Tatuaj pe subiect Star Wars : opțiuni interesante pentru fani

Tatuaj pe subiect Star Wars : opțiuni interesante pentru fani

Celebra Saga Starry a apărut în anii ’70 din secolul al XX-lea. Istoria lui George Lucas a impresionat mulți oameni și a lăsat o urmă în cultura mondială. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că tatuajele cu eroii acestei saga și acum sunt umplute mulți tipi și fete.

Particularități

Tatuajul pe tema „Star Wars” sunt foarte populare printre fanii filmului. De regulă, o astfel de desene native nu au o valoare specială. Ei demonstrează pur și simplu dragostea unei persoane la faimoasa Saga Starry. Cu toate acestea, dragostea pentru un anumit caracter poate caracteriza bine cineva la personalitatea proprietarului tatuajului. Mai ales dacă schița este suplimentată cu o expresie sau simbol semnificativ.

Tatuajele în stilul acestei povestiri de star sunt universale. Ei sunt bucuroși să fie umplute atât băieți, cât și fete.

La tatuajul tematic arată cât mai detaliat și frumos, Maestrul este mai bine să arate cadrele dorite din film sau imaginea personajului tău preferat.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Decizia de a umple tatuajul cu personajele „Star Wars”, trebuie să stați mai întâi cum se va face în ce stil. Mai multe direcții stilistice sunt acum populare.

 • Acuarelă. Acest stil este în special în cererea fetelor. Desenele de acuarelă arată ușor și neobișnuit. Ele diferă în absența contururilor clare și a utilizării culorilor luminoase. Foarte adesea într-un astfel de stil efectuează un tatuaj cu drone sau cu orice personaje sumbre. Un astfel de contrast arată foarte interesant.

 • Realism. Tattoo efectuat în acest stil arată frumos și realist. Cel mai adesea este folosit pentru a crea miniaturi cu caractere populare din film. Astfel de tatuaje fac volumul și completarea cu diverse detalii iconice. Ele sunt cel mai adesea umplute pe spate, antebraț sau picioare.

 • Blackvork. Doar vopseaua neagră este utilizată pentru a crea astfel de tatuaje. Desenele sunt de obicei realizate de mari sau medii. Tatuajul în acest stil este adesea folosit pentru a suprapune plictisitorul sau tatuaje prost. Desenele gata arata elegante si frumoase.

 • școală veche. Primul tatuaje au fost create în acest stil. De-a lungul timpului, desenele luminoase cu un contur negru clar nu au pierdut popularitatea. Acum sunt blocați atât băieți, cât și fete. Desene stilizate cu personajele principale ale saga arată neobișnuit și imediat atrage atenția. Un astfel de tatuaj completează, de obicei, elementele luminoase caracteristice stilului vechi de skil: trandafiri, stele sau fermoar.

 • Grafică. Tatuajul efectuat în acest stil constau din linii subțiri și forme geometrice. Această direcție stilistică este ideală pentru mașinile de desen sau imagini ale aeronavelor de atac. Tatuajul grafic poate fi atât voluminos, cât și foarte mic. Astfel încât să le puteți umple în aproape orice parte a corpului. Cel mai adesea sunt situate pe mâini sau picioare.

După aceea, puteți merge la selecția personajului, care va fi descrisă pe corp.

 • Darth Vader. Acesta este unul dintre personajele principale ale „Star Wars”. În ciuda faptului că este un antagonist, are un număr mare de fani. Tattoo cu imaginea acestui personaj va satisface o personalitate interesantă și conflictuală. Imaginea acestui erou arată frumos în aproape orice stil. Cel mai adesea este tras în negru, complemental cu elemente roșii. La tatuaj arată mai puțin sumbru, poate fi decorat cu imagini de stele sau culori.

 • Luke Skywalker. Acest personaj este o adevărată întruchipare a puterii și a curajului. Prin urmare, tatuajele cu fanii imaginii lui Sagi sunt botezați pe corp aproape cel mai adesea. Tattoo se va potrivi unei persoane puternice și încrezătoare. Cuplurile îndrăgite sunt adesea umflate cu tatuaje pereche cu imaginea lui Luke și Princess Lei.

 • Chubakka. Călătorul intergalactic din tribul Vuki ocupă, de asemenea, un rol important în saga Saga. Prin urmare, imaginea sa este recunoscută. Tattoo cu imaginea lui este potrivit pentru persoane pozitive și prietenoase. Uită-te frumos la tatuajele realiste cu acest erou și făcute în tehnica de negru sau diblu.

 • Printesa ley. Principala eroină a Saga este una dintre cele mai puternice personaje feminine din cinema. Imaginea ei simbolizează curajul, puterea și disponibilitatea de a lupta pentru locul lor sub soare. Înconjurat de flori sau stele, fata poate efectua, de asemenea, un simbol al victoriei bunei răi. Un astfel de tatuaj va arăta grozav pe perie sau pe șold.

 • Iod. Maestrul sa angajat în pregătirea meseriei Jedi, inspiră oamenii să creeze tatuaje originale. El acționează ca un simbol al înțelepciunii și al puterii. Acesta este unul dintre cele mai preferate personaje din majoritatea fanilor Saga. Prin urmare, imaginea sa este folosită pentru a crea un tatuaj destul de des. Acum puteți găsi desene făcute într-o varietate de stiluri.

 • Steaua morții. Acest simbol este, de asemenea, foarte popular printre fanii Star Wars. Steaua de moarte pe care este gestionată Darth Vader, este considerată cea mai periculoasă armă din întreaga lume. Pune-l pe corpul tău, o persoană subliniază puterea și unicitatea sa. Un astfel de tatuaj poate fi negru și alb și culoare.

 • Fighters. Tatuajele elegante cu luptătorii sunt mai populare în rândul tipilor. De obicei fac alb-negru. Astfel de desene arată neobișnuit și atractive.

 • Luke și Darth Vader. Tatuajul care descrie lupta a doi eroi principali ai saga Saga, arată frumos și neobișnuit. Un astfel de desen pe corp poate fi un simbol al luptei împotriva răului sau controversiunii unei persoane care a decis să umple un astfel de tatuaj.

 • Jedi. Imaginea unui pacemaker se va potrivi și unei persoane care este gata să lupte împotriva forțelor întunecate și va rămâne dedicată celor dragi și rudelor sale. Tattoo cu Jetii Uită-te frumos la orice parte a corpului.

 • Sword Light. Frumos pe corpul corpului și tatuajul care descrie arma principală din faimoasa saga. Astfel de tatuaje pot fi umpleți pe încheietura mâinii, perii sau pe picior. Cel mai adesea, desene similare fac monocrom. Tattoo Luminozitate Adăugați vopsea roșie.

 • Tattoo în stil Disney. Inițial aspectul și tatuajul cu imaginea personajelor de desene animate care se luptă pe săbii. Scena personală din „Star Wars” va reaminti o persoană imediat despre două povesti preferate. Un astfel de tatuaj poate fi un simbol al nostalgiei prin copilărie. Această imagine va arăta frumos atât pentru bărbați, cât și pe corpul feminin.

Tatuajul tematic poate fi alimentat cu o inscripție în fraza războaielor Star sau o ofertă preferată din Sagi. Acesta va adăuga la IT unicitate.

Locuri de aplicare

Tatuajele cu personaje din această poveste pot fi atât mari, cât și mici. Le puteți umple pe orice parte a corpului.

Cel mai adesea, desenele sunt la îndemână. Pe încheietura mâinii, puteți arde un desen mic. Tatuajele de contur privează frumos pe degete sau palme. Ele sunt invizibile de la. Astfel încât acestea sunt ușor de ascuns de vederile crizante. În această parte a corpului puteți aranja un semn mic sau o inscripție scurtă.

Desenele scenelor volumetrice în picioare pe spate. Există suficient spațiu pentru o imagine detaliată. Un astfel de tatuaj va păstra atractivitatea, nu se estompează și nu a deformat. Desenele mai mici sunt umplute între lame sau gât. Acest tatuaj de opțiuni este perfect atât pentru un tip, cât și pentru o fată.

Tatuajele de dimensiuni medii sunt umplute pe perii, picioare sau gât. Desene similare sunt adesea completate de diverse detalii. Acest lucru le permite să personalizeze.

Tattoo selectat corect va încânta proprietarul pentru o lungă perioadă de timp. Principalul lucru este să o faci de la un maestru dovedit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: