Prezentare generală Tattoo foarfece

Prezentare generală Tattoo foarfece

Foarfece consideră că oportunitatea de a-și rezolva soarta în mod independent. Din materialul acestui articol, veți afla ce înseamnă în tatuaje, care sunt locul unde pot fi decolorate.

Sens

Valoarea inițială a tatuajelor „foarfece” este ambivalența. Tattoo este un semn de combativitate, armonie. Cu toate acestea, înțelesul său poate depinde de diferiți factori.

Uneori, desenul înseamnă apartenența profesiei, cum ar fi coaforii. Ele pot indica talentul și abilitatea proprietarului. Adesea, astfel de imagini decorează mâinile frizerului (stilistii profesioniști angajați într-o tunsoare, barbă, mustață).

Foarfecele sunt considerate unul dintre tatuajele populare. Ele fac parte dintr-o imagine creativă, sexualitate, farmec și farmec. Tattoo universal, se potrivește bărbaților și fetelor care apreciază atenția publicului.

Acesta este un semn al personalităților iubitoare de libertate cu hărțile de conducere. Ei încearcă să-și atingă obiectivele căi pașnice. Foarfecele umplute oameni care știu cât de sobru și logic gândesc.

În același timp, tatuajul sub formă de foarfece poate indica variația și originalitatea naturii sau a acțiunii realizate. Unii clienți de magazin de tatuaje sunt rugați să umple un tatuaj cu un anumit subtext.

De exemplu, ca tăiat o poveste de viață tristă, o anumită perioadă de viață. În cazuri rare, tatuajul cu imaginea foarfece este umplut ca un farmec, petrecând paralel cu o cruce.

Sketch Prezentare generală și tehnician

Tatuajele cu imaginea foarfecelor pot fi cele mai diverse: realiste, stilizate, simple, figurate, fantezie. În plus, ele sunt solitare și perechi, plate și cu efectul volumului.

Soluție diferită și de culoare. Bărbați cei mai des chattoo în culoarea neagră monocromă. Fetele preferă să decoreze corpul cu desene colorate. În funcție de echipamentul de ambalare de la 2 la 6-8 nuanțe.

Foarfecele sunt o figură cheie cheie. De multe ori au un decor diverse, un sentiment special de tatuaj. Poate fi panglici de satin, arcuri, aripi înger, fluturi.

Deseori, foarfecele sunt completate cu panglici, pieptene, rasori. În plus, decorul poate fi pietre prețioase, diamante, șerpi, flori, inscripții. Mai multe opțiuni creative – cranii, daggers, cruci.

Cele mai comune stiluri de tatuaj: craniu vechi, tradițional, grafică, minimalism, polka de gunoi. Fiecare direcție are propriile caracteristici.

 • școală veche implică utilizarea a mai mult de 4 culori strălucitoare, cu o cursă de contur gros de toate părțile.

 • Tradishnl – Simplu de a efectua imagini cu design captivant și elemente decisive.

 • Grafică – tatuaje cu elemente de teme punk, linii ascuțite, saturație neagră.

 • Minimalism – Direcția cu tendința spre concisitatea și înstrăinarea decorului, tehnica de a crea o desenare minimă.

 • Tressh polka – stil creativ, cu adăugarea elementelor țipătoare, inclusiv cranii semifinite.

Ocazional tatuajele „foarfece” sunt descrise într-o manieră realistă. În acest caz, cel mai adesea expertul efectuează un desen în monochroma folosind diferite nuanțe de negru. Foarfece în acest caz sunt un supliment (de exemplu, portret).

Unele fete decorează corpul cu imagini colorate de foarfece în aparatele de acuarelă. Astfel de schițe seamănă cu picturile trase pe o foaie de hârtie. Tehnica poate fi combinată cu alte stiluri (geometrie, ușă, abstractizare).

Partea superioară a dispozitivului poate fi laconică sau verticală, dantelă. Uneori se realizează sub forma unei varietăți de modele interconectate, monograme. Imagini arata originale pe fundalul orelor.

Unde puteți umple?

Opțiunile de localizare depind de preferințele clienților.

 • Cel mai adesea, tatuajul este umplut pe mână (pe exterior și în interior de la cot la perie). Desenele mici ale expertului se pot aplica pe încheietura mâinii. Mici – pe degete sau picioare.

 • Ocazional foarfece pot poziționa pe spate sau lama. Uită-te frumos la desenele pe picior realizate sub formă de brățări. Au ei în partea de sus și de jos.

 • Fashionista a cerut să aplice tatuaj în jurul urechii sau în spatele gâtului. Unele fete se hrănesc desenele în centrul spatelui din partea de jos a gâtului.

 • Rareori foarfece chestii pe partea femurală sau antebraț.

Exemple frumoase

Oferim câteva exemple de tatuaje fabricate în diferite stiluri.

 • Tatuaj spectaculos cu foarfece de dantelă, efectuate într-o manieră realistă.

 • Un exemplu de schiță monocrom concisă, Mișcare de mână.

 • Figura filiala floare folosind stilizarea.

 • Foarfece pe partea exterioară a mâinii, Suplimentat cu motive de legume.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: