Tattoo pentru fete pe spate

Tattoo pentru fete pe spate

Popularitatea tatuajelor este în creștere în fiecare an. Dacă mai devreme, Pall-ul a fost considerat doar atributul unei culturi a închisorii și a vorbit despre o persoană aparținând lumii criminale, acum pentru a întâlni o persoană cu un tatuaj – este destul de normal, obișnuit. Și sunt la fel de populare atât în ​​rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor.

Pentru unii – este o oportunitate de a vă exprima, pentru alții – una dintre modalitățile de a vă decora corpul, la fel ca piercing, manichiură, machiaj. Locul de aplicare a modelului de navigare poate fi orice. Recent, printre fete, un tatuaj aplicat la cap.

Avantaje și dezavantaje

Când alegeți un loc de desenare a unui tatuaj, ar trebui să luați în considerare, doriți să fie vizibil pentru toată lumea sau ascunsă de ochii curioși. Pentru fetele care aleg să aplice astfel de locuri, cum ar fi burta, șoldul, marginea și alții, tatuajul este ceva personal. La urma urmei, cele mai multe ori aceste părți ale corpului sunt ascunse sub îmbrăcăminte.

Aceiași reprezentanți ai femeilor care își vor umple tatuajul pe spatele capului, încheietura mâinii, gâtului, înțeleg clar că va vedea totul în jur. Prin urmare, înainte de a bate un tatuaj, gândiți-vă, Ești sigur că nu ești doar doar.

De aceea multe fete își hrănesc tatuajul pe partea din spate a capului:

 • Desenul de pe partea din spate a capului arată foarte neobișnuit și îndrăzneț+

 • Atrage atenția celorlalți+

 • Dacă este necesar, tatuajul poate fi ascuns, suflă părul.

Citește mai mult  Caracteristici Tatuaj de păr

Cu toate acestea, există, de asemenea, dezavantaje ale unui astfel de tatuaj.

 • Creșterea sensibilității pielii În capul capului, din cauza a ceea ce umpletul tatuaj în acest loc va fi foarte neplăcut și dureros.

 • Această parte a corpului este în mod constant Situat în Soare, Din cauza cărora tatuajul își va pierde rapid culoarea originală, în legătură cu acest lucru va trebui să facă periodic corecție. Pentru a evita burnout-ul rapid, ar trebui să utilizați întotdeauna protecție solară.

Fetele care au decis să facă un tatuaj pe spatele capului, să-și aleagă partea inferioară, mai aproape de gât sau chiar parțial pe ea.

Deși unele personalități extraordinare sunt luate tatuajele lor direct pe partea din spate a capului, care trebuie să se rapeze.

Schițe de opțiuni

În cultura indiană se presupune că al treilea ochi este situat pe capul omului, așa că unii ca o schiță de tatuaj alege imaginea simbolismului corespunzător, de exemplu, ochii.

Destul de popular printre fete este aplicarea diverselor inscripții în diferite limbi – latină, engleză, franceză, arabă, hieroglife și altele. Acestea pot fi expresii stabile care reflectă credinciunea vitală a unei persoane sau frazele personale care transportă un special, ușor de înțeles numai proprietarului acestui tatuaj. Este important să realizăm dacă fraza aleasă nu își va pierde relevanța după câțiva ani. După toate, aspectul și obiectivele se schimbă, iar tatuajul rămâne pentru totdeauna. Alegerea inscripțiilor străine sau a hieroglifelor, asigurați-vă că scrierea și fiabilitatea traducerii.

Considerați că fetele se aleagă în continuare ca schițe pentru un tatuaj pe spatele capului.

Flori

Frumos și foarte blând tatuajul cu imaginea diferitelor culori. În plus, în funcție de tipul de floare, cifra se schimbă, de exemplu, de exemplu:

 • lotus – începutul femeilor+

 • trandafirul – Frumusețea, dragostea, romantismul+

 • Crin – Curățați și nevinovăți+

 • Trifoi cu 4 frunze – Talisman pentru noroc+

 • mac – Tineret, Frumusețea feminină+

 • Pion – simbolul bogăției.

Citește mai mult  Prezentare generală a tatuajului cu Hummingbird

Păsări

Free-iubitoare sexe fine alege imaginea de înghițite. Owl – cei care doresc să sublinieze înțelepciunea sau dorința lor pentru cunoașterea întregului secret și mistic.

Lună, lună, soare

Se crede că imaginea lunii este capabilă să influențeze componenta emoțională a unei persoane, deoarece nu este în zadar că, în funcție de faza lunii, o persoană se poate comporta în moduri diferite. Sun imagistica secolele înseamnă simbolul vieții și al luminii.

Mandala

Imaginea Mandalas înseamnă integritatea lumii. Desenul colectat dintr-o varietate de elemente geometrice acționează ca un talisman, care, în funcție de locația celor sau alte elemente, poate atrage fericirea, noroc, dragoste, bogăție.

coroană

Fata care alege imaginea coroanei ca o schiță de tatuaj, cunoaște prețul și caută să obțină mai mult în viața sa. Și poate însemna, de asemenea, o poziție înaltă a unei persoane în societate.

Simboluri, alte imagini (aripi, semne zodiacale, pene, umbrire, cruce și altele)

Foarte des, schițele de tatuaje sunt colectate din mai multe elemente, fiecare dintre ele înseamnă unul dintre ele, dar în agregat, toate detaliile schiței tatuajului au un sens general.

Tatuajul poate fi mic și curat și poate ocupa întreaga zonă. Principalul lucru nu este de a exagera cu numărul și dimensiunea tatuajului, astfel încât să nu se uite la greoaie și nepoliticos.

Indiferent ce imagine alegeți, trebuie să știți că cel mai bun tatuaj este cel ales în mod conștient, luând în considerare viitorul.

Stiluri de tatuaj

Stilul în care va fi efectuat tatuajul din spatele spatelui, poate fi cel mai diferit. De exemplu, o imagine de contur minimalistă făcută în negru. Această versiune de execuție arată foarte elegantă și feminină.

Citește mai mult  Ce înseamnă tatuajul egiptean și ce se întâmplă?

Luminos și colorat se oprește un tatuaj, realizat în culoare. Personalități extraordinare și îndrăznețe adecvate.

Fetele care stau cu fete tinere la orice vârstă, tatuaje În stil de desene animate. O astfel de imagine arată foarte drăguț și în naivă copilărească.

Pentru imaginea desenelor de culoare într-o utilizare neobișnuită de format Nou stil ciudat.

Recent, tatuajele câștigă popularitate în stilul acucolor, A cărei imagine seamănă cu un desen cu vopsele de acuarelă. Acestea sunt imagini colorate realizate în schema de culori strălucitoare.

Imaginați animalele sau flori, astfel încât acestea să arate ca un trai, maestrul poate cu stilul realismului. Mai mult, desenul nu ar trebui să fie împlinit în culoare, de multe ori există desene alb-negru cu un desen precis al tuturor părților.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: