al succesului și al lui Raven – longevitate și energie vitală.

Apropo, trebuie menționat faptul că, în capturile de femei, visele sunt cel mai adesea reprezentate pe pene de bufnițe, și la bărbați lui – pene de vultur. De asemenea, puteți decora imaginea cu culori romantice, un fluture frivol, trekking bovine, pietre prețioase și orice alte simboluri cum ar fi. De asemenea, se întâmplă că fetele sunt modificate prin forma unui cerc pe o inimă sau lună.

Unde puteți umple?

Mâna este considerată cel mai popular loc pentru a găzdui talismanul, deoarece această parte a corpului este perfectă pentru dimensiunea și forma alungită. Dreaming Catcher cu flip-uri alungite cutanate poate fi rupt atât pe încheietura mâinii, cât și pe umăr sau antebraț. Un desen mare va fi perfect amplasat pe spate și poate avea loc și pe lame și mai mare, la partea de jos a gâtului. Apropo, aceasta este această opțiune care este recomandată pentru sportivii strânși – spina dobândește instantaneu un aspect câștigător și atractiv.

Multe femei decid să localizeze o imagine amulete pe coapsă. Această zonă este foarte convenabilă pentru muncă, are o suprafață mare și, de asemenea, face posibilă ascunderea desenului, dacă este necesar. Se consideră, de asemenea, că imaginea surround accentuează silueta, ascunzând defectele figurii. Va fi extrem de avantajos dacă partea principală a capcanului de vis este situată pe coapsă, iar pene blânde vor apărea cu ușurință pe picior.

Citește mai mult  Tatuaj pe perii pentru fete

Tatuajul cu o fetiță de protecție Talisman este, de asemenea, blocată în spatele sau din partea gâtului, subliniind liniile elegante sau pe coaste. În ultimul caz, este mai bine să alegeți partea centrală a regiunii, deoarece încălzirea tatuajelor de pe lateral este de obicei asociată cu senzații neplăcute. Iubitorii de mici imagini se aplică pe încheietura mâinii, piciorului, gleznei sau a urechii, dar totuși un captator de vis nu pare prea câștigat în aceste zone.

În orice caz, o astfel de imagine luminată și vizibilă este recomandată să fie plasată în locuri care, dacă este necesar, se ascunde sub îmbrăcăminte chiar și în sezonul cald. Același lucru care alege tatuajul „Catcher of Dreams” din cauza proprietăților sale de protecție, este mai corect să vă îndreptați atenția asupra locurilor, cât mai aproape de cap, luând toate gândurile și visele: pe gât și antebraț.

Exemple frumoase

Tattoo cu Dream Catcher, popping pe o mână de sex feminin, poate arăta cu adevărat fabulos. În conformitate cu schița, o parte a țesăturii din interiorul cercului este îndepărtată și înlocuită pe o figură de față cutanată cu aripi de stil acuolor colorat. Elegante pufoase pufoase sunt, de asemenea, colorate într-o nuanță verzui. O caracteristică distinctă a imaginii este colorată cu pietricele prețioase, firele de adorat și locurile de fixare a elementelor decorative.

Nu mai puțin impresionantă versiune a tatuajului ia întregul spate al fetei. Pe dantelă, descrisă la baza gâtului, „atașată” nu este singură, dar la fel de multe trei vise de diferite dimensiuni, coborând de-a lungul coloanei vertebrale. În interiorul tuturor cercurilor unei benzi formează o imagine a unei flori asemănătoare florii de floarea-soarelui. Întreaga compoziție este decorată cu fire de margele negre și bastoane de aur.

O altă lucrare pentru femei acoperă întreaga suprafață a șoldului. Catcherul clasic și destul de concis al viselor de culoare neagră este decorat cu butoane de crini roz roz și covoare multicolore de diferite nuanțe. Designul Talisman este proiectat astfel încât trei cani mai mici să fie „atașate” la cercul unui diametru larg și cu ei deja, la rândul lor, pene suspendate.

O imagine blândă și elegantă care nu este un capcan de vis cu drepturi depline, dar îi amintește de el, poate fi plasat în zona claviculei. Conturul clasic de viță se înlocuiește cu un cuplu de nuiele cu muguri dizolvate de culoare roz, și caracteristici îngrijite și îngrijite sunt desenate ca cum ar fi fâlfâind în vânt.

Când creați un tatuaj într-un stil de acuarelă Dream Catcher, aplicat prin cerneală neagră, este situat pe vârful petelor „Vopsele” de nuanțe roz, albastru și purpuriu.

Aspect interesant în centrul cobwebs al simbolului sacru om.

Nu mai puțin de lucru original, în centrul căreia există o imagine Panda pe site-ul webului. Toate tatuajele sunt aplicate cu cerneală neagră și utilizează un număr destul de limitat de elemente decorative.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: