Semnificație și schițe Tattoo coroană și

Semnificație și schițe Tattoo  coroană și

Mulți oameni, făcându-se tatuaje, nu se gândesc la sensul ei. Cu toate acestea, aproape fiecare desen are o anumită promisiune și nu întotdeauna pozitivă. În acest articol, vom aborda ceea ce înseamnă tatuajul cu o coroană și ce opțiuni pentru executarea acestuia există.

Sens

Coroana este un inel țesut de la una sau o altă vegetație. Dacă transferați literalmente numele acestui atribut de la staroslavyansky, atunci cuvântul „cadou” sau „ofertă”.

Din cele mai vechi timpuri, coroana a fost chemată să protejeze, precum și să se concentreze asupra solemnității evenimentului. Din acest motiv, coroanele folosit de multe ori în ritualuri religioase. La început, acest atribut a fost folosit în culte păgâne pentru proasta funcționare a zeilor. Cu toate acestea, în timp, el a început să însemne royalness, conducerea și succesul persoanei.

În plus, coroane erau foarte des folosite și ca un decor al casei, hlev, porți și puțuri. Ei au fost adesea puse pe vite domestice: oamenii au crezut că coroană de flori ar contribui la nașterea unui urmași sănătoși.

Este demn de remarcat faptul că În cele mai vechi timpuri, nu a fost atât de ușor de a face o coroană de flori. Acest proces a avut o mulțime de subtilități și nuanțe. O atenție deosebită a fost acordată plantelor care au făcut parte dintr-o coroană de flori, dimensiunea acesteia și nu numai – toate aceste criterii ar putea schimba în funcție de care a fost un client coroană de flori și pentru ce eveniment a fost necesar.

O importanță deosebită pentru oamenii din cele mai vechi timpuri au avut cununiele. Cercul cu gaura a fost un simbol al nașterii ceva nou, începutul unei noi vieți. Paranteze au schimbat coroane, confirmând astfel dragostea și loialitatea lor. Această tradiție, mulți reamintește schimbul modern de inele la înregistrarea căsătoriei.

Dar în Evul Mediu, coroanele au servit adesea ca decor pentru fete când au trecut prima partidă catolică, precum și pentru miresele la ceremonia de căsătorie.

În acest context, coroana a fost interpretată ca învierea, bucuria, infinitatea vieții.

Citește mai mult  Tattoo Bull : valoare și schițe

V egiptean Coroana de cultură a fost considerată un simbol al zeităților și a faraonilor. Acolo acest atribut a fost făcut în majoritatea ramurilor sale de măslini. O astfel de coroană a decorat șefii conducătorilor plecați. Acest gest a exprimat nevinovăția dovedită a omului înainte de curtea lui Dumnezeu.

V Antic Coroana de cultură care a fost țesută din flori și alte vegetație, a fost adesea posibil să se întâlnească la diferite obiecte de închinare, de sanctuare, precum și pe porțile orașului în timpul diferitelor festivaluri. În plus, coroana adesea purtată preoți, soldați decente, reprezentanți ai administrației – acest atribut pentru ei a fost un semn distinctiv care a subliniat măreția și succesul lor.

Si aici Pentru triumfarii romani și greci, precum și campionii de coroane de jocuri sportive au zburat exclusiv din frunze de laur. În același timp, aceste coroane au fost adesea întâlnite, frunzele cărora au fost făcute din aur real. Interesant, Caesar, unul dintre împărații romani, care a fost, de asemenea, considerat un comandant strălucit.

In Europa Din cele mai vechi timpuri, o tradiție este distribuită pentru a-și decora locuința pentru coroane de Crăciun. Ele pot fi văzute literalmente peste tot: pe masă, pe ușile și pereții. În mod obișnuit, o coroană europeană de Crăciun are o formă rotunjită care simbolizează globul. Patru lumanari sunt atașate la o coroană, care sunt personificarea celor patru laturi ale lumii, căldura, precum și speranța pozitivă pentru viitor.

În Rusia, au fost folosite și coroane. Cu toate acestea, aici au fost considerate o parte obligatorie pentru ceremoniile amintite.

De regulă, au fost făcute astfel de coroane de la ienupăr sau ace. Aceste ramuri verzi au simbolizat eternitatea vieții, speranța de înviere. Apropo, această tradiție este relevantă și în timpul nostru, dar coroanele sunt făcute din altele, în principal materiale polimerice.

Dacă vorbim despre tatuaje cu o coroană de coroană, atunci în prezent sunt foarte populare. Astfel de desene fac fete și bărbați de vârste diferite. Primul, provocând un astfel de tatuaj, adesea caută să-și sublinieze ușoarele, sensibilitatea și senzualitatea. Pentru a doua, o imagine frumoasă este cel mai adesea percepută ca o mascotă care poate ajuta în afacerile și încheierea profitabilă a tranzacțiilor.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul ortodox

Tipuri și schițe

Dafin

Tatuajul cu o coroană de laur poate fi realizat în culoare și poate că există un monocrom – depinde doar de preferințele persoanei însuși. De regulă, în desene, coroana este un obiect independent, uneori, astfel de imagini sunt completate de o varietate de piese compozite. Printre astfel de părți, imaginile de arme sunt adesea găsite, în special, ceapa cu săgeți, precum și inscripții.

Dacă vorbim despre inscripții, conținutul lor este cel mai dependent de dorințele persoanei însuși. Cel mai adesea ele conțin ceva despre glorie, victorie și succes – tocmai simbolizează o coroană de laurel. Un astfel de tatuaj, în special, se potrivește oamenilor, care sunt încrezători în ei înșiși și în puterea lor, ar trebui să fie realizate pentru a obține cele dorite la orice cost, în ciuda tuturor dificultăților.

Cotitură

Dar tatuajul, unde este descrisă coroana spinoasă, are o sarcină semantică diferită, în principal religioasă. Acest atribut simbolizează adevărata credință, suferința lui Hristos, sacrificiul său voluntar. De regulă, astfel de imagini aleg acei oameni care înțeleg întreaga adâncime a trimiterii.

Un astfel de tatuaj poate simboliza refuzul bunurilor care distrug puritatea spirituală, precum și o lucrare uriașă asupra lor, depășind obstacolele, atitudinea semnificativă față de viața lor. O imagine a unei coroane de tunete este adesea completată de orice elemente suplimentare. Adesea, printre astfel de elemente, există picături sângeroase și cranii. Acesta din urmă este caracteristic în principal pentru tatuaje masculine.

Alte

Tatuajele cu coroane, care sunt fabricate din alte plante, au loc, de asemenea. Adesea, astfel de desene sunt aplicate corpului pur din motivații estetice, dar, în unele cazuri, proprietarul tatuajului investește în ea o anumită semnificație cunoscută de el însuși.

Un rol imens în astfel de imagini va juca plante din care a fost făcută coroana. Deci, prezența flori sălbatice simbolizează experiența vii, ușurința și bucuria, musetele și nevinovăția. Vasileuk este personificarea frumuseții, uită-mă – nu simbolizează loialitatea și mac – tristețe sau dorință. Panioane într-o coroană înseamnă credință și speranță pentru ceva bun.

Citește mai mult  Tatuaje la îndemână pentru fete

Adesea, desenele similare sunt completate de o varietate de elemente. Acestea pot fi animale sau fluturi, care hub-uri în jurul unei coroane florale.

Stiluri

Tatuajele cu coroane de coroane pot fi efectuate în diferite direcții de stil.

Foarte frecvente dintre ele este realism Cu gradul ridicat de detalii și naturalist. Acest stil este caracteristic în principal pentru munca volumetrică, care ocupă o zonă mare a pielii.

Minimalism Va fi adecvat și aici. Imagini în acest stil arată bine și concis, că pentru mulți este un plus mare.

Grafic Tatuajele făcute într-o singură culoare sub formă de siluetă singur, de asemenea, la cerere, în special, la bărbați. În mod tipic, imaginile dintr-o astfel de direcție stilistică sunt aplicate de acei oameni care percep imaginea coroanei ca o mascotă sau farmec.

Un astfel de stil cum ar fi acuarelă, Pentru astfel de tatuaje. Acest stil este caracteristic al blândeței și sensibilității în tranzițiile dintre nuanțe. Astfel de tatuaje arată foarte luminos și colorat. De obicei, ei preferă fetele care doresc să sublinieze romantismul și feminitatea lor.

Locuri de aplicare

Tatuajele cu o coroană poate fi localizată pe orice parte a corpului – în principal depinde de dorințele persoanei și de volumul desenului.

Deci, desenele minimaliste vor arăta armonioase și potrivite aproape peste tot. De obicei, astfel de locuri, cum ar fi claviculele, gâtul, pieptul, mâna, piciorul, pieptul sau încheietura mâinii sunt alese pentru un astfel de tatuaj.

Dar pentru tatuaje mari, locul va fi oarecum mai complicat, aici alegerea depinde de caracteristicile compozite ale desenului. Destul de des, astfel de tatuaje sunt plasate în jurul gâtului, pe piept sau pe spate.

Exemple frumoase

Există multe schițe frumoase de tatuaje. Luați în considerare cele mai interesante dintre ele.

Aici, de exemplu, opțiuni pentru desene amatori. În special spectaculos se uită la corpurile masculine, totuși, sunt, de asemenea, potrivite pentru fete.

Și aici sunt imagini minimaliste care arată într-un timp prost și în același timp.

Desenele de culoare sunt, de asemenea, foarte populare. Mulți îi atrag dureros și estetic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: