Tot ce trebuie să știți despre tatuajul de pe coloana vertebrală

Tot ce trebuie să știți despre tatuajul de pe coloana vertebrală

Tatuajele pot fi aplicate unei varietăți de părți ale corpului. Schițele umplute pe coloana vertebrală arata foarte atractive si elegant. Există o mulțime de compoziții interesante și frumoase capabile să decoreze spectaculos spatele unei persoane.

Particularități

Tatuajele frumoase aplicate pe coloana vertebrală, în cererea băieților și între fete. Variante similare ale artei corporale aleg adesea oameni care au deja multe tatuaje diverse pe corpul lor.

Natura de pe coloana vertebrală este dificil de atribuit pretutindeni popular, dar ei sunt capabili să atragă o atenție deosebită pentru ei înșiși, schimbă semnificativ aspectul.

Ar trebui să se țină cont de faptul că spatele este zona cea mai extinsă a corpului uman, ideal potrivit pentru ambalarea imaginii permanente. Acesta este un fel de pânză pentru maeștrii de tatuaje cu experiență.

Una dintre principalele caracteristici ale tatuajelor de pe coloana vertebrală este aceea Pentru a implementa majoritatea dintre ele o mulțime de frunze de timp. În primul rând, se aplică imaginilor mari cu un număr mare de diferite detalii mici. Rapid ca un pallu nu este aplicat. De multe ori, toate procesele să ia mai mult de 1 lună, astfel încât comandantul, iar clientul trebuie să fie pacient.

Ar trebui să se țină seama de faptul că Tatuajele plasate direct de-a lungul coloanei vertebrale sunt umplute cu senzații foarte dureroase. Acest lucru se datorează faptului că oasele din astfel de zone sunt foarte aproape de piele. Din acest motiv, cei care au un prag costuri reduse de durere sau zone Evitare aproape de oase, sau de a folosi analgezice speciale.

În ciuda faptului că pentru a umple tatuajul de pe coloanei vertebrale (de-a lungul sau pe vertebră cervicală) este destul de dureros, opțiuni similare de Body Art au propriile lor avantaje.

 • Cu un astfel de om tatuaj nu pierde fosta libertatea de acțiune.
 • Schița aplicată poate fi fără probleme inutile Ascundeți sub haine.
 • Puteți da preferință la atractiv schite simetrice, care sunt extrem de simple. În cazul în care coloana vertebrală umană este luată ca bază, un astfel de tatuaj este foarte frumos si spectaculos.
 • Printr-o schiță a coloanei vertebrale, puteți livra cu ușurință Anumite defecte ale figurii sau să se concentreze asupra avantajelor existente.
 • Aplicată la imaginea coloanei vertebrale capabilă Dimming partea de jos a spatelui persoanei, care îl face vizual mai subțire și mai îngrijită. Datorită acestui lucru, șoldurile dobândesc contururi mai elegante și feminine. De aceea multe fete aleg coloana vertebrală pentru a aplica un tatuaj frumos.
 • Lansarea, dacă o comparați cu alte părți ale corpului, mai puțin susceptibile la transformări. Vorbim despre un set sau descărcarea de greutate, modificări legate de vârstă. Din acest motiv, imaginea aplicată aici nu își pierde atractivitatea și precizia pristină.
Citește mai mult  Totul despre Tattoo Cat

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Există o mulțime de schițe frumoase și la modă care sunt minunate pentru aplicarea unei persoane la coloana vertebrală. Printre snap-urile atractive se pot găsi multe opțiuni minunate, ideal pentru băieți și fete.

Învățăm ce fel de soiuri și schițe ale tatuajelor estetice pe coloana vertebrală sunt cele mai căutate.

 • Printre băieți sunt foarte populare variate Compozițiile anti-creștine. Poate fi îngeri negri, diferite raufacatori mitice și alte imagini similare. Astăzi, astfel de tipi tatuaj sunt alese mai des decât schițe care descriu arme.

 • Nu mai puțin populare printre oameni tatuaj, imitând zgârieturi grave și tăieturi pe spate. Acesta poate fi compozițiile originale, realizate într-o tehnică de moda 3D.

 • Pe coloana vertebrală elegant uite tatuaj creativ în stil biomecanic. Astfel de imagini se disting printr-o vedere foarte neobișnuită și atractivă. În realizarea schițelor în stilul de biomecanica se dovedesc a fi printre cele mai dificile, de aceea este recomandabil să se aplice numai la masterat tatuaj de primă clasă numai.

 • Printre reprezentanții ambelor sexe sunt în cerere semne zodiacale umplute pe coloana vertebrală.

 • Alte subiecte populare – stele și planete. Tatuaje dintr-o cheie similară au fost mult timp foarte populare. Ele pot fi ambele foarte complicate, colorate și mai complicate și minimalistă, contur.

 • Multe femei aleg pentru a decora un tatuaj înfățișând coloanei vertebrale Flori sau mai multe flori colectate într-o singură linie frumoasă. Aceste schițe arata foarte ușor și feminin.

 • Fetele dau de multe ori schițe de preferință cu imaginea diverse animale, păsări și insecte. Astfel de compoziții pot fi atât de compact și de mare. De exemplu, un tatuaj este foarte impresionant, care de la nivelul coloanei vertebrale se extind la lamele. Acestea sunt foarte originale și talent curajos.
Citește mai mult  Caracteristici de tatuaj alb

 • Populare sunt schițe cu o varietate de imagini ființe mitice. Deci, femeile volitive, puternice și încrezătoare în sine de multe ori pentru a alege un tatuaj înfățișând îngeri, dragoni, meduze, păsări Phoenix si alte.

 • Cele mai populare pentru a aplica pentru a coloanei vertebrale se dovedește a fi un tatuaj inscripții. Alegerea unei astfel de decorări a corpului propriu, doar pentru a locui pe o renamentare bună, având un înțeles profund. De asemenea, este important să alegeți fontul perfect și stilul de scriere.

 • A supraviețuit între femei și bărbați sunt o varietate de Semne și modele. Femeile mai adesea preferă opțiuni mai elegante și mai blânde, dar bărbații aleg detalii brutale și nepoliticoase.

 • Schițe preferate ale multor fete – Pește, interconectați unul cu celălalt de-a lungul liniei spinale. Mă întreb imaginile lui Kozottokok și delfinii.

 • Bărbați foarte asemănători tatuajelor care ilustrează Aripile bune sau îngerul.

 • Schițele cu animale, păsări și diferite semne simbolice în rândul bărbaților sunt, de asemenea, foarte solicitate, Cu toate acestea, caracterizat printr-o viziune mai gravă și brutală comparativ cu imaginile pentru femei.

Sfaturi pentru alegerea unei imagini

Decizia de a umple un tatuaj atractiv pe coloană vertebrală, este recomandabil să-i amenințați viitorul concept și stil. La fel de importantă pentru a decide cu privire la schema de culori a unei imagini la modă. Astăzi, ambele opțiuni monocrome și colorate sunt la fel de populare. Cu toate acestea, acesta din urmă cu timpul începe să se estompeze, așa că trebuie să le ajusteze din când în când.

Vă puteți consulta cu un maestru de tatuaj cu experiență despre alegerea unei anumite imagini potrivite. Specialistul vă va ajuta, de asemenea, să alegeți dimensiunile armonioase și culorile schiței.

Alegerea anumitor imagini, ar trebui să luați în considerare semnificația și semnificația lor. De exemplu, în medicina estică, tatuajele sunt asociate direct cu chakrele. Acest lucru sugerează că aplicarea anumitor desene pe zonele relevante are un impact asupra acelorași chakre.

Citește mai mult  Frumos tatuaje mici

Imaginile de diferite animale de pradă, păsări, îngeri și demoni sugerează încărcătura lor semantică. Fiecare persoană însuși alege o schiță adecvată, care va reflecta pe deplin caracteristicile sale de caracter, caută viață și alte caracteristici individuale. Femeile în majoritatea cazurilor preferă un tatuaj mai blând și elegant, care va decora spatele, va apărea într-o figură de format mai estetică.

Nuanțele de aplicare

Este imposibil de spus cu 100% încredere cât durează este desenul unui tatuaj pe coloana vertebrală a clientului. Aici depinde mult de nivelul sensibilității umane, de durerea lui. Preziceți să preziceți, ce senzații vor experimenta clientul, este imposibil. Cu toate acestea, există mult la nivelul profesionalismului și cunoștințelor de maeștri de tatuaje. Dimensiunea mai mare va fi schiță, cu atât mai mult va fi umplute.

Pentru tatuajele aplicate coloanei vertebrale, va fi necesar să se îngrijească cu atenție. În acest caz, este recomandabil să se înscrieți ajutorul de la. Singur pentru a gestiona schița proaspătă va fi destul de dificilă, mai ales dacă tatuajul este gol de-a lungul întregii lungimi a coloanei vertebrale. Zona cea mai accesibilă va fi zona dintre lame.

Trebuie să se pregătească în prealabil pentru faptul că o astfel de zonă extinsă nu va putea să se vindece.

Până la sfârșitul unui desen vindecat de la proprietarul său nu va provoca probleme. Va fi ușor să vă ascundeți sub haine. Pielea de pe spate nu este aproape expusă la impactul mecanic și deformările, este destul de elastică. Aceasta este o garanție că jalliul va fi reținut pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă nu vă implicați în vizitarea unui solar sau a unui bronz, dificultățile cu decolorarea vopselelor nu vor apărea, de asemenea.

Procesul de tatuare pe coloana vertebrală, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Elena

  Ce este important de luat în considerare înainte de a decide să îmi fac un tatuaj pe coloana vertebrală? Există anumite riscuri sau complicații asociate cu această zonă? Cum ar trebui să aleg un artist sau un studio de încredere pentru a realiza acest tatuaj într-un mod sigur și estetic plăcut?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: