Cele mai bune idei ale tatuajului asociat pentru surorile

Cele mai bune idei ale tatuajului asociat pentru surorile

Tatu asociat – subiect la modă, sau mai degrabă, complotul care va fi întotdeauna la modă. Deoarece această metodă de exprimare vizuală poate fi numită o repetare puternică, strălucitoare, memorabilă și meritată. O altă întrebare este exact subiectele, schițele, ideile vor fi interesate să privească ca un tatuaj de perechi pentru surori.

Particularități

În primul rând, vreau să spun despre semnificația și semnificația unor astfel de tatuaje. Există mai multe motive pentru care oamenii sunt rezolvați pe un astfel de tatuaj.

 • A subliniat comunicarea internă externă. Inelele sunt pierdute, aceleași haine pot deveni modă mică sau ieșire, dar tatuaje – un lucru mult mai lung. Și dacă surorile au nevoie de o legătură spirituală să sublinieze, cumva să notați vizual datele unul altuia (doar pe corpul nașterii) promisiunile de devotament și de sprijin reciproc, tatuajul devine decizia cea mai evidentă.
 • Ancoră vizuală. Modul de a fi mai vizibil făcând un tatuaj nu doar un simbol al relațiilor sau al afecțiunii, ci o linie exterioară luminoasă. Acest lucru este adesea surorile care doresc să fie vizibile, doresc să-și desemneze propria luminozitate prin intermediul unui simbol extern. Cu coafuri, machiaj, costume, nu este întotdeauna posibil cu aceleași tatuaje – mult mai ușor.
 • Simbolul evenimentului. Tattoo poate fi un simbol al unei etape de viață, evenimentele au avut o problemă care a lăsat marca în duș. Și aceste surori de traseu doresc să marcheze pe corp. De exemplu, o boală cu experiență poate deveni un motiv. Sau adesea un astfel de tatuaj face surorile care sunt forțate să trăiască în locuri diferite (în orașe, țări, pe continente).

Caracteristica tatuajului asociat este că semnificația lor, adică, imaginile sunt actualizate imediat pentru două persoane. Nici o soră nu imite cealaltă și ambele fete găsesc caracterul vizual care le sincronizează cu precizie egală. Mai puțin probabil, dar totuși există tatuaj, care nu sunt aceleași, dar dacă oamenii împreună, tatuajul formează o anumită. De exemplu, imaginile de pe încheietura mâinii formează o declarație finalizată numai atunci când aceste două încheieturi de sex feminin sunt apăsate între ele.

  Acesta este sensul principal al Tattooului Steam: întăriți valoarea unei imagini prin repetare sau zdrobind o imagine în două fragmente mici.

  Soiuri

  Opțiuni, cum să vă legați și cu un tatuaj, aveți o mulțime de surori, deoarece schițele populare pentru un astfel de gol sunt împărțite în mai multe categorii.

  Citește mai mult  Totul despre tattoo scarab

  Inscripţie

  Litere – O destinație populară în arta tatuajelor, totuși, acest cuvânt este conectat nu numai cu subiectul tatuajului. Stăpânirea este frumos eliminarea literelor, creând nu doar un mesaj verbal, ci și mesagerie estetică, deja în același timp în cerere în diferite sfere. Prin urmare, în tatuaj, a găsit o aplicație activă: Citat frumos, un rând dintr-o melodie sau o carte este acum bun nu numai în sens, dar, de asemenea, adăugați în mod vizual ballaves.

  Inscripțiile în limba engleză se bucură de cea mai mare popularitate, dar acest mod pare să slăbească. Cuvintele din compozițiile rapperurilor moderne, citatele de infoentare încep să apară mai atractive. Și acest lucru nu este neapărat textul asociat direct cu tema Sisterhood. Poate fi un șir, motivul căruia determină valorile fetelor la care doresc să urmeze și t. D.

  Simboluri

  Unde fără ei: de la semnele zodiacului la simbolurile matematice și fizice – O varietate de simboluri ale tatuajului asociat este uneori lucrurile polare. Dacă surorile sunt, de asemenea, gemeni, atunci sunt mai des tatuaj semn, sub care s-au născut. Dacă ambele, de exemplu, sunt implicate în muzică, le pot combina sub forma unui tatuaj Tasta vioară mică. Dacă doresc să poarte noroc cu ei, fac ca potcoavă. Și dacă doresc să poarte un simbol cu ​​ei pentru a ajuta la deschiderea tuturor ușilor – va fi cheie.

  Cu simbolismul trebuie să aveți grijă: unele personaje sunt semnificative sau pot fi bune într-o anumită etapă de timp.

  Surorile Acest lucru se aplică într-o măsură mai mică, dar totuși trebuie să vă verificați gusturile, preferințele și să faceți o prognoză, indiferent dacă simbolul va fi plictisit în câțiva ani. Deci, surorile decid adesea să facă Fluture, care devine tot numai cu o anumită adăugare de mâini sau alte părți ale corpului. Dar toate schimbările: și după un timp, figura uneia dintre surorile se poate schimba, tatuajul este deformat, iar fluturele nu va fi același cu gândul inițial.

  Citește mai mult  Old tatuaj de craniu

  Motivele floristice

  Una dintre cele mai populare direcții, Deoarece florile, în special în tatuajul de culoare, se uită într-adevăr accelerați, relevanți, chiar au devenit unul dintre simbolurile erei la modă. Acestea pot fi plante ramuri, părți din care sunt capabile să interțească, – asistența medicală va fi evidentă, soarta lor interconectată. Poate fi flori sau plante care denotă surorile preferate sau estetica vizuală pe care am împărțit amândoi.

  Într-unul din forumuri sa întâlnit o astfel de poveste: la cea de-a 18-a aniversare a sorei-gemeni a făcut un tatuaj sub formă de cactuși mici. Așa că au vrut să se mențină peste caracterul lor. Tatuajul a fost colorat, a fost pe încheietura mâinii și a atras atenția. Dar când una dintre surori sa căsătorit, ea a vrut să desemneze într-un fel noul său statut. Ea a decis să umple o floare de cactus, simbolizând că orzul înflorit în cele din urmă. După câțiva ani și o altă soră, m-am căsătorit, repetat ideea surorii mele – și din nou tatuajul a fost cu adevărat pereche.

  Alte

  Ideile tatuajului asociat sunt uneori imaginație uimitoare și uimitoare. Luați în considerare opțiunile interesante și neobișnuite:

  • dulciuri – Există, de asemenea, ironie și recunoașterea propriilor noastre slăbiciuni și chiar o metaforă asociată cu aspectul+
  • avocado – simbolul lui Zozh și doar un detaliu drăguț+
  • foarfece – unul din acele obiecte care constă din două părți și este eficient numai atunci când interacționează – non-mesager pentru surori+
  • Peşte – capetele lor se pot uita unul la celălalt, dacă părți ale corpului cu un astfel de tatuaj, se combină+
  • cheile – Este ca dragostea pentru muzică (în primul rând) și luați viața cu notele sale albe și negre și o astfel de melodie+
  • Ochelari roz – dorința de a iubi și de a-ți lua frivolismul și lipsa dorinței de a „deveni în cele din urmă un om adult”+
  • Doi pacifiatoare într-un singur pachet – acesta este un semn al iubirii de la naștere și dorința de a vă aprecia copilul interior.

  Dar, de asemenea, pisici tradiționale, trandafiri, delfini și lilieci, pescari și apusuri de soare, planete, stele, păsări, bărci sunt, de asemenea, populare în tatuaj asociat.

  Citește mai mult  Tattoo sub forma planetei Saturn

  Unde este cel mai bun de făcut?

  Este logic că în acele locuri în care tatuajul poate fi combinat. În primul rând, este o zonă de mână: încheietura mâinii, umeri, perie și t. D. Pe picioare, de asemenea: pe gleznă, pe șuierat, pe șolduri, în câmpul degetelor. Tatuajul comun, unde efectul este dezvăluit tocmai atunci când se conectează desenele, se face strict în astfel de zone. Dacă doriți să faceți o imagine pe piept, de exemplu, va fi dificil să se realizeze confluența desenului.

  De asemenea, de multe ori tatuajul apare pe gât. În același timp, ele sunt miniaturate, modeste, nu întotdeauna vizibile imediat. Data nașterii numerelor romane poate fi umplut pe degete: pentru surorile gemene, o astfel de alegere este adesea.

  Exemple frumoase

  De la teorie – la practică. În experiența altcuiva, nu puteți doar să învățați, ci și să vă cultivați propriile idei sau pur și simplu să îmbunătățiți ideile altora.

  • Iar simbolul este corect pentru surori, iar locația este cu succes. Versiune optimistă a unui tatuaj simplu.

  • Imaginile sunt diferite, dar sunt făcute într-un singur stil. Și, de asemenea, ridicați starea de spirit și transportatorul și contemplați-vă.

  • Subordinea poate fi într-un tatuaj, în special, atât de dulce.

  • Inimile simple – un exemplu de tatuaj necomplicat, nonsens, dar vor fi întotdeauna un simbol al a două inimi care se iubesc reciproc.

  • Povestea despre modul în care două surori se potrivesc reciproc – sunteți jumătatea mea, și acest lucru nu susține chiar și în ceea ce privește genetica.

  • Un exemplu rece de tatuaj floral, care, deși situate în locuri diferite, pot fi fasculated, astfel, cu o demonstrație pereche.

  • Trei surori doresc să „Configure“ rudele lor, dar nu face prea proeminent – aici este o opțiune modestă, dar foarte frumos.

  • Tu ești soarele, iar eu sunt luna, dar cumva ne înțelegem în același univers, și de a ajuta reciproc. Adică, în general, este clar.

  • Un exemplu de modul de a face o imagine solidă. Dar atunci când nu este combinat, nu arata ridicol sau neconcludentă.

  • imagine cool, esența care poate fi capturată doar atunci când sunt combinate. Dar, în acest sens, totul este calculat.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: