Tipuri și selecție de mașini de tatuaj

Tipuri și selecție de mașini de tatuaj

Alegerea mașinii de tatuaj pentru începători începe întotdeauna cu studiul pieței: multe firme populare au cele mai bune modele pentru începători. Și totuși, cu care se confruntă cu practica, Maestrul înțelege că căutarea instrumentului de lucru perfect nu se bazează numai pe prețul faimelor sau echipamentului de marcă. Alegeți aparatele wireless pentru aplicarea tatuajelor și a modelului conectat la rețea, găsiți cele mai bune cordoane și pedalele pentru dispozitivele vor ajuta la o prezentare detaliată a tuturor punctelor importante.

descriere generala

Tattoo Machine este echipament special pentru a aplica desene pe piele. Dispozitivul constă dintr-o varietate de componente, începând cu un suport de ac și terminând cu o sursă de alimentare: poate fi încorporată sau la distanță. Masina de tatuaje conține, de asemenea, rezervor de cerneală: înlocuibile sau reumplete.

Dispozitivul aparatului standard pentru muncă trebuie luat în considerare în detaliu. Următoarele elemente vor fi incluse în acesta.

 • Cadru. Acesta plasează un motor sau bobine de inducție, în funcție de tipul de construcție.
 • Convertor. În mașinile de inducție, arată ca un ciocan cu o primăvară. Rotary folosește un excentric cu o anumită rază a accidentului vascular cerebral.
 • Pin. Pe ea, urechea împingării sau a acului este înregistrată. Utilizate în mașinile oricărui design.
 • Pusher. Acesta este numele tijei cu două fețe, în care există un USH într-o singură parte, iar în cealaltă – „cam”. Datorită depunerii mișcării translaționale, împuternicirea mișcă modulul și acele spike.
 • Nas. Este selectat individual, sub configurația premioanelor. Trebuie să se asigure că atunci când mișcarea acului nu a dat spatele mansardei sau vertical.
 • Suport cu blocarea țevilor. Suntem necesari pentru o locație convenabilă a dispozitivului în mână.
 • Roata de prindere. Se fixează mamelonul de pe tijă, oferă poziția ei corectă.

Pentru a vă conecta la rețea, dispozitivul va necesita, de asemenea, un conector pe cordonul CLIP. În modelele wireless de baterie ale tipului „buton” este utilizat pentru a încărca dispozitivul.

Revizuirea speciilor

Autovehiculele de tatuaj profesional din ultimele generații sunt cele mai des produse sub formă de dispozitive fără fir baterie. Astfel de modele elementare sunt eliberate sub formă de mâner, sunt ideale pentru a lucra în tehnica de tatuaj într-un cabinet de cosmetologie. Se pare că o mașină de tatuaj foarte concisă, nu mai mult decât 100 g, are cea mai simplă structură. Toate celelalte opțiuni au o conexiune prin cablu, putere reglabilă, tipul de design modular. O revizuire detaliată va contribui la înțelegerea modului în care instrumentele de lucru ale tatuajului sunt în ceea ce privește diferențele lor asupra principiului operațiunii, configurației și scopului.

Inducţie

Toate mașinile unui astfel de design sunt împărțite în 2 grupuri principale în funcție de numirea lor. Dispozitivele în sine se caracterizează prin finețea configurației și a specializării restrânse. Stând de la început să-și amintească nevoia de a cumpăra imediat pereche. Despre fiecare opțiune merită mai mult.

 • Liner. Această unitate este concepută pentru a studia în contururi și linii. Larnii au o greutate mică, o primăvară rigidă și o putere mare. Când contactați pielea, mașina produce o lovitură scurtă și tare, oferind un flux de pigment precis la un punct specificat. Pentru pictura, astfel de modele nu sunt potrivite, deoarece zona de desen este foarte rănită, duce la formarea de cicatrici și cicatrici.
 • Shader. Aceste mașini de tatuaj sunt folosite pentru a crea umbre și pictura strânsă în interiorul conturului. Echipamentul este mai greu, are un efect mai puțin rănit asupra pielii. Shadere funcționează încet, nu sunt potrivite pentru a crea contururi: vopseaua este suflată, liniile sunt grase.

Comparând garniturile cu pariuri, se poate observa că, prin nivelul de zgomot, primul este considerabil superior celui de-al doilea. În dispozitivele de desenare a contururilor, ajunge la 120-150 Hz, în timp ce mașinile de vopsire sunt date doar 60-100 Hz.

Rotor

Mașinile de tatuaj universale adecvate pentru începători aparțin tipului rotorului. Ei nu au nevoie de pre-ajustare complexă. Pentru a începe munca, este suficient doar pentru a instala cartușul. Mașinile de tatuaj rotative au un motor, o frecvență și o viteză de rotație a cărei pot fi ajustate, care afectează viteza acului. Sistemul special de fixare a acului elimină complet rănirea.

Toate mașinile de tatuaj rotative sunt împărțite în 5 subtipuri principale.

 • „Direct”. Modificarea de bază în care acul este atașat direct la excentric. Nu are ocazia să schimbe mișcarea.

 • „Spectrit”. Mașină cu un brisk pentru o muncă exactă. Aceste modele sunt mai complexe și mai scumpe, potrivite pentru maeștrii experimentați.

 • „Un stilou”. Versiunea compactă și miniaturală a mașinii de tatuaj rotative. Ele sunt drumuri destul de în serviciu, cerând calitatea consumabilelor. „Manerele” sunt necesare în cazurile în care este creat un cracker moale.

 • „Slider”. Mașinile de tatuaj de acest tip sunt echipate cu un cursor care face mișcarea acului mai netedă și moale.

 • „Pistune”. În această formă de dispozitive pentru crearea tatuajelor, netezimea ajustării încărcăturii este de asemenea făcută folosind o parte specială. Pistonul efectuează același rol ca și cursorul.

Toate mașinile rotative funcționează cu un nivel minim de zgomot transmis. Ele sunt mai ușoare decât inducția, universal, prezentate în diferite categorii de prețuri. De asemenea, merită acordarea atenției la modelele rotative modulare, care, în loc de un ac separat și suport, utilizați un ansamblu de cartuș de unică folosință. Ei nu dau lichide pentru a se scurge la titular, vă permit să creați linii de contur subțiri și clare, sunt foarte populare în tatuaj și când lucrați în tehnica Lainvork.

Cele mai bune modele

Piața mașinilor moderne de tip tatuaj este incredibil de diversă. Există dispozitive miniaturate și bugetare chinezești, precum și un model premium pentru profesioniști reali: cel mai scump va costa mai mult de 50.000 de ruble fără componente suplimentare. Ieftine, dar un model de înaltă calitate poate fi achiziționat pentru 5-20 mii de ruble. Evaluarea popularității va ajuta la găsirea soluției perfecte.

Mașinile rotative de top cerută de începători.

 • DM Mecanica Direct Drive # 66. mașină universală rusă cântărind 118 g este echipat cu un motor de funcționare la o viteză de 12000 rpm. Adâncimea acului este de 3,5 mm. Profesioniști și iubitorii de tatuaje recomandă acest model. Este rapid, cu ușurință se confruntă cu diferite tipuri de muncă.

 • Deuce mașini directe. O altă mașină universală de producție rusă. Modelul cântărește 135 g, are un accident vascular cerebral de la 1,5 la 5,5 mm. Carcasa neagră elegantă are o acoperire texturată. „Chip” al acestei mașini rotative – capacitatea de a utiliza cu ace și cu cartușele convenționale.

 • TG-6 DREAM TAT. Bugetul rotativ „Petrece” pentru începători, suportă conectarea prin RCA și Clip-Cord, cântărește 180 g. Carcasa din oțel este echipată cu un controler de forță de impact a acului și un dispozitiv de fixare a clemei. Mașina funcționează rapid, universal în alegerea echipamentului de desen. Și contururile și alese sau umbră cu acesta sunt obținute prin de înaltă calitate.

 • Thunder albastru. Mașină de tatuaj modular elegant, cu motor rotativ în indiciu de metal albastru. Este foarte apreciat de tatuaje, iar maestrul de machiaj permanent. Caz de aluminiu ușor, adâncime de puncție reglabilă, echipament bun – doar o mică parte din avantajele ei.

 • Tatuaj de stilou. Ez tatuaj lansat de către compania chineză, această mașină se conectează la rețea prin RCA, are o greutate de 130 g. Miniatură „mâner“ este plasat în carcasă din aluminiu anodizat, este la fel de bine se confruntă cu crearea unui circuit și închiderea. Viteza de rotație a motorului japonez este de aproximativ 10.000 rpm.

Aceste modele vor fi destul de mult pentru a satisface pe deplin interesul de master-novice, da un start pentru dezvoltare în profesie.

Evaluarea mașinilor de inducție este imposibil de imaginat fără următoarele modele.

 • Tattoomechanics J Shader. Model, de la faimosul brand rus. Prezentat în categoria de preț mediu, cântărește 220 g. Acest shader se conectează la sursa de alimentare prin intermediul standard de clip-cord. selecție bună pentru începători, gata să stăpânească echipamente profesionale.

 • Verge Dog Liner negru. Modernă linie de producție din Rusia. Și arată elegant, iar calitatea constructiei are excelente. Modelul poate fi adesea văzut în saloane mari. Sprijină munca cu o dimensiune a acului la 11rl, cântărește 165 g, are o tensiune de lucru în 5-7 V.

 • B702 (Shader). Masina Vietnamez Brand Su Tu Wang Tattoo face parte din raioane utilizate pentru a picta în interiorul circuitului finit. Designul elegant, cu o stras mare în carcasă, este completat de o rezistență ridicată a construcției.

 • B-421-4 Liner. Model de bază pentru crearea contururilor din faimosul producător de sud-coreeană. Cântărește 170 de grame, funcționează de la tensiune la 6,5 ​​V. În kit există un cadru din oțel carbon, culoarea cazului este diferită. Se conectează la blocuri cu 1,5-2 a.

 • B242 Shader. Mașină compactă care cântărește 200 g pentru Stratum în interiorul conturului. Shader funcționează dintr-o tensiune de 6,5 V, se conectează la surse de alimentare la 2 a. Acesta este un model bun pentru începători, permițând master-ului de învățare netedă a umbrelor.

Pentru o lucrare de succes, un maestru începător trebuie să fie achiziționate de cel puțin o pereche de linie și Shader. Dar, profesioniști cu experiență preferă să umple arsenalul lor de un set mai divers de instrumente.

Piese de schimb

Colectarea de componente pentru lucrul cu masina de tatuaj Singur, un începător se confruntă cu expertul necesitatea de a căuta un întreg set de componente. Puteți cumpăra un set de-a gata, cu toate modulele imediat, dar este mai bine pentru a le selecta separat, ținând cont de preferințele și nevoile individuale. Lista componentelor principale pentru aspectul de lucru, cum ar fi acest lucru.

 • Clip Cord. Acesta este un cablu de conectare (de sârmă), ajutând pentru a conecta aparatul la sursa de alimentare.

 • Pedala de picior. Este necesară pentru a elibera mâinile comandantului.

 • Alimentare electrică. Acesta oferă curent motorului motorului. Găsiți o opțiune compatibilă pentru un model de mașină specifică, acordând o atenție instrucțiunile producătorului.

 • Ace. Această componentă nu este cu siguranță în valoare de economisire. Este important ca toate aceste elemente să fie sterile, ascuțite, corespunzătoare de grosimea complexității muncii. Nobilele aleg de obicei ace de preparare deja sterilizate lipite pe un bar. Excalibur, Kwadron sunt considerate cele mai bune branduri din acest segment.

 • Titular. Atunci când alegeți această componentă, este important să se acorde atenție comoditatea muncii. Universal este considerat a fi dimensiunea lui XL, S corespunde dimensiunii de 16-22 mm, M – de la 18 la 26 mm. Este important să comparați acești indicatori cu numărul de mănuși implicate în lucrare. În mijloc, va dura cel puțin 2 suporturi înlocuibile.

 • Protecția barierei. Această componentă este necesară pentru a preveni poluarea atunci când lucrează cu echipamentul. Materialele se referă la consumabilele. Acestea includ pălării medicale, măști și mănuși, împachetări, covorașe de lucru și gunoi de igienă, șorțuri. Pentru mașină și cordon de clip, sunt vândute garnituri speciale.

 • Biberon. Cu acesta, bara acului este fixat pe pin. De asemenea, mamelonul este numit uneori în vrac. Se pare ca guma rotunjit cu o gaura in centru.

 • Bandaj. Va fi necesară în cazul în care nu există nici o roată de prindere în model. Se pare ca acest accesoriu ca o gumă obișnuită, asamblate în ring.

 • Module sau cartușe. Deci, numit set de configurator și gura de scurgere pentru acul. Produsă în ambalaje sterile de unică folosință. Cel mai bun Producători – Kwadron, Cheyenne, Inox Prime.

Sistemul fără module va avea nevoie în plus un canal de scurgere. În caz contrar, lista de componente de obicei, rămâne constantă. O puteți achiziționa în setul finit sau să dea preferință soluții individuale care să ia în considerare dorințele comandantului.

Materiale de consum

Consumabilele necesare în arsenalul conducătorului auto tatuaj nu sunt numai de cerneală. De asemenea, în cabină și la locul de muncă va trebui să păstreze furnizarea de hârtie de transfer, vaselina și antiseptice. Chiar și pentru practică, din piele naturală sau artificială poate fi necesar să fie practicate în crearea de desene.

Ce mașină de scris pentru a alege novice?

Regulile pentru alegerea unei mașini de tatuaj pentru incepatori sunt destul de simplu. Maestrul novice este important ca prima sa masina este de încredere și de înaltă calitate, a servit o lungă perioadă de timp. „Golden mijloc“ gama de prețuri, în acest caz, începe cu 4000 de ruble și este limitată la 15-20000. Despre modele ieftine din China site-uri agregatoare ar trebui să uite imediat. În cazul în care bugetul este limitat, apoi cumpăra mașini separate de inducție tatuaj pentru contur, iar pictura va fi dificil, deci este tocmai o tehnică rotativă.

În cazul în care există un număr suficient de fonduri libere, pot fi luate în considerare alte opțiuni. mașini de tatuaj cu inducție vă permit să se adapteze la diferite tehnici și sarcini. Ele sunt mai potrivite pentru întruparea artistică a planurilor de cele mai multe complexe. După ce a înțeles cu setările, Newbie va primi neapărat o experiență neprețuită, care va veni la îndemână în alte lucrări.

La alți parametri importanți pentru alegerea primei mașini de tatuaj, puteți atribui următoarele.

 • Echipamente. Setul finit rezolvă multe probleme, dar unele elemente de la ea nu pot veni niciodată la îndemână. Merită să cheltuiți bani pe ea, toată lumea decide pe cont propriu.
 • Dimensiuni. Complexarea mai fragilă a unui tatuator de novice, cu atât mai ușor și miniaturale trebuie să aibă o mașină. Trebuie să navigați pe dimensiunea mănușii. Definește indicatorii suportați necesari pentru un anumit maestru.
 • Viteza de lucru. Mașinile rotative sunt destul de lente, dacă le comparați cu inducție. Dacă este important să vă estimați mâna, este mai bine să dați imediat preferință a celei de-a doua opțiuni. Dar nu este necesar să uitați că modelele rotative aleg o majoritate a profesioniștilor tatuaje.
 • Greutatea sculei. Acest indicator câștigă cu siguranță mașinile rotative, printre care există opțiuni de lumină. Unele modele cântăresc aproximativ 100 g. Inducția este mai greu, nu toți oamenii sunt capabili să le țină în greutate.
 • Intensitatea vibrațiilor. Mașina mai puternică, cu atât este mai puternică întoarcerea de la ea. Impactul vibrator interferează foarte mult cu începătorii. Compensați-l pe acesta să ajute suportul selectat corespunzător.
 • Nivelul zgomotului. Sentimentul de disconfort de la acesta este destul de subiectiv, dar poate interfera cu focalizarea la locul de muncă.
 • Ergonomic. Nu cumpărați bunuri de la distanță orbește. Mașina de tatuaj trebuie să fie instalată în mână, să țină în stare de lucru prin estimarea vibrațiilor, confortul de prindere. În mod ideal, instrumentul trebuie să „îmbină” cu palma, să devină o continuare.

Acestea sunt principalii parametri care ar trebui luați în considerare atunci când selectați o mașină de tatuaj pentru un set de experiență. De asemenea, face posibil ca modele de nivel înalt de la branduri de top pot netezi mici defecte Master-Începător. Acest lucru poate fi, de asemenea, luate în considerare atunci când se face o achiziție.

Caracteristici de utilizare

utilizați în mod corespunzător tatuaj mașină prea trebuie să fie în măsură să. Dacă un model modular de bază cu ace de unică folosință este selectat pentru nou venit, acesta va fi folosit cât mai simplu posibil. Sfaturi Aici nu sunt necesare sterilizare, acestea sunt aruncate după utilizare, și un nou ambalaj este deschis atunci când clienții. Pentru a începe lucrul, este suficient pentru a conecta dispozitivul la rețea și să instalați modulul.

În cazul în care comandantul novice trebuie să fie utilizat de către o mașină rotativă convențională, va trebui să-i dea să mențină o atenție pic mai mult. Când este conectat la rețea, trebuie să se țină seama de ceea ce polaritate este indicat pe clip-cablul. Cu executarea dreaptă a tuturor acțiunilor, de rotație de rotație va fi direcționată invers acelor de ceasornic.

Întreținerea mașinilor de tatuaj implică instilarea porțiunilor mici de ulei de arme la fiecare 20 de ore de funcționare. Este important să lubrifiați numai piese și lagăre, dar pentru a proteja electromotorul de la un astfel de impact. De asemenea, este necesar să schimbăm periodic sigiliile (guma de bandaj), fără a aștepta uzura completă. Aceasta va spori standardele de igienă atunci când efectuează o procedură.

De asemenea, este foarte important să sterilizați în mod regulat mașina de tatuaj cu substanțe chimice speciale. Este posibil să o colectați după aceea numai prin instrumente dezinfectate, în mănuși de cauciuc noi. Pe cordonul Clip înainte de incluziunea nouă, trebuie să purtați o pungă de hârtie.

Utilizarea unei mașini de tatuaj de inducție necesită respectarea unui număr de reguli. Printre acestea ar trebui să se menționeze următoarele.

 • Lubrifianți și curățenie regulată. Mecanismele de poluare își pierd funcționalitatea. Uleiul îndepărtează sedimentele acumulate, protejează împotriva coroziunii, reduce frecarea și uzura pieselor. Pentru lubrifiant, transformator, arme sau ulei de spălare automobile, aplicate pentru a curăța tesatura X / B. Procedura este organizată săptămânal.
 • Înlocuirea și etanșările corecte de etanșare. Ele trebuie să asigure absența unei reacții între ac și un brisk. Maeștrii experimentați preferă să le producă pe propriile lor prosoape de hârtie.
 • Selectarea și instalarea gumă de bandaj. Cea mai mare greșeală este o încercare de a înlocui clienții speciali cu papetărie. În timp ce pentru o mașină de tatuaj are nevoie de o bandă de cauciuc cu un diametru de 30 mm. Minimizarea distanței cu acul, puteți obține o creștere a stabilității în dispozitiv, pierderea ușor în capacitatea sa. Este necesar să se țină seama la instalarea.

Având în vedere toate recomandările, puteți menține cu ușurință munca corectă și eficientă a echipamentului tatuaj.

Despre care există varietăți de mașini de tatuaj, spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: