Grenade Tattoo

Grenade Tattoo

Fiecare tatuaj are un sens complex ascuns, deci este necesar să abordăm cu atenție alegerea unei schițe adecvate. Din ce în ce mai mult, oamenii sunt umplute pe trupul lor tatuaj ilustrând grenade. Astăzi vom vorbi despre semnificația datelor desenelor native.

  Valoarea tatuajului

  Tatuajul de rodie poate avea una dintre următoarele interpretări.

  • Răbdare. În acest caz, trebuie să vă amintiți mecanismul de acțiune de granat. Nu explodează imediat, ci numai după un anumit timp. Comportamentul proprietarului tatuajului va fi similar.
  • Forta. Imaginea poate personifica puterea specială a proprietarului său.
  • Agresiune. Ilustrațiile sub formă de astfel de arme vor spune că proprietarul lor este gata să limiteze pe oricine se va ridica în calea lor.

  În plus, tatuajele „grenade” sunt adesea alese de personalul militar. Ei inseamna personalitatea unei persoane la cazul militar.

  Idei schițe

  Arată bine ca o imagine frumoasă, cu o grenadă simplă, decorată în paleta tradițională neagră și albă, cu Halftons și Scaune gri. Poate face fundal gri deschis. Cel mai frumos se uită la tatuajul tatuajului, decorat în stilul realismului.

  De asemenea, mulți preferă schițe care ilustrează o mică grenadă cu fundal gri și o inscripție. Fraza oricine poate ridica la înțelepciune. Îl puteți descrie pe o panglică subțire care va înfășura armele. Tatuarea acestui tip este, de asemenea, mai bună pentru a juca în gamma alb-negru simplă.

  Uneori pe corpul uman, imaginile sunt descrise cu o mare grenadă, făcute într-o culoare verde închis. Astfel încât compoziția este mai originală, ar trebui să fie suplimentată cu mai multe ramuri subțiri cu frunze într-o paletă verde luminoasă. Ei sunt mai bine să aranjeze imediat de la mai multe părți. Puteți adăuga complotul și alte detalii decorative multi-colorate.

  Stiluri de execuție

  Tatuajele acestui subiect pot fi decorate în diferite stiluri. Apoi, ne vom familiariza cu unele dintre ele.

  • Acuarelă. Din artele vizuale, această destinație populară sa mutat în domeniul de tatuaj. Fitingurile în echipamentele de acuarelă sunt efectuate exclusiv în culori. Aceste păpuși pot avea lovituri de contur, dar mai des sunt create fără ele. Ele arata un astfel de tatuaj destul de elegant si interesant.

  • Minimalism. Această tehnică simplă vă permite să creați un tatuaj curat cu un design concis. Este folosit cel mai adesea pentru a aplica tatuaje mici. Minimalismul se distinge prin prezența unor linii clare de contur de negru. Imaginea în sine este, de asemenea, mai des în culoarea neagră, dar există și opțiuni colorate.

  • Realism. Pentru un astfel de stil, naturalitatea maximă este caracterizată, un studiu aprofundat al întregii schițe. Cifrele pot fi efectuate în orice paletă de culori. Și detaliile abstracte nu ar trebui să fie. Performanța tatuajului într-o astfel de tehnică necesită un maestru de profesionalism special.

  • Lainvork. Atunci când se utilizează această tehnică, tatuajul este realizat prin aplicarea diferită în forma și dimensiunile liniilor, care, ca rezultat, să fie conectate la o singură compoziție. Imagini gata arata destul de bine si concise.

  • școală veche. Acest stil se distinge printr-o abundență de culori și nuanțe luminoase. În plus, se caracterizează prin prezența unui circuit negru gros.

  • Skul nou. Această tehnică este considerată relativ nouă. Vă permite să faceți tatuaje, care se disting printr-o cantitate mare de culori saturate și o cursă grasă a întregului desen. New Skul combină cu îndemânare filosofia, umorul și abstractizarea.

  • Grafică. Acest stil este caracterizat de monocromicitate, o mulțime de spike negru. În același timp, în procesul de creare a desenelor în grafic, este din punct de vedere categoric de a face jumătate. Adesea, acest stil este combinat cu alte direcții pentru a face o compoziție comună cât mai interesantă și frumoasă.

  Deci, grafica este adesea combinată cu tehnica ușii, la care imaginea constă dintr-un număr mare de puncte mici.

  • Gravare. Acest stil de tatuaje se distinge prin predominanța părților riguroase și geometrice. Imaginile din acest stil sunt efectuate în mod necesar cu linii clare, fiecare dintre acestea fiind atent elaborat în avans. Toată vara și jumătate suprasolicitați la aplicarea imaginilor pe corpul uman.

  Unde puteți aplica?

  Tatuajul pe care este descris rodia poate fi aplicat în diferite părți ale corpului. Dar cel mai adesea sunt umplute pe mâini. Puteți face o compoziție mare cu articole decorative pe umăr și antebraț.

  Pentru a efectua schițe de dimensiuni medii și mici, partea superioară a membrelor va putea să se apropie, partea din spate a palmei.

  Picioare – de asemenea, o opțiune bună pentru desenarea tatuajelor acestui subiect. Cel mai bine este să le aveți pe șolduri, caviar. Uneori sunt plasați chiar și pe picior. Spinul este o zonă adecvată pentru efectuarea unui desen complet. Vă permite să completați compoziții mari cu o mulțime de elemente suplimentare.

  Multe sunt aplicate ca tatuajul pe gât. În această zonă, puteți descrie o ilustrație mică de rodie. În același timp, este permis să faceți atât desenul negru, cât și cel al culorilor. Aplicați că poate fi pe orice parte.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: