Tatuaj pentru fete sub formă de inscripții în latină cu traducere

Tatuaj pentru fete sub formă de inscripții în latină cu traducere

Arta tatuajelor din lumea modernă devine din ce în ce mai populară. Oamenii de diferite vârste și atât fete, cât și băieți, caută să-și decoreze corpul cu unul sau alt model, pentru a se exprima în acest fel, subliniază individualitatea și diferența față de ceilalți. Frecvent adesea pe astfel de tatuaje există inscripții în latină. Citiți mai multe despre un astfel de tatuaj, despre caracteristicile, soiurile și stilurile de stil, vom descrie în acest articol.

Particularități

Latină este o limbă care a apărut în antichitate. El este cel care este progenitorul celor mai multe limbi europene, inclusiv român, spaniol, italian și altele. Cei mai buni filosofi, oameni de știință și alte minți luminoase din acel moment au fost exprimate în această limbă. Latin a spus o astfel de personalitate remarcabilă, cum ar fi, de exemplu, Julius Caesar, Horace, Aristotel, Hippocrates, Cicero și multe altele.

În zilele noastre, limba latină nu este relevantă, deoarece nu este utilizată în discursul conversației. Această limbă se referă la numărul de morți, deși este considerat oficial în Vatican și, de asemenea, adoptat de Biserica Catolică. În prezent, există în documentația bisericii latine și închinarea. Merită să spuneți că, în unele cazuri, această limbă este folosită în Rusia, de exemplu, pentru a desemna anumiți termeni medicali.

În ciuda faptului că limba latină este considerată a fi moartă, numeroasele expresii înaripate au venit la timpul și citate în această limbă, care în timpul lor au proclamat cele mai mari minți ale omenirii.

Tatuajele cu inscripții pe latină nu sunt doar imagini frumoase, ci și un anumit sens, ceea ce, totuși, nu poate fi întotdeauna înțeles de către persoane neautorizate, deoarece transferul unor astfel de fraze nu poate fi.

De obicei, oamenii sunt potriviți în mod conștient pentru alegerea unui astfel de tatuaj, încercând să aleagă inscripția, a căror conținut este pe deplin în concordanță cu viziunea lumii a unei persoane, conținutul său intern, sensul vieții sale.

Citește mai mult  Tattoo ca semn al zodiacului Berbec

Adesea, o astfel de desene complete fac ca oamenii care doresc să-și sublinieze intelectul, pasiunea pentru filosofie, personalitate.

Cu toate acestea, în unele cazuri, conținutul de inscripție poate fi mai ușor – de exemplu, poate fi orice expresie despre fericire sau, dimpotrivă, durerea. Alegerea depinde numai de persoana însuși și de preferințele sale.

Tipuri de tatuaj

Există multe tatuaje de sex feminin diferite în limba latină. Pe o imagine nativă, inscripția poate fi reprezentată ca un obiect independent și poate fi suplimentat cu o varietate de elemente. Aceste detalii vor extinde valoarea imaginii native.

 • Dacă vorbim despre tatuajele pentru femei, elementele floristice sunt adesea prezente pe ele – De regulă, este flori delicate care subliniază feminitatea, frumusețea externă și spirituală, precum și sofisticarea transportatorului. Mai ales adăugări similare se vor potrivi următoarei inscripții – Nata Sum Ut Felix Essem, care înseamnă literalmente „născut pentru a fi fericit”. Puteți utiliza alte inscripții, de exemplu, despre dragostea vieții, despre frumusețea sa – Vita Est Praeclara („Viața este uimitoare”), Amo Vitam („Iubesc viața”).

 • La astfel de desene, poate fi prezent o imagine a unui talisman sub forma unui trifoi cu patru lins. Se crede că el aduce noroc proprietarului său în afaceri, succes și fericire. În plus, un patru expeditor simbolizează triada divină – integritatea corpului, sufletului și conștiinței. Imagine deosebit de potrivită a unui trifoi cu patru lins la un tatuaj cu următoarea frază – fortes Fortuna Juvat. Este literalmente tradus ca „noroc însoțește îndrăzneț”.

 • Imaginile de păsări sunt, de asemenea, adesea situate pe un desen cuantific, unde există o frază pe latină, care conține ceva despre libertate sau un vis. Pentru un astfel de tatuaj, puteți folosi o astfel de expresie ca Vita Sine Libertate, Nihil, care în limba rusă înseamnă următoarele: „Viața fără libertate nu este nimic”.
Citește mai mult  Studiu de tatuaje

 • Dar pentru fraza binecunoscută „prin spini la stele”, care este citită pe latină ca pe Aspera Ad Astra, Puteți utiliza astfel de elemente compoziționale suplimentare ca stele, toate tipurile de constelații, precum și planetele.

 • Pentru tatuaje cu inscripții, care conțin ceva despre dragoste, imaginea inimii sau a pictogramei infinitice sub formă de opt supradimensionate. Aceste două elemente, apropo, puteți combina acest lucru cu o execuție adecvată, va arăta foarte interesant. Dacă vorbim despre inscripția în sine, atunci poate vorbi despre dragoste diferită, adică despre iubirea pentru o altă persoană, familiei, la viață, unui prieten, la mamă sau tată, copil sau orașul natal. Există următoarele expresii cu un context similar: Omnia Vinit Amor et nos Cedamus Amor „(” Dragostea poate bate totul, chiar suntem supuși „), Amor Omnia Vinci (” Dragostea poate bate totul „), Amor Etiam Deos Tangit (” Dragostea afectează chiar și dumnezeii „), Finis Vitae, SED Non Amoris (” Poate viața se va sfârși, dar nu iubire „).

Există și alte fraze în această limbă moartă, care sunt, de asemenea, potrivite pentru un desen complet. Mai jos va trimite cele mai populare dintre ele.

 • Mea Vita, Mea Legs. Această frază este tradusă literal ca „viața mea este regulile mele”. Tatuajul cu acesta este potrivit pentru fetele care se consideră independente, sunt iubirea de libertate, responsabilă de ei înșiși, pentru viața lor și nu le place să respecte alte reglementări.

 • CREDE ÎN TE IPSUM – „Credeți în tine”. Un astfel de tatuaj va servi pentru o persoană un fel de motivator la acțiune, la atingerea obiectivului sau a visului prețuit.

 • Carpe Diem – „Momentul Live”. Iar tatuajul cu o astfel de inscripție se va potrivi cu acei oameni care doresc să trăiască „pe întreaga bobină”. Ei au o mare energie vitală și se străduiesc în fiecare zi pentru a umple emoții și momente strălucitoare.
Citește mai mult  Tattoo pereche pentru iubitori

 • Esse Quam Videri – „Prefer să fiu o persoană cinstită decât părea a fi așa de”. O astfel de frază este potrivită în special pentru astfel de personalități că ipocrizia nu este acceptabilă. Ei sunt cinstiți și adesea simpli.

Stiluri de performanță și fonturi

Există un număr mare de fonturi diferite pentru desenele native, pe care există inscripții în limba latină: o veche și modernă, tipărită sau capitală, neglijentă sau îngrijită, cuplarea sau rotunjită, strictă și angulară, gotică și medievală.

Selecția fontului depinde în mare parte de preferințele umane. Dar, în același timp, merită, de asemenea, o atenție la conținutul de inscripție, la dimensiunea sa, precum și pe caracteristicile compozite ale desenului.

Alegerea stilurilor pentru astfel de tatuaje este, de asemenea, destul de mare.

 • Deci, multe minimaliste preferate stilului – un astfel de tatuaj, de regulă, sunt obținute compacte și îngrijite.
 • Stilul de acuarelă aici va fi, de asemenea, adecvat, mai ales dacă o persoană dorește să aibă un desen strălucitor și plin de culoare pe corpul său, care subliniază originalitatea și dorința de a ieși afară.
 • O astfel de direcție stilistică, deoarece realismul este, de asemenea, potrivit. Se referă în principal la tatuajul pe care sunt prezente imagini de animale, păsări sau portrete ale oamenilor beton. Desene similare sunt izbitoare de natura lor, datorită căreia arată atât de strălucitoare și atractive.

Locuri de aplicare

Plasarea unui tatuaj cu o inscripție latină pe corp depinde în mare măsură de preferințele persoanei însuși, precum și de mărimea desenului.

Dacă vorbim despre fete, atunci ei tind să aleagă desene mici, care sunt adesea așezate pe încheietura mâinii, pe lopată, pe o gleznă sau o gleznă și, uneori, chiar și pe deget.

Tatuajele de dimensiuni medii sunt adesea plasate în zona Ryoeberary, Clavicle sau piept, precum și pe spate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: