Maori Tattoo: Semnificație și opțiuni interesante

Maori Tattoo: Semnificație și opțiuni interesante

Tatuajul masculin și femeilor în stilul tribului Maori poate fi atribuit grupului de ornamente etnice, popular printre reprezentanții Noua Zeelandă Indigenoasă. Fiecare linie din schiță, detaliile imaginii are o valoare proprie – pentru a studia simbolismul mai bine în avans, pentru a nu intra într-o poziție ciudată. O revizuire detaliată vă va ajuta să aflați cum arată tipic de tatuaj Maori la îndemână sau picior, va face posibilă alegerea corectă a ornamentului pentru a aplica pe spate, față, piept.

Sens

Maori Tittoo Tribore corespunde complet spiritului de război al reprezentanților acestui etnic. În aproape toate elementele creativității lor populare există o spirală având diferite versiuni. În mod tradițional, tatuajele au fost aplicate pe fața și corpurile membrilor remarcabili ai tribului – soldați valori. Această lucrare a fost efectuată de bărbați și femei de mână, iar ornamentul lui Ta-Moko a fost format pe piele, nu cu ajutorul unui ac, dar datorită strigării sale folosind o daltă miniaturală.

Tatuajul tradițional Maori sa mutat pe continentul european din Noua Zeelandă, dar nu și-a pierdut semnificația inițială. De exemplu, simbolurile pe fața din câmpul bărbiei au însemnat că proprietarul lor a obținut majoritatea. Și completate de ornamentul din jurul gurii, au mărturisit poziția ridicată în societate.

Unele elemente ale tatuajelor Maori au indicat experiența de luptă a proprietarului lor. Au fost adăugate noi desene pe tot parcursul vieții.

Potrivit Tattoo, maori ar putea citi literalmente „cartea vieții“ unul de altul. Lipsa desenelor pe corp a fost echivalată la purtată, o astfel de persoană nu a putut fi considerată egală cu triburile.

Locația imaginii ar putea spune multe despre Maori.

 • Pe frunte au aplicat ornamente către războinici.
 • Zona din jurul ochilor. Ea a citit „pedigree“: pe stânga – pe linia tatălui, pe dreapta – pe materne.
 • Pe obraji au făcut modele asociate cu activitatea umană.
 • Uma Tattoo a fost aplicat la whisky, a denumit starea civilă. Dacă căsătoria nu era singură, semnul repetat.
 • Sub nas a existat o semnătură personală a unui membru al tribului – Rauraau.
 • Wairua postat pe zona bărbiei. Această etichetă a indicat proprietatea la care a aparținut Maori.

Gama de culori a tatuajelor este destul de neutră. De obicei, ornamentul rămâne monofonic, pictat în negru cu pigmenți speciali. Deoarece climatul de pe țările Maori a fost departe de ideal din cauza unei schimbări ascuțite a anotimpurilor, aplicarea modelelor pe față a fost considerată prioritate.

Aceste linii au înlocuit documentele obișnuite, permise să citească biografia triberului atunci când se întâlnesc, ca o carte deschisă.

Revizuirea speciilor

Direcția etnică este de obicei destul de o scoică pe simbolism. Polinezia și Noua Zeelandă, ale căror popoare indigene au legături strânse legate, au o mulțime de tradiții comune și în alegerea ornamentelor pentru tatuaje. Există motive clasice proprii aici, dar divizia de imagini pe femei și bărbați nu este produsă. Linii de desene masive, largi, adesea stoarce inelul încheieturii mâinii sau gleznei, partea superioară a mâinii.

Citește mai mult  Tattoo Phoenix : sensul și cele mai bune schițe

Animale

Motivele animale nu sunt foarte ciudate lui Maori. Cu toate acestea, acest trib are propriile „patroni”, ale căror proprietăți au vrut să cumpere războinici sau lideri. Semnificația acestor totemuri de protecție, aplicată corpului uman, este obișnuită să citească.

 • Skat. Abletul puternic de protecție care pleacă de la negativ.
 • Rechin. Talismul foarte puternic. Un astfel de tatuaj a remarcat cei mai neînfricați războinici, nu a trecut niciodată înainte de dușmani.
 • Delfin. El a fost considerat a fi credincios de atacul prădătorilor din mare. De asemenea, imaginea acestui animal marin caracterizează o persoană ca o natură veselă, un bun prieten.
 • Balenă. Acest totem a fost folosit și ca un simbol de protecție de către persoanele care au publicat în mod regulat lupta împotriva valurilor oceanice. Domnul mărilor a asigurat o protecție fiabilă împotriva prădătorilor.
 • Broasca testoasa. A fost aplicată pe umărul oamenilor calzi, precum și pe războinici ca un simbol al extinderii vieții.
 • Pasăre. Înseamnă libertate și neînfricație, dorința de a face față dreptății. Interesant, Maori a fost deseori imitat în ornamente. Păsări, care acoperă umerii, mâinile, sânii.
 • Taur. Acest ornament a început să fie folosit în acele momente când oamenii războinici s-au mutat de la clasele lor tradiționale la un stil de viață pașnic. Pentru agricultori, animale puternice și încăpățânate au devenit un simbol al noului timp.
 • Şopârlă. Acest semn a fost purtat pe corp. Oamenii sunt inspirați, inteligenți care doresc să descopere darul de prevededitate.

Fiecare animal a avut în cultura valorii sacre Maori. Acesta este motivul pentru care locuitorii din Noua Zeelandă și Oceania au ales cu atenție patronii pentru ei înșiși. Uneori, un urs este oferit ca un totem în acest stil în saloanele moderne de tatuaje.

Dar este destul de dificil să se întâlnească cu acest animal în Oceania. Vorbim, mai degrabă, despre stilizarea rusiilor, care este dată pentru ornamentul original.

Măști

Inițial, acest ornament a fost exclusiv privilegiul războinicului. La adectorul măștilor Maori sunt menționate Tika. Cel mai adesea, acest simbol a fost considerat un gardian, precum și fonduri pentru intimidarea dușmanilor. Masks au fost aplicate pe umeri, sânii, genunchiul și când conduci un bărbat, ei „s-au cunoscut”, hovering groază pe expresii faciale realiste din jur.

Citește mai mult  Valoarea și schițele tatuajelor și masca Teatrului

Tiki, conform legendelor Maori, este primul, oamenii care s-au întâmplat de la cine. Acesta este motivul pentru care masca are caracteristici caracteristice ale embrionului cu un cap mare hipertrofiat, caracteristici faciale înspăimântătoare.

Treakii care sunt cauzați de trupurile europenilor, deranjează astăzi oamenii mândri cel mai mult. La urma urmei, masca este un simbol al lui Maori, progenitorul său, și nu doar o divertisment pentru turiștii plictisiți.

Modele și ornamente

Spirale simetrice – una dintre principalele forme geometrice din tatuajele poporului Maori. Ele diferă buclele clare, complexitatea și desenul unic. În tradiția popoarelor din Polinezia, bărbați-războinici purtau adesea acest ornament pe fese și șolduri. Spirale de la Maori au fost închise, cu 2 sau 3 răsucire, în felul lor seamănă cu semnul Infinity. Uneori, sfârșitul acestui semn arată ca un cârlig de pescuit.

Un alt element geometric repetat – Trapez, Simbolizarea vârfului acut al unei incubați de luptă. El putea desemna ca faptul că persoana lucrează cu lemn și indică un mod de viață pașnic al proprietarului său. Axul ca un simbol al puterii purtat pe liderii corpului lor.

Simbolurile naturii

Printre imaginile legate de lumea exterioară, stilul Maori se potrivește cel mai bine cu strălucirea Discul Svetitila ceresc. Soarele are un înțeles special aici. În tatuajele sale, membrii acestui trib au folosit-o pentru a glorifica bine. De asemenea Soare Indică conexiunea constantă a vieții și a morții.

Un alt tip de ornament natural – val. Pentru locuitorii de teren, înconjurați de oceanul nesfârșit, acest simbol este destul de caracterist. Cucerirea va vala, Maori a preferat să progreseze. Simbolul elementului de apă le-a protejat în timpul extragerii alimentelor în ocean.

Unde puteți bloca?

Pentru noul trib din Noua Zeelandă Maori, alegerea ornamentului pentru tatuaj a fost întotdeauna datorată anatomiei omului. Pe fața erau modele simetrice care arată armonioase și strict. Pe corpul pentru tatuaje, zone ale picioarelor, umerii, alte site-uri, nu ascunse sub îmbrăcăminte.

Citește mai mult  Tattoo Salvare și salvare

Atunci când creați ornamente moderne stilizate sub motorii lui Maori, bărbații și femeile aleg cel mai adesea următoarele opțiuni:

 • Încadrarea simetrică pe fața în jurul gurii+
 • Spirale unilaterale pe gât+
 • „Manșon” pe antebrațul cu trecerea la piept+
 • Elemente pereche pe spate și lame+
 • Cercuri concentrice pe spatele tibiei.

De asemenea, în stil Maori este ornamente destul de populare sub forma unui bărbat brățară pe mână sau picior. Pe fața, este obișnuit să se facă sprâncenele tatuajelor și zonele din jurul ochilor, cheagurilor – piese proeminente. Ornamentele arată atât de armonioase încât fetele aleg adesea pentru ei înșiși. Și se aplică nu numai variantelor relativ neutre ale modelelor de pe piept, ci și recrearea desenelor tipice pe bărbie.

True Tatuaje Maori acoperă întotdeauna cea mai mare parte a suprafeței corpului. În societatea modernă, este puțin probabil să fie adecvată. Tatuajele se ascund în costume de birou și cămăși cu mâneci lungi, sub bluze stricte. Ornamentele lui Maori pe față vor decide nu fiecare european.

Fetele și femeile preferă să decoreze spatele gâtului, suprafața sub claviculă sau pe glezne.

Exemple frumoase

Nu fiecare schiță a tatuajelor în spiritul triburilor din Noua Zeelandă corespunde lui Estetici Maori. Deoarece acest stil este aproape de polinezian, ele sunt destul de greu de distins. Și totuși, luând în considerare exemple de muncă finalizată, puteți înțelege ce aceste ornamente sunt atât de atractive.

 • Tatuaj pe picioare în formăBrăţară, Am învârtit tot piciorul într-un cerc, include mai multe tipuri diferite de imagini simultan. Există măști închise în cercuri, valuri și triunghiuri. Elementele geometrice interconectate într-un model complex, subliniind structura naturală a corpului uman.

 • Tatuaj tipic în estetică Maori pentru un bărbat. Ornamentul selectat seamănă cu o aripă de păsări – impermeabile cu pene au purtat o dată un trib Warriors pentru a masca. Merită să spunem că pe un corp bine și bine dezvoltat, un astfel de tatuaj pare foarte impresionant.

 • Desenul tradițional al TA-Moko în performanța modernă arată foarte armonios pe corpul feminin. Ornamentul ia suprafața din spate a gâtului și înapoi peste lame și între ele, merge la umărul drept, acoperă spatele inferior. Un astfel de desen pe piele arată foarte impresionant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Camelia

  Ce înseamnă un tatuaj maori și care sunt opțiunile interesante pentru această formă de artă a corpului?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: