Caracteristici Tatuaj de păr

Caracteristici Tatuaj de păr

Cei care nu au auzit mai devreme despre disfrajul artistic, probabil că l-au văzut. Modelele de pe cap, care nu se formează cu o perie, nu un marker și umplutură, foarfece și o ras, numit tatuaj de păr. Acest experiment de frumusețe este potrivit atât pentru persoanele tinere, cât și pentru persoanele în vârstă, podeaua nu contează. Și numai dorința clientului, precum și profesionalismul maeștrilor determină, vor apărea pe desenul modest al capului sau va fi ceva impresionant, poate chiar provocator.

Ce este?

Tatuaj de păr – Tehnica de execuție, crearea desenului pe păr. Senzile alternative de scurtă durată și este o interfață secvențială / bărbierit formează un desen. Puteți să o faceți cu foarfece, puteți mașina. Dar pentru a crea o astfel de coafură a casei în mod independent imposibil.

Această tehnică a apărut în 2008. Desigur, astfel de experimente au existat înainte, dar tehnica a fost recent înrădăcinată și dezvoltată. Fondatorul ei consideră că Thierry Gra, care a reușit să combine coafura și tatuajul, face un obiect de artă neobișnuit chiar pe cap. În mod natural, un astfel de experiment creativ a atras o mulțime de atenție, iar oamenii din întreaga lume au vrut să repete – fără durere, fără ireversibilitatea procedurii, a fost posibil într-un timp scurt pentru a obține un analog de tatuaj pe pielea capului capului.

Tehnica foarte rapid răspândit lumea și a dezvoltat. Oamenii au fost încântați de o astfel de oportunitate abruptă, cu bucurie cu coafuri familiare și au devenit obiecte de atenție universală. Doar puncte adăugate Tehnica de oportunitate de a deschide tatuajul de păr, când vreau, și aproape, de asemenea, la Will. Părul a fost împărțit în părți, partea superioară nu a atins, iar fundul a fost ras cu formarea desenului. Pentru a-l demonstra, partea superioară a fost îndepărtată în coadă sau în pachet, iar partea de jos – a arătat. În același timp, partea de sus ar putea fi dizolvată și ascunde partea rasă.

Desigur, un astfel de tatuaj durabil nu va fi – părul este în creștere, desenul este ascuns sub ele, trebuie să faceți sau să faceți o corecție sau să crească. Dar ceva timp pentru a străluci cu un tatuaj rece pe cap. Trebuie remarcat faptul că Big plus un tatuaj de păr în accesibilitate și costuri reduse: Da, nu toată lumea o va lua pentru o astfel de coafură, dar este posibil să o găsiți și nu în cel mai mare oraș. Și prețul întrebării este destul de ridicat.

Care este potrivit pentru tunsoare?

Mulți nu decid să facă o astfel de coafură, având în vedere că transformarea va arăta ridicol, este ciudat de beton pe ea. La urma urmei, modelele care fac publicitate unei coafuri, pe modele – sunt toate. Cu toate acestea, nu veți încerca – nu știți, precum și riscul este mic, păr, într-adevăr, crește rapid.

Aici merge părul Tatu.

 • Copii. Mai ales băieți. Și această categorie de clienți ai coaforului, probabil cea mai mare în legătură cu cererea de terminare artistică. Pentru fete, o astfel de experiență este mai remarcabilă, există multe prejudecăți și stereotipuri care interferează cu a face o tunsoare de bun venit. Cu băieți mai ușor: da, ei înșiși sunt în mare parte bucuroși să obțină ceva răcoros pe cap și să devină obiecte de atenție.

 • Adolescenți. Când încă mai puneți experimente îndrăznețe asupra apariției dvs., ca și în adolescență. Fetele și băieții sunt la fel de îndrăzneți în mod egal. Vreau să iasă în afara mulțimii, să demonstrez și, în același timp, să-ți recunosc individualitatea. Și părul-Tatu încă destul de inofensiv pentru asta.
Citește mai mult  Care sunt tatuajul grecesc și ce înseamnă ei?

 • Fete / femei cu gât frumos subțire. Nu contează cât de cool și acest lucru este important și trebuie să luăm în considerare părul Tatu ca un întreg și nu la fel ca o coafură de fragment. Dacă gâtul este astfel încât păcatul nu o demonstrează, atunci interpretarea va fi doar un alt compliment.

 • Oameni de profesii creative. Acești oameni sunt cu adevărat exigenți la imaginea lor exterioară pe care o puteți înțelege. Și dacă vă pictați părul, schimbați adesea culoarea, creșteți – acțiunile sunt mai radicale, apoi tăiate artistic – un mare compromis între experiment și victimele.

 • Oameni cu caracteristici frumoase ale feței. Dacă o persoană, într-adevăr, chipurile de însămânțare frumos, caracteristicile expresive, el este mai mult tunsori de mers pe jos și astfel de coafuri originale, ca și cele presupuse să eșueze. Doar părul lung, suma va acorda atenție de la fața naibii și tunsoare elegante, dimpotrivă, atrage atenția.

 • Oameni cu păr obraznic, Probleme cu stivuirea. Uneori, Slicerul este pe scurt – singura modalitate va conduce în cele din urmă coafura.

 • Părți de păr întunecat. Hair Tatu pe contrast arată, desigur, mai de succes. Proprietarii părului de lumină nu ar trebui să refuze idei la modă, dar va trebui să vă consultați cu un maestru despre schimbarea culorii sau a tonificării și poate alte modalități de a face o interfață mai vizibilă.

Cu toate acestea, o astfel de coafură democratică știe că frontierele, nu pune cadrica și va fi făcut tuturor celor care au decis această experiență. Principalul lucru este să fii pregătit din punct de vedere moral pentru asta.

Opțiuni de imagine

Tehnica părului este cel mai adesea efectuată pe zona temporală sau occipitală, mai ales dacă vorbim despre tunsori feminine. La templele sau pe suprafața întregului cap, tunsoarea merge, dacă tipul, un bărbat, un băiețel sunt în scaunul coaforului. Și pe spatele capului și la temple pentru a face un tatuaj de păr absolut sigur.

Modelele

Aceasta este una dintre cele mai populare solicitări, deoarece nu există simbolism special în modele, ele sunt efectuate cu un punct de referință de simetrie, estetică, nu mai mult. Adică, nu este înfricoșător să intrăm în situația ciudată, învățând despre adevăratul sens al simbolului.

Modelele de tunsoare feminine pot fi diferite.

 • Pot fi executate pe o bucată foarte mică de cap, că este, 80-90% din păr va avea lungimea obișnuită. Numai o zonă mică (în culise sau zonă temporală) este aleasă și există linii desenate, valuri, modele geometrice, complexe și simple.

 • Acoperiți zona din templu la templu prin spate. Această opțiune pentru fete mai îndrăznețe care au decis să negocieze o parte semnificativă a capului. Cu o grămadă de păr, o vedere completă a tatuajului de păr se deschide.

Modelele arată frumos și convingător, dacă simetria este îndeplinită, dacă modelul este egal cu modelul, nu există un model neterminat.

Modelele pe tunsoare pentru bărbați – aproape întotdeauna dorința de a da cât mai mult posibil scalpului sub tatuajul părului. Bărbații sunt mai puțin riscați și pot cel puțin astfel „vopsea” în acest fel, dar eleganța este tocmai în combinație de păr neatins și zonă ras. Modelele pot fi găsite pe Internet ca exemplu, inventați-vă și trageți-vă sau întrebați maeștrii să vină cu ceva exclusivist.

Citește mai mult  Totul despre Induction Tattoo Machines

Hieroglife

În hieroglif, fiecare atingere în locul său, fiecare contează. Majoritatea oamenilor încearcă să aplice semne pe corp cu un sens pozitiv care să poată aduce în viață ceea ce numesc ei. Și aici trebuie să fiți foarte atenți, asigurați-vă că acesta este hierogliful care doresc, verificați-l.

Iată că hieroglifele apar cel mai adesea pe cap.

 • Sinceritate. Din punctul de vedere al caligrafiei acest simbol, într-adevăr, interesant, volumetric, arată frumos. Și este mai bine să o faceți celor care sunt deschise acestei lumi.
 • Fericire. Simbol mare de fapt compozit. Cei care caută fericire sau locuiește în ea și sunt gata să-l dedice chiar și coafura lor.
 • frumusetea. Este, de asemenea, un simbol compozit, al cărui complexitate este evident pentru coafor. Dar oamenii care nu caută soluții simple sunt luate pentru păr-tatto. Potrivit oamenilor conștienți că există o mulțime de frumusețe în lume și gata să facă lumea încă mai mult.
 • Noroc. Având în vedere că un astfel de tatuaj în orice caz este temporar, simbolul norocului apare, de obicei, pe cap în cei care trebuie să treacă prin ceva important. Treceți sesiunea, obțineți locul de muncă potrivit, pentru a participa la concurs, în sport. Și lăsați norocul să fie în cap și pe cap.

Un minus în un astfel de tatuaj – dacă într-adevăr nu le desena exact, atunci tăierea – mai ales. Acest lucru ar trebui să fie un maestru găsit pe recomandări.

Plante

trandafirul – Nu doar un simbol frumos pe cap, valoarea sa sub forma unui tatuaj – iubire nefericită. Și chiar și cei care refuză să se angajeze la simțuri, într-un fel sau altul simte și captează opiniile celor care recunosc despre astfel de valori.

Si aici Sucursala Sakura, De exemplu, și în șanț artistic înseamnă libertate și eliberare. Un astfel de desen este adesea combinat cu tunsoare Pixie.

Lotus Și denotă o legătură strânsă cu universul. El este preferat să descrie susținătorii budismului pe păr, precum și cei care se ocupă de dezvoltarea spirituală, de creștere, încearcă să se lumineze.

Endminit păpădie Ca și cum reamintește frecvența vieții și trifoiul este unitatea a trei entități umane, corpul, lumea spirituală și sufletul nemuritor.

Geometrie

Șterge Steaua cu cinci puncte, care arată ca perfecțiunea liniilor geometrice va însemna armonie cu el. Nu pot fi atașate la cifrele individuale, ci să suporte Geometria abstractă. Merge și femei, bărbați și copii. Fetele reușesc în special să reprezinte organic un astfel de tatuaj pe partea din spate a capului, sub părul colectat. Se formează un triunghi, mergând la gât, în care geometria este înscrisă.

Web

Un astfel de tatuaj a devenit o decorare favorită a coafurilor băieților. Probabil pentru că asocierea cu Spiderman este cea mai simplă. Pe templele web, într-adevăr, pare impresionant. Mai mult decât atât, nu este necesar pentru „cel mai mic”, puteți reduce dimensiunea medie a golurilor, imaginea este încă recunoscută. Femeile fac, de asemenea, un web, dar tot mai mult.

Apropo, o rețea este, de asemenea, o imagine care înseamnă abilitatea de a crea.

Abstractizare

Dacă nu doriți să vă legați la un anumit simbol sau imagine, taie modelul abstract. El creeaza Efect estetic excepțional, Impresionant o abordare artistică și o tehnică de filigree. Este cu schițele clienților de abstractizare cel mai adesea vin la maestru.

Mulți, într-adevăr, îmi place să inventez desenul tău și, dacă se face, frumos, făcut bine, maestrul nu va refuza clientului.

Alte

Estimată pe partea din spate a bufniței înseamnă o lume spirituală bogată, perspectiva proprietarului unui astfel de tatuaj. Vorbește despre auto-dezvoltare, înțelepciune (sau dorință pentru ea), durabilitate.

Citește mai mult  Valoarea și schițele tatuajului sub forma unei balerinei

Ce alte simboluri apar în tatuajul de păr:

 • Schițe de animale – dacă leul, de exemplu, simbolizează puterea și puterea, atunci bivolul va fi credincios de la dușmani+

 • şarpe – simbolul ispitei, ele sunt asociate cu viclenii+

 • zidărie În imagine va vorbi despre cetatea caracterului, neclintit+

 • Microcircuite – Oamenii cu un astfel de tatuaj pot lipsi de emoționalitate+

 • traversa – Astfel de desene sunt în cea mai mare parte sacrală, au un subtext religios+

 • fulger – dorința de a cuceri, să fie brusc+

 • Foc – dorința de a „lumina”, purtătorul unor astfel de coafuri o face în primul rând pentru public+

 • fluture – înseamnă disponibilitatea schimbărilor, creșterea peste ei înșiși+

 • Scorpion – Este preferat să suporte persoanele cu un sentiment exacerbid al justiției.

Cu toate acestea, unele desene nu sunt mai mult decât dorința de a repeta imaginea frumoasă, fără un subtext special.

Sfaturi pentru alegerea unei imagini

Printre recomandările sunt disponibilitatea de a avea o coafură sau de a se adapta sau a fi supus unei perioade lungi de splicing. Dacă sunteți gata pentru acest lucru, dezamăgirile nu vor.

Sfaturi reale.

 • Hair-Tato este perfect combinat cu pictura creativă. Aceasta este atunci când liniile individuale de tatuaj de parte diferă, de asemenea, în culori. Face mai greu, dar efectul este uimitor. Astfel de coafuri nu sunt proiectate pentru o lungă perioadă de timp și pot fi făcute în mod specific pentru orice eveniment. De exemplu, aceste tunsori ale femeilor sunt făcute pentru absolvire și chiar pentru o nuntă. Cu toate acestea, și bărbații.

 • Dacă este înfricoșător să „relocați”, trebuie să rămâneți într-o versiune simplă – literalmente câteva linii (trei triunghiuri pe spatele spatelui). În timp, va deveni clar dacă vreau să complicați subiectul.

 • Pentru copii, acele desene vor fi relevante care nu provoacă asociații duale. Mai ales dacă timpul este școala și rezistența la regulile decenței, vă place. Este important ca copiii înșiși să înțeleagă că sunt desenați, ce înseamnă că ei vor fi de acord cu o astfel de promisiune.

 • Vizionând și pereche de păr-tatuaj, de exemplu, Papa și fiul. Puteți găsi un astfel de desen, care în grădiniță, iar în versiunea pentru adulți va fi rece. Cu un astfel de tatuaj puteți merge în vacanță, vom obține o mulțime de fotografii și amintiri cool, desigur.

 • Caractere agresive pentru creaturi drăguțe și blânde – disonanță, Și chiar dacă o fată dorește un astfel de protest, trebuie să căutați armonie. Există multe simboluri îndrăznețe care nu necesită un stil schimbător radical. De exemplu, este mai bine să faceți fermoar decât un model sumbru.

 • Pentru a ușura mai ușor să smulgeți scurt terminarea, Este mai bine să lăsați o parte din părul lungimii obișnuite și în procesul de efort de a le dizolva.

Deși nu este un tatuaj complet, nu va scăpa de ea. Și dacă băieții pur și simplu nu sinșau foarte scurt, procesul de păr al fetei va părea mai dureroasă și mai lungă. Ei bine, în timp ce multe chinuri „și apoi?”, Sunt rezolvate mai îndrăznețe, tăind desene frumoase pe cap și se bucură de plăcerea de a se gândi în oglindă.

Ceea ce este tatuajul de păr și dacă doriți să îl faceți, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: