Ce fac tatuajul cu puncte și ceea ce se întâmplă?

Ce fac tatuajul cu puncte și ceea ce se întâmplă?

Tatuaje Point – Nu este cea mai populară opțiune de decorare a corpului. Cu toate acestea, în ultima vreme, câștigă din ce în ce mai popular. Este util să se ocupe de caracteristicile și valorile unei astfel de varietăți de tatuaj.

Tipuri de tatuaje de numărul de puncte

Alegerea unui desen pentru masteringul maestrului, unii oameni îi dau o importanță personală, să găsească un sens conceptual, specific unei alte culturi, religie sau învățătură filosofică. Cu toate acestea, în cele mai simple imagini, în care nu există dificultăți speciale în aplicație, se poate conține un înțeles complet diferit. Și interpretarea sa în sensul adoptat într-un strat social separat poate oferi proces-verbal și filosoful neplăcut sau periculos.

Etichetele necomplicate au fost folosite pentru a desemna agresivitatea, afilierea la redus, tendința la furt sau de a bate calitatea în grupurile sociale care stau în afara activităților legitime și de a servi pedeapsa meritată. Parțial valoarea unei imagini simple a fost păstrată neschimbată.

Cu toate acestea, totul este implementat din ce în ce mai mult prin convingerea pierderii aceleiași valori (care nu răspunde destul de reală reală), sensul sacru profund este poziționat.

 • Conceptualiști ai grupului „Artă și limbă” Suntem încrezători că punctul este un simbol important care transmite sensul profund al artei fără ajutorul expresiei verbale.
 • În America Latină și în Mexic Imaginea a trei puncte înseamnă Sfânta Treime, deoarece în unele țări este interzisă utilizarea de schițe de conținut religios pentru tatuaj.
 • Mare punct negru pe pieptul de sex masculin simbolizează realizarea unui obiectiv de viață important sau trecerea prin etapele.
 • W femei Lângă unghiile sau pe Falangele de mijloc a degetului, numărul de puncte poate indica numărul de copii născuți, obiectivele intenționate.
 • Umăr de sex feminin – câștigarea lumii despre indiferența față de valorile materialelor.
 • În interpretare conceptuală Punctul este în același timp ceva întreg și parte integrantă.
 • Tradiţional Culoarea imaginii – Coal-negru. Roșu – aceasta face parte dintr-un alt desen (culoare). Există, de asemenea, Bindy pe frunte (într-o femeie căsătorită, o rundă sau înecată).
 • V Tantrism Bindi – Este un farmec dintr-un ochi rău.
Citește mai mult  Tatuaj în stilul seriei supranatural

Punctul poate fi o parte integrantă a unei alte imagini. Împreună cu virgula, indică înclinații suicidale. Bărbații au un punct mare pe piept pot notifica lumea că și-a găsit iubitul și intenționează să-și mențină loialitatea. Dacă o persoană este un filozof, atunci tatuajul este centrul universului și este un contemplator. Punctul în interiorul cercului – un simbol cu ​​mai multe valori, despre semnificația sa puteți scrie un întreg tratat.

unu

Sensul și interpretarea depind nu numai de locație, ci și de faptul că persoana însuși implică sub ea. Un bun exemplu – când un punct mare pe piept descrie iubitul sau atinge un scop de viață (pentru cineva, femeia iubită poate reprezenta un scop real de viață).

Aceeași multidicalitate va fi la un moment dat postat în centrul cercului. Totul depinde de dimensiunea, culoarea și chiar de îndepărtarea conturului cercului din centrul său. Iată câteva sensuri:

 • cerc Dimensiune mică și punct alb – Luna și forța sa inerentă (creștere, modificări, proprietăți magice)+
 • Cerc mare înseamnă soare, feminitate, masculinitate și dedicare, familie sau chiar intuiție+
 • punct – simbolul embrionului și cercului – începutul feminin, care îl hrănește în timpul dezvoltării+
 • Cerc cu un punct Indică o persoană care dorește să fie activă în orice sferă de viață+
 • Uneori este o denumire condiționată Unire sofisticată sau unire.

În ciuda primitivității imaginii într-o figură separată, un punct în combinație cu alte elemente este categoriile de filosofice întregi, concepte și imagini, reprezintă aspectele speciale ale lumii.

Dar într-un alt strat social, punctul din cerc poate însemna că o persoană aparține castei de neatins, deci pentru gândurile filosofice este mai bine să căutați o altă opțiune de imagine.

Citește mai mult  Tatuaj pe subiect spațiu

Trei

În plus față de Sfânta Treime din America Latină, 3 puncte la Latină Mafii simbolizează apartenența la lumea criminală, viața nebună pe care o conduc. În sensul sacral, triunghiul din punctele poate însemna capacitatea de a încuraja sau de ao găsi, reflectarea în timp util a atacului sau a mers de la un ochi rău. Situat nu un triunghi, dar la rând, ele denotă elipsis, incompletență sau incapacitate de a atinge obiectivul de viață. Trei puncte (unul pe fiecare deget) într-o femeie pot însemna numărul de vârfuri vizate sau copii născuți.

Patru

Dacă această cantitate nu face parte din imagine în stilul ușii, dar pur și simplu 4 noduri ale unui dreptunghi, pătrat sau romb, atunci aceasta este o alegere nereușită care denotă numărul de ani de închisoare. Acest lucru se aplică exclusiv modelului apropiat de localizare în care simbolul grafic este situat în cadrul REACH vizual. Restul punctelor conectate prin linii și situate pe diferite degete pot însemna orice.

Cinci

Punctele de pe mâna prezentate sub forma unui os de joc (patru în colțuri și una în centru) – acesta este un tatuaj care este internațional și simbolizează o persoană care stă unul în 4 pereți. Cu toate acestea, în Vietnam are un alt sens – o persoană care are prieteni credincioși.

Opțiuni de cazare

Tattoo cu puncte într-o interpretare modernă este predecesorul stilului modern al ușii. Este disponibil numai comandantului prezent, deoarece imaginea se efectuează prin puncte de dimensiuni diferite și oferă o vizualizare capricioasă din diferite puncte de vedere. În unele cazuri, punctele nu au un înțeles bun sau special:

 • Provocând imagini de puncte (una) pe deget, în unghia sau pe Phalanul Mijlociu, Femeile pot însemna numărul de copii sau obiective de viață+

 • trei puncte pe o singură linie de mână, picior și chiar pe ureche – Acesta este un punct, simbol al incompletenței sau a așteptărilor+

 • în secol, În colțul exterior, dacă nu trebuie să țineți cont de alte interpretări, tatuajul poate însemna o orientare sexuală non-tradițională sau o ușurință de intrare în contact sexual+
Citește mai mult  Tatuaj cu cifra 13

 • pe ureche Un astfel de tatuaj este adesea utilizat de către femeile care găsesc un număr impar estetic de puncte de-a lungul mantalei urechii (dar sensul general al un model situat pe lobul – persoana nu își îndeplinește promisiunile)+

 • Valoarea simbolului pe fata Determinată de forma și locația: deasupra buzei – aceeași valoare ca colțul ochiului, pe nas – o indicație a subsolului, pe frunte – al treilea ochi sau bindi+

 • pe încheietura mâinii Sau pe argintele degetelor, nu se recomandă aplicarea punctului: Acestea sunt informații despre trecut, nu întotdeauna o depășire, este situată în vedere pentru a obține rapid informații și nu suportă nici o sarcină estetică.

Crearea unei imagini surround sub forma unui joc („Conectarea liniilor”) are atitudinea cea mai mediată față de ușa actuală, deși devine din ce în ce mai populară.

Esența acestei cifre este de a lăsa expunerea la imaginație: Vizualizatorul însuși crede că în imagine, urmând mental numerele din figură. Nu este întotdeauna simplu, așa că înțelesul profund al tatuajului rămâne inaccesibil pentru majoritatea celor care îl vede.

Nuanțele de aplicare

  Masters Tatu avertizează asta Simplitatea externă a unei astfel de imagini nu este întotdeauna disponibilă pentru amatori care o vor face la domiciliu. Bărbații sfătuiesc să aleagă o imagine mai mare, nu mai mică de 2 mm în diametru și în localizarea strict definită. Fetele preferă puncte mici pe coaja urechii sau pe degete, deși uneori poate fi un picior sau antebraț.

  O imagine care este pe deplin creată de vrăjitor de la punctele nu are adesea nici un subtext, cu excepția faptului că puteți să vă amintiți impresioniștii, strungări de punctaj.

  O astfel de mod necesită maeștrii de profesionalism și timp, iar entuziasmul costă într-un fel, prin urmare, imaginile mici sunt de obicei efectuate.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: