Privire de ansamblu de tatuaje albe pentru fete

Privire de ansamblu de tatuaje albe pentru fete

tatuaje alb a început să câștige popularitate în rândul femeilor relativ recent. Mulți dintre ei consideră un astfel de tatuaj mai blând și mai frumos decât tatuajul monofonic sau color standard.

Particularități

Tatuajele din vopsea albă au avantajele și dezavantajele sale. Începeți o conversație despre o astfel de tatuaj în valoare de descrierile avantajelor lor.

 1. Tatuajele albe sunt mai puțin vizibile decât obișnuite. Prin urmare, se potrivesc perfect oamenilor care nu doresc să atragă atenția asupra desenelor pe corpul lor.

 2. Imaginile luminoase arată elegant și îngrijit. Așa că arată frumos pe corpul feminin.

 3. Dacă tatuajul selectat este plictisit de timp, nu trebuie să-l reducă. Desenele albe sunt ușor de suprapune. În plus, o astfel de vopsea se estompează în timp, iar tatuajul devine aproape inconspicuos.

 4. Imaginile albe sunt perfect combinate cu ambele desene monofonice și culori. Prin urmare, ele sunt potrivite pentru persoanele care au deja o mulțime de tatuaj pe corp.

Principalul minus al unor astfel de tatuaje este că acestea sunt mai rapide și galbene. În plus, în primele zile de la aplicarea pe piele, desenele arata ca cicatrici.

Cântând astfel de tatuaje mult mai mult decât obișnuit. De asemenea, trebuie remarcat faptul că mulți oameni au alergii la vopsea albă. Prin urmare, persoanele cu piele sensibilă ar trebui să fie consultate cu un maestru înainte de a stinge un astfel de tatuaj.

Varietate de specii

Atunci când alegeți tatuaje potrivite, merită să acordați atenție tipurilor populare de schițe.

 1. Mandala. Acest simbol budist este foarte popular în rândul fetelor tinere. Foarte des, Mandala este completată de petale florale sau folosită ca bază pentru crearea unui tatuaj cu un capcan de vis.

 • Flori. Tatuajele de culoare arata, de asemenea, frumos in alb. Cel mai adesea pe corpul său, femeile ilustrează bujori, trandafiri, crini sau daffodiluri. Astfel de tatuaje pot fi complet alb și completate cu culori strălucitoare.

 • Inscripţie. Pentru a decora corpul, de obicei, utilizați citate din orice cărți sau melodii. Un tatuaj similar în alb rămâne aproape invizibil pentru alte persoane. O face foarte personală.

 • Modelele. Frumos pe corpul feminin arată și diferite modele. Ele pot fi legume sau minimaliste. Cum ar fi femeile și desenele de dantelă pe corp. Modelul din vopsea albă poate fi o bază excelentă pentru tatuajul de culoare.

 • Animale și păsări. Tatuajul mic al animalelor poate fi localizat pe încheietura mâinii, claviculă sau gât. Astfel de desene sunt atât contur, cât și lucrate înainte de detalii. Cel mai adesea femeile hrănește imagini de pisici, vulpi, câini și lupi.

Frumos pe corpul feminin arată și tatuaj cu imaginea aripilor sau a diferitelor creaturi magice.

Unde puteți umple?

Tatuaje albe, de regulă, au o dimensiune foarte mică. Puteți aranja un astfel de desen pe orice parte a corpului.

 1. Mâini. Tatuajele albe elegant se uită frumos la încheietura mâinii de sex feminin sau pe perie. Tatuajul într-un astfel de loc este ușor de ascuns cu brățara sau orele. Ele pot fi alimentate de către lucrătorii de birouri. Tatuajul simbolic pe degete este deosebit de frumos. Ei adesea fac iubitori.

 2. Picioarele. Modelele volumetrice de aspect frumos frumos la picioare. Astfel de tatuaje sunt recomandate de fetele tinere cu o figură frumoasă. Modelele volumetrice sau tatuajul floral au cel mai adesea pe șolduri. Desene mici – pe glezne sau picioare.

 3. Înapoi. Pe spate sau între lame frumos va arăta o imagine alb mandala sau soare. Acolo puteți plasa și un trandafir în vrac sau un bujor.

 4. Gât. Tatuajele miniaturale depuse de vopsea albă arată perfect pe partea din spate a gâtului. Ei ocupă foarte puțin spațiu și ușor ascuns de păr.

Little tatuaj realizat de vopsea albă arată perfect pe claviculă sau pe coaste. Dar pentru a umple desenele din aceste părți ale corpului doar persoanele cu un prag de înaltă durere.

Exemple frumoase

Pentru a vă asigura că un astfel de tatuaj arată bine pe corpul feminin, vă puteți uita la exemple de lucrări finite.

 • Şarpe. Un astfel de tatuaj arată foarte interesant. Se face în două culori. Imediat atrage atenția asupra acestuia. Tattoo cu imaginea șarpelui este potrivit pentru o femeie calmă și încrezătoare. Este posibil să o aveți pe nici o parte a mâinii.

 • Busolă. Acest simbol arată foarte frumos pe corp. El se va potrivi femeii iubitoare de libertate care știe exact, în ce direcție trebuie să se mute pentru a obține fericirea. TATTOO Puteți umple încheietura mâinii sau pe spatele gâtului. Tatuajele similare se pot face cu a doua jumătate.

 • Luna. Aceasta este una dintre principalele personaje feminine. Un astfel de tatuaj făcut în alb, subliniază dragostea fetei la toate mistice și misterioase.

 • Pană. O pană mică la încheietura mâinii este un simbol al libertății și independenței femeilor. Tatuajul este facut vopsea foarte luminos, deci este destul de dificil de observat. Deci, să știți despre acest mic simbol, va fi doar proprietarul tatuajului și poporul apropiat de el.

 • Pion. Iubitul de tatuaje de flori va dori o schiță elegantă, cu o imagine de bujor. Un astfel de tatuaj ajută la accentuarea feminității și a fragilității. Puteți să-l aranjați atât pe claviculă, așa că sau pe Rips.

Efectuarea unui tatuaj alb este mult mai complicat decât culoarea. Prin urmare, că desenul finit de pe corp arată frumos și ușor, pentru a face un tatuaj cu un maestru dovedit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: