Tatuaj în creștinism: Este păcat?

Tatuaj în creștinism: Este păcat?

În cultura civilizației europene a tatuajului – fenomenul este relativ nou (sistemul primitiv nu ia în considerare). Ei s-au familiarizat cu ei în momente de descoperiri geografice mari, când călătorii și misionarii s-au ciocnit cu aborigenii tatuați.

Tendința la modă asociată cu aplicarea imaginilor din corpul său, printre locuitorii Europei a început doar de la mijlocul secolului al XX-lea în subculturile tineretului (dacă nu sunt considerate simboluri de închisoare). Înainte de aceasta, în lumea creștină, tatuajul a fost folosit ca o ștampilă pentru a marca un criminal sau o femeie de comportament ușor.

Ce spune Biblia?

Rădăcinile tatuajelor pe corpul uman merg departe în trecutul pre-creștin – în păgânism, ocult. Apoi, oamenii nu au ghicit încă existența unui singur Dumnezeu, ci și-au construit religia în comunicarea cu parfumuri scăzute prin ritualuri rituale, magie și simboluri aplicate corpului.

Vorbind despre atitudinea Bibliei la tatuaj, se referă de obicei la ceea ce este scris în cartea Levitic din Vechiul Testament: „De dragul decedatului, nu-ți face butași corpul și nu se estompează în tine. Eu sunt Domnul „. Dumnezeu, fără echivoc, clarifică faptul că Obiceiul de a scrie și de a desena pe corp este non-dizabilități.

Vest și flirtând cu spirite mai mici, de fapt, cu slujitorii răului, prin simbolismul Tatu este inacceptabil în mijlocul poporului, pe care Moise a scos din sclavie și a venit la alte valori, altele decât violența, cruzimea, descărcarea de gestiune , care a înflorit în mediul populației păgâne. Aceasta înseamnă unul dintre motivele pentru care Dumnezeu nu recunoaște tatuată este diferența dintre oamenii care trăiesc în poruncile lui Dumnezeu, de la cei care onorează idoli.

Al doilea motiv a fost formulat deja în Noul Testament în mesajul apostolului Pavel către Corinteni, care se referă la corpul uman ca templu al lui Dumnezeu. Trebuie să tratăm cu respect „vasul”, care conține sufletul nostru și să nu o desectim de către camioane.

Dacă considerăm că oamenii sunt creați de asemănarea lui Dumnezeu, modelele de înfrumusețare a corpului pot fi considerate ca o încercare de a face pe Dumnezeu creat de Dumnezeu și mai perfect. Aceasta este o concepție greșită profundă, deoarece nu poate fi nimic perfect pentru crearea lui Dumnezeu.

Avizul Bisericii moderne despre tatuaj

Lumea sa schimbat, iar astăzi puțini oameni se gândesc la simbolurile rituale și magia. Tatuajele pe corp sunt adesea infecțioase și mai asemănătoare cu activitatea de artă. Întrebarea apare dacă este posibilă umplerea desenelor și inscripțiilor inofensive pe corp, deoarece astfel de manifestări sunt în creștinism.

Ortodoxia – Religia Ortodoxă, despre care părerile nu s-au schimbat de mii de ani. Biserica și astăzi crede că este imposibil să se decoreze mai mult decât Dumnezeu pentru noi și toate încercările de a face acest lucru sunt privite ca o provocare pentru Dumnezeu și sunt considerați păcatul.

Dacă vă gândiți, omule și așa face multe păcate, pentru a depăși, ceea ce este foarte dificil pentru el. De ce să adăugați unul în forma unui tatuaj, dacă poate face cu ușurință fără ea? În plus, nu sunt atât de inofensive pentru pallow-uri de pe corpul uman. Transferat inscripție incomprehensibilă sau un model grafic frumos, nu ghicim că ne-am întâlnit cu semnele de satanisti, neo-limbă, ocultiști, astfel încât să vă lăsăm să vă introduceți viața departe de forțele ușoare.

A face un tatuaj dubios și a descoperi el însuși necunoscut, o persoană poate să schimbe soarta lui, de multe ori făcându-l fără sens, teribil și greu de suportat.

De exemplu – cazul vieții. Cuplu în vârstă de 23 de ani, un alt actor necunoscut a încercat un tatuaj sub forma unui slogan inscripție punk subcultură live rapid Die Young ( „Live rapid, mor de tineri“). Într-o călătorie mașină, el a văzut un accident pe pista, sa oprit pentru a ajuta victima. În acel moment el a doborât masina.

Uneori, oamenii au timp pentru a aduce tatuaje periculoase, iar viața lor schimba în bine. Dar trebuie amintit că este mai dificil de a aduce inscripție decât să-l umple.

Trebuie spus că preoții moderni nu mai sunt atât de categoric în considerare prezența tatuaje făcute în cazuri speciale. Unii cred că nu este doar alb-negru, fiecare caz este individual, alții, dimpotrivă, spun că Domnul nu are standarde duble, iar tatuajul păcătos fără excepții.

Uneori oamenii pun o întrebare dacă este posibil să se ascundă un tatuaj nu semnificativ, cu o cicatrice postoperatorie teribilă, este un păcat. Rezumând răspunsurile preoților, se poate concluziona că, cu această abordare, acest lucru nu este considerat un păcat. Dar pentru Dumnezeu nu există cicatrici, el vede un om mai adânc și dacă există o adevărată frumusețe spirituală în ea, este vizibilă pentru Atotputernicul, iar restul este irelevant.

La întrebarea credincioșilor, este posibil să se aplice tatuaje cu simbolism ortodox pentru a sublinia credința lor, preoții răspund fără echivoc – este imposibil. Pentru a declara implicarea mea în credința ortodoxă putem folosi o cruce nativă, care nu este îndepărtată din momentul botezului.

Pe teren, o singură comunitate ortodoxă face un tatuaj sub forma unei cruci mici pe încheietura mâinii – aceasta este Biserica Ortodoxă Coptică din Egipt. Faptul este că creștinii din această țară musulmană sunt puțini și, dacă o astfel de persoană moare, există o șansă ca creștinul să recunoască în ea și va fi îngropat de obiceiurile credinței sale.

Al doilea motiv pentru care credincioșii copți consideră principalul lucru, este tăiat calea spre un pic și nu de trădare Hristos, dacă trebuie să fii în mâinile islamiștii. La urma urmei, nu va fi posibil să scape de tatuaj și, prin urmare, nu va fi posibil să vă ascundeți implicarea în credința ortodoxă.

Ce trebuie să faceți dacă imaginea este ambalată pentru o lungă perioadă de timp?

Dacă o persoană nu a făcut tatuaje magice rituale, dar a portretizat ceva neutru pe corpul său, acest lucru nu înseamnă că nu este un păcat. Pentru a vă asigura că trebuie doar să vă gândiți la asta, de ce a făcut un palier. Cauzele sunt diferite, iar toată lumea nu duce la societatea de protest al lui Dumnezeu, am vrut să iasă în evidență, să atrag atenția, să accenturez superioritatea voastră, cuiva.

Cu vârsta vine înțelepciunea și dorința de a scăpa de greșelile din trecut. Cum să faceți bine, vom spune, folosind sfatul preoților. Eliberarea exterioară de la tatuaj nu implică o închidere completă a unei persoane de la forțele la care sa legat, așa că nu trebuie să ajungă în templu.

Trebuie să începi cu mărturisire, pocăință sinceră cu toată inima mea. Atunci ar trebui să găsiți o clinică bună și cu o rugăciune, întrebându-vă asistența Domnului, scăpați de tatuajul din corpul vostru.

Închide portalul și scapă de acele forțe pe care el însuși invitat, la un moment dat nu va funcționa. Este necesar să se apropie de preot și să-ți spun povestea, poate că va impune un măgar care ar trebui să fie efectuat. Poate fi posturi, rugăciuni, ajutați pe oricine. Numai prin acceptarea unei astfel de lucrări, ca de la Domnul în sine, poate fi complet curățată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: