Semnificația și exemple de schițe de tatuaj & Dove +

Semnificația și exemple de schițe de tatuaj Dove +

Porumbelul este o pasăre pentru multe din lume. Este această asociere a făcut popular pentru tatuaje. Cu toate acestea, înainte de a face tu însuți o imagine în corpul unui porumbel, ar trebui să se uite la istoria și mitologia. Și ar trebui să revizuiască opțiunile de proiectare existente, ceea ce înseamnă acestea, și ce loc mai potrivit pentru a le pune.

Sens

Tatuajul este folosit ca un decor pentru un timp destul de lung pentru organism. Cu toate acestea, se înțelege că fiecare model frumos sau o imagine a unei păsări, un animal ascunde într-un sens special. Cele mai populare în rândul tatuaj artiști folosesc diverse obiecte naturale, inclusiv diferite tipuri de flori, reprezentanții de insecte, păsări, animale. Newbies se doresc adesea să facă un tatuaj de porumbel, combinând estetica și simbolismul.

Schița porumbeilor pentru tatuaj îi place toată frumusețea și sensul său profund. Cel mai adesea, el este ales de personalități luminoase care doresc să raporteze ceva în întreaga lume. Pentru bărbați și femei, această specie de păsări sunt adesea, împreună cu dragostea și pacea înseamnă succesul. Tattoo este potrivit pentru cei care au devenit deja de succes și cei care se străduiesc doar pentru acest lucru.

În Biblie, porumbelul este un simbol al unui nou început, Prin urmare, va funcționa perfect dacă viața începe cu o foaie goală. În mod surprinzător, această pasăre pașnică transferă valoarea familiei. Se explică prin faptul că porumbeii încearcă să aleagă un partener pentru viață.

O varietate de religii și culturi în toate colțurile lumii se disting de aceste păsări frumoase și le dau valori speciale. În creștinism Aceste pene simbolizează credința. În multe imagini puteți găsi porumbei: de exemplu, pe o imagine cunoscută, este făcută cu o ramură într-o tastatură pe fundalul arcului. Deoarece secolele antice pentru această pasăre se caracterizează de asociația cu lumea și speranța.

Imaginea porumbeilor este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru tinerii și fetele tinere.

Pasărea simbolizează inspirația, iar când este transferată corpului, aduce credința divină și sperăm. Pentru un tatuaj, porumbelul este o confirmare a devotamentului religiei sale. În mitologia Celtov Această pasăre este asociată cu bunăstarea, iubirea, curățenia, nevinovăția și protecția.

Piesa pioasă este adesea corelată cu maternitatea. Acest lucru poate fi explicat prin legătura cu Venus din mitologie. Există o legendă în care porumbeii au dat mâncarea lui Zeus, care au pus materia ei.

Celts credea că penele ar putea preveni atât bine, cât și rău. Japonezii au o legendă populară, potrivit căruia porumbeii sunt mesageri ai Dumnezeului războiului cu știri la sfârșitul bătăliei. Destul de adesea găsit tatuaj cu o pasăre care deține o ramură a unui măslin în cioc. În unele națiuni, ele sunt identificate cu un suflet al omului, care găsește eliberarea după moarte. Designul cu un albastru este perfect potrivit pentru nou-născuți, dorind să sărbătorească începutul unei noi căi de viață în care vera este dominată, dragoste și devotament.

Schițează idei și opțiuni de proiectare

Tattoo cu porumbei destul de des arată realist, în ciuda dificultății de execuție. Maeștri ca să portreze păsări cu cele mai mici detalii, astfel încât să se poată trăi. Porumbelul alb, cu mici adăugiri sub formă de elemente decorative este cel mai popular. Adesea puteți vedea tatuajul care conține parcele religioase sau reproduceri ale picturilor comune ale acestui subiect.

Foarte original Uită-te într-o singură culoare În stilul lui Doosek, care constau din mii de puncte foarte mici. Această opțiune arată bine chiar lângă ușa tatuajelor din alte stiluri. Principalul minus al ușii constă în faptul că este dificil de ajustat.

Strălucitor și ușor Porumbei de acuarelă Tatuaj. Stilul este foarte neconvențional și vă permite să utilizați vopsele multicolore. Nu vor arăta păsări mai puțin interesante ca origami sau în stil Linvork.

Ele pot fi combinate cu succes cu elemente de acuarelă.

Este demn de remarcat faptul că designul tatuajelor cu porumbeii este foarte diversă, iar cel mai dificil lucru este să alegeți cea mai potrivită opțiune. Mai multe schițe se bucură de cea mai mare cerere.

  • Imaginea romantică a păsării este utilizată la conducerea ceremonii de nuntă la nivel mondial. Tatuaj doi porumbei – un mare simbol al iubirii, vă puteți arăta sentimentele pentru o altă persoană.

  • Cu flori combinate doar perfecte. Cu toate acestea, merită considerată că, în funcție de floarea specifică, tatuajul își poate schimba valoarea. De exemplu, un porumbel cu un trandafir este asociat cu pasiune, cu un bujor – cu farmec, cu crini – feminitate.

  • Imaginea primei ramuri care poartă ciocul este în cerere, deoarece simbolizează lumea. Și lumea din întreaga lume reflectă tatuajul de păsări pe fundalul planetei Pământ.

  • Un porumbel este identificat cu puritatea și frumusețea virginității. Proprietarul unui astfel de tatuaj arată un angajament profund față de credință, dorința de a păstra nevinovăția în fața nunții, precum și loialitatea față de cea de-a doua jumătate a vieții de-a lungul vieții.

  • Imaginea memorială a unei păsări cu date de viață și de moarte, în special omul apropiat, reflectă amintirea lui. Adesea, această schiță face o cruce.

Tatuajele în care porumbelul proepește elementul central poate fi suplimentat cu diferite elemente, cum ar fi ceasuri, stele, valuri, inscripții, copaci, inimi.

Unde să postați?

Plasați un tatuaj în funcție de dimensiunea și designul imaginii. Desigur, sunt necesare și dorințele clientului. Ar trebui să alegeți un tatuaj creativ cu o vastă experiență în schiță pentru a fi frumos și estetic. Figura pe corp este adesea creată pentru a atrage atenția, deci ar trebui să fie plasată în cazul în care va observa. În același timp, trebuie să fie poziționată astfel încât să fie ușor de ascuns, dacă este necesar.

Tatuaje mari, De regulă, aplicată pe burtă, spate, zonă toracică sau șolduri. Pentru imagini mici Glezne, antebraț, zonă în spatele urechii, mâini (în special degete, perii).

Cu toate acestea, cel mai adesea tatuajul cu porumbei poate fi văzut pe încheietura mâinii sau pe gât.

Tatuaje Cu alungire verticală Mai bine va arăta pe mână sau la picior. Cu privire la Opțiuni orizontale, Apoi, pentru ei este mai bine să alegeți suprafața superioară a spatelui sau pieptului. Round Tata Uită-te perfect la umăr, șold sau lamă.

Forma figurează, de asemenea, atunci când alegeți un loc. De exemplu, o pereche de porumbei folosiți frecvent este aplicată în dragoste cu perechi de pe încheietura mâinii. Pentru păsările de curte cu o ramură, mușchiul de vițel, umărul sau antebrațul. Fetele merg atunci când desenele mari sunt aplicate în partea superioară a piciorului, a nervurilor sau a lamelor. Bărbații sunt mai bine preferați pentru o astfel de regiune sau rotație toracică. Unele cruci provoacă imagini de păsări chiar pe palmă.

Este necesar să se clarifice faptul că locația nu este adesea afectată de valoarea tatuajului. Cu toate acestea, este necesar să se acorde atenție pozei porumbeilor și poziției sale pe schiță.

Exemple frumoase

Exemple de tatuaje spectaculoase cu un număr mare de porumbei. Adesea, femeile și bărbații dau preferință imaginii păsărilor cât mai aproape de realiste. Această naturalitate fascinează cu frumusețea sa.

Porumbelul a scăpat de mâna personifică începutul unei noi vieți și dorința de libertate. aceasta Stresul de asemenea, razele luminoase, ruperea imaginilor de fundal întunecate.

Stil Oldskul întotdeauna arată original asupra reprezentanților ambelor sexe. Tatuajele din acest stil sunt alocate din cauza convexității și a colorării.

Bărbații preferă imaginea Stil grafic. Deși uneori minimalismul și originalitatea, de asemenea, ca femeile. Principalul lucru este că tatuajul este frumos, trebuie să alegeți cele mai simple opțiuni.

Tatuaj în stilul tribalului Combina o pasăre cu un model clar. Puteți pune imaginea în orice parte a corpului. Nu cu mult timp în urmă, un astfel de design ar putea fi văzut numai în unele triburi din Africa, Australia și America. Astăzi, destul de des un astfel de tatuaj poate fi văzut pe femei și bărbați din întreaga lume.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: