Totul despre Tattoo Crow

Totul despre Tattoo Crow

Croși – Este păsări frumoase și misterioase care atrag mulți artiști și maeștri de tatuaje. Desenele filkului cu imaginea lor sunt foarte populare în rândul fetelor și printre tipi.

Valoarea tatuajului

Imaginea cioară apare în multe mituri, legende și basme. Atitudinea față de această pasăre nobilă, diferite popoare diferă foarte mult.

 1. Grecia antică. Menționarea Corona se găsește în multe mituri grecești. Acolo este un mesager al zeilor și un personaj care însoțește oamenii din viața de apoi. Prin legendă, această pasăre a fost inițial alb. Dar Apollo este pedepsit pentru faptul că ea nu și-a salvat iubitul de necazuri, și-a făcut pene negre. După aceea, pasărea a început să ia mai mult decât harbingenții nenorocirii.

 2. Egiptul antic. În mitologia egiptenilor la colțurile tratate foarte ambiguu. Aceste creaturi simbolizat distrugere și răutate. În același timp, un cuplu de corbi personificat armonie și înțelegere reciprocă între oameni iubindu.

 3. America de Nord. Indigene americani aparțineau acestor păsări negre cu mare respect. În miturile indienilor, Raven a acționat adesea ca Demiurga. În plus, a fost adesea numit un tunet. CARCAGE CARCAGE asociată cu tunetul și strălucirea ochilor lui – cu fermoar.

 4. Europa de Est. În mitologia slavă, imaginea cioară este ferm asociată cu magia rea, întunecată și moartea. Oamenii au crezut că casa că această pasăre se află adesea în jos – aceasta este insidența vrăjitoarelor. Astfel încât Ravens i-au fost frică și întotdeauna au încercat să ocolească partidul.

 5. China. Imaginea unei ciori cu trei valuri a fost prezentă în mitologia asiatică. El a fost numit pasăre solară sau de aur. Ei credeau că astfel de ciori patronează împărații, binecuvântează-i.

 6. insule britanice. În mitologia celtică, această pasăre neagră a fost asociată cu Morrigan, zeița războiului. Această femeie puternică a atribuit capacitatea de a deveni o cioară. Aceasta înseamnă că atât păsările în sine, au fost asociate cu războiul și moartea.

 7. Scandinavia. În mitologia scandinavă a cioară a fost, de asemenea, inextricabil legată de ceva întuneric și rău. Această asociație a avut loc datorită faptului că au existat întotdeauna multe păsări negre pe câmpurile bătălilor care se află. Imaginea cioară a fost folosită și vikingi. El a fost pe pașii pe care au mers drumeții. Voronov, de asemenea, asociat cu înțelepciunea. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că în mitologia scandinavă, două păsări, Khigin și Munic, au fost slujitorii lui Odin, care au strâns toate informațiile necesare pentru el, au urmat oamenii și zei.

În lumea modernă, imaginea cioară este foarte ambiguă. Tatuajul care descrie această pasăre poate avea imediat mai multe valori.

 • Moarte. Acest personaj sumbru este adesea un simbol al îngrijirii într-o altă lume și renaștere. Tatuajele cu un astfel de semnificație completează adesea imaginile cranii, cruci celtice sau oase.

 • Înţelepciune. Reprezentanții multor națiuni numite aceste păsări înțelepte și toate-văzând. Prin urmare, tatuajul cu corbul poate desemna o minte ascuțită și latitudine de vederi. Se va potrivi unei persoane care este în mod constant de auto-îmbunătățire și se va distinge prin curiozitate. Imaginea unei ciori înțelepte poate adăuga imagini de cărți, scroll-uri de vintage sau litere.

 • Misticism. Păsările negre misterioase au considerat întotdeauna vrăjitoare sateliți. Prin urmare, tatuajul „Raven” poate însemna dorința omului pentru toate mistice și în alunecare. Astfel de desene sunt perfect combinate cu imaginea runelor, a semnelor celtice și a inscripțiilor misterioase.

 • Singurătate. Pasărea sumbră și singuratic simbolizează adesea incubația și poarta voluntară. Tattoo cu cioara se potrivește perfect introverților care iubesc să-și petreacă timpul singur cu ei. Astfel de desene simbolice sunt de obicei făcute cât mai simple posibil.

 • Masculinitate. Din moment ce această pasăre în multe legende este un satelit de războinici și zei puternici, este asociat cu curajos. Tatuajul care descrie o cioară este perfect pentru o persoană care este obișnuită să caute toate obiectivele și să lupte mereu pentru locul ei sub soare.

Este demn de remarcat faptul că mulți oameni fac tatuaj cu un corb, fără să se gândească la semnificația lui. Ele aleg astfel de tatuaje numai datorită recursului lor extern.

Cui se va potrivi?

Tattoo cu coroane atrage atât bărbații, cât și femeile. Guzii aleg de obicei imagini mai stricte și întunecate, care doresc să sublinieze masculinitatea și puterea lor. Tatuaj cu imaginea bărbaților de cioară cele mai multe lucruri umeri și cufăr. Astfel de desene accentuează perfect ameliorarea musculară. Imaginea cioară devine adesea baza pentru Mânecă. În acest caz, există diferite caractere tematice și inscripții lângă păsări.

Pentru femei, tatuajul cu un corb poate fi un simbol al împingătorului pentru ceva altceva. Imaginile de păsări care zboară simbolizează libertatea și independența. Tatuajul femeilor cu coroanele arată mai ușor și elegant. Ele pot fi plasate pe sânii, șoldurile sau gâtul.

Tatuajele cu imagini ale păsărilor negre sunt potrivite pentru persoanele creative, precum și pentru cei care sunt interesați de învățarea mitologiei și artei.

Stiluri de execuție

Tatuajul modern cu coroane poate fi efectuat în diferite stiluri. Prin urmare, ridicați un desen adecvat este foarte ușor. Atunci când alegeți o schiță ar trebui să acorde atenție unui număr de direcții stilistice.

 • celtic. Tatuajul stilului celtic arată elegant și doar. Astfel de modele monocrome sunt deseori formate din diferite bucle și linii. Raven realizat în acest stil poate fi o credință excelentă.

 • Realism. Tatuajul realist volumetric cu păsări negre arată, de asemenea, foarte interesant. Voronov sunt deseori descrise pe fundalul copacilor sau culorilor. Acest stil ajută perfect să transmită toate caracteristicile caracteristice ale păsării. Astfel de tatuaje fac de obicei mare. Fixați-le cel mai adesea pe spate sau pe gât.

 • Doosek. Tatuajele realizate în acest stil constau dintr-un număr mare de puncte. Este ideal pentru crearea unui tatuaj cu Corona. Schițele din acest stil sunt adesea completate de mici detalii simbolice: trandafiri, ceasuri, luminisuri cerești.

 • școală veche. Un astfel de tatuaj luminos atrage întotdeauna atenția. Anterior, ei puteau fi văzuți numai pe corpurile marinarilor. Acum, tatuajul de culoare cu un contur negru clar este popular în întreaga lume. Crows-urile efectuate în acest stil arată foarte original. Cel mai adesea, există trandafiri, ceasuri sau fermoare.

 • Geometrie. În inima unor astfel de tatuaje – linii clare. Desenul poate fi complet compus din ele sau poate fi suplimentat cu forme geometrice cutanate. Tatuajele în stilul de geometrie arata perfect atât asupra bărbatului, cât și pe corpul feminin.

 • Acuarelă. Tattoo, realizat în acest stilist, arata ca schițele simple de acuarelă. Astfel de imagini delicate sunt foarte populare în rândul fetelor. Imaginile de croși deseori trasează flori pe fundal. Aceste păsări sumbre sunt perfect combinate cu poppies și trandafiri.

 • Minimalism. Little tatuaj al unei astfel de direcții stilistice sunt situate pe gât, încheietura mâinii sau în ureche. Ele pot fi atât contur cât și umplute pictate. De obicei, tatuajul în acest stil face monocrom. Dar se găsesc schițele de culoare.

 • Schiță. Ventilatoarele grafice și desene monofonice obișnuite vor fi cu precizie ca schița făcută în acest stil. Astfel de tatuaje sunt amintite de schițele cu creion ușor. Imaginile Voronov fac cel mai adesea mare. Numai în acest caz, acestea sunt obținute suficient de prelucrate și îngrijite.

Când creați o schiță originală de tatuaj, puteți combina elemente de diferite stiluri. Dar trebuie să o faceți foarte atent.

Schițe de opțiuni

Alegerea unui tatuaj adecvat, merită să acordați atenție schițelor populare.

Munin și Khogin

Fanii miturilor scandinavei precum tatuajele cu imaginea acestor sateliți credincioși ai lui Odin. Două cioară cele mai des localizate pe piept sau pe spate. Tattoo cu ei poate completa runele sau ciocanul. Un astfel de tatuaj simbolizează pofta pentru cunoaștere. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Zbor

Raven în zbor este un tatuaj foarte popular. Ea simbolizează libertatea și dorința de a găsi locul lor sub soare. Tattoo cu imaginea unei cocioane care zboară se potrivește unei personalități puternice și intenționate. Puteți aplica un astfel de desen pe gât, umăr sau spate. Flying Raven va arata bine pe fundalul pădurii sau luna plină.

alb Raven

O atenție specială trebuie acordată tatuaj cu imaginea de ciori albe. Un astfel de tatuaj arată destul de neobișnuit și interesant. Ele sunt potrivite pentru persoanele care nu se tem să iasă din mulțime și să-și apere întotdeauna poziția de viață.

Ambalaj

Tatuaj cu imaginea stoluri de păsări feroase are valoarea opusă. Un astfel de desen simbolizează o personalitate puternică, întotdeauna gata să apere interesele celor dragi. Tatuaj cu imaginea unei ciori mare, înconjurat de păsări mici, se va potrivi cu o persoană cu calități de lider pronunțate.

Raven și Wolf

Aceste două caractere sunt adesea descrise împreună. Wolf și Raven în multe mituri și basme apar ca sateliți ai zeilor antice și conducători ai lumii morților. În astfel de tatuaje, Raven acționează, de obicei, ca un simbol al puterii și înțelepciunii. Lupul înseamnă curaj și devotament.

Se crede că tatuajul cu aceste animale dă o persoană de încredere și îi ajută să atingă toate obiectivele.

Raven și craniul

Tatuajele similare arata destul de sumbru. În același timp, ele sunt încă populare. Tattoo cu imaginea cioară și craniul simbolizează cel mai adesea victoria asupra forțelor întunecate. Se crede că un astfel de desen protejează o persoană de la tot rău.

Raven și Rosa

Tatuaje cu imaginea cioară și a floarei frumoase cel mai adesea alege fete tinere. Un astfel de desen își exprimă dragostea care nu este înfricoșătoare, nici timp sau moarte. Un rol important în crearea unei schițe de tatuaj este jucat în ce culoare a crescut. Mugurii roșii simbolizează de obicei dragostea și pasiunea, alb – puritate, albastru – originalitate și unicitate, negru – moarte.

Raven cu două capete

Un astfel de tatuaj se potrivește personalităților contradictorii. Imaginea unei ciouri cu două căi mai frumoase arată în stilul ușii sau graficelor. Poate completa runele sau alte personaje populare.

Aripi

Tattoo cu imaginea aripilor cioară. Un astfel de desen este cel mai adesea umplute pe spate sau pe umeri. Tattoo este o personalitate creativă potrivită pentru libertate. În unele cazuri, o imagine a aripilor alb-negru este aplicată corpului. Un astfel de tatuaj indică, de asemenea, dualitatea caracterului.

Două cioară

Imaginea unei mulțimi de croși este un simbol al loialității și devotamentului. Un astfel de tatuaj poate alege atât o persoană care caută dragostea și cea care a găsit-o mult timp. Frumos aspect și dublu tatuaj cu imaginea acestor păsări. Ele sunt, de obicei, umplute în dragoste.

Niciodată mor

Fanii basmelor și povestirile sumbre adesea chestii pe corpul personajelor preferate din cărți sau filme. Unul dintre ei este un corb numit neverubor. El este principalul erou al poeziei Edgar. Tattoo cu imaginea lui simbolizează înțelepciunea și misterul.

Baza desenului poate completa o semnătură scurtă sau o cotație completă din poezie.

Alte

Tattoo cu imagini Raven poate completa alte caractere importante.

 • Ceas. Tatuajele cu imaginea cioară poate decora atât ceasurile obișnuite, cât și nisipul. Astfel de desene sunt amintite de proprietarii lor despre fluxul rapid al timpului. Baza tatuajelor face deseori alb-negru. Ceasul este descris în culoare.

 • Cheie. Din cele mai vechi timpuri, ciorile înțelepte și misterioase sunt considerate custozi. Prin urmare, tatuajele care descriu păsările care țin în cioc sau labe se găsesc destul de des. Un astfel de desen simbolizează pofta unei persoane pentru diverse secrete, precum și dorința sa de a studia lumea din jur.

 • prinzător de vise. Imaginea acestui amulet este cel mai adesea aplicată corpului persoanelor care sunt îndrăgite de misticism. Se crede că un astfel de farmec protejează oamenii de la vise rele și de influența forțelor întunecate. Imaginea cioară arată perfect pe fundalul lui Dream Catcher cu pene întunecate.

 • Doctor de ciumă. Imaginea acestui personaj în oameni este asociată cu invazia ciumei neagră, care a urcat pe viața unui număr mare de oameni. Este descris într-o mască cu un cioc lung. Acest personaj a considerat întotdeauna harbingenții morții și modului sinistru. Tatuajul cu imaginea sa împreună cu corbul poate însemna pofta pentru toate mistice, precum și absența fricii de forțe întunecate și de moarte.

 • Luna. Iubitorii de povești mistice și tot felul de secrete se vor bucura de tatuaj cu imaginea cioară pe fundalul lunii. Astfel de tatuaje simbolizează poftele pentru singurătate și de sine cunoaștere.

 • Ochiul ochiului. Tattoo cu imaginea ochilor se potrivesc oamenilor cu intuiție bine dezvoltată. Ele arata misterioase si frumoase. Tatuajul cu corb și ochi pot completa alte detalii importante. De exemplu, o imagine a oaselor, cranii sau ramurilor.

 • Carte. Figura Crow cu o carte simbolizează dorința omului pentru cunoaștere. O astfel de tatuaj se potrivește personalităților curioase. Pe corpul puteți descrie una dintre cărțile dvs. preferate. Va face un tatuaj mai special.

Există, de asemenea, schițe cu imagini de desene animate ale corbului. Poate fi personaje din povestiri sau anime ale copiilor preferați. Pe corpul puteți aplica o imagine a lui Itachi cu un om de împărtășire sau ciori cu o bucată de brânză în gură. Un tatuaj atât de simplu și distractiv sunt potrivite pentru personalități creative care rămân întotdeauna copii în suflet.

Unde să se aplice?

Alegerea unui tatuaj adecvat, este important să se decidă în ce parte a corpului va fi localizată.

 • Înapoi. Se află pe spate că cele mai mari tatuaje sunt de obicei localizate. Există frumos câteva păsări sau un corb care zboară undeva în depărtare. Tatuajul din spate poate fi atat lucrat la cele mai mici detalii și asemănătoare schițelor creionului. Un mic tatuaj poate fi plasat pe o lopată sau pe spate inferioară.

 • Mâini. Bărbații preferă să umple tatuajul cu imaginea ciorului pe umăr sau antebraț. Arată bine în desene în vrac ale păsărilor. Micul tatuaj de contur poate fi plasat pe încheietura mâinii și o imagine interesantă, completată de orice simbol semnificativ, umpleți peria.

 • Piept. Tatuaj pe piept cel mai adesea umplute bărbați. Ele aleg pentru ei înșiși imagini volumetrice efectuate în stilul realismului sau geometriei. Femeile un tatuaj elegant mai mare cu păsări pe care le au asupra claviculei sau pe coaste. Interesant arată și tatuaj mare de complot, care ocupă un corp al corpului din piept și la abdomen.

 • Gât. Pe această secțiune a corpului poate fi plasat atât un tatuaj mare, cât și un foarte mic. Cifrele sunt, de obicei, umplute pe spatele corpului. Există fotografii frumoase cu păsări de zbor sau coroane care stau pe ramuri. Un astfel de tatuaj complement triunghiuri, rune sau imagini ale lunii.

 • Picioarele. Aspectul atractiv și tatuaje situate pe picioare. Femei ca compozițiile originale cu flori sau diferite modele umplute pe șolduri. Bărbații aplică în mod obișnuit imagini monocrome ale păsărilor pe caviar. Astfel de tatuaje sunt potrivite pentru băieți sporiți înăspriți. Uită-te frumos la tatuajul de pe gleznă. Acolo puteți poziționa desenul conturului sau un tatuaj cu imaginea aripii coroanei.

Corect, tatuajul selectat, cu imaginea acestei păsări mândru, vă va plăcea întotdeauna proprietarul dvs. și să-i reamintim că îl inspiră.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: