Revizuirea și valoarea tatuajelor de tatuaj și Scandinavian Runes

Revizuirea și valoarea tatuajelor de tatuaj și  Scandinavian Runes

În prezent, imaginea runelor a început să fie aplicată din ce în ce mai mult corpului ca tatuaje. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la rune, deoarece nu suportă întotdeauna o persoană doar bună. Mai jos ne dăm seama cu caracteristicile unor astfel de tatuaje și cu valoarea principalelor rune.

Particularități

Semnele runice au apărut în Scandinavia la Vikingi, unde fiecare dintre aceștia au atașat un anumit sens. Și nu toate runele au însemnat exclusiv ceva bun, unii au avut o promisiune negativă. În plus, runele scandinav au fost adesea asociate cu diferite zeități. De exemplu, Runa Tourzias a aparținut fiului lui Odin și zeiței țării din Nrord Tora, care conduce tunete și fulgere, și, de asemenea, oferite oamenilor și altor zeități pentru a proteja împotriva mandelui și a giganților. Și Rune din Berkan la oamenii asociați cu Zeita Frey, care a fost responsabilă pentru fertilitate și a fost zeița iubirii și a războiului.

Desigur, De-a lungul timpului, alfabetul runic sa schimbat oarecum și a devenit mai bogat. Cu toate acestea, de data aceasta utilizează numai rumenurile antice, a cărui total este denumită „Senior Futark”. Acest set include douăzeci și patru de semne, care sunt împărțite în trei grupe și se numesc „ettyr”.

Înainte de a aplica corpului ca un tatuaj al unui semn de negare sau o combinație întregi de rune Este necesar să se știe exact despre semnificația lor, La urma urmei, aceste semne scandinave au o forță uriașă și sunt în măsură să influențeze o persoană într-un fel sau altul. Unele dintre aceste rune de ajutor pentru a atinge bunăstarea sau a găsi un drum credincios, își găsesc adevăratul scop, alții, dimpotrivă, transporta o persoană numai probleme sau să denatureze caracterul său să fie de nerecunoscut, iar el nu se schimbă în bine.

Desenele fatale sunt rar descrise ca elemente compozite independente. De multe ori există anumite suprapuneri, luate de la cultura slavă sau scandinavă pe astfel de tatuaje. Cu toate acestea, nu fiecare dintre acestea observă i se permite să completeze runele. Deci, nu ar trebui să înconjoare un număr mare de semne rurenuri un astfel de farmec, care se numește cască de groază. El însuși posedă o puternică energie, abundența runelor va crește doar puterea sa, din cauza a ceea ce o persoană cu o astfel de presiune poate pur și simplu să facă față.

Citește mai mult  Semnificație și prezentare generală tatuaj cu fluturi pentru fete

În plus, există adesea imagini de diferite zeități pe astfel de tatuaje, în special Dumnezeul Torei sau al lui Dumnezeu suprem al lui Odin, Valkyrie, precum și animale de totem diferite, inclusiv urși, ciori, bufnițe, lupi și vulturi, alți reprezentanți ai faunei pe un astfel de tatuaj sunt semnificative mai puțin frecvente.

De obicei, imaginea fiarei în imagine își extinde ușor valoarea, depinde de o mulțime de modul în care animalul a ales o persoană în ce formă este umplute.

Tipuri de tatuaje și schițe

De la fughter la navă

Semnele fughter la vehicul sunt primul Ettyr.

Rune Fekhu înseamnă bunăstarea financiară, valorile materialelor. Ea ajută o persoană să obțină succes și bunăstare, urca pe scara de carieră. În plus, are un efect pozitiv asupra sănătății proprietarului său, oferă o protecție cu drepturi depline. Oamenii care au o familie, Rune ajută la revenirea la pasiunea relevantă.

Adesea, tatuajul cu această mașină este completat de diferite modele, care pot avea și un anumit sens.

Uruz – Aceasta este o rune, ceea ce înseamnă taur, bizon. Acest semn extern contribuie la implementarea planurilor planificate, aduce schimbări pozitive unei persoane, îl face mai dura, dar în unele cazuri prea agresive. În mod deosebit favorabil, această rune afectează femeile: le face mai atractive, ajută la relaxarea gravidă. Acest semn din acest motiv este adesea aplicat corpului dumneavoastră.

Turism – Este gigant. Această rune îi ajută pe o persoană să urmeze calea planificată, fără să-i permită să coboare de pe drum. Acest semn ajută, de asemenea, în luarea deciziilor importante și adecvate, chiar dacă situația pare a fi o persoană fără speranță.

ANSUS – Aceasta este o divinitate sau cel mai înalt spirit. Acest simbol runic îi ajută pe o persoană să-și ani sub substanța gri, ceea ce îi permite să învețe mai bine, să absoarbă informații noi. Această rune contribuie, de asemenea, la dezvoltarea unui început creativ.

În special tatuaj adecvat cu acest manual pentru acei oameni care iubesc să analizeze totul.

Rune Raido înseamnă drum. Ea ajută la o persoană să nu cedeze emoțiilor, să ia decizii corecte, să se îmbunătățească și să progreseze, de asemenea, protejează călătorii, îi ajută pe antreprenori, să le avertizeze de la negative și nenorociri.

Kenaz – Flame. Acest semn ajută o persoană să obțină armonie cu corpul și sufletul, pentru a-și realiza visele și obiectivele sale reale. Oamenii care sunt în căutarea iubirii lor, această Rune vor oferi posibilitatea de a alege partenerul potrivit. Acest semn va ajuta și cei care sunt angajați în afaceri și dorește să-l găsească benefice pentru a alege un partener de afaceri.

Citește mai mult  Caracteristici și varietate de tatuaj mare

Ultima Rune, Velong, ajută o persoană să găsească credință, să se străduiască doar înainte. Acest semn este literalmente un magnet pentru fericire, dragoste și înțelegere nesfârșită de la alți oameni. Asistă acest simbol și într-un moment dificil, facilitând tristețe și contracararea confuzie depresivă.

De la Hagalaz la Soulu

Prima Rune a celui de-al doilea Ettir Hagalaz înseamnă grindină. Ea dă omului pace, el oferă protecție și de echilibru, ajută la menținerea o stare emoțională stabilă chiar și în situații dificile de viață. Acest semn este capabil chiar și cele mai rele momente pentru a lumina cu ceva bun.

Rune Nautiz Ajută o persoană în perioade dificile din viața sa, îi ajută să găsească rezistența, răbdarea și perseverența. Acest simbol poate, de asemenea, să ajute în afaceri, în achiziționarea de ceva.

Cu toate acestea, această rune nu este recomandată să se combine pe tatuaje cu alte semne runice.

Isa – Aceasta este cea de-a unsprezecea Rune, ceea ce înseamnă gheață. Simbolizează „I” și promovează auto-controlul, mintea clară și auto-conservarea.

Yera – Acesta este un ciclu, an. Ea poate ajuta o persoană să găsească și o parte pozitivă și negativă în oricare dintre situații.

Evis – Aceasta este o altă Rune care oferă unei persoane de protecție, ajută la dezvoltarea abilităților sale paranormale care sunt ascunse în interior. Cu toate acestea, în combinație cu alte rune, poate fi o moarte manuală.

Perth – înseamnă secret, mister. Această rune, oferind acces la subconștient, ajută o persoană să se cunoască mai bine, să descopere ceva care nu a fost anterior uluit. În plus, acest semn ajută la scăderea amintirilor negative, întruchipează planuri noi care păreau doar un vis non-rapid.

Algiz – Este elan sau stuf. Această rune se numește și protecție manuală. Acest semn protejează o persoană de la afecțiuni, contribuie la activitatea creierului și la curățarea Aurii.

Sowlu – Aceasta este runa de soare. Ea poartă doar o energie strălucitoare, care este reflectată pozitiv asupra unei persoane, contribuind la dezvoltarea calităților bune. De asemenea, ajută la scăparea incertitudinii și obținerea perseverenței.

De la Tayivaz la Dagaz

Tayivaz – acesta este Dumnezeu, războinic, victorie. Această rune dezvoltă curaj, determinare, intenție. Ea dă ocazia unei persoane care să se confrunte cu temerile lor interioare, să le depășească.

Acest semn îmbunătățește, de asemenea, capacitatea de a analiza, ceea ce vă permite să evaluați posibilele riscuri pe drumul către obținerea dorită.

Berkana – Acesta este semnul zeiței Frey și, prin urmare, tatuajul cu imaginea ei este cel mai potrivit pentru femei. Acest semn ajută la păstrarea loialității maritale, îmbunătățește bunăstarea și contribuie, de asemenea, la cursul bun al sarcinii și la nașterea fără durere a unui copil.

Citește mai mult  Tattoo Cheetah : valoare și schițe

Evaz – Acesta este un semn care ajută o persoană să devină mai multă inițiativă, să construiască relații de încredere cu alte persoane. În special afectează pozitiv acei oameni care adesea merg undeva sau angajați în activități comerciale.

Mannaz – Aceasta este o rune care ajută o persoană să câștige motivația, contribuie la mișcarea sa înainte. Cu toate acestea, în combinație cu alte rune, un astfel de tatuaj poate avea, de asemenea, un impact negativ, de exemplu, pentru a face o persoană în mod inutil de mândrie, ceea ce va duce la mania de măreție.

Laguz – Rune, care ajută o persoană să câștige armonie cu el însuși, să se înțeleagă.

Ingus – Aceasta este o rune care aparține lui Dumnezeu fertilității. Cu ajutorul ei către o persoană începe să asculte înconjurarea. În plus, îl ajută să devină mai restrâns, să obțină rezistență și să sprijine, de asemenea, în noile eforturi, eliminând motive inutile pentru nervozitate și tensiune.

Odale – Aceasta este o rune, care este considerată deținătorul genului. Ea gardienii și susține vrăjitoare familială, ajută la dezvoltarea talentelor și a scăpa de extra. Adesea este tocmai cei care vor dobândi o nouă casă la acest semn ruunic.

Dagaz – Aceasta este o rune cu energie ușoară, înseamnă o zi. Acest semn ajută la finalizarea afacerilor lor, eliminarea situațiilor de conflict și evitați eșecurile. Ea oferă, de asemenea, inspirație, ceea ce contribuie la implementarea ușoară a întregului conceput. În plus, îmbunătățește relațiile de familie.

Opțiuni de cazare

Tatuajele, care sunt descrise de semnele vikingilor, pot fi pe orice parte a corpului. Locația în cea mai mare parte depinde de persoana însuși și de preferințele sale. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai acelor cazuri atunci când nu există simboluri suplimentare sub formă de amulete de pe tatuaj – ele sunt recomandate cel mai adesea să fie plasate fie mai aproape de inimă, fie mai aproape de cap.

În cazurile rămase, locația tatuajului de mare importanță nu se joacă. Imaginile mari sunt de obicei plasate în zona toracică, spate sau antebraț. Puțin – pe încheietura mâinii, marginea, în zona claviculei sau pe lama.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: