Cât durează ultima sesiune de tatuaj?

Cât durează ultima sesiune de tatuaj?

În secolul XXI, timpul a devenit o resursă foarte costisitoare. Un om modern încearcă să-și planifice ziua atât de mult pentru a face cea mai importantă afacere și timp pentru a le completa. Prin urmare, dacă doriți să faceți un tatuaj după discuția despre schiță și prețul apare problema cât de mult va dura sesiunea? Vom încerca să vă orientăm în medie și să desemnez nuanțele care afectează durata procedurii.

Ce factori afectează timpul?

Ia în considerare cheia lor.

  1. Tattoo Dimensiune. Este logic să presupunem că este mai mare imaginea va fi, cu atât mai mult timp va fi necesar să faceți lucruri.
  2. Spectrul de culori. Cel mai adesea se întâmplă astfel: tatuaj multicolor a bătut mai mult monocrom. Cu toate acestea, din orice regulă există excepții. Desenele negre și gri sunt extrem de artistice, aplicația lor este un proces destul de complex, astfel încât sesiunea se va întinde în timp mult mai mult decât, de exemplu, atunci când creează o imagine luminoasă, dar necomplicată în noul stil școlar.
  3. Detalii. Factorul foarte important. O creștere a numărului de piese (în special mici), complexitatea crescută a schiței, structura este principala „mărturie” la prelungirea sesiunii.
  4. Pragul de durere. De aceea mulți uită de el și în zadar. La urma urmei, este de la toleranța personală a durerii, care va depinde de faptul că puteți fi nemișcat și fără plângeri să se deplaseze un impact destul de dureros din exterior. Dacă nu sunteți sigur că puteți suporta stoic ora și mai mult, încercați să alegeți un loc pe un corp de sensibilitate scăzută.
  5. Efectuarea de modificări în cursul muncii. Cel mai adesea, clientul ajunge la o sesiune de tatuaj cu o schiță deja aprobată, prin care maestrul este umplut. Cu toate acestea, uneori, vizitatorul dorește să facă ajustări deja în procesul de lucru și vorbește despre acest specialist. Desigur, el are dreptul la acest lucru, dar amendamentele neprevăzute vor necesita costuri suplimentare de timp.
  6. Profesionalism Tattoo Master. Factorul foarte important. Și va fi greșit să credem că Maestrul, de exemplu, cu o experiență de cinci ani, va funcționa mai repede decât cel care este angajat în tatuaje pentru doar un an. Da, desigur, viteza pe măsură ce numărul de comenzi crește va crește, dar adevăratul profesionist nu va funcționa niciodată „pentru o vreme” – sarcina sa principală este de a face mai repede, dar de înaltă calitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru tatuajele care lucrează în stiluri artistice complexe, de exemplu, cum ar fi realismul.
Citește mai mult  Ce fel de tatuaj cu Cerber și ce se întâmplă?

Prin însumarea tuturor celor de mai sus, este demn de remarcat: răspunsul final despre lungimea sesiunii de tatuaj poate fi administrat numai maestrului dvs. la care vă consultați acest serviciu și numai după aprobarea în cele din urmă a schiței și a datelor pe durere.

Câte ore este tatuajul în medie?

Cu toate acestea, mulți doresc să știe cât de mult durează procedura. Să încercăm să producem calcule aproximative.

  • Figura Figura 8×10 cm durează 2-3 ore. Puteți păstra în 60 de minute și puteți face un mic tatuaj pe încheietura mâinii.
  • Tattoo cu o zonă fără palmă (de la 10 la 15 cm), de regulă, chestii pe o singură sesiune. Pentru imagini mai extinse, va trebui să vizitați maeștrii de mai multe ori, iar fiecare procedură va dura 2-3 ore.
  • În general, sesiunea de tatuaj standard durează 4 ore. În acest timp, puteți înscrie o parte a mâinii sau puteți aplica un model pe lama. Mai mult de 4 ore este greu să stai jos, iar maestrul devine obosit și începe să facă greșeli.

În care se efectuează subsecțiunile între sesiuni?

Tatuajele de mai mult de 20 cm sunt stilate. Fiecare nouă sesiune este atribuită numai după plin de desen. Pauza dintre proceduri ar trebui să fie de cel puțin 5-10 zile, uneori este prelungită până la 28-30 de zile. Acest parametru depinde de capacitatea individuală a pielii de a se regenera.

Unele compară reacția pielii la efectul pe el cu un ac cu o arsură. Firește, după o astfel de intervenție traumatică necesită ceva timp la vindecare.

Prin urmare, dacă alegerea dvs. a căzut pe o schiță la scară largă a unui desen nativ, fiți răbdători și pregătiți-vă pentru faptul că rezultatul final pe care îl puteți vedea numai după câteva luni și apoi într-un an.

Citește mai mult  Schiță în tatuaj

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: