Frumos tatuaje mici

Frumos tatuaje mici

Oamenii vechi au umplut tatuaje mici cu multe secole în urmă ca o țesătură, o astfel de tradiție a fost păstrată în această zi. Iubitorii de tatuajele mici sunt împărțite în mai multe tipuri: unul este un prag prea scăzut de durere pentru ilustrații mari, altele – situația în societate nu permite să aplice imagini atrăgătoare, iar al treilea sunt fanii minimalismului. Toți acești oameni unesc gândul general – tatuajele mici au propriul farmec special, pe care aceștia cuceresc inimile altora.

Avantaje și dezavantaje

Tatuajele mici au calități mai pozitive decât negative, dar înainte de a umple imaginea, trebuie să cântăriți cu atenție totul și împotriva. Plusele miniaturilor sunt în următoarele calități:

 • Un cost mic – un tatuaj cu o cutie de potrivire va costa inexpensiv+
 • Dimensiune – Pozele mici sunt invizibile, atât de potrivite pentru persoanele de afaceri care ascultă codul de îmbrăcăminte+
 • Vindecarea – zona de tatuaj este foarte mică, astfel încât procesul de regenerare a pielii va fi foarte rapid+
 • Universalitatea – Dacă în câțiva ani ilustrația este obosită, poate fi acoperită cu ușurință, suplimentează sau face parte dintr-un tatuaj mare.

Minusurile unei fundamente mici includ complexitatea eliminării și posibilitatea infecțiilor cu infecții periculoase. Cu toate acestea, datorită tehnologiilor moderne, aveți posibilitatea de a încerca „demoer” al tatuajului, care în timp dispare.

Pentru a evita infectarea corpului, este suficient să alegeți un vrăjitor bun, să respectați regulile de igienă și să respectați recomandările pentru vindecare.

Idei la modă pentru fete

Fetele sunt reprezentanți eleganți și miniaturali ai rasei umane, astfel încât, printre acestea, tatuajele romantice mici sunt deosebit de populare, deoarece au subliniat frumos feminitatea și rafinamentul corpului fragil. Există o gamă largă de diverse schițe mici pentru reprezentanți ai sexului echitabil: poate fi flori, animale, păsări sau chiar obiecte casual familiare. Alegerea ilustrației depinde de sensul în care trebuie transmis și de gusturile purtătorului viitor.

Mini-desene estetice și îngrijite sunt o oportunitate universală de a schimba imaginea obișnuită, de a face noi caracteristici în stilul dvs. casual. desene mici sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de corectare sau de suprapunere completă a diferitelor deficiențe ale pielii: cicatrici, pigment sau bani pete, vergeturi și cicatrici uscat. Va oferim să ia în considerare o listă cu cele mai populare idei pentru tatuaje mici de sex feminin.

Plante

În cele mai multe cazuri, fetele aplică desene pe corp, în scopul de a sublinia feminitatea lor, tema naturala este cea mai potrivită pentru acest lucru: copac crengute, flori sau plante erbacee. Copaci ecouri femei în baza baza – ei, ca un reprezentant al sexului fin, sunt capabili de a crea o viață nouă. Imagine cu lemn sau ramuri acoperite cu frunze, simbolizează natura vieții și a credinței într-un viitor luminos.

mod universal pentru a sublinia feminitatea si rafinamentul sunt tatuaje pentru subiecte florale: trandafiri, lotuși, bujori, crini sau musetel. Schițele de culori sunt întotdeauna foarte frumoase și estetice, chiar dacă sunt doar plante de câmp cu inflorescențe mici. Tatuajele mici cu flori personifică natura veselă, veselă și romantică a transportatorului lor. Adesea fetele aleg pentru aplicarea schițelor cu astfel de plante cum ar fi trifoi, frunze de ferigă sau păpădie.

Opțiunile pentru ilustrații cu plantele de câmp și grădină sunt multe și fiecare dintre ele are subtextul său filosofic.

Pene

Persoanele de pene, moale și aerului descriu aceleași cuvinte pe care le poate descrie și fata. Pene ca tatuaje separate se găsesc foarte des și au o valoare simbolică specială. Primul care aplică desenele cu adăposturile de pe piele a început indienii antice – au folosit adesea acest atribut și nu numai pentru tatuaje. Triburile indigene ale continentului american au dat pene sensul renașterii și nemuririi. Pentru fete tatuaj cu o asistentă medicală este o expresie a unei naturi deschise, de încredere și pașnică. Montarea cu pene alege personajele iubitoare, puternice și deschise.

Citește mai mult  Tatuaj pe tema Harmony

Culoarea ilustrației este, de asemenea, contează: pene stacojie este un simbol al triumfului, negocierilor albastre sau verzi despre natura calmă și echilibrată a transportatorului, alb dezvăluie natură cinstită, cu un sentiment ascuțit de dreptate. Un loc special printre schițe este o pene de păun – blând, sofisticat și frumos. Ilustrația atrage fete cu eleganță și ușurință – aceleași caracteristici pe care reprezentanții de sex frumos doresc să le adauge la imaginea lor. Pene de păun simbolizează un sentiment de demnitate, compasiune și atenție.

Animale

Cu ajutorul unui tatuaj miniatural cu animale, fetele pot spune despre trăsăturile lor de caractere sau despre caracteristicile comportamentale. Pe corpul feminin ilustrează o mare varietate de animale: poate fi un ursul drăguț de pluș, un câine mic, iepure pufos, o pisică jucăușă, o vulpe misterioasă sau un lup de pradă. Reprezentanții podelei fine aleg animalul, ale căror caracteristici sunt dorite să sublinieze:

 • Câinii sunt perfect transmise de emoții: Chergs emit bunătate și prietenie, Labrador personifică calmul, iar Culk Doberman simbolizează agresiunea+
 • Pisici – Animale independente și gratuite, tatuaj cu acești prădători exprimă înțelepciunea, dexteritatea și longevitatea+
 • Chanterelles ca o figură nativă înseamnă dorința proprietarului la auto-dezvoltare, personificați mintea și inteligența ei ascuțită.

Animalele de mult timp descriu pe corp cu scopuri diferite: din considerente religioase, ca farmec sau doar ca decorarea. Valoarea tatuajului cu același animal poate varia în funcție de poziția, emoțiile și abilitățile mentale ale fiarei, precum și de stilul desenului.

Păsări

Sexe frumoase subliniază adesea nu numai feminitatea, ci și dragoste pentru libertate, reprezentând păsările pe corpul lor. Creaturile înaripate din vremurile străvechi sunt asociate cu cerul, visele de neatins și puterea Duhului. Toate aceste interpretări se ating în cea mai mare parte păsări în zbor, deoarece este capacitatea de a zbura face aceste creaturi atât de speciale.

Schițele reprezentanților aripi din lumea animală arată perfect atât în ​​negru, cât și în culoare albă și în culoare. Tatuajul miniatural cu o pasăre se remarcă printre alte desene native mici de faptul că în orice moment puteți adăuga câteva păsări, creând o turmă reală.

soare si Luna

Combinația de soare și Luna din figură a fost mult timp considerată personificarea armoniei, pacificării și echilibrului. Soarele dă viață, este un simbol al bunului și al păcii, iar luna este o imagine a misterului și a forței interne. TAted, pe care aceste două corpuri celeste sunt descrise una lângă cealaltă, combină două opuse, care împreună creează o atmosferă favorabilă și armonioasă.

Soarele este un simbol al unui principiu masculin, iar Luna – Femeie, astfel încât combinația acestor elemente pe o schiță simbolizează bunăstarea familiei. Ilustrații cu corpuri celeste, cel mai adesea aleg fete romantice care iubesc reflecțiile filosofice.

Uniunea Soarelui și Luna simbolizează faptul că natura transportatorului are două laturi: lumină și întunecată. Această interpretare înseamnă că înconjurarea va recunoaște treptat natura proprietarului tatuajului, precum și soarele luminează treptat luna.

semne zodiacale

Simboluri din horoscop – cele mai populare tatuaje miniaturale printre fetele care prins un desen nativ pentru prima dată. Sexe frumoase aleg schițe cu un semn zodiacal pentru a sublinia misterita lor și misticii. Ilustrația stocului simbolizează tatuajul relațiilor spirituale solide și constelațiile, sub care sa născut.

Fetele care își hrănesc semnul zodiacal încercând să atragă favoarea stelelor. Simbolul zodiacal devine un gardian ciudat, ajutând transportatorul de desen să-și termine destinul și să protejeze împotriva problemelor și a nenorocirilor. Originea mitică a semnelor zodiacului nu limitează maeștrii în varietatea stilului de desen, deci există un număr mare de schițe diferite ale aceluiași semn. Principalul lucru în aplicarea unui tatuaj mic este de a alege stilul potrivit în care simbolul va arăta bine.

Opțiuni elegante pentru băieți

Reprezentanții podelei puternice sunt adesea cusute de tatuaje mici, dar în timp fac parte din schițe mai mari. Cel mai adesea, o imagine nativă a unui băieți mici este aplicată ca un experiment pentru a verifica răspunsul organismului la colorant și pentru a învăța abilitățile de masterat. Cu toate acestea, există cazuri în care mini-tatuajul rămâne în forma sa originală pentru o lungă perioadă de timp, mai ales dacă are o valoare individuală specială pentru transportatorul său.

Citește mai mult  Tatuaj sub forma unei brățări la îndemână

Pentru un bărbat, tatuajul este o modalitate de a sublinia masculinitatea lor, deci sunt mai agresivi. Chiar și ilustrațiile mici poartă o atingere a misterului, creând proprietarul unei aură de desen nativ de om brutal și periculos. În același timp, schițele pentru băieți sunt adesea completate de elemente romantice: culori nobile, modelele Suitius sau animale înțelepte. Diferitele tipuri de desene ajută transportatorul de tatuaj pentru a crea o mare varietate de imagini, de exemplu: un macho formidabil, un cavalier impresionant sau un atlet torturat. Vă sugerăm să luăm în considerare câteva tipuri de Mini-Tattoo pentru băieți.

Muntii

De mult timp, multe națiuni au dat munților munților – sa crezut că creaturile supranaturale au trăit acolo. Mitologia montană japoneză este locuitorii diferiților demoni, iar în vechile legende egiptene se spune că Muntele Olympus este locuința zeilor. Datorită unui număr mare de legende, chiar și un tatuaj mic cu munți are o aură mistică.

Ilustrația cu munte înalt accentuează puterea în om, putere, înțelepciune și neclintită. Unii oameni au învârtit un astfel de desen nativ pentru a se pluda ca aură de mister, întuneric și rigiditate – caracteristicile pe care le posedă vulcanul de dormit.

Prădători

Tatuajul bărbaților cu animale diferă semnificativ de la femeie – aceștia descriu cel mai adesea animalele formidabile care ghidează privitorul unui aspect de pradă sau colți ghearele. Tipurile de animale calme sunt, de asemenea, adesea blocate, dar de obicei este periculos pentru om. Reprezentanții lumii animale: lupi, lei, urși și gorile. Uită-te perfect la pielea bărbaților locuitori subacvatici ai pământului: rechini, balene sau piranhas. De asemenea, mulți tipi aleg pentru schițele mini-tatuaj cu ființe mitice și preistorice: dragoni și dinozauri.

Un desen nativ cu un prădător întruchipează puterea interioară a proprietarului său, precum și curajul și disponibilitatea sa de a proteja ceea ce este costisitor pentru inimă. Băieții aleg pentru un animal de tatuaj cu caracteristici care doresc să adopte de la el, de exemplu: puterea și încrederea ursului, curajul și rezistența lupului sau înțelepciunea și autoritatea leului.

Dimensiunea mică a schiței spune că natura transportatorului nu este așa cum pare la prima vedere, iar alții trebuie să învețe caracteristicile sale.

Cifrele geometrice

Tatuajele geometrice mici sunt un tip separat de artă în care fiecare cifră are propria interpretare. O ilustrare strictă în stilul „geometriei” subliniază depozitul matematic al minții proprietarului său, precum și previziunea și calitatea sa. Schițele sunt cele mai des efectuate de vopsea neagră, dar pentru iubitorii de tatuaje luminoase Există, de asemenea, opțiuni pentru imagini color.

Cele mai populare forme geometrice pentru un desen nativ sunt un cerc, triunghi, pătrat și tricurdele. Luați în considerare interpretarea datelor tatuajelor geometrice.

 • Cercul cu contur închis simbolizează integritatea și completitudinea, îi ajută pe proprietarul său să construiască o căsnicie fericită și să asigure bunăstarea familiei.
 • Triunghiul personifică puterea Trinității: mintea, corpul și spiritul. El îi dă transportatorului o sănătate puternică și o longevitate.
 • Piața înseamnă armonie și pacificare, multe națiuni el este desemnarea dreptății și a onestității.
 • Triculwrch este o figură complexă, simbolizând ciclul soarelui: răsăritul soarelui, zenith și apusul soarelui, denotă echilibrul pe pământ.

Inscripţie

Cuvintele sau frazele reprezintă o opțiune ideală pentru crearea unui mini-tatuaj care transportă sensul filosofic. Textul poate fi scris atât pe o limbă de limbă maternă, cât și în oricare alta. Mulți bărbați aleg ca un tatuaj Numele femeii iubite, cu toate acestea, în viitor, un astfel de tatuaj trebuie adesea să se suprapună cu alte imagini, astfel încât vrăjitorii sunt întotdeauna sfătuiți să se gândească la complotul schiței.

Aphorismele din latină, păstrate timpurilor noastre din antichitate, sunt deosebit de populare în rândul iubitorilor unui desen nativ. Fraze latine scurte și capabile au un înțeles profund, ceea ce poate varia în funcție de vârstă, de situația vieții și de natura transportatorului.

Nu există expresii mai puțin populare și fraze înaripate în limba engleză, luate din lucrări muzicale, filme sau emisiuni TV.

Simboluri

Oamenii vechi au dat o importanță sacră și simbolică celor mai simple subiecte și figuri, dar aceste denumiri nu au coincid cu diferite popoare. Bărbații trebuie să aleagă un mini-tatuaj cu simboluri în funcție de originea, religia și mentalitatea țării în care locuiește. Valoarea ilustrației cu simbolurile este de trei specii: pozitivă, neutră și negativă.

Citește mai mult  Totul despre Tattoo Phoenix pentru fete

Luați în considerare mai multe opțiuni.

 • Tatuajele mici pozitive. Aceste imagini includ cuvinte din limbile antice, date criptate și modele abstracte. Tatuajele cu simboluri pozitive sunt concepute pentru a apela emoții pozitive de la transportator și inspira.
 • Simboluri neutre. Tatuajele de valori neutre includ imagini filosofice, cum ar fi Yin-Yang, secțiunea de aur, mantra Ohm, semn de infinit, captura de vis și rune de pace. Ilustrația cu un simbol de culoare emoțională neutră spune că transportatorul ei este un gânditor înțelept și romantic.
 • Semnele negative. Astfel de ilustrații includ simboluri care pot provoca emoții negative în majoritatea oamenilor: Swastika, semn de anarhie, o cruce inversată sau o stea de hoți. Tatuajele din această categorie sunt interpretate ca un protest împotriva ideii bine-minte de justiție, moralitate și principii morale.

Hobby-uri

Fiecare bărbat are exact un fel de hobby, de exemplu: fotbal, muzică, filme, mașini, tehnologie de calculator și multe altele. Cu ajutorul unui mini-tatuaj, puteți să reflectați hobby-ul dvs. pe piele, alegând o schiță tematică: aceasta poate fi o asociere evidentă (bilă de fotbal sau cracker din set) sau un tatuaj cu semnificație ascunsă (cod binar sau motor auto ).

Hobby-urile din lume există multe: de la un joc liniștit de șah la urzind extrem în munți. Din punctul de vedere al maeștrilor tatuajului, hobby-ul este complotul perfect pentru un desen nativ, pentru că pentru fiecare hobby puteți veni cu ușurință cu o schiță rece mică.

Stiluri de execuție

Tatuajele miniaturale sunt efectuate în diferite stiluri și soluții de culoare. Fiecare tip de mini-tatuaj reflectă natura transportatorului, a hobby-urilor sau a lumii interioare bogate. Schițele populare sunt efectuate în următoarele stiluri: minimalism, grafică, realism și acuarelă acuarelă. Luați în considerare mai multe aceste metode de desen.

 • Minimalism. Designul unor astfel de tatuaje este foarte simplu. Poate fi un animal tras de o singură linie, constelație, legată de o linie punctată sau o rune antică.

 • Grafică. Imagini grafice cu figuri, linii, punctate și puncte înconjoară proprietarul unei aură mistice, magice, dar arata foarte stricte.

 • Acuarelă. Acest stil devine luminos, ilustrații moderne, care se mișcă cu vopsele multi-colorate și tranziții de culoare netede.

 • Realism. Mini-tatuajele realiste sunt colorate și complet negre. În fiecare versiune, o astfel de desene complete arată foarte impresionantă.

Unde să se aplice?

Când ați decis pe schiță, trebuie să alegeți locul potrivit pentru aceasta, deoarece aceeași ilustrație poate să arate spectaculos pe claviculă, dar complet pierdută pe gleznă. Maeștrii au întâmpinat adesea problema localizării unui desen mic pe corp, alocat, prin urmare, mai multe dintre cele mai de succes zone de piele pentru tatuaj.

 • Față. Se credea că se credea că numai pungi și gopniks chestii pe față, dar în timpul nostru judecata nu mai este atât de aspru, iar fiecare persoană poate fi făcută fără teama de a face un mini-tatuaj pe templu, obraz sau aproape ochiul ochiului. Ilustrații pe față imediat izbitoare, deci este necesar să se gândească cu atenție la locația, dimensiunea și simțul ilustrației.

 • Mâini. Pensulă, degetele, încheietura mâinii și antebrațului sunt cele mai populare locuri pentru aplicarea mini-tatuajului, deoarece acestea sunt întotdeauna înainte de ochii transportatorului.

 • Corp. Aproape orice miniatură va arăta spectaculos dacă este situată pe gât – va fi destul de vizibilă, dar nu prea izbitoare. Uită-te frumos la mini-tatuaj sub clavies, pe spate (la baza gâtului) și pe piept (lângă inimă).

Ilustrațiile miniaturale se pierd pe zone mari ale pielii, astfel încât stomacul, spatele și șoldurile sunt locuri necorespunzătoare pentru astfel de schițe. Excepțiile sunt Boca, Copcik și locuri, situate aproape de zona bikini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: