Chicano Tattoo: Semnificație și cele mai bune schițe

Chicano Tattoo: Semnificație și cele mai bune schițe

Arta tatuajului include multe stiluri. Unul dintre cei mai tineri este Chicano. Astfel de tatuaje arată foarte ciudat și original. Mai ales popular printre reprezentanții sexului puternic – Jaliu, realizat în această tehnică, subliniază trăsăturile brutale ale naturii, exprimă principiile morale și etice și valorile vitale ale proprietarului său.

Ce vrei să spui?

Potrivit informațiilor istorice, pentru prima dată cu privire la stilul de Chicano a vorbit în anii ’40. ultimul secol. El a primit o mare distribuție în mediul din America Latină. Mulți se asigura că, chiar și numele tehnicii a devenit derivat din Mexicano.

În anii de dinainte de război în America, rasismul și discriminarea înflorit. Persoanele cu pielea inchisa la culoare a pielii au fost supuse la tot felul de insulte, umilire și intimidare. Ei nu au fost acceptate pentru o lucrare calificată, astfel încât au fost forțați să se angajeze în muncă murdar low-pay. Pentru a nu da familia ta de a muri de foame, tineri băieți și bărbați adulți a continuat crimele, pentru aceasta au unit în bandă.

Folosind tatuaj, Chicano ar putea determina apartenența la o anumită grupare criminală. Tatu a fost o reflectare simbolică a regulilor și a rețelei de alimentare a comunității, personificarea principiilor sale. Cu ajutorul unui astfel de tatuaj, persoanele cu pielea inchisa la culoare pot găsi „lor“, ca un simbol de identificare, au blocat o încrucișare între degete mari și index.

În același timp, credința în Dumnezeu păstrat puterea. Membrii bandei au vizitat în mod constant biserica și a mărturisit în păcatele lor. De aceea, au existat mai multe motive religioase, într-o astfel un tatuaj. In zilele noastre, cu timpul, o astfel de echipă și-a pierdut simbolismul său original.

Astăzi, Chicano poartă un sens semantic mai profund – simbolismul a devenit personificare inutilitatea de a fi și setea de dreptate. desene similare sunt adesea asociate cu motivul comun al „dans al morții“, ei au misterios și chiar în ceva sinistru sens. În multe privințe, acest lucru se datorează faptului că toate imaginile de pe piele sunt umplute în culorile negru și gri, utilizarea de nuanțe luminoase pentru acest stil este notepy. Deși în ultimii ani, motive albastru și roșu a apărut în tatuaj, cu toate acestea, ele acționează doar ca un accent elegant.

păpuși Chicano lui pentru cineva a devenit personificarea vieții umane pentru celălalt, acestea poartă credința în cea mai mare justiție. Acestea sunt imagini întunecate – nu este surprinzator, pentru că viața grea a americanilor latine în acei ani nu au putut să nu amâne amprenta pe un tablou nativ.

Pentru această zi, rămâne temă religioasă cererii, tatuaje Chicano conțin de multe ori imaginea Sfintei Fecioare și a lui Isus Hristos. Acest lucru se explică prin faptul că tehnica a apărut în cartierele sărace – credința în Dumnezeu pentru locuitorii lor a fost singura modalitate de a supraviețui într-o lume crudă, și nu pentru a merge nebun.

Stilul Chicano pot fi găsite în abundența de modele. Tatuajul conține un număr foarte mare de piese finite, filigranată desen de elemente mici și inscripții. Un maestru experimentat este capabil să creeze o imagine reală în acest stil, purtând promisiunea sa unică.

Schițe populare

Pentru tatuaj în tehnica schițelor tipice din Chicano ca atare. Există doar un vector de ambalare a imaginii specificat, care indică o imagine aparținând lui Chicano. Prin urmare, în cel mai general sens, puteți folosi absolut orice desene care vă vor fi interesante. Cu toate acestea, există un grup de scene, care sunt mai frecvente.

a bărbaților

Tatatu Chicano este mai potrivită pentru bărbați, deoarece este într-un mediu masculin activ și un stil originar. Astfel de păpuși sunt decorate cu băieți care doresc să-și demonstreze excelența și puterea fizică. Un alt grup care poate fi atribuit publicului țintă este reprezentanți ai culturii moderne de hip-hop. Mai puțin de multe ori tatuajul poate fi găsit la băieți care nu sunt străini față de romantismul urban.

Plăcile tipice includ următoarele.

 • Imagini ale fetelor. Portretele stilate în stilistica lui Chicano, este imposibil să se confunde cu realismul și alte direcții. Ele sunt descrise nu sunt familiare doamne frumoase și frumusețe îndrăznețe. Fețele lor sunt închise cu măști, iar în mâinile lor au arme. Imagini similare necesită o mulțime de spațiu, astfel încât acestea sunt cel mai adesea supărat pe spate, piept, precum și pe umeri și goluri. De obicei, ele nu conțin sens profund și sunt un omagiu la modă. Cartea de vizită a stilului a fost imaginile neobișnuite ale fetelor ale căror fețe au fost pictate sub craniu.

Astfel de parcele de tatuaje încearcă să atragă patronajul zeiței morții.

 • Armă. Poate fi arme de foc sau rece – acesta este unul dintre simbolurile evidente ale romantismului criminal, atributul lumii criminale. În zilele noastre, când Chicano nu mai este asociat cu bande mexicane, imagini similare indică o personalitate auto-suficientă capabilă să stea pentru ei înșiși. Pentru protecția celor dragi, astfel de oameni sunt gata pentru tot. lucrări de lucru cele mai spectaculoase în care pistoalele sunt reprezentate împreună cu măști și broască țestoasă.

 • Bani. În vremuri, când latino-americani au fost supuși unei discriminări grave și nu au avut posibilitatea de a câștiga mod sincer, a fost banii care au fost cauzate de crimele comise de. De aceea, în zilele noastre, imaginea proiectului de lege este considerat un fel de talisman.

Un astfel de tatuaj de a atrage succesul financiar și bunăstarea.

 • Simbolismul religios. Acest subiect a fost și rămâne una dintre cele mai comune motive de tatuaj în Chicano Stylistics. Viața în condiții dificile de umplut cu organisme și obstacole pot sparge orice persoană, distruge speranța pentru un viitor luminos și credința în puterea proprie. Fiind într-o astfel de situație de viață, mulți sunt în căutarea de refugiu în credință. Religia le dă puterea de a continua să meargă pe drumul ei greu. Imagini de fum, o cruce mică, conectată în palmele și îngerii Moluba, cum nu poate fi mai bine reflectată în esența Chicano.

 • Măști. Sunt unul dintre elementele tradiționale ale tatuajului. Sunt considerate un simbol al secretului și pretenția că o persoană este forțată să meargă pentru propria sa securitate. O astfel de squint indică o persoană, care, în orice situație, își va ascunde intențiile.

 • Carduri. Jocurile de noroc au fost întotdeauna o modalitate bună de a obține bani de lumină. O astfel de imagine este aleasă de bărbați care nu se tem de riscă și de a pune pe Kon tot ce au.

 • Inscripţie. Tatuajul cu inscripții a fost inițial utilizat pentru a-și susține proprietarul în situații dificile de viață, ajută-l să nu-și piardă credința. Astăzi pot conține orice texte umplute cu font tipic chicano.

 • Santa Muerte. Un astfel de tatuaj este asociat cu un cult cultural al morții pe teritoriul Mexicului și partea din America Latină a Statelor Unite ale Americii. Povestea lui își are rădăcinile în cele mai vechi timpuri, ea este legată de ritualul morții și renașterea ulterioară a triburilor Maya. Mai multe milenii în urmă, au fost luate aceste națiuni să-și îngroape în locuințele lor craniului rude decedate – astfel încât acestea le-a dat un tribut adus respect și respect. În prezent, acest cult a dus la sărbătoarea Dia de Los Muertos, în ziua de amintirea morților. Ea reprezintă o simbioză de ritualuri indiene cu catolicismul.

Această zi este realizată cu un domeniu de aplicare mare, motiv pentru care a fost chiar și inclus în lista patrimoniului cultural UNESCO.

femei

În ceea ce privește reprezentanții sexului fin, apoi pe corpurile lor Chicano este destul de rare. Cu toate acestea, se întâmplă. imagini similare cele mai spectaculoase uite pe fetele fragile și delicate. Un simbol similar indică faptul că proprietarul său nu este deloc o „fată bună”, distinge caracterul dur, brutal. Nu ia stereotipurile care acționează și se decide cum să meargă prin viață.

Chicano reflectă starea psihologică a proprietarului său. Cu ajutorul fecalelor fetei, încercați să capturați emoția pe care o trăiesc într-o anumită etapă a vieții lor.

 • Multă distribuție a primit tatuajul sub formă de măști – ele indică misterita, deschiderea și închiderea proprietarului lor.

 • Bucurați-vă de popularitatea fonturilor grațioase. De obicei, sunt plasate pe spatele mâinilor și coastelor. Textul în acest caz reflectă viața credo a unei fete sau a citatului său preferat.

 • Femeile care au reușit să depășească dificultăți de viață grave pentru a depăși dificultățile serioase, adesea fault pe armele corpului. O astfel de scânteie arată cu îndrăzneală, sfidătoare și periculoasă. În acest fel, fata subliniază scopul și puterea lor. Cel mai eficient un astfel de motiv arată la îndemână.

 • Pe corp cu sinceritate credincioși puteți vedea parcele religioase. Ele indică faptul că aveți o persoană care are valori spirituale deasupra materialului. În această interpretare, Chicano dobândește trăsăturile Fecioarei Maria și Femeile Angels. Asemenea imagini persistă închinarea la cea mai înaltă rezistență, credință în sprijin și justiție.

 • Fetele care sunt îngrijorate de depresia singurătății și disperării strălucesc adesea un model de craniu în culori. Astfel încât ei dau un omagiu farmecul liniștit al morții.

Locuri de aplicare

Dacă citiți mai multe detalii schițele tatuajului în stilul de chicano sau fotografii ale lucrărilor finite, atunci puteți vedea că dimensiunea compactă a dimensiunii compacte în această tehnică nu există în principiu. Parcelele folosite necesită mari „panze”, astfel încât acestea sunt umplute în zone mari ale corpului – spate, piept, picior și antebraț. Mai puțin probabil un palier poate fi văzut pe mâini.

Printre bărbați și femei sunt foarte populare cu „mâneca”, în tehnica lui Chicano sunt efectuate în paleta monocromă. „Mâneci” coboară în formă de spirală.

În același timp, desenul este situat în așa fel încât puful să poată fi citit în orice unghi.

Femeile adesea ciupind un complot de la umăr la cot. Aceasta este o locație destul de volum pe care puteți crea un tatuaj expresiv elegant. Reprezentanții sexului puternic pe antebraț fac „jumătatea lounge”, în acest caz, utilizează de obicei o paletă de culori complete.

Bărbații plini și pompați preferă tatuajul pe piept. Locuri Există suficiente pentru a spune istoricul detaliat al semnului simbolic. Dar expanserul real pentru imaginație dă un spate – aici puteți plasa o compoziție mare sau chiar fotocartini.

Desenele părinte arată bine la îndemână. În acest caz, același complot este repetat, dar elementele conflictuale sunt făcute. De exemplu, pe de o parte, este descrisă o fată tânără cu o coroană pe cap, iar craniul cu aceeași decorare.

Exemple frumoase

În zilele noastre, pallow-urile din stilistul lui Chicano și-au pierdut mult timp simbolismul negativ asociat cu lumea criminală și a devenit una dintre cele mai populare destinații moderne. În anii precedenți, au umplut pe piele cu un ac în subsoluri nesanitare. Astăzi, în fiecare oraș major va găsi cu siguranță profesioniști care lucrează în această direcție. În magazinele de tatuaje, există multe schițe ale tatuajelor în tehnica Chicano pentru băieți și fete. Ei vor ajuta să învețe sursa de inspirație și să creeze conceptul de tatuaj propriu.

Cea mai populară parcelă – portrete ale fetelor.

Tema religioasă rămâne la vârf.

Arme, cărți și bani au fost și rămân motive tipice.

Inițial, Chicano a fost folosit exclusiv vopsea neagră. Dar tatuajul nu este tipul de artă care atribuie acurateței să urmeze canoanele, astfel încât desenele pot conține elemente de culoare.

Cu toate acestea, dacă o exagerați cu nuanțe, vă voi pierde punctul culminant. Pentru a deveni proprietarul unui tatuaj luminos și creativ, este suficient să faceți doar câteva culori accente.

Despre cum să faci un tatuaj în stilul lui Chicano, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: