Tattoo cu diamante (diamante)

Tattoo cu diamante (diamante)

Tatuajele au devenit mult timp o modalitate de auto-exprimare. Astfel de imagini nu numai că împodobesc corpul, sunt dotate cu o anumită încărcătură semantică. Acum puteți vedea adesea un tatuaj cu diamante. Despre ceea ce este un astfel de tatuaj, despre semnificația sa, precum și cele mai de succes locuri de locație și vor fi discutate în articol.

Sens

Tatuajele sub formă de diamante și alte pietre rămân populare din zilele Evului Mediu. Diamantul este un diamant ras, care și-a luat forma datorită atelierului de lucru al activității profesioniștilor. Este dificil să se depună o persoană care să nu fie admirată de frumusețea diamantului. Această piatră naturală are proprietăți excelente reflexive și frigorifice. Transfuziile luminii nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Potrivit istoricilor, au găsit prima piatră încă în secolul al IV-lea î.Hr. Ns.. De atunci, frumusețea diamantului captează și admiră.

În multe națiuni, imaginea acestei pietre prețioase este asociată cu spațiu, dotată cu proprietățile magice. Se credea că lumina acestei pietre a fost atât de radiantă încât ar putea chiar să-l depășească pe Satana.

În India, rezidenții încă cred că diamantul este capabil să salveze din majoritatea bolilor atunci când îl contactează. Se crede că diamantul protejează proprietarul de la vraja și impactul negativ extern, protejează sufletul de gânduri și acțiuni vicioase. În bătăliile, un farmec atașează credința în sine, adaugă curaj și putere.

Semnificația unui tatuaj cu un diamant este, de asemenea, multilaterată ca piatra în sine. Oamenii care aleg acest simbol sunt înzestrați cu putere internă, au o tijă puternică. Acestea sunt personalități luminoase capabile să devină centrul oricărei companii. Adesea au multe talente ascunse, care sunt un interes considerabil. Imaginea sub forma unui diamant va indica radiația și personalitatea multi-fațetă.

În ciuda faptului că cei mai buni prieteni ai fetelor sunt diamante, un diamant poate fi văzut pe mulți tipi. Această piatră admiră frumusețea ei, dar este mai izbitoare cu caracteristicile sale. El este considerat cea mai puternică piatră din lume. Aceste calități sunt un motiv pentru alegerea unei astfel de etichete.

Tatuajul de migdale indică loialitatea față de condamnați, neclintită și duritatea spiritului.

Diamantul este considerat un simbol al voinței și un spirit neplăcut, o imagine similară va pune accentul pe parcursul naturii, masculinitatea și mândria proprietarului. De aceea, un astfel de tatuaj, de obicei, charismatici, puternici, încrezători cu individualitate și farmec. Adesea, proprietarii unui astfel de tatuaj au o dorință persistentă de lux și chic.

Tatuajul sub forma unui diamant are o denumire specială. O imagine similară pe un corp masculin vorbește despre mintea lui, puterea voinței și a inventivității. Palatul este un simbol al bogăției și bunăstării materiale, astfel încât o astfel de imagine este umplută pentru a atrage noroc.

Alegerea acestui simbol la femei nu este accidentală, deoarece înseamnă puritatea specială a sufletului și a corpului, perfecțiunea și unitatea. În plus, această piatră acționează ca un simbol al fertilității și este un gardian ciudat al viitoarei mame, purtând un copil în uter.

Schițe de opțiuni

Omul a decis să facă un tatuaj cu un diamant încearcă să-i arate Individualitate și unicitate. Există multe opțiuni diverse pentru un astfel de tatuaj. Ele pot fi făcute sub forma unei pietre sau în combinație cu modele, desene, forme geometrice, inscripții.

Cel mai adesea, astfel de păpuși sunt monocromi, totuși, foarte interesante și elegant privi la tatuajul în nuanțe albastre, roz sau violet, deoarece aceste tonuri beneficiază de strălucirea fețelor din piatră prețioasă. Adesea găsiți un desen realizat exclusiv de cerneală neagră.

Recent, tot mai mulți tineri aleg pentru ei înșiși tatuaj de pereche cu diamant.

Iubitorii care aleg o pereche de tatuaj caută să arate puterea sentimentelor lor curate și sincere. Un tatuaj similar acționează ca un simbol al iubirii curate și sincere, personalizând onestitatea și irevominarea în alegerea, loialitatea. Mulți sunt încrezători că o astfel de squint este un anumit simbol care protejează un cuplu de ispite și influența forțelor negative. Un mic diamant arată foarte ușor și rafinat pe un deget inelar sub forma unui inel sau pe încheietura mâinii.

Elemente sub formă de panglici, aripi, culori vor ajuta la a face o semnificație specială a imaginilor similare.

Tatuajul cu coroana, aplicat corpului, vorbește despre dorința de a realiza o poziție înaltă în societate, de a obține bunăstarea materială. Pentru a obține mai repede dorit, schița este trasă în cele mai mici detalii. Opțiuni populare cu coroană, decorate cu pietre prețioase, inclusiv diamante, rubine și smaralde.

Oamenii care aleg o imagine cu diamante cu aripi tind să atingă rapid scopul. Ei sunt înzestrați cu dorința de a avansa, în același timp cu care nu doresc să se adapteze la restricțiile care își fac aspirațiile.

Imaginea diamantului poate fi adesea văzută în cartier cu flori. Cele mai populare opțiuni cu trandafiri, simbolizează dragostea curată și ușoară. În acest caz, floarea poate fi roșie sau negru în funcție de preferințele individuale ale proprietarului tatuajului. Este deosebit de interesant pentru tatuajul de pe umărul fetelor. Masioase locația pietrei.

Tatuajul pentru bărbați sau femei cu inscripția, de asemenea, arată foarte interesant. Există destul de puține opțiuni pentru executarea unor astfel de schițe realizate în diferite stiluri. Vechile imagini în stil crani, Ishramatvenn, realism sau negru. Adesea maeștrii combină aceste stiluri, ceea ce duce la apariția unor imagini noi și mai interesante, cu umbre și locuri, joc de vopsele nedescrise.

Unde să localizați?

Tatuajele cu diamante nu se ascund de la vederile curioase, de obicei, astfel de imagini sunt afișate în locuri disponibile pentru mobilierul universal. De exemplu, poate fi mâini, umeri, spate, gât. Palatul cu imaginea pietrelor prețioase pot fi văzute în diferite părți ale corpului. Cu toate acestea, în unele zone arată mai naturale și organice.

  • Unul dintre cele mai populare locuri pentru astfel de imagini este gât. Pe gât, astfel de pallows arata foarte sofisticat.

  • Pe piept Femeile fac mai des o piatră spumante. Există tablouri întregi completate de diferite elemente, pot fi, de asemenea, foarte mici imagini ale acestei pietre.

  • Foarte interesant aspect tatuaj pe claviculă La fete. Este o mică întindere a manșonului, iar ochii oferă un desen magnific cu fețe spumante. O astfel de imagine atrage imediat atenția atât la etichetă, cât și la chiar proprietarul tatuajului.

  • Adesea un astfel de tatuaj face pe jos, inclusiv șuielile, șoldurile, precum și piciorul. Băieții sunt mai predispuși să prefere imaginile mineralelor netratate făcute în schema de culori închise. Fetele mai multe suflete mai multe desene sofisticate. Atingerea rafinată a diamantelor arată grozav pe șold sau pe stomac.

  • Mulți preferă să facă un tatuaj la îndemână sub formă de fixare pereche sau individuală. Imagini similare pot fi văzute pe perie sau chiar pe deget. Pe încheietura mâinii, imaginile pereche sunt mult mai probabil, ceea ce indică devotamentul între ele. De obicei, astfel de schițe sunt mici. Pentru ei, folosiți nuanțe de culoare roz, saturată de culori albastre, tonuri de liliac.

Înainte de a face un tatuaj sub forma unui diamant, ar trebui să luați în considerare schițele și să alegeți un loc potrivit pentru aplicarea. Concentrându-se pe dorințele și preferințele clientului, un maestru de tatuaj cu experiență va fi capabil să încorporeze conceput, creând o lucrare reală de artă.

Exemple frumoase

Tatuajul sub forma unui diamant ar trebui să fie exclusiv și să reflecte natura proprietarului, să-și hrănească energia, să aducă noroc, să contribuie la creșterea sa spirituală și la bunăstarea materială.

Tinerii care caută schimbări, de multe ori alege compoziții de animale care descriu animale sau păsări care dețin un diamant spumant. Foarte interesant, o asemenea lucrare efectuată în diferite stiluri.

Atrageți atenția păpușilor cu o imagine cu diamant, suplimentată cu trandafiri sau alte culori, coroană, aripi sau raze de soare. Razele soarelui în acest caz completează și întărește puterea tatuajului.

Diamond în combinație cu inscripții, subliniază individualitatea purtătorului unui astfel de pall.

Chiar și cel mai mic tatuaj este cel mai bine caută în culoare. Imaginea alb-negru a diamantului este extrem de rară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: