Tattoo Forever Young

Tattoo Forever Young

Tattoo cu inscripția „Ever-Young” în limba rusă sau engleză poate fi văzută la îndemână și în alte părți ale corpului la tineri și fete. Valoarea frazei „Forever Young” pare destul de evidentă, dar acest lucru nu înseamnă că aplicarea unui astfel de desen nu este potrivită pentru persoanele de vârstă superioară și matură. Schițele de tatuaje cu un astfel de motto pot fi alese, având în vedere toate dorințele viitorului proprietar, deoarece sunt foarte diverse.

Valoarea tatuajului

Printre tatuajele cu inscripții-elaborate, combinația dintre cuvintele „Forever Young”, sau „Forever Young” în limba engleză, poate fi numită una dintre cele mai populare. De obicei, un astfel de model pe corp este purtat oameni îndrăzneți, cu ușurință cu privire la viață. Dar inițial expresia „Forever Young” a fost motto-ul unei întregi generații. A fost folosit ca nume al cântecului lor membri ai echipei de muzică numit Alphaville în distanța 1984.

Un motto îndrăzneț „a mers la oameni”, a început să fie folosit în sloganurile campaniilor publicitare, în cinematografia și alte tipuri de artă. Este la mijlocul anilor 1980, care poate fi numit timp în care această frază a apărut pentru prima dată în schița tatuajelor.

Sensul de a spune toată lumea vede în el. Dar promisiunea generală este evidentă: proprietarul inscripției pe corp nu vrea să îmbătrânească.

De asemenea, în sloganul „veșnic tânăr” poate fi investit și promisiuni semantice mai profunde. Printre acestea alocă următoarele opțiuni.

 1. Dorința de a păstra amintirile din trecut. Acest sens adesea așezat matur, adulți.
 2. Neglijență, reticența de a crește, infantilitatea. În acest caz, vorbim despre manifestul împotriva maturii plictisitoare, a rebarului.
 3. Dorința de a părea în realitatea modernă. Adesea, un astfel de tatuaj alege optimisti incorigibili, întotdeauna gata să susțină orice activitate.
Citește mai mult  Poze cu henna pe picior

În general, inscripția „veșnic tânăr” nu poate fi numită ceva dintr-o serie de ieșire. Este destul de potrivit pentru persoanele cu un depozit optimist de caractere – luminoase, trăind cu gust, ușor de obișnuit să se schimbe. Uneori, un astfel de tatuaj are o culoare nostalgică complet evidentă. În orice caz, simbolul nu suporta un subtext negativ, îl puteți alege, fără teama de condamnare sau interpretare eronată.

Schițe de opțiuni

În mod tradițional, inscripțiile de tatuaj sunt efectuate în tehnica de litere, dar pot fi create în alte stiluri. De obicei, suplimentul estetic la un astfel de model pe corp servește de Monzel, aripi sau alte personaje. De exemplu, fetele completează adesea urechile sloganului de mouse-ul Minnie sau alte atribute ale tinereții lor. Printre ideile pentru crearea de schițe care atrag atenția ar trebui să se distingă și prin diferite opțiuni.

 • Doar inscripția. Soluție laconică și minimalistă, permițând să investească într-o expresie comună.

 • Inscripția cu 1-2 caractere. Acesta este, de obicei, un fel de reamintire a tineretului sau a datei.

 • Close-up cu fraza inscripționată. Aici sunt adesea folosite atribute ale culturii pop sau a modelelor de aripi, între care este localizat mesajul.

 • Cardiogramă cu fraza „Forever Young”.De obicei, un astfel de tatuaj subliniază intenția proprietarului său de a rămâne tânăr până la ultimul impact cardiac.

 • Bird Wedge și inscripție. În astfel de design simboluri combinate ale libertății, tineretului. Uneori, scrisorile din cuvintele formează începutul panoului macaralei – această opțiune arată bine pe toată durata mâinii.

 • Fraza inscripționată în semnul Infinity. O astfel de combinație arată spectaculoasă în tehnicile Lainvorak și acuarelă, precum și în alte combinații.
Citește mai mult  Revizuirea tatuajului modern modern

Percepția de tatuaj în tehnica tagului depinde în mare măsură de ce se utilizează fontul.

Cea mai interesantă opțiune de design este scrisul de mână propriul dumneavoastră proprietarului. În acest caz, nu se poate îndoi că tatuajul va fi unic. La crearea unei schițe, este suficient pentru a scrie fraza selectată pe o bucată de hârtie în limba rusă sau engleză. maestru de tatuaj va lua acest model pe piele, și apoi transforma într-un tatuaj.

Barbatii prefera stilul gotic mai brutal în litere. Acesta este motivul pentru stilizarea este adesea ales să aplice inscripții, ținând seama de caracteristicile acestei direcții. Nu mai puțin popular și inscripții în formă de hieroglife din China.

Locuri de aplicare

Alegerea zonei pe corp, în cazul în care va fi aplicat tatuaj, depinde în mare măsură de preferințele personale ale proprietarului potențial. Dacă este vorba despre o inscripție laconică fără imagini și caractere suplimentare, puteți alege pentru a se potrivi:

 • Ankoles+
 • încheietura+
 • mână Perie laterală+
 • Picioarele+
 • gât+
 • Regiunea între lamele.

În mână, și o inscripție mare arata spectaculos MEREU TINERI, țesute într-un ornament complex complicat din simbolurile tinerilor. Poate fi plasat orizontal sau vertical pe umăr, antebraț. Pe partea de sus a mâinii periei, inscripția va arăta, de asemenea, bine, dar este puțin probabil să se potrivească în codul de îmbrăcăminte standard. Va fi posibil să faceți puțin atentă dacă alegeți să aplicați zona suprafeței laterale a degetelor.

Pe picioare, un astfel de manifest poate fi aranjat pe partea de sus a opririi sau a tocurilor. Este interesant să arătați o inscripție majoră pe picioare – cuvintele sunt separate de unul pentru fiecare picior. De asemenea, printre domeniile de pe corp, în cazul în care un astfel de tatuaj arată armonios, puteți evidenția claviculele și spatele, zona de pe templul ridicat sau sub linia de creștere a părului în urmă. Pe piept, literele mari sunt situate de la stânga la dreapta, peste lățime. Pe inscripția laterală se află vertical.

Citește mai mult  Tattoo ca semn al scalelor zodiacale

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: