Revizuirea tatuajului blând și locația lor pe corp

Revizuirea tatuajului blând și locația lor pe corp

Tatuajele delicate dau sofisticarea feminină și estetica specială. Din materialul acestui articol veți afla ce sunt, ceea ce este diferit de alte soiuri, care sunt cele mai bune locuri de aplicare.

Particularități

Tatuajele delicate diferă de imaginile clasice cu subtext, mod de execuție, dimensiuni. Acestea sunt de obicei mici imagini fără părți agresive și linii ascuțite.

Ele pot fi laconice și complexe, stilizate și realiste. În același timp, frumusețea naturală, frumusețea naturală, armonie, subliniază întotdeauna. Ele sunt o reflectare a lumii interioare a fetelor moderne.

Descrise în mod original, nu au dualitate. Nu acceptați detalii despre descompunere, haos, anarhie. Lipsită de vulgaritate și apel sexual. Concentrați cele mai bune calități feminine. Nu conține subtext religios.

Tatuajul de licitație nu sunt camere sau talismani magici. Acestea sunt decorațiuni care pot fi amplasate pe părțile deschise și închise ale corpului feminin.

Acestea se disting prin pigmenții înfundați utilizați, schema de culori moi. Schițele sunt caracterizate de tranziții netede de tonuri, contraste armonioase. accident vascular cerebral contur negru este exclus.

Desenele sunt foarte sofisticate și frumoase. Acestea sunt perfect combinate cu haine diferite, adecvate întotdeauna, nu au nevoie de ea set de sex feminin. Lipsit de orice grosolănie, contradicții. Întotdeauna expresiv și organic.

Opțiuni Tattoo și Schițe

Temele de imagini delicate pentru decorarea unui corp de femeie poate fi cea mai diversă (de exemplu, legume, mitic, fantezie).

 • Una dintre cele mai bune direcții – Flori. Ei sensibilitate perfect transmite și feminitatea naturii. Poate fi realizată în culori și alb-negru. Tipuri de top: Trandafiri, Magnolia, Chrysanthemum. În plus față de ei, bujori, sakura, lotuși sunt populare.

 • frumusete speciala da organismuluiflori salbatice. Acestea pot fi realizate sub formă de brățări subțiri, fin, îngemănate muguri.

 • Compoziția tatuaj poate varia. Opțiuni miniaturali – Single Flori cu Thin stem sau aparat de fotografiat. În loc de o tulpină, o expresie de dantelă poate fi localizată sau o inscripție motivantă.

 • Inscripţie Pot fi accente independente sub forma unui font frumos sau linie expresivă fină. Fixați-le preferabil pigment negru.

 • Multe schițe florale sunt efectuate ca inflorescență, buchete. Unele desene sunt compoziții cu culori centrale mari și muguri mici în jurul marginilor.

 • Se uită spectaculos la corpTatuaj alb-negru, Amintește de colorarea florală a minelor. Originale și miniaturi (mini-tatuaj negru și colorat descris sub forma unui cerc sau semicerc, semilună).

 • Frumos și ușor priviți corpul feminin o varietate de fluturi. Nu arata mai putin sofisticata Kolib. Ele sunt efectuate în cele mai bune tehnici de ambalare a artei, desenând un penaj luminos.

 • Se uită organic pe corp un tatuaj neobișnuit sub formă de siluete, umplut cu model floral și ornamental. Acestea pot fi mici delfini sau animale (câini, pisici, vulpi, iepuri), făcute într-o manieră frumoasă. Mă întreb pe corpul elefanților, ratonilor, pisicilor.

 • Uită-te suficient de ușor pe corpul unui tatuaj de femeieMedusa. Adesea imaginile pe un fundal de pe litoral, realizate în culori strălucitoare.

 • Tatuajele se uită ușorAnimale cu pui. Subiectul analistic este considerat una dintre cele mai de succes imagini pentru a decora.

 • În plus, imagini adecvate ale viselor, lebedelor, înghițite, caneluri, pietre prețioase și bijuterii. Adesea elementele de bijuterii sunt completate de schițe florale sau așa-numitele brățări.

 • Opțiuni spectaculoase și de licitație – Phoenixes, Pegasy, Panda. Desene relevante În subiecții naturali (peisaje) și subiecții cosmici (stele, nebuloase, planete).

Cele mai bune tehnici

Instrucțiuni ideale pentru blândețea desenului – Realism și acuarelă. Fiecare categorie de artă corporală este o sarcină estetică, dar are propriile caracteristici.

Stilul realist de ambalare implică transferul corect corect al imaginii cu schiță pe piele. Acesta este detaliile maxime ale fiecărui model al desenului, tonurilor de cerneală naturală și combinația imaginii.

Tehnica acuarelă sugerează un desen detaliat de mână și o blur spate. Este întruparea picturii de artă. Potrivit pentru tatuaje medii și mici. Nu are un contur negru.

Arata organic tatuaje in tehnica doosek. În acest caz, desenul constă într-o multitudine de puncte. Efectuate în monocrom, negru și mai puțin de cerneală roșie. Tehnica utilizată pentru tatuaj mic.

Poate fi frumos miniaturi florale sau modelate. În plus, ușa poate fi o adăugare de acuarelă sau desen alb-negru concis.

Tendință relevantă desenată în culoarea neagră, cu focalizare a pieselor individuale de aur, pigment albastru sau albastru. Schița ar trebui să fie lumină, aerul (exclusă o stil dens în stilul Blackwood).

Tatuaje în mod unic în stil Mehendi. Culoarea lor poate fi negru, roșie, maro, nisipoasă. Imaginile sunt destul de spectaculoase, seamănă cu o pictură monocrom etnică pe corp.

Tattoo B sunt în cerere geometric Stil. Iar desenul poate fi minimalist, realizat o singură linie. Eficace și origami. Cel mai adesea, astfel de lucrări sunt efectuate de pigment negru.

Creativ arata mic Tatuaj abstract. Stilul implică absența certitudinii și a cadrelor grele. Florile delicate pot fi ambalate sub formă de spoturi neclare colorate și curse parțiale.

Modă de amestecare a stilului acuarelă cu elemente de abstractizare sau linie. Nu există imagini mai puțin originale ale imaginilor miniaturale sau minimale.

Locuri de aplicare

Alegerea unui loc de locație a tatuajului depinde de volumul de muncă, complexitatea desenului, caracteristicile anatomice ale clientului. Imaginile feminine ale dimensiunilor mari sunt cel mai adesea aplicate pe spate și pe coapsă.

Spin – excelent „Canvas” și schițe mici. Florile unice colorate pot fi amplasate de-a lungul coloanei vertebrale sau pe lama. Pozele mici vor decora perfect zona din apropierea urechii, partea de sus a gâtului, spate.

Unele imagini se uită frumos la lateral. În funcție de forma și dimensiunea schiței, poate acoperi zona din spate, partea inferioară a spatelui, șoldurile.

Brățările florale sau moderate pot fi plasate pe mână și picior. Motivarea inscripțiilor adecvate Uită-te la îndemână. În plus, fraze care fac parte din imagine pot fi amplasate pe coloana vertebrală.

Umăr și antebraț – locuri excelente pentru aplicarea lucrărilor realiste de dimensiuni medii. Desenele animale se uită perfect aici, compoziții florale mari, povestiri naturale sau subiecte maritime.

Maeștrii experimentați pot completa aici schițele cu efectul mișcării. Compoziții mici se uită în mod corespunzător la exterior și în interiorul mâinilor, gleznă, shin.

Alegerea unui loc pentru o anumită imagine, luați în considerare caracterul său practic. Este nedorit să plasați un desen în locuri de frecare și mobilitate maximă (pe palme, coate, axile, tălpi).

Nu decorați corpul între degete sau picioare. Desenele foarte curând vor pierde expresivitatea și claritatea. Acest lucru va duce la necesitatea corectării. Aceleași imagini vor fi pe partics.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: