soiuri Tattoo semilună și semnificația lor

soiuri Tattoo semilună și semnificația lor

O luna pe cer a atras atenția oamenilor încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru se datorează misterul și frumusețea ei. Misterioasa Corpul de iluminat a fost venerat, iar unele națiuni au fost considerate a fi Divacy. În semn de respect, chiar și a fost luată pentru a aplica la corpul de silueta. Apoi, prezența unui simbol divin pe corp a fost considerată o credință care aduce în mod exclusiv bun.

Particularități

În lumea modernă, valoarea Tattoo „Crescent“ este mult mai largă. În ciclurile de viață, luna joacă departe de ultimul rol. Se crede că toate procesele naturale sunt legate. A fost acest fapt că, odată ce a servit ca un cult al acestui satelit al Pământului. În același timp, pentru fiecare popor, valoarea semilunii a fost inegală. De exemplu, chinezii considerat o lună pentru a fi un început de sex feminin, și locuitorii din America de Sud a dezvăluit el pentru o zeitate, căruia toate elementele sunt supuse.

În Gabon, forțele întunecate sunt asociate cu ea, și popoarele slave vechi folosit ca un simbol heraldic. Dar, într-o anumită măsură, acest simbol a fost întotdeauna înconjurat de mister. El este prezent în diferite religii. De exemplu, creștinii sunt obișnuite pentru a sărbători Paștele în prima zi duminică după luna plină. Adică, la sosirea Paștelui evreiesc. Evreii din Împărăția Ebraică au onorat luna ca o imagine sacră. Semiluna este direct legată de religia islamică. Acesta este cel mai recunoscut simbol musulman. Tatuajul sub formă de o lună cu o stea indică aparținând credinței musulmane, deși Coranul și interzice desenele pe corp.

Fanii de tatuaj „semilună” se găsesc printre bărbați și femei. Rețineți că femeile mai mult ca un astfel de simbol. Pentru bărbați, acest desen nativ este o demonstrație a puterii și a credinței în noroc. Dar este rar în stare să vadă pe un corp masculin. Cu toate acestea, nu există nimic surprinzător în acest sens, deoarece semiluna este mai potrivită pentru natura femeilor. Nu e de mirare că în mitologia vechilor greci, zeița Artemisului a fost patroasa lunii. Hunterul de noapte incredibil de frumos încurajează fetele să capteze acest semn. Este ca o dorință de a sugera frumusețea voastră divină.

În plus față de toate calitățile enumerate, tatuajul misterios arată foarte feminin și romantic. Și o astfel de imagine este doar la îndemână reprezentanților sexului frumos. În unele cazuri, semiscenții sunt interpretați ca un simbol al sensibilității materne față de un copil, dragoste pentru mediu. Pentru personalitățile lirice care doresc să se înfășoare cu misterul, va fi foarte tatuaj sub forma unei luni în creștere. Semiluna asociază, de asemenea, cu timpul de noapte. Se crede că toate cele mai multe povestiri misterioase se întâmplă noaptea. De asemenea, acest simbol îi ajută pe proprietarii săi să fie la Lada cu emoții.

Citește mai mult  Totul despre tattoo păpădie cu păsări

Varietate de parcele și schițe

Alegerea unui simbol de semilună dintr-o varietate de schițe, ar trebui să fie înțeleasă pentru tine, care complot vreau să văd pe corpul meu. În plus față de semnificația imaginii, este important să alegeți tatuajele de masterat. Acesta va ajuta la a decide asupra confirmării și va sugera ceva în conformitate cu prezentarea sa. Simbolul lunar sine poartă energie exclusiv pozitiv. Iată câteva opțiuni pentru parcele atractive.

 • Zâmbet pe semilună. Interesante pentru visători și cei care se referă la profesia de creație.
 • Lup. Potrivit pentru o singură prin natură. Dar trebuie să se țină seama de faptul că, în acest caz, valoarea desenului nativ este redusă exclusiv la experiențele mentale. Desenul arata frumos mare, este situat pe piept, pe clavicula sau pe partea din spate. Un tatuaj mic nu va da toate părțile și desene de frumusete.
 • Crescent cu stele. Alegerea perechi de familie, simbol al armoniei în familie și spiritualitate între oameni apropiați. Proprietarul unor astfel de păpuși o caută să fie nevoie de cineva în această lume.
 • Figura cu nodurile celtice. Simbolizeaza circulația și fluxul de energie a vieții în creativitate. Uneori, o astfel de schiță este selectat pur și simplu datorită esteticii imagini.
 • Luna în halo din flori. De multe ori găsite pe corpul fetelor. Imaginea umplut cu ușurință. În cazul în care caracterul este rotit spre dreapta, înseamnă tineret înfloritoare, energia internă a activității.
 • Cu nor. Semiluna poartă semnificația ghicitului și a misterului. Fanii misticism pot completa desen nor.
 • Crescent completat libelule sau fluturi, – un simbol al conștiinței deschise și flexibilitate în luarea deciziilor.
 • Conturul lunii cu ornamente orientale. versiunea feminina de tatuaje, prezice mod constructiv fructuos. În petale și modelul Swirls dă naștere structurii deschise, care poartă esența labirintului – călătoria în sine.
 • Luna cu un chip animat. Aici definește ceea ce înseamnă emoție, capturat pe fața personajului principal. Aceasta demonstrează atitudinea proprietarului de tatuaj în lumea din jurul.
 • Crescent tatuaj în nuanțe întunecate. Acest complot este aproape de nebunie, chiar și cu vârcolacii. Este părerea că semiluna este capabilă să împiedice emoționalitatea și să afecteze sentimentele.
 • Luminos, suplimentat de imaginea lui Panthers sau Filina. Tatuajul indică faptul că proprietarul său este deosebit de a păstra o viață de noapte.
Citește mai mult  Valoarea și schițele tatuajelor și SPHINX

Doar minunat și fără un patch special arată în formă de semilună, plină de modele. Acesta poate fi un format complet diferit de execuție: motive orientale sau florale, grafică, inimi, picături, asteriscuri, pietre și t. Ns.. Adesea jumătate din lună atrage pur și simplu contur.

Acest minimalism are propriul romantism și atractivitate. Cum ar fi despre unele naivitate atunci când o persoană este doar în găsirea ce să-și umple lumea interioară. Un simbol inversat poate vorbi despre confruntare sau protest.

Desen popular, reprezentând soarele și semiluna. Vorbește despre controversiunea naturii. Sau, dimpotrivă, despre bilanțul intern. Temperament solar cald echilibrat de constrângerea lunii reci. Soarele poate completa detaliile sub formă de bijuterii. Ca această imagine de sex feminin încorporată în apariția strălucirii. Și semiluna este frumos încadrată de nori aerieni.

Uneori, clienții cer un expert de tatuaj pentru a le umple soarele și o lună care se potrivește într-un sărut. De obicei, perechile din faza relațiilor pasionate doresc. Dar există cazuri că o astfel de ordine provine de la oameni maturi care și-au verificat sentimentele de ani de zile. În același timp, ei înșiși determină cine va primi. Aceeași opțiune alegeți cele mai bune prietene (prieteni). Și, de asemenea, cuplurile, și prietenii aplică caractere diferite pe membrele drepte și stângă.

Ușurința schiței este capabilă să dea nu numai norul, ci și pene, mai ales în culoare. Frumos arată ca niște nuanțe de albastru ceresc. Caracterul principal este frumos executat, decorat cu straturile strălucitoare trase. De la soluții rafinate și neobișnuite care merită remarcat un tatuaj cu reprezentanții familiei feline. Puma, Panther sau Pisica Neagră, cu grație situată pe semilună, va atrage atenția multora. Interesul poate provoca ascunderea semilunii în spatele orizontului (suprafața apei, munții etc.)

În funcție de totul de mai sus, valoarea tatuajului Crescent variază în mai multe moduri în prezența anumitor adăugări.

Stiluri

Schița determină și hamm de culoare. În majoritatea cazurilor, imaginea lunii este aleasă de minimalism – culoare monocrom negru. Uneori are o strălucire palidă sau nuanțe neobișnuit de luminoase. De asemenea, pe culoarea selectată influențează detaliile suplimentare. Adesea, luna este afișată în stil celtic sau grafic. Fetele tinere preferă imaginea simbolului de desene animate. Dacă există o dorință de a consolida ingineria feminină în semn, atunci semiluna este completată de decorațiuni sau flori.

Citește mai mult  Revizuirea tatuaje magie

Predominanța aspect masculin este reprezentat într-o schiță în care arată ca o gravură semilună. energia de protecție este ridicată prin adăugarea de modele celtice în schiță. Luna prezentată într-un mod realist este, de asemenea, considerat un simbol tradițional de sex masculin. Desemnarea lui este să facă eforturi pentru a decide cu adevărat esența sa, pentru a obține o înțelegere a mea.

opțiuni de cazare

Puteți aplica tatuajul semiluna pe orice zonă de pe corp. Acest simbol nu are un caracter obligatoriu pentru anumită locație. O condiție – ca cine face un tatuaj. Femeile opresc de obicei, alegerea pe imagini mici, chiar și mici. Ele pot fi plasate pe oricare din părți ale corpului. Estetic arata semilună pe o brățară îngustă, pe pensula și chiar și pe degetul. Tatuaj pe mână – câștigătoare clasic. În această opțiune, luna mare arata bine. Mai ales în cazul în care este o zonă pe umăr sau antebrațului.

Tatuajul pe gât arată nu mai puțin armonios și original. Imaginea își păstrează valoarea în oricare dintre formatele. Este oportună chiar și un mic desen al mijlocului Lunii de pe frunte, dacă nu interferează cu viața de zi cu zi și corespunde imaginii. La poalele unui loc bun pentru un tatuaj poate fi o coapsă, gleznă sau un shin.

Se uită speologic pe tatuajul șoldului cu Pheas of the Lună. Un complot similar arată frumos pe claviculă. Mai multe opțiuni comune pentru tatuajul semilentului de pe spate, pe lame și pe piept.

În plus, filmele semilunii este potrivită pentru a se închide cu ea defectele existente pe piele. Tatuaj pe cicatrici – o versiune destul de populară a serviciilor de la maeștri. Un astfel de simbol este bun pentru aceste scopuri, prin faptul că cicatricile individuale sunt stăpânite cu succes de un mic disc lunar. Pentru a ascunde cicatricea extinsă, puteți alege schița fazelor lunare. Nu mai puțin populare și tatuaje în domeniul vergeturilor. Există un rol important că prezența fundalului culorilor și a modelului volumetric. Adesea, astfel de detalii individuale ca inscripții și date contribuie la schiță. Populară scrisă numele oamenilor dvs. preferați, copii.

Înainte de a face un tatuaj, este important să cântăriți totul. Este necesar să se determine tehnica și stilul adecvat de execuție, selectați dimensiunea tatuajului și a locației sale. Doar având încredere totală în alegerea sa, veți putea să experimentați dezamăgirea în viitor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: