Ce fel de tatuaj cu Cerber și ce se întâmplă?

Ce fel de tatuaj cu Cerber și ce se întâmplă?

Cerber este o imagine foarte interesantă și misterioasă, care este populară printre mulți oameni. Cel mai adesea, tatuajul cu imaginea acestei creaturi este aplicat bărbaților. Despre ceea ce înseamnă un tatuaj și ce fel de soiuri pe care le are, vom spune mai jos.

Sens

Cerberus este o creatură fictivă care se găsește adesea în miturile din Grecia și Roma. Este un PSA gigant cu trei capete, din padele din care otravă ar trebui să se strângă, trunchiul, care este plin de șerpi, iar coada descrisă sub forma unui șarpe otrăvitoare. Potrivit uneia dintre versiuni, această creatură este rezultatul lui Typhon și Echid. Dar există o legendă că părinții săi erau zeița gaya și tartrul, care au personificat abisul.

Aceasta creatura mitica este o imagine a gărzii, care protejează ieșirea din împărăția lui Aida (împărăția morților). Această ființă fictivă, în funcție de mituri, se distinge prin propria sa temperament: este acerbă, puternic, puternic și în același timp destul de agresiv. Se crede că împiedică întoarcerea mortului în lumea vie, și în viață nu permite pur și simplu, astfel încât să viziteze lumea de morți.

Înfrânt infernal ps nu este atât de simplu, deoarece are o putere extraordinară și putere. Numai anumite sunete lirei ar putea dormi vigilența.

În alte cazuri, capul acestei creaturi dormit alternativ. Acest lucru ia dat posibilitatea de a fi mereu în alertă, gata pentru orice pericol.

Potrivit miturilor grecești, doar eroul legendar, care este fiul lui Dumnezeu-thrash însuși, Zeus, a fost capabil să-l învingă. A fost Hercules. Există două versiuni ale sfârșitului acestui mit. Deci, în conformitate cu una dintre ele, o Herak îndrăzneață a ucis o creatură teribilă. Dacă credeți o altă versiune, el a adus pur și simplu câinele pe lanțurile din iad, și-a demonstrat persoana necesară și sa întors fără răni grave.

Citește mai mult  Valori Tatu Mehendi

Imaginea acestui animal este interpretată în moduri diferite. Pentru mulți, el este înconjurat de misticism și un mister datorită miturilor. Și totuși Cerber este personificarea loialității și devotamentului. Există o interpretare mai interesantă a acestei imagini. Deci, se crede că Cerberus personifică timpul consumă în toate cele trei aspecte: trecutul, viitorul și prezentul. Se crede că această creatură înseamnă un echilibru temporar.

În general, Tatuajul cu imaginea Cerbului este o sarcină destul de semnificativă. Figura simbolizează un fel de provocare pentru întreaga lume, perseverența, puterea voinței, caracterul greu, temperamentul dur, curajul, dorința de a lupta și de a vă apăra, idealurile lor. De regulă, o astfel de imagine aplică bărbați care au un temperament abrupt, predispus la agresiune și cruzime. Ele sunt ca și cum ar fi în stare să aștepte pericolul, ele sunt caracteristice de a rezolva conflictele și litigiile cu forța, pentru negocieri pașnice, astfel de oameni sunt de acord rar. La femei, desenele native de acest tip pot fi văzute extrem de rare. Pentru ei, această imagine are același înțeles ca și pentru bărbați.

Descrierea speciilor și schițelor

Există mai multe tipuri de tatuaje cu Cerber. Imaginile pot fi diferite unul de celălalt.

În stil

Tattoo cu o imagine a PSA Hellish poate fi efectuată într-o varietate de stiluri: craniu vechi, tradițional, neo tradițional, biomecanică și altele. Imaginile din astfel de soluții de stil, de regulă, sunt efectuate în culori. În același timp, o atenție deosebită este acordată ochilor câinelui: ele sunt de obicei descrise în roșu sau portocaliu. Lana are un câine negru sau un negru iccin-negru. În mod tipic, astfel de tatuaje sunt obținute în funcție de total, spectaculos și atrăgător, datorită cărora atrage o mare atenție străină.

Dacă sunteți un amator al performanței alb-negru a tatuajului, atunci în acest caz va fi cel mai bine să alegeți astfel de stiluri ca grafică sau artă liniară.

În general, pentru un astfel de tatuaj, experiența comandantului, talentul său, nivelul de pricepere. Dacă el este capabil să bată corect această imagine și să o dau în judecată cu succes, se va uita la corpul bine și benefică chiar în astfel de stiluri, cum ar fi, de exemplu, acuarelă sau gunoi polka.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj în Islam

Potrivit complotului

Cerber este destul de interesant și ca o imagine independentă. El nu are întotdeauna nevoie de elemente suplimentare, deoarece o astfel de figură nativă are o încărcătură mare semantic, demonstrând puterea, puterea, agresiunea și pericolul emanând de la proprietarul tatuajului.

Cu toate acestea, elemente compoziționale suplimentare pentru astfel de desene. Deci, adesea pe tatuaje, descriu câini cu trei capete cu un guler în formă de lanțuri puternice. Simbolizează victoria asupra viciilor, controlul agresiunii interne și cruzime. Dacă vorbim despre victorie asupra viciilor, atunci numele lor este scris pe semne mici care atârnă cu gulere de câini.

Există o versiune a compoziției pe care o persoană care deține o leșie pe trei lanțuri. Adesea în imaginea acestei persoane se află Hercule. De obicei, este descris cu un trunchi de bare și el însuși arată puternic și curajos. Un astfel de desen pe corpul uman simbolizează o voință puternică, victoria asupra temerilor interioare, a dorințelor scăzute și a slăbiciunilor umane. Hercules personifică o persoană care are o voință puternică și gânduri nobile.

Semnificație similară purtând imagini cu imaginea PSA Hellish rănit. Cuțitele sau săgețile ascuțite pot fi în corpul său. Corpul lui Burper pe astfel de desene poate fi descris cu oase goale, care dă imaginea mai mare efect. Dacă câinele Hellish nu este vărsat, dar eliberat, el simbolizează elementul, pentru a păstra și a vă îndoi că nu va putea. De regulă, Cerber pe aceste desene arată foarte înspăimântat. Cel mai adesea, este descrisă cu o șlefuire rea și picură de la gura unei saliva otrăvitoare.

Un înțeles special pentru tatuaj este jucat de un astfel de element de poveste, cum ar fi șerpi. Potrivit legendelor, au tras corpul PSA Hellish, iar unul dintre ei era coada lui. Prin urmare, șerpii într-un astfel de desen nativ va fi foarte potrivit. Ele simbolizează flexibilitatea viclenală, scutirea, capacitatea de a fi eliberați din tot felul de situații complexe. Din acest motiv, prezența lor va extinde numai valoarea imaginii.

Citește mai mult  Semnificație și schițe Tattoo predator

Imaginea stilizată a imaginilor PSA Hellish se bucură puțin mai puțin populare.

De regulă, numai silueta sa este descrisă pe astfel de desene. Această imagine poate fi completată cu caractere diferite care vor transporta un anumit sens, consolidarea sau, dimpotrivă, înmuierea încărcăturii semantice a imaginii principale.

Unde puteți aranja?

Locația imaginii nu afectează valoarea pe care tatuajul îl transportă. Locația organismului este aleasă pe baza preferințelor persoanei însuși, precum și caracteristicile imaginii, stilul, detaliile și scala. Deci, desenele mici sunt de obicei plasate pe mână sau pe picior.

Pentru imagini mari care au adesea un complot în vrac, un loc cu o suprafață mai mare: Cel mai adesea acest lucru este un spate, piept sau antebraț. Rețineți că atunci când tatuajul este situat pe antebraț, durerea de la procesul de desen va fi simțită atât de mult. În cazurile rămase, totul depinde de caracteristicile corpului uman și de durerea sa.

Exemple frumoase

Există multe variații ale tatuajelor cu imaginea de chereș. Cifrele pot fi efectuate în diferite soluții de stil. Soluția de culoare și complotul vor fi, de asemenea, diferite. Unele dintre schițele unor astfel de tatuaje vor demonstra mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: