Ce face tatuajul sub formă de șobolani și unde să le aplice?

Ce face tatuajul sub formă de șobolani și unde să le aplice?

Imaginea șobolanului din vremurile străvechi a fost foarte ambiguă. Unii oameni au considerat rozătoarele de simboluri de moarte, răutate și distrugere, alții au văzut în ei prieteni loiali ai omului. Tatuajele moderne cu șobolani arată, de asemenea, destul de controversați. Dar acest lucru se adaugă numai popularității.

descriere generala

Valoarea imaginii modificărilor șobolanului în funcție de caracteristicile culturii țării. Deci, de exemplu, slavii tratate întotdeauna în mod negativ aceste rozătoare. Acest lucru se datorează faptului că cea mai mare parte de oameni care lucrează în agricultură. De aceea, ei au avut în mod constant să se ocupe de șobolani distruge stocurile de cereale. De multe ori, din cauza rozătoare, oamenii au rămas fără o cultură. Din acest motiv, șobolanii slavii sunt un simbol al sărăciei, necazuri și boli.

Aceeași atitudine față de rozătoare a fost, de asemenea, în locuitorii din Europa medievală. Există șobolani necurate au fost considerate simboluri de murdărie și distrugere. Ei într-adevăr urât pentru faptul că tocmai din cauza lor în Europa a existat o ciumă bubonică, care a ucis mai mult de 60 de milioane de vieți omenești.

În locuitorii din țările estice, în imaginea de șobolan are un sens complet opus. În multe basme din China, rozătoare ajuta oamenii și să le salvați de la moarte de foame. Aceste animale le aduce boabe de orez, apoi preda cultivarea acestei culturi în domeniile.

În plus, potrivit Legendei Lao, șobolanii au ajutat oamenii să scape de lumea din lume, avertizându-i în timp cu problemele iminente.

În filosofia Fengshui șobolanul persistă energia puternică a yin. Aceasta înseamnă că rozătoarele este unul dintre principalele simboluri orientale ale femeii.

În cultura șobolanilor de hinduism au acordat, de asemenea, o atenție deosebită. Locuitorii din Est au crezut că acest animal a fost întruchiparea unuia dintre demonii, pe care Ganesha Dumnezeu a fost curbată la un moment dat. Procesul de citație de cucerire simbolizează lupta cu astfel de vicii umane, cum ar fi lenea, lăcomia și panta.

În micul oraș indian din Dunshok există chiar și o biserică de șobolani. El este cunoscut în întreaga lume, mai întâi datorită faptului că există o cantitate imensă de șobolani, pe care nimeni nu încearcă să o extermineze.

Faptul este că localnicii cred că sufletele copiilor mici trăiesc în trupurile acestor rozătoare, care după moarte au reușit să se ascundă de Dumnezeul morții.

Cui se va potrivi?

Tatuajele cu șobolani sunt potriviți atât pentru băieți, cât și pentru fete. Cel mai adesea, ele sunt alese pentru a sublinia următoarele trăsături de caracter.

  1. Feminitate. Deoarece șobolanii sunt foarte prolifici și hardy, tatuajele cu aceste rozătoare sunt potrivite pentru fetele care doresc să creeze pentru ei înșiși o familie prietenoasă și fericită. Printre femei sunt un tatuaj popular cu șobolani albi. Imaginea acestui animal drăguț este, de obicei, completată de flori sau modele de legume.
  2. Bun simt al umorului. Posibilitate pozitivă și deschisă Pac pacificat Tattoo cu șobolani de desene animate. Poate fi eroi anime sau filme de desene animate. Asemenea tatuaje distractive, cum ar fi băieți și fete. Ele sunt de obicei făcute luminoase și destul de mari.
  3. Afacere. Șobolanii sunt animale care caută mereu alimente și fac rezerve mari de provizioane pentru viitor. Acesta este motivul pentru care rozătoarele pentru mulți oameni sunt simboluri de bunăstare. Respectul șobolanilor include rezidenții țărilor estice. Ei au convingerea că șobolanii vor fi văzuți numai în case securizate. Prin urmare, imaginea rozătoarelor este adesea folosită ca un talisman. Se crede că tatuajul cu un șobolan ajută, de asemenea, o persoană să eradică sărăcia și să atragă bani la viață.
  4. Viclean. Imaginile de șobolani răi și agresivi se aplică cel mai adesea pe băieții corpului. Astfel de tatuaje simbolizează dorința de a-și atinge obiectivele în orice mod. Schițele care descriu două șobolani sunt, de asemenea, populare între ele.

Foarte des tatuajele cu acest animal sunt umplute pe corp și oamenii născuți în anul șobolanului. În acest caz, tatuajul subliniază toate calitățile inerente celor care sunt patronați de rozătoarele viclene și intenționate.

În plus, proprietarii de șobolani de casă sunt, de asemenea, aleși tatuaj cu aceste animale. Îi plac atât tatuajele stilizate, cât și portretele realiste ale animalelor de companie.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Tatuajele cu șobolani pot fi atât mici, cât și mari. Cel mai adesea, la crearea de schițe, maeștrii lucrează cu următoarele direcții stilistice.

  • Realism. Lucrări realiste strălucitoare Bucurați-vă de cea mai mare popularitate printre iubitorii de tatuaje. Există schițe interesante cu șobolani drăguți de casă și cu animale de stradă periculoase. Realismul este stilul care ajută la transmiterea tuturor caracteristicilor aspectului animalului, cât mai aproape posibil de realitate. Aceste tatuaje sunt complexe, de aceea este foarte important să se găsească un maestru care știe cum să lucreze în această direcție stilistică.

  • Vechea școală. șobolani Oldskul uite nu mai puțin interesant. Tatuaje în acest stil sunt caracterizate prin luminozitate. Figura completează contur negru clar. Detalii suplimentare caracteristice acestui stil pot fi prezente: nave, ancore, trandafiri. O astfel de lucru arata perfect pe corp și de a atrage imediat atenția.

  • Lainvork. tatuaj monocrom Restrained în acest stil ca oamenii chiar și departe de această artă. Astfel de tatuaje aspect neobișnuit și nu au nevoie de elemente suplimentare.

  • Minimalism. Selectarea primul tatuaj, puteți plăti, de asemenea, atenție la tatuaj minimalismul. Aceste desene se uite cu atenție și nu ocupă mult spațiu. De obicei, acestea sunt umplute în spatele urechii, pe coaste sau pe gât. Cel mai adesea astfel de tatches sunt ușor de a ascunde de ochii indiscreti.

Ca sursă de inspirație atunci când se creează o schiță, puteți utiliza exemple interesante de muncă.

Tatuaj cu semnul zodiacal

Oamenii născuți în șobolanii an sunt adesea aplicate în imaginea corpului acestui animal. O schiță simplă, cu imaginea rozătoarelor poate fi suplimentată cu un alt simbol semn zodiacal. Acesta va fi interesant să se uite și tatuaj, completate de constelație astrologic sau inscripția în latină.

Rat se musca de coada

Un astfel de tatuaj este un simbol destul de popular, care este prezent în multe culturi. El îi amintește cunoscut de mulți ubboros. Acest semn simbolizează o luptă fără sfârșit cu el însuși, precum și cu viciile sale. Tatuaj cu un șobolan similar este cel mai bine uita la gât, spate sau antebrațului.

Rat și craniu

Micul animal poate fi, de asemenea, reprezentat în apropierea craniului. Există mai multe valori pentru astfel de tatuaje. Cel mai adesea ele simbolizează neînfricării și curaj. Tatuajul cu un craniu și șobolan poate fi suplimentat cu inscripție tematică.

Ambalaj

Planificarea de a umple tatuajul volumetric, merită să vă acordați atenție tatuajului cu pachetele de șobolani. Un astfel de tatuaj poate accentua dragostea unei persoane la „turma” sau, dimpotrivă, să devină o memento pentru el că în această viață își apără propriile interese.

Schelet

Fanii tatuajelor sumbre vor dori tatuajul cu un schelet de șobolan. Desenul similar arată interesant și ambiguu. Tatuajele de acest tip fac cel mai adesea alb-negru și minimalist.

Locuri de aplicare

Deoarece tatuajele cu șobolani sunt diferite în dimensiune, ele pot fi atinse în aproape orice părți ale corpului.

Cel mai adesea astfel de tatuaje sunt în mână. Bărbații aleg de obicei un tatuaj pentru ei înșiși care sunt plasați pe umeri sau antebraț. Fetele au preferat tatuaje elegante și îngrijite care sunt situate pe încheieturi.

O imagine de rozătoare extinsă poate fi, de asemenea, umpletă pe spate sau pe gât. Există suficient spațiu pentru un tatuaj interesant și lucrat o dimensiune mare. Pe spate, puteți umple în siguranță tatuajul culorilor luminoase, fără să vă temeți că vor supraviețui sau vor „înota” în timp.

Imagini ale șobolanilor, suplimentate cu flori sau alte simboluri populare, chestii pe partea din față a coapsei, precum și pe partea laterală. Un astfel de tatuaj nu rămâne neobservat și se potrivește perfect în imaginea oricărei persoane.

Tattoo de înaltă calitate, cu imaginea șobolanului va fi încântat să vă placă proprietarul pentru mulți ani de viață.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: