Tatuajul labei

Tatuajul labei

Tatuajele sub forma unei labe pot interesa pe cei care au un sens special în tatuaj, dar în același timp nu dorește să o pună pe toată lumea să revizuiască. Deși chiar și așa, se pare că opțiunile inconspicuoase pot fi emise în moduri diferite. Merită luarea în considerare a subiectului tatuajului în detaliu, deoarece urmele animalelor sub formă de tatuaje sunt uneori diametral opuse.

Valoarea tatuajului

Tatuajul sub formă de picior poate alege atât o femeie, cât și un bărbat. Nu există restricții, ca și în cazul aplicării acestei imagini. Dar urme de animale sunt diferite și, prin urmare, sensul imaginii va diferi în funcție de fiara selectată. În primul rând, este în valoare de având în vedere că orice laba selectată va fi asociată cu fiara ea aparține. Prin urmare, această imagine va trimite întotdeauna la gândul că Hawts, caracteristici distinctive ale acestui animal sunt, de asemenea, inerente în proprietarul tatuaj. Mulți tocmai despre acest lucru și doresc să spun, alegând una sau alta marca. Luați în considerare valorile tatuaj mai detaliat.

 • urme feline – cel mai popular opțiune. Este ales pentru cea mai mare parte a fetei, deoarece aceasta înseamnă soluție de grație, eleganță, informatii de la caracterul iubitor de libertate a proprietarului său, precum și cu privire la misterul.

O astfel de fată poate deveni un mister pe care el vrea să rezolve. În același timp, poate fi foarte moale și pufos.

 • Pista urs este, de asemenea, nu în spatele popularitate, dar deja la bărbați. Pot exista mai multe valori aici. Dacă urme nu are adăugări agresive sub formă de zgârieturi și urme de sânge, el poate spune că în fața dvs. este o persoană generoasă, puternică care poate să se ridice pentru el și să se închidă și să curețe. El simte proprietarul său și nimic nu este frică.
Citește mai mult  Frumos tatuaje mici

 • Wolf Traces Simbolizează libertatea și independența, dorința de a-și proteja teritoriul, în timp ce un astfel de tatuaj demonstrează curajul și determinarea proprietarului său. Este mai bine să nu vă supărați.

 • Traseul de câine este, de asemenea, popular. Această amprentă vorbește despre prietenie, caracter pașnic, dar în același timp apărător bun capabil să protejeze și să protejeze. Paw de câine sub formă de tatuaj se poate întâlni pe bărbat și pe un corp feminin.

 • Leul sau laba tigrului – De asemenea, cel mai adesea alegerea oamenilor îndrăzneți și puternici care sunt încrezători în irealizabilitatea lor și sunt gata să se grăbească la prima ocazie, dacă se adună de la cea mai bună parte. Alegerea unui astfel de tatuaj indică tija internă a unei persoane, a puterii fizice și a neînfricației.

 • Puiul de pui – Destul de o opțiune rară, dar unii ca el și el. Cu toate acestea, valoarea în acest caz nu va fi atât de ambiguită. De exemplu, laba de pui este considerată a fi un simbol al pacifists. Prin urmare, un astfel de tatuaj îl face pe oameni cu anumite priviri. În plus, această opțiune a fost întotdeauna asociată cu magie, diverse rituri și având o valoare proastă. Cel mai adesea este deteriorarea, vraja, conspirațiile și alte opțiuni.

Dacă un astfel de tatuaj este pe corpul uman, poate spune că este oarecum legată de magie sau are anumite abilități.

 • O altă opțiune de aplicare a unui tatuaj sub formă de labe de animale nu este doar o traseu, ci și zgârieturi. Pot exista deja câteva alte contexte. Poate că acesta este un avertisment pericol. O persoană nu este gata să vină la contact și nu este localizată să comunice, este mai bine să stai departe de el. Un alt sens spune că omul este aplicat la rănile mentale, pe care le amintește. Cineva a lăsat un semn indelebil în sufletul său.
Citește mai mult  Totul despre Tattoo Pentagram

În multe cazuri, oamenii aplică imaginea de urme de animale pe corp, Având în vedere acest lucru Garda, Amolet, crezând că sunt capabili să-și aducă proprietarul la noroc și fericire. Uneori, astfel de tatuaje sunt făcute pur și simplu pentru a demonstra atașamentul și dragostea pentru animalele de companie. Discursul în acest caz merge la trasee feline și câine.

În unele cazuri, un astfel de tatuaj sunt pereche. Ei fac prieteni, iubitorii de a sublinia relația lor, interesele comune și alte caracteristici ale relațiilor.

Idei schițe

Cel mai adesea atunci când alegeți un tatuaj sub forma unui traseu de un animal, alegeți o imagine alb-negru. Este de obicei doar urme simbolice. Pentru schița realistă, luați vopsele colorate cu un desen detaliat. Prin urmare, minimalismul, grafica, realismul a devenit stiluri deosebit de populare pentru imaginea de urme. Cel mai adesea, aceste stiluri sunt suficiente pentru a transmite întregul sentiment de tatuaj și originalitate. Dar adesea există originale și tatuaje, în care sunt prezente elemente suplimentare. Merită să luați în considerare schițele gata făcute pentru a înțelege modul în care acest tatuaj poate privi pe corpul uman.

 • În acest caz, proprietarul câinelui își provoacă piciorul animalului de companie. Arata ca aceasta imagine foarte realista.

 • Și aici, în amprenta labe, este de asemenea desenată de fața animalului. Acest tatuaj este foarte asemănător cu fotografia, totul este descris atât de detaliat.

 • Doar o pistă neagră fără adăugările arată foarte concisă, dar în același timp atractivă, trecând tot ceea ce tatuajul a vrut să-și exprime proprietarul.

 • Această opțiune poate, și arată foarte original, dar unii pot părea minunat. Nu toată lumea se va permite unui astfel de tatuaj. La urma urmei, mâna ta sa transformat într-o lampă fiară este întotdeauna în vedere.
Citește mai mult  Valoarea Tatuaje si schite carte

 • Inima labelor mărturisește în mod clar să iubească și spune că cineva este foarte puternic „patrimoniu” în suflet. În general, o astfel de schiță arată foarte pozitivă.

 • Opțiune foarte neobișnuită care conține nu numai o potecă de labe de bearish, dar și pădure, munți, drum și chiar cerul de noapte. Acest tatuaj vorbește despre neînfricarea naturii și despre abilitatea de a se ridica la sine, și de independență și despre dragoste pentru libertate și de a-și găsi calea.

 • Tatuaj foarte amuzant capabil de a chema un zâmbet și de a da un pozitiv ca proprietar al schiței și înconjurării. Drăguț Dog Muds, imprimate pe urmele, va atrage cu siguranță atenția străinilor.

Unde puteți aplica?

Alegerea unei părți a corpului pentru un astfel de tatuaj nu este limitată. urme miniaturale ale fetei preferă să se aplice pe gât, umăr, antebraț, încheietura mâinii, glezna. Uneori, astfel de urme pot fi găsite pe stomac, șold sau partea.

În cazul în care urmele volumetrice, acestea sunt situate pe spate, piept, umăr. Dar cel mai adesea astfel de tatuaje aleg bărbați. Este în valoare de vedere în momentul în care nu toate tatuaj trebuie să vadă alții. totul trata astfel încât, dacă este necesar, tatuajul poate fi ascuns.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: