Tattoo Fecioara Mary

Tattoo  Fecioara Mary

Mama lui Dumnezeu este considerată una dintre personajele principale din religia creștină. Isus, Fiul lui Dumnezeu, sa născut ca o concepție fără rost. Mama lui Isus simbolizează puritatea credinței, care sa reflectat în tatuaje. Mai des găsite icoane de tatuaje ale virginului în versiunea clasică. Dar a permis utilizarea și schițele non-canonice.

Sens

Desenele native ale mamei lui Dumnezeu au fost purtate ca simbolul religiei lor mai vechi creștini. Distribuția specială tatuaje religioase au fost primite în timpul inițierii cruciadelor. Prezența unei imagini a doamnei noastre pe piept de la cavaler a fost o dovadă că a vizitat țara sfântă.

Aspectul acestui tatuaj este asociat, de asemenea, cu momentul apariției pictogramei corespunzătoare, care este, datată de secolul al XIV-lea. Oamenii au aplicat corpului lor imaginea Fecioarei Fecioare în dorința de a evita ochiul rău și de a proteja împotriva spiritelor rele.

Desigur, treburile nu au încurajat niciodată decorarea corpului cu desene. Chiar dacă ar fi copii ale icoanelor. În acest sens, perioada lungă a subiecților bisericii tatuajului au pierdut popularitatea.

O splash de interes pentru tatuajul „Deva Maria” a fost emis în anii ’40 ai secolului al XX-lea. Natura cu fața sfântă a aplicat criminali americani pe piele. În special, aceștia au fost reprezentanți ai națiunii americane latine și alți membri ai bandelor.

Și printre crimatorii ruși, un tatuaj cu imaginea Fecioarei Maria și a copilului a fost mai frecvent. Participanții la coalițiile criminale au ștamplat Fecioara pe corp ca un farmec de protecție.

Uneori, desenul a fost completat de fraze cu semnificație religioasă. Tatuaj similar a făcut adesea, bazându-se pe soartă, ca și cum ar fi recunoscut pe Dumnezeu singurul judecător al propriilor acțiuni.

De obicei, tatuajul nu avea nimic în comun cu religia sau pietatea criminalului. Cultura rusă a reprezentat un tatuaj cu mama lui Dumnezeu cu un simbol al loialității unui bărbat din castea lui, fie ea însemna că proprietarul ei sa ridicat la o traseu criminal foarte tânăr.

În zilele noastre, un astfel de tatuaj pe corpul unei persoane este încă o manifestare a devotamentului față de Hristos. Imaginea Fecioarei este încă aplicată, bazându-se pe sprijinul Sfântului.

Cea mai mare parte a valorii tatuajului cu Fecioara Maria depinde de o anumită persoană. Toată lumea vede sensul său în el, alegerea unei schițe a gustului și discreției proprii. Acest cont chiar nu are nicio legătură cu credința.

Semnificația tatuajului sub formă de icoana mamei lui Dumnezeu este interpretată în moduri diferite.

  • Cu vremurile străvechi, un astfel de tatuaj a servit ca o reflectare a umilinței, a credinței ortodoxe. Mai ales acest lucru se referă la imaginea cu un copil în mâini.
  • Aspectul Fecioarei este perceput ca un caracter puternic. Tattoo, deoarece ar purifica gândurile unei persoane de la toate goale și vicioase.
  • O altă valoare a tatuajului este sfințenia. Dacă mama lui Dumnezeu este descrisă cu mâinile sale ridicate, complotul este interpretat ca o rugăciune pentru lume.

Dacă o femeie provoacă o astfel de fecioară pe corp, ea declară actul său de depreciere. Dar, în același timp, este imposibil să setați un desen. Dimpotrivă, tatuajul ar trebui să vadă numai cea mai apropiată persoană.

Dacă tatuajul face un om obișnuit, icoana Fecioarei este servită pentru el prin manifestarea iubirii și a afecțiunii, respectului pentru mama sa. Așa că vrea să-și arate religiozitatea și credința în Dumnezeu.

Fecioara Maria cu un copil – un simbol al nevinovăției și purității sufletului și loialității față de prietenie, dragoste, datorie. Aici vorbim despre adevăr și castitate. Această interpretare este asociată cu nevinovăția mamei Isus Hristos.

Potrivit unor alte surse, tatuajul cu mama lui Dumnezeu este înzestrat cu un alt sens. Ea poate simboliza feminitatea, sensibilitatea, trece pofta pentru frumos, vorbesc despre dragoste curată.

Unii oameni au pus un sens mai profund în imaginea tatuajelor. De exemplu, exprimă în acest fel umilință înaintea lui Dumnezeu. Adesea, cel care transferă icoana doamnei noastre la trupul ei, se străduiește pentru o viață sinceră și cinstită.

Opțiuni schițează tatuaje

Plățile pot fi prezentate în diferite tipuri:

  • Fecioara Maria cu o cruce+
  • Față pe fundalul cupolelor bisericești+
  • Madonna cu nou-născut Isus+
  • Rugând virginul+
  • plângând imaginea în momentul durerii.

În plus, uneori Maria Maria este descrisă în versiunea caricatură a executării. Dar este destul de rar decât tendința.

În ceea ce privește desenarea unui complot în versiunile de sex masculin și feminin, puteți nota următoarele.

La femei iconițe tatuaj apare destul de rar. Dar, decide cu privire la un astfel de pas îndrăzneț, de execuție, de preferință, de culoare. Neobișnuit atractiv imaginea Maicii Domnului cu un copil pe brațe, completate de flowerfish pe partea de jos a schiței. De asemenea, bine completează un astfel de complot elegant floral cadru. Dintr-o astfel de desen vine tandrețe și adevărata feminitate.

Extrem de nedorit pentru a decora pictograma cu asteriscuri sau inimi, precum și toate atributele similare. Ei vor arata absolut nepotrivit în desen cu un simbol religios.

Dacă vorbim despre tatuaj la bărbați, această opțiune este foarte mult de modul. El va sublinia decență și masculinitatea. Pentru a face o imagine a unui personaj masculin, este recomandat să inscripții pe Decora latină. Precum și elemente suplimentare pot fi panglici, piroane de trandafiri și alte părți brutale.

Imaginea inimii pe pieptul Fecioarei face ca o manifestare a iubirii infinite a Preasfintei Fecioare Maria pentru întreaga omenire. Acesta este un fel de mărturie de bunătate și har ei, dorința de a proteja de necazurile nu numai cei drepți, ci și păcătoși.

Dacă mama lui Dumnezeu în desen este pliat în Moluba, acest lucru înseamnă că o persoană este în căutarea de protecție și sprijină în patron sfânt.

Maica Domnului devine apărare și cei care aduc tatuajul de imaginea ei într-o pereche cu un copil. În acest caz, copilul nu simbolizează exact plin de Isus însuși, și proprietarul Tatoo, care protejează imanent servitoarea imaterială.

Imagini ale Fecioarei importanța acordată întotdeauna ca un simbol de puritate, lumină și sfințenie. Conform simbolurilor creștine ale interpretării gesturilor mâinii, ridicate de mama lui Dumnezeu, înseamnă rugăciunea mondială.

Stiluri de execuție

În mod tradițional, un tatuaj cu o pictogramă face alb-negru. Dar nu are loc, dar chiar atractiv arată ca adăugarea de flori, cum ar fi verde, roșu și albastru clasic. Puteți vedea Fecioara Maria și în mantaua de culoare cerească, care identifică curățenia cerului și protejează purtătorul de influența forțelor întunecate.

Cel mai popular stil de aplicare a tatuajului Fecioarei este considerat Chicano. Caracteristica sa constă în îndepărtarea și luminozitatea desenului.

Extrem de rar a găsit tatuajul direcției religioase, realizat în stilurile programului, skul nou și inacceptabil.

Locuri de aplicare

Înainte de a decide să aplicați un astfel de tatuaj, trebuie să aveți o idee unde va fi localizată imaginea.

Oficial, Biserica nu primește tatuajul de orice fel, în special se referă la imagini pentru subiectele religioase. Astfel de desene nu sunt făcute pentru a expune la om și nu pentru frumusețe estetică, ci ca un semn al angajamentului față de religia ortodoxă și ca un gardian personal.

Trebuie remarcat faptul că există o serie de restricții pentru plasarea unui tatuaj cu simbolism religios.

Cea mai comună opțiune de a aplica tatuajul doamnei noastre – pe spate. Spațiul mare face posibilă întruchiperea unei imagini mari în cele mai mici detalii. Uneori, extrasele sunt adăugate aici din rugăciune sau prin anumite inscripții care au propriul lor semnificație.

Nu mai puțin popular printre cunoscătorii unor astfel de tatuaje la imaginea Fecioarei Maria, aplicată la îndemână. Aici imaginea va fi mult mai mică decât pe spate, dar nu mai puțin spectaculoasă și fascinantă.

În mod egal preferă să aplice tatuajul mamei lui Dumnezeu pe antebraț și umăr. Adesea pe un umăr face imaginea Fecioarei Maria, iar pe cealaltă descrieți pe Isus. Această versiune a schiței este manifestarea religiozității speciale a credinciosului, deși înființarea icoanei pentru a arăta biserica nu este binevenită.

Figura poate fi găsită pe gât. Dar aici sfinții sunt destul de rari decât obișnuirea.

Modelul pe piept însuși are un simbolism special, subliniind devotamentul față de credințele religioase.

Pe stomac cusute un astfel de tatuaj, prea des. Deoarece această zonă este destul de intimă pentru imaginile legate de religie. Cu toate acestea, merită să știți că un tatuaj cu un subtext similar este interzis să facă sub centura. Aceasta este considerată ofensivă pentru credință. În special desenele religioase sunt inacceptabile pentru a completa domeniul locurilor intime.

Opțiunea comună este de a aplica tatuaje pentru cicatrici. Tattoo aici nu funcționează nu atât de multă funcție religioasă, deoarece Virtuoso maschează cicatricile disponibile.

În lumea modernă, tatuajul cu icoana doamnei noastre poate fi văzută pe diferite părți ale corpului. Încă cel mai adesea ei aleg exact credincioșii. Se crede că un astfel de tatuaj este înlocuit cu purtarea unei cruciuri native, eșantion.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: