Tatuaj alb-negru pentru fete

Tatuaj alb-negru pentru fete

Tatuajul alb-negru pentru fete arata foarte concis, dar in acelasi timp pot fi luminoase si foarte frumoase. Totul depinde de complotul, stilul și abilitatea autorului.

Particularități

Tatuajul alb-negru pentru fete se bucură de nu mai puțin popular decât culoarea. De asemenea, vă permit să exprimați ideea principală pe care doriți să o transmiteți altora, să vă exprimați sentimentele prin imagine, să creați un mascotă pentru noroc sau a mers de la forțele rele. Tatuajul femeilor din alb și alb poate fi surprinzător de delicat și sofisticat și destul de dur și chiar agresiv. Totul depinde de natura și starea de spirit a proprietarului tatuajului.

Caracteristicile unor astfel de tatuaje sunt că anumite stiluri aleg. Merită să luați în considerare citiți mai mult.

 • Caligrafie. Acest stil implică scrierea prunelor în limbile antice. Cel mai adesea, aceste inscripții arată foarte frumos, uneori amintește valurile sau modelele navelor. Dar, în același timp, trebuie să alegeți această expresie care să însemne ceva pentru tine. Și, cel mai important, este necesar să cunoaștem traducerea ei pentru a ști exact că ceva agresiv sau contradictoriu față de viziunea dvs. în lume. Dar poate fi doar nume semnificative, datele prezentate de numere romane.

 • Gravare. Aici, vopseaua neagră predomină în principal, este utilizat hașurat, pentru această performanță, linii clare îngrijite sunt caracterizate. Potrivit pentru imaginea de diferite stema și fresce, eroi mitologici.

 • Stil baroc. Tatuaj în acest stil seamănă cu dantelă. În modelele vesizated puteți vedea, uneori, flori, plante, profile pentru femei. În general, se pare foarte blând și elegant. Adesea, astfel de imagini ocupă o suprafață mare.

Poate fi implicat în totalitate de partea exterioară a mâinii sau a picioarelor, înapoi.

 • Geometrie. Numele vorbește de la sine. Utilizați linii și o mare varietate de forme geometrice: triunghiuri, pătrate, romburi, cercuri, hexagoane. În general, puteți crea o compoziție foarte interesant, care va arata fascinant.
Citește mai mult  Blackwood Tattoo

 • Doosek. Acest stil vă permite să aplice o imagine a oricărui simbol sau complot. Dar nuanța principală este că desenul este aplicat folosind un număr mare de puncte. În general, arată foarte original. Dar mai des un astfel de tatuaj nu face dimensiuni foarte mici.

 • Minimalism. Parcela poate fi aleasă de oricare dintre ele, dar caracteristica caracteristică a stilului este că, cu un minim de piese pe care le puteți transmite și arată că acest tatuaj va fi impresionant, concis și organic.

 • Realism. Acest stil poate reproduce atât imagini colorate cât și alb-negru. Este destul de popular deoarece chiar și într-o versiune alb-negru a imaginii arata fantastic real. Cererea necesită abilități reale și educație de artă.

Aceasta este doar o parte a stilurilor care sunt utilizate pentru tatuaj alb-negru. Dar ei sunt că fetele aleg. Mult mai rar pe corpul feminin puteți întâlni un tatuaj în stil steampunk, negru sau tribal. Deși există cei care doresc să nu vorbească doar la tatuajul lor sau să decoreze corpul, dar să iasă în evidență simultan și chiar să pună publicul. Apoi, orice stil este potrivit, chiar și cel mai important pentru bărbați.

Soiuri de tatuaje și schițe

În ceea ce privește parcelele, ele pot fi o varietate de. Nu există restricții aici. Fetele pot alege orice subiect, depinde de scopul tatuajului.

 • Cel mai armonios pe corpul feminin arată flori, modele de dantelă, povestiri naturale, ornamente de plante.
 • Mulți aleg animale care simbolizează anumite trăsături de caractere. Acestea pot fi lupi, urși, lei, tigri, vulpi și alții.
 • O opțiune separată este tot felul de insecte care au semnificații proprii și pot fi completate de diverse detalii. Acestea includ fluturi, dragonflies, albine, păianjeni, ladybugs.
 • Scenele marine sunt populare cu locuitorii mărilor. Aceasta include pur și simplu valuri, apusuri de soare, precum și meduze, delfini, balene, broaște țestoase.
 • De asemenea, parcelele fabuloase nu își pierd relevanța. Totul poate fi descris aici: chiar dacă zânele și prinții, chiar dacă dragoni și dinozauri. Opțiuni de desene animate, un astfel de tatuaj arată foarte drăguț.
 • Cei care preferă un tatuaj mic laconic aleg un semn, simbol sau o scurtă inscripție, poate doar un nume sau o dată semnificativă.
Citește mai mult  Totul despre tatuaj pe burtă pentru fete

Dacă este dificil să se determine stilul și complotul tatuajului alb-negru, puteți contacta întotdeauna pregătite pentru lucrările finite și încercați mintal pe ele.

 • Păpădie cu păsări zburătoare arată concis și în același timp romantic.

 • Florile subliniază frumusețea feminină. În acest caz, ei ocupă o zonă extinsă și este dificil să se observe acest tatuaj.

 • Fluturii pe spate dau har și rafinament, arata armonios si bland.

 • Nu fiecare fată va da în întregime complot-ul întregului înapoi, dar arată foarte frumos, mai ales dacă un adevărat maestru al cazului său a lucrat.

Opțiuni de cazare

Cele mai multe fete nu se tem de experimente. Ei pot da sub aplixul tatuajului orice parte a corpului. Cel mai adesea femeile preferă să pună o imagine la îndemână, în special pe încheietura mâinii sau antebrațului, precum și pe coapsă, spate, gât, mai puțin pe stomac, piept și fese. Dar alegerea de cazare depinde uneori de diferite nuanțe, de exemplu, din domeniul de activitate al activității. Nu este întotdeauna posibil să vă demonstrați tatuajul înconjurător la locul de muncă. În acest caz, locurile pot fi selectate care pot fi văzute numai în vara de pe plajă. Plăcile volumetrice sunt cele mai bine plasate pe spate sau alegeți suprafața mâinii sau a picioarelor pentru a face acest lucru.

Tatuajul laconic arată bine pe orice parte a mâinii sau picioarelor, precum și pe gât. Alegerea unui loc de aplicare TATU depinde de semnificația imaginii și de schiță în sine. Există astfel de inscripții care sunt asociate cu ceva personal și nu sunt destinate plasării în revizuirea universală.

Dar cel mai adesea fetele aleg opțiuni frumoase elegante care arată foarte impresionant. Prin urmare, în vară, desigur, ei servesc în primul rând cu bijuterii, care subliniază doar farmecul și individualitatea proprietarului tatuajului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: