Tatuaj de biomecanică

Tatuaj de biomecanică

Biomecanica tatuaj – Aceasta este o direcție relativ tânără. A apărut la sfârșitul secolului al XX-lea – după eliberarea filmelor fantastice religioase despre oamenii mecanici și un viitor robotic. Imaginile pot fi efectuate în diferite variante și parcele, iar stilul în sine este împărțit în mai multe subspecii. Prin urmare, dacă se decide să completați un tatuaj de biomecanică, acesta ar trebui examinat în detaliu despre toate informațiile și caracteristicile aplicației.

Ce vrei să spui?

Formatul original al tatuaj Biomecanica este de a aplica corpul de imagini care prezintă piese mecanice sub trupul uman. Ca în cazul în care operatorul de transport tatuaj este un robot de metal, doar pe partea de sus a unei piele acoperită. Multe tatuaje Biomecanica conțin fragmente ușor sângeroase – În cazul în care mecanismele par să rupă pielea, și în deschiderea înfășurate vizibile diverse detalii: roti dintate, pistoane, pârghii, chips-uri.

Fondatorul stilului este considerat a fi artistul elvețian Hans Rudy Giger, care a primit glorie pentru dezvoltarea de imagini pentru Klotovaya filmul „Alien“. Primele lucrări de masterat tatuaj în stilul de biomecanica s-au bazat pe picturi și schițe sale, și doar mai târziu, formatul inovator a început să intre în modă și de a dobândi o varietate. La un moment dat, Higer a fost un angajament mare pentru cărțile de groază ale scriitorului american de Lovecraft Howard.

Încercând să transmită parcelele de lucrări, artistul descris pe pânza lui de diverse cyborg-uri fantastice – bărbați și femei pliate din piese metalice, mecanisme și microcircuite. Stilul a început să numească realismul fantastic.

Primul val al popularității Tatoo Biomechanika a venit după eliberarea filmului „Alien” în 1979, a cărui imagini și personaje au fost create pe baza picturilor artistului elvețian. Principalul impuls în dezvoltarea unui flux nou-apă a fost ieșirea filmului „Terminator”, stilul a provocat un interes deosebit în rândul publicului, în special în rândul jumătății de sex masculin. Imaginea unui om mecanic de oțel accentuează masculinitatea, implică o duritate a unui tip, disponibilitatea de testare dificilă.

Tattoo Masters a primit un nou câmp pentru soluții creative. Lucrările au început să pară o execuție absolut diferită, semnificativ diferită de primele schițe făcute în stilistul gigrului. Pe corp a început să descrie nu numai detalii mecanice, ci și țesături, organe, mușchii unei persoane vii, care privesc dintr-o rană spartă. La fel ca multe stiluri de tatuaj, prima dată când biomecanicul a fost umplut în locuri alb-negru, cu adăugarea de tonuri gri. Odată cu sosirea de cerneală neferoasă, noul stil a câștigat un succes și mai mare în rândul publicului, în special a tatuajului sub forma unei imagini 3D.

În timpul progresului tehnic și a informatizării globale, moda pentru biomecanică este în continuă creștere. Dacă în primii pași un astfel de tatuaj are numai bărbați, apoi acum imagini cu elemente mecanice complexe pot fi adesea găsite pe corpul feminin.

Ideea principală a unui tatuaj în stilul biomecanicii – o persoană care se apropie de lumea inteligenței artificiale, cyborgs și roboți. Deși există, desigur, alte motive.

Cele mai frecvente interpretări și valori ale tatuajului biomecanic:

 • Aprobarea progresului și științei tehnice+
 • Relație directă cu lumea tehnologiilor, computerelor, activităților științifice: programatori, dezvoltatori, oameni de profesii tehnice+
 • Simbolul erei moderne – Transportatorul încearcă să arate că el păstrează timpul.
Citește mai mult  Semnificație și schițe Tattoo Chamomile

Mai puțin adesea astfel de tatuaje sunt umplute atunci când doresc să demonstreze că lumea umană interioară poate diferi radical de la exterior. Alții încearcă să explice că toți oamenii sunt roboți, nu numai metalici, dar creați din sânge și carne, dar corpul corpului este un cybermetanism foarte complex.

Soiuri de stil Tattoo Biomecanica

Stilul unui tatuaj biomecanic este o direcție foarte versatilă și extinsă, astfel încât într-un mediu profesional este împărțit în patru subcategorii.

 1. Mecanică – piese de oțel și mecanisme ca și cum ar înlocui o parte a corpului sau un corp uman separat.
 2. Cyberpank – Spre deosebire de mecanică, imaginea nu afișează partea interioară a corpului uman și conține o imagine a unui subiect sau a unei creaturi. De exemplu, butoane, fire, animale mecanice.
 3. Înaltă tehnologie – acest subtil implică aplicarea corpului de imagini sub formă de dispozitive electrice și de calculatoare moderne, elemente ale „tehnicienilor inteligenți”: chipsuri complexe, chips-uri integrale.

O altă punk de linie, dar el, mai degrabă, nu face parte din biomecanică, ci cea mai apropiată relativă. Astfel de tatuaje conțin imagini ale diferitelor mecanisme învechite, retroactivi. De exemplu, în interiorul mecanismului orar vechi.

Schițe și parcele populare

Identitatea fantastică distinge în mod favorabil biomecanica din alte stiluri de tatuaje. Specificul stilului implică desenarea celor mai mici detalii, deci cel puțin la lucru și este complexă și scrupuloasă, dar permite maestrului să implementeze mai multe idei de designer. Spre deosebire de prima lucrare în acest stil, puțini oameni copiază acum imagini din filme sau cărți. Maeștrii și clienții se gândesc la povestea tatuajelor lor. De exemplu, imagini cu imaginea:

 • Built-in Springs+
 • Muschii, pachetele și oasele metalice, vasele de sânge+
 • Organe de oțel+
 • Gears și pârghii.

De regulă, tatuajele biomecanice fac pe scară largă – o imagine mică nu va arăta și va deschide esența schiței. Parcela imaginilor este adesea depinde de locul plasamentului său: pentru diferite părți ale corpului există recomandări de specialiști, ce tip de tatuaj este mai bine să fugi acolo. Luați în considerare mai multe două dintre cele mai populare parcele.

Mânecă

Acesta este unul dintre tipurile populare de tatuaj în stil, opțiunea este deosebit de comună în rândul bărbaților. Depășind unul într-un alt detaliu al dispozitivului mecanic poate fi spectaculos rotunjit în jurul biceps, triceps sau încheieturi. Desigur, cel mai bun tatuaj se va uita la nivelul membrelor musculare. Piese de oțel și mecanisme care seamănă cu pauzele și deteriorarea pielii, arata foarte realiste și seamănă cu părți ale unui robot sau cyborg din filme fantastice. Cel mai adesea, un astfel de tatuaj pentru a alege un spirit volitiv, puternic, oamenii a căror opinie nu depinde de alții.

Citește mai mult  Tatuaj sub formă de cruce pe degete: înțeles și soiuri

Inima

Tatuajul cu imaginea inimii mecanice este umplut pe piept, dar locația nu trebuie să fie pe partea stângă. Locul de plasare al corpului depinde de imaginația transportatorului și de ideea generală, ideile tatuajului. De exemplu, inima de oțel poate fi localizată cu partea opusă sau în mijloc. Cineva încearcă să arate că este mai bun sau mai puternic, grăbindu-se pe alții și stivă două organe mecanice pe piept. O anumită valoare general acceptată a tatuajului sub forma unei inimi din oțel nu are – sensul său pe care fiecare transportator îl vede în felul său.

De regulă, tatuajul sub formă de inimă este aplicat într-o compoziție de un fel de compoziție, complotul: firele sunt extrase din inimă în interiorul sânului sau este plasat în carcasa din oțel în vrac și exudează strălucirea reactorul atomic pe care se presupune că organul mecanic este presupus. Ca un stil biomecanic, în sine, necesită utilizarea unor zone mari. Prin urmare, alegerea unui sân pentru aplicarea unei imagini, încercați să luați în considerare complotul astfel încât tatuajul să fie la fel de strălucitor și mai mare.

Ce parte a corpului se aplică?

Alegerea unui tatuaj biomecanic, specialiștii recomandă având în vedere că nu numai schițele colorate, ci și imagini în designul clasic negru și alb. În funcție de complot, imaginea arată la fel de bine în ambele versiuni. De exemplu, tonuri de negru și gri sublinia perfect efectul de imagine 3D, vopsele de culoare sunt transmise mai bine, mai potrivite pentru afișarea de sânge și carne umană. De obicei, un tatuaj în stilul biomecanicii încearcă să completeze un corp deschis, relativ nivel. Cele mai frecvente depozite:

 • gât+
 • umăr+
 • antebraț+
 • fluierul piciorului+
 • înapoi+
 • piept.

Piesele de oțel pot fi plasate din perie la cot sau claviculă, comutați la sân la inima mecanică. Un tatuaj pe scară largă pe partea din spate este foarte popular atunci când plăcile de metal înlocui coloanei vertebrale. Fetele preferă să se umple mai sofisticate și mai romantice în natură. De exemplu, pe stomac, coaste sau spate sub formă de dantelă de corsetă. Adesea, un etaj echitabil complement reprezentative imagini stricte mecanice cu elemente feminine luminoase: flori, fluturi.

La antebrațul stil tatuaj biomecanice, de obicei, din interior. Pornește de desen de la perie sau încheieturii mâinii și se termină în zona cotului cotului sau ușor intră biceps. Datorită mișcării permanente a mâinii, imaginea este ambalat corespunzător pe antebraț, se dovedește foarte dinamică. Tatuaj pe această parte a corpului arata bine, atât la bărbați și femei, astfel încât ambele sexe sunt la fel de populare.

Citește mai mult  Tatuaj pe subiect spațiu

Pe umăr, în special la bărbați, biomecanica arată bine numai dacă mâna este pompat.

Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă creșterea masei musculare imens – este suficient pentru a crea un relief frumos netedă, pentru că în această formă un desen va avea un aspect mai voluminos și realist.

Elegant arată ca un tatuaj de biomecanică pe picior, este, în general, unul dintre cele mai populare depozite. Dar există diferențe semnificative în ceea ce privește semnele de gen: femeile cel mai adesea aplică un tatuaj în stilul biomecanicii la coapsa lor, bărbații aleg shinul pentru asta. Băieți în același timp iubesc loturile brutale brutale, fetele preferă imagini sofisticate în culori calme pastel.

Sânii sunt aplicați în principal pe tatuaj, dacă vor să o ascundă de la un ochi străin, a fost aleasă un desen foarte surround și la scară largă. Bărbații descriu adesea inima din oțel în această zonă în cadrul firelor sau a altor mecanisme. Un alt design comun printre tipi – mușchiul inimii, blocat pe castel și în jurul ei există diferite părți metalice. Unii transportatori văd acest sens în acest tatuaj – o despărțire tare cu o iubită sau pierderea credinței în dragoste și devotament. Fetele sunt foarte rar faultate de un astfel de tatuaj pe piept, deoarece aduce nu numai o durere puternică, ci și plină de dezvoltarea bolilor grave de sex feminin.

Este foarte de succes să aplicați un tatuaj în stilul biomecanicii pe spate. Zona mare și relativ netedă vă permite să implementați cele mai îndrăznețe soluții de design.

Exemple frumoase

ICRA sau coapsa – unul dintre cele mai bune locuri pentru a aplica un tatuaj biomecanic. O parte a corpului este convenabilă nu numai cu o suprafață plană, ci și capacitatea de a realiza idei interesante. Pistoanele, izvoarele și firele se uită la Ira destul de eficient, singurul dezavantaj – bărbații vor trebui să distrugă adesea piciorul în această zonă, altfel tatuajul va pierde din vedere. Imaginea este minunată atunci când transportatorul dorește să dovedească faptul că este parțial un robot sau posedă o forță similară.

Tatuaj strălucitor, dar foarte elegant. Tăieturi netede fără sânge și răni rupte nu fac acest lucru atât de agresiv, ceea ce este foarte potrivit pentru corpul feminin. Mecanismele de oțel și uneltele sunt trase clar și realiste, transmit bine esența complotului.

Un exemplu de succes al unui tatuaj pe scară largă pe piept. Deși desenul nu pare foarte realist, liniile sunt atrase destul de clar, umbrele sunt bine susținute. Ideea de schiță este în mod clar transmisă – există o altă persoană mai puternică care deține transportatorul de tatuaj în mâinile sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: