Tattoo Gemeni : Valoare și Schițe

Tattoo Gemeni : Valoare și Schițe

Tatuaj cu simboluri de gemeni este foarte popular astăzi. Cel mai adesea, astfel de imagini pe corp sunt umplute de persoane născute sub constelația zodiacal relevantă. Cu toate acestea, acest semn poate avea alte semnificații.

Sens

Pentru a defini în mod corect o interpretare simbolică a tatuaj cu gemeni, este necesar să se apuca de treabă în mitologia grecilor antici – Acest semn are propria legenda. În constelația de gemeni, sunt evidențiate 2 stele orbitoare: Pollux și Castor. Istoria lor ia la timp, când Dumnezeu-Studrosz Zeus a căzut în dragoste cu soția regelui Spartei o doamnă mare și penetrat ei sub tipul de lebădă. Câteva luni mai târziu, cele două fiice și doi fii a apărut în regina. Un băiat, precum și fata au fost copii ai soțului legitim al gheață, iar alții doi s-au născut din Zeus.

Pollux a fost distins prin forța fizică excepțională și putere, iar tatăl său îl înzestrat cu darul nemuririi. Fiul regelui, Castor, a rămas om obișnuit. În ciuda acestui fapt, frații au trăit împreună și comise împreună o mulțime de fapte eroice.

Dar sa întâmplat, astfel încât Castor a avut un văr, acesta din urmă s-au grabit la om tânăr și l-au ucis. Pollux a fost trist pentru o lungă perioadă de timp și au rătăcit pe el, dar darul nemuririi nu-l lăsa o singură șansă de a se întâlni cu Castor chiar și în împărăția morților. Apoi, fiul lui Zeus sa întors spre tatăl său, cu o cerere de a-i face muritori. Thundermanul atins a mers să-l întâlnească și a lăsat o jumătate de zi să fie cu zeii de pe muntele Olympus, iar următoarea cheltuieli din AIDA. Astfel încât frații conectați din nou, iar memoria acestei legende a rămas pentru totdeauna pe cer sub forma constelației gemeni.

Nu este nimic surprinzător în faptul că această poveste a devenit o sursă de inspirație pentru a crea noi versiuni ale tatuajelor. Asemenea păpuși sunt perechi – ei fac oameni care simt suflete de rudenie. Cu toate acestea, interpretarea simbolică a semnelor este mult mai largă.

În zilele noastre, imaginea gemenilor personifică schimbările, într-o anumită măsură, chiar duplicate și capacitatea de a se uita la el însuși. Dual natura spune că viața poate fi armonioasă numai atunci când sunt, de asemenea, momente prezente și rele. În același timp, dacă un sens începe să domine inima și mintea unei persoane, atunci cealaltă reduce imediat acest efect asupra nr.

În această interpretare este că misterul simbolurilor gemeni descrise sub forma unui desen complet.

Se crede că această constelație a prezentat lumea numărul maxim de literatură, cultură și cifre de artă. Acesta este motivul pentru care Pallows cu imaginea gemenilor de pe pielea unei persoane pot indica astfel de caracteristici de caracter ca:

 • Curios minte+
 • Orizonturi largi+
 • Prieten+
 • Abilitatea de a descoperi și inventivitatea științifică+
 • Abilitatea de a se adapta la condițiile de schimbare+
 • Cartofi+
 • Fantezie bogată.

  Astrologii caracterizează persoanele care au apărut sub semnul Mercurului, ca persoane misterioase. Ei sunt încrezători în propria lor putere, dar în același timp imprevizibilă. Astfel de oameni nu trec niciodată prin căile de alergare, își aleg drumul – și soluțiile lor devin adesea neașteptate pentru alții. Acestea sunt aceste calități astăzi reflecția noastră în tatuaj pe tema gemeni.

  Părți și schițe populare

  Particularitatea simbolurilor gemeni este că are lista maximă de parcele. Iată câteva dintre ele.

  semn zodiacal

  Cea mai ușoară opțiune este umpleți un semn sub formă de simbol zodiacal. Un astfel de tatuaj arată organic și, în același timp, destul de elegant, ea atrage invariabil atracțiile altora. Imaginea se distinge printr-un design simplu, astfel încât semnul zodiacal mai des alegeți fete tinere.

  Proprietarii de tatuaje cu gemeni se confruntă cu pofte la toate necunoscute și misterioase. Ei probabil iubesc horoscoape și astrologie. Această etichetă va arăta elegant pe orice parte a corpului, dar cel mai adesea este umplute pe lama, înapoi înapoi fie în zona gâtului.

  Mascotă

  Se crede că docul cu data nașterii va fi o bună credință pentru orice persoană, protecția ei împotriva impactului negativ al forțelor întunecate, a daunelor rele și a ochiului rău. La prima vedere, o astfel de idee face impresia de banal. Cu toate acestea, acest complot a devenit una dintre cele mai comune opțiuni pentru „pentru noroc” din întreaga lume.

  La desen pare mai spectaculos, fetele sunt adăugate în schițele de tonuri verzi, violet și roșii. Bărbații aplică o combinație de nuanțe albastre, negre și maro. De obicei, o astfel de suprapunere este umplute pe încheietura mâinii, deoarece pulsarea inimii este simțită în acest loc.

  Constelaţie

  O alternativă bună la imaginile volumului colorat va fi o populație sub formă de constelație. Combinațiile de stele se uită armonios în stilistica minimalismului, popular în rândul fetelor tinere. Un astfel de tatuaj este optim pentru încălzirea pe coaste, claviculă și zona încheieturii mâinii.

  Motivul este folosit de natura romantica si visatoare, care de multe ori trage gândurile lor cele mai intime la cer și dorințele prețuite.

  Tattoo cu fete gemene

  O direcție separată de tatuaj de artă folosind simbolurile gemeni este considerată o imagine a două fete. Ea personifică unitatea celor două părți ale unei persoane născute sub acest semn: întuneric și ușor, bun și rău, trist și vesel. O astfel de etichetă spune că, în funcție de situație, proprietarul său poate apărea înainte de cei care înconjoară în hipo-ul diferit.

  În special arată spectaculos astfel de tatuaje în stilistica „Craniu vechi”. De obicei, ei aleg oameni pentru care feminitatea și sofisticarea vin în prim plan. Caracteristicile distinctive ale stilului sunt accente strălucitoare și contururi negre groase.

  Tatuaj cu stele si luna

  Palatul, inclusiv imaginea gemenilor semn cu Luna și Stele, arata netrivial și ușor. Soluția de șlefuire aici este selectată astfel încât tatuajul să ofere impresia de pâlpâire – se pare că vine o strălucire fantastică din imagine. Păpuși similare sunt optime pentru fete și femei care doresc să se scufunde în visuri și să se întoarcă în nori. Mai ales spectaculos un astfel de semn pare să-l umple în locuri violet, roz, albastru și negru.

  Cu flori

  Tatuajul care descrie simbolul gemenilor în tandem cu ornamente de flori este foarte popular printre reprezentanții sexului mai slab. De obicei, imaginile sunt folosite în complotul a două trandafiri frumoase incluse în constelația zodiacală. O astfel de păpușă arată destul de proaspătă, frumoasă și exotică.

  Designul similar arată armonios pe încheietura mâinii sau pe spatele gâtului. Această imagine este optimă pentru persoanele care iubesc natura în toate manifestările sale, inspirate și îngrijesc. Și pentru a transfera toată frumusețea lumii înconjurătoare, atunci când efectuați rucile, folosesc nuanțe roșii, roz, galbene și verzi.

  Gemeni cu aripi

  O imagine unică în care simbolismul zodiacului este completat de aripi înger. Un tatuaj similar este personificarea eliberării spiritului și a libertății. Vopselele suculente introduc dinamică și expresie în natura gemeni, imaginea și misterul adaugă. Cel mai adesea, nucleele similare fac doamnelor cu o gamă largă, care încearcă în orice mod să atingă obiectivele și sarcinile.

  Turnuri gemene

  Semnul zodiacal este adesea umplute sub formă de două coloane, au fost poreclit de „Turnul Twin”.

  Un astfel de tatuaj indică o natură duală a unei persoane, determină TWONASS în caracterul său, a început prezența bună și a răului.

  Alte desene neobișnuite

  Printre reprezentanții sexului puternic, tatuajele de reproducere sunt cele mai frecvente. Caracteristicile astrologice ale oamenilor din elementele de aer vorbește despre dragoste pentru libertate și frumusețe. Acesta este modul în care este imposibil să se reflecte în simbolurile gemeni.

  Tehnica tribală salută experimente îndrăznețe cu fonturile, combinând setul de vopsele și nuanțe, utilizarea de modele neobișnuite și adăugarea de hieroglife. Aceste combinații vă permit să descrieți exact personalitatea tatuajului. Prin tradiție, astfel de desene sunt umplute pe umeri.

  În contextul semnului gemene, sunt adesea utilizate inscripții. Ele devin o modalitate eficientă de a spori toate caracteristicile pozitive ale unei persoane. O astfel de păpușă devine personificarea luptei împotriva incertitudinii și a emoționalității inerente persoanelor născute sub acest semn.

  Unde să puneți?

  Locul aplicării unui tatuaj cu gemeni pe corp nu ar trebui să devină o alegere aleatorie. Un simbol similar poartă un anumit flux de energie și are un impact asupra soartei. Prin urmare, este foarte important ca ceea ce să abordeze locul de apropiere a semnului semnului.

  Umăr. Aici un tatuaj, de regulă, suflați un bărbat. În acest fel, ei demonstrează dedicarea lor, voința victoriei și o tijă interioară solidă. Acești oameni merg întotdeauna înainte și cu ușurință depășesc orice obstacole pe drum.

  Antebraț. Trăgând pe spatele antebrațului personifică echilibrul calm și sincer. Proprietarii unor astfel de imagini păstrează impulsurile lor emoționale sub control.

  Încheietura. Imaginea unui mini-semn de gemeni pe încheietura mâinii înseamnă că o persoană se străduiește pentru succes. De obicei, un astfel de simbol acționează ca un talisman, garda „pentru noroc”. Contribuie la realizarea obiectivelor și protejează împotriva impactului negativ extern. Se crede că o astfel de squint are o intuiție senzuală, astfel încât să-i poate ajuta proprietarul să recunoască energia poporului din jurul lui.

  Mână. Tatuajul sub formă de manșon este în cea mai mare parte de un mod demonstrativ de auto-exprimare. Într-o astfel de soluție, pielea este umplută cu o varietate de elemente de culoare: semne, măști, flori, animale și păsări. Tatuajul similar sunt percepute ca dorința omului de a-și elibera mintea de tristețe, experiențe și gânduri negative.

  În acest caz, desenul în sine devine pentru proprietarul său sursa pozitivă și speranța pentru cele mai bune.

  Gât. De obicei, femeile sunt aplicate în acest loc. O imagine a unui semn zodiacal pe gât indică o lume interioară bogată, mister și mister al sufletului.

  Piept. Pieptul în învățăturile orientale sunt asociate cu un puternic centru energetic. Se crede că tatuajul din acest loc este capabil să curețe karma persoanei de la bolnavi. Un astfel de tatuaj protejează împotriva negative și depresiei. În ceea ce privește auto-exprimarea creativă, imaginile mari și voluminoase sunt potrivite aici.

  Latură. Tatuajul din partea poartă o subtext individual și o idee profund personală. Simbolurile gemeni sau imaginea semnului zodiacal în acest loc vă permite să consolidați calitățile pozitive în oameni. Contribuie la achiziționarea echilibrului sincer și la realizarea armoniei interioare.

  Şold. Tatuaj pe șolduri în mod tradițional cu o sferă intimă a vieții umane. Prin urmare, tatuajul sub formă de gemeni în acest loc permite unei persoane să revigoreze sexualitatea, emoționalitatea, predispoziția la cochetărie și în dragoste. Acest format de tatuaj este optim pentru persoanele reci și secrete.

  Înapoi. Aceasta este o spate a omului. În consecință, imaginea simbolurilor zodiacale în acest loc acționează ca un talisman puternic și o depășire. Protejează împotriva trădării, înșelăciunii, minciunilor și bolnavilor. În interpretarea bărbaților personalizează puterea spiritului și puterii fizice.

  Cumpărător. Oamenii născuți sub constelația zodiacală a gemenilor sunt adesea aplicați la puful pe lame fie între ele. Se crede că în acest fel vor fi capabili să-și piardă elibitatea, să facă față variabilității lor inerente. În plus față de semnul, umplute în acest loc, îmbunătățește logica, intuiția, prospețimea și claritatea minții.

  Picior. Tragând pe caviar și glezne acționează ca amulete. Se crede că vor permite unei persoane să stea ferm pe picioare și să aleagă drumul potrivit în viață.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: