Prezentare generală a tattoo elemente și depozitele lor

Prezentare generală a tattoo elemente și depozitele lor

Dacă doriți ca tatuajul dvs. și după mulți ani, arăt potrivit, ar trebui să vă uitați la desenele asociate cu semnul zodiacal. Ea nu numai că decorează corpul, dar, de asemenea, să-ți accentueze personalitatea. Recent, multe imagini astrologice sunt alese ca schițe de tatuaj. Se crede că aceste desene poartă energie specială. Tatuaje cu un semn zodiacal sau cu elementele naturale adecvate arata foarte frumos si elegant.

În articol vom aprofunda un pic în istoria conceptului de „elemente naturale” și vom lua în considerare caracteristicile și tipurile de schițe ale tatuajelor cu această imagine.

Particularități

În perioadele antice, reprezentanții uneia dintre principalele direcții de filozofie – Naturofilosophy au fost prezentate de teoria a patru substanțe inițiale: teren, apă, aer și foc, care subliniază întregul. Fiecare dintre ele a corespuns unui anumit tip de caracter: Pământ – melancolic, apă – flegmatică, aer – sanguine, incendiu – coleric.

În astrologia modernă, 4 elemente sunt alocate – foc, apă, pământ, aer, care corespund unui anumit semn zodiacal, sub care se naște o persoană. Elementul caracterizează caracteristicile unui psihoport al unei persoane, conștiința sa și viziunea lumii.

Să ne apropiem de fiecare element.

 1. Element de foc. Corespunde unor astfel de semne ale zodiacului ca Berbec, Lion, Sagetator. Principalele caracteristici ale caracterului elementelor de foc sunt impulsivitatea, activitatea, dedicarea, agresivitatea, voința puternică, sinceritatea.

 2. Elementul Pământ. Corespunde unor astfel de semne ale zodiacului ca Taur, Fecioară, Capricorn. Elementul Pământului caracterizează persoanele ca fiind muncitor și credincios, solid în deciziile lor, dar în același timp rece și lent.

 3. Element de aer. Corespunde unor astfel de semne ale zodiacului ca gemeni, cântare, acvariu. Oameni născuți sub semnul aerului, aceeași lumină și mobilă, precum și elementul în sine. Ele sunt rapid instruite, dar ei uită și pe toată lumea.

 4. Element de apă. Corespunde unor astfel de semne ale zodiacului ca cancer, scorpion, pește. Elementul de apă caracterizează persoanele ca personalități emoționale, înclinate să reacționeze violent. Semnele de apă sunt sensibile, cu toate acestea, dacă este necesar, foarte insightful și puternic.

Citește mai mult  Tatuaj sub forma unui arc

Cei care au ales un simbol al unui anumit element ca o schiță de tatuaj, ar trebui clarificate, Are un semn zodiacal sa se potrivește cu acest element natural. Se crede că orice simbol poartă informații despre energie, deci nu este recomandat să umpleți un tatuaj cu imagini element inadecvat.

Tattoo, care include simboluri ale oricăruia dintre primele patru elemente, va contribui la consolidarea calităților calităților inerente acestui element.

Și, de asemenea, această opțiune de schiță de tatuaj este dificil de combinat cu alte imagini. Combinația cea mai armonioasă este obținută la completarea semnelor elementelor elementelor semnului corespunzător al zodiacului.

Uneori există dificultăți cu definiția elementului lor. De exemplu, v-ați născut sub semnul apei, dar caracteristicile inerente oamenilor de foc sunt pronunțați în voi.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Din modul în care este afișat simbolul unuia sau al unui alt element, sensul său se schimbă. De exemplu, un incendiu închis într-un anumit cadru (lumânare, potrivire luminată, torță) – înseamnă căldură, speranțe de lumină. În cazul imaginii elementului de incendiu fără restricții – putere, pasiune, potențial.

Imaginea simbolului de apă este interpretată ca calmă, iluminare, dorința de a evolua.

Semnele elementelor de aer pot fi interpretate în moduri diferite, singure înseamnă tandrețe, fragilitate, alte – libertate, inteligență înaltă.

Schițele de tatuaje cu simbolurile elementelor Pământului pot fi, de asemenea, interpretate în moduri diferite, într-un caz că pot însemna fertilitatea, vitalitatea, în cealaltă – moartea.

Precum și semnificația tatuajului „element” se schimbă în funcție de caracteristicile imaginii sale și de plasare pe corp:

 • Animal în foc – agresiune+

 • Simboluri de incendiu în locuri sub centură – Sexualitate+

 • Inima înconjurată de foc – chin+

 • picătură de apă – pierdere+

 • Variabilitatea caracterului și așa mai departe.

Citește mai mult  Tattoo Bull : valoare și schițe

Diferitele caractere pot purta diverse semnificații, deci este extrem de important să se înțeleagă adevăratul înțeles al fiecăruia, deoarece orice desen cauzat de corp afectează soarta persoanei.

Fiecare dintre cele patru elemente principale ale naturii poartă un anumit sens. Oamenii care aleg ca un tatuaj schiță o imagine a unuia sau mai multor semne de orice element, consideră că caracteristicile caracterului corespunzător acestor elemente vor prevala în proprietarul tatuajului.

Mulți preferă să se umple un tatuaj cu imaginea de la toate cele 4 caractere – aer, foc, pământ sau apă.

Opțiunile de aplicare Există multe. Ele pot fi efectuate atât în ​​varianta alb-negru și în culoare.

Cei care preferă stilul tatuajelor minimalism, Merită să vă acordați atenție imaginilor monocrome. Ele arată restrâns și frumos, dar în același timp foarte elegant.

Oamenii care preferă versiuni luminoase și colorate ale tatuajelor, au multe schițe originale ale unui astfel de tatuaj.

O altă versiune populară a unui astfel de tatuaj este Combinând semnele Orice elemente cu alte simboluri astrologice corespunzătoare unui anumit semn zodiacal. Un astfel de desen pare foarte armonios și eficient.

Opțiuni de localizare

Pentru ca tatuajul frumos și ușor să vă uitați la corpul vostru, trebuie să alegeți locul potrivit în care este mai bine să îl plasați.

Practic, imaginile mari sunt aplicate pe spate, piept, umăr sau coapse cu cel mai mare pătrat.

Eficace atât pe sexe, cât și pe un corp masculin, un tatuaj cu imaginea simbolurilor elementelor plasate pe antebraț.

Pentru iubitorii minimaliști, există un tatuaj monocromatic sau color, care poate fi plasat oriunde pe corp – încheietura mâinii, clavicule, mână, coapsă, picior și altele. Datorită schiței NEAT, un astfel de desen va fi privit elegant la aproape orice zonă a pielii.

Citește mai mult  Tattoo Veles : Ce înseamnă și ce se întâmplă?

sa nu uiti asta Tattoo este o alegere conștientă, rezultatul căruia va fi cu dvs. toată viața mea, deci este important să abordăm cu atenție alegerea schiței. Înainte de a vă decide să vă completați, imaginați-vă unul sau altul, imaginați-vă cum vă uitați la această imagine când veți fi 50-60.

Și în cele din urmă, am făcut o selecție de exemple frumoase de schițe de tatuaj cu simboluri de elemente de apă, aer, foc și pământ.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: