Totul despre Tattoo Swan

Totul despre Tattoo Swan

Swan este una dintre cele mai frumoase păsări din lume. Din cele mai vechi timpuri, el a fost considerat un simbol pozitiv și chiar sfânt. În prezent, mulți oameni se hrănesc cu tatuajul corpului cu o imagine a păsărilor. Astăzi va fi despre semnificația și caracteristicile unui astfel de tatuaj.

Sens

Semnificația imaginilor razei poate fi diferită. Swan – o pasăre liberă care reflectă puritatea și dedicarea, relațiile romantice, precum și independența. Acest desen a primit prevalența tocmai datorită valorii sale și a frumuseții sale.

Unicitatea imaginii este asociată cu faptul că va fi în mod ideal în măsură să se apropie de băieți și fete.

Un astfel de tatuaj asupra bărbaților poate însemna curaj și nobilitate. Pentru fete, o astfel de imagine simbolizează sensibilitatea, eleganța, fragilitatea. Această pasăre poate avea un alt sens:

 • Familie+

 • nevinovăţie+

 • umilinţă+

 • încredere+

 • bunătate+

 • milă+

 • loialitate față de partener+

 • Puls+

 • masculinitate.

Cele mai bune schițe și direcții de stil

Un astfel de tatuaj poate fi efectuat într-o varietate de opțiuni. Până în prezent, schițele cu o imagine neagră simplă a unei lebegi, care își răspândesc aripile este destul de populară. În același timp, desene similare pot avea dimensiuni diferite.

Frumos arată ca un tatuaj cu o lebădă în coroană. Adesea, compoziția globală este completată de ornamente florale, de culori mari luminoase. În același timp, pasărea în sine poate fi executată într-un simplu design negru și gri.

O altă opțiune interesantă va fi un tatuaj cu o descriere schematică a unei lebegi, poate fi făcută și din forme individuale, modele. Adesea oamenii hrănesc imagini mari cu lebede negre. În acest caz, va fi posibil să se facă un fundal pentru ei.

Pentru fete, opțiunea optimă poate fi desene în care este descrisă o pasăre multicoloră.

Adesea, aceste schițe sunt completate de imagini luminoase cu diamante, boboci de flori.

Tatuajele pot fi efectuate într-o varietate de direcții stilistice. Așezați unele dintre ele.

 • Gravare. În acest caz, se folosesc subiectele folclorului medieval. Puteți descrie diferite embleme, fresce cu o pasăre. Cel mai adesea ele sunt create într-o gamă simplă neagră. Frontierele pot fi puțin neclintite.

 • Biogerien. Pentru o astfel de direcție, abstractizare, combinație de elemente naturale și umane, precum și o culoare saturată dens. Când sunt aplicate, numai culorile luminoase sunt folosite în acest stil. Un studiu deosebit de amănunțit al tuturor contururilor și umbrelor este specific lui Bioorn.

 • Miniatură. Când creați un tatuaj într-un astfel de stil, o imagine foarte mică și îngrijită este umplută. Nu se va grăbi în ochi. Această zonă oferă preferința lor predominant femei. Miniatura este mai bine să umple glezna, încheietura mâinii sau gâtului. Pentru astfel de imagini, un nivel ridicat de detalii, concisitate, studiu aprofundat. Tatuajele miniaturale sunt considerate o opțiune optimă pentru cei care nu sunt rezolvați pe primul tatuaj.

 • Lainvork. Pentru acest stil, prezența liniilor directe care sunt combinate într-un desen frumos pe corp. Această tehnică este considerată destul de tânără. Un astfel de tatuaj poate fi umplut folosind o mare varietate de culori și nuanțe, dar mai des ia în continuare roșu și negru.

 • Nesrazvishnl. Tatuajul din acest stil este destul de complex. Ele diferă în claritatea specială a tuturor liniilor. Imaginile pot fi efectuate atât în ​​format negru, cât și în format alb și în culori. Inemuitatea este folosită pentru a face desene clare și clare.

 • Realism. Aceste tatuaje sunt, de asemenea, considerate destul de complicate. Cel mai adesea sunt aplicate cu fotografii sau imagini. Ele pot fi făcute în diferite culori. Uneori fac atât imagini alb-negru, pentru a le face mai interesante, folosesc diferite nuanțe de gri. Astfel de tatuaje vor privi corpul cât mai natural posibil.

 • oriental. Această direcție are motive orientale. În prezent se îmbunătățește în mod constant, acest stil este diluat cu detalii suplimentare. Culorile și nuanțele luminoase și saturate sunt caracteristice. La ambalarea desenelor într-un astfel de stil, ele sunt adesea diluate cu elemente de legume mari.

 • Trib. Un astfel de tatuaj sunt create din modele. Ele sunt considerate opțiunea cea mai originală, pot veni pentru fete și pentru băieți. Ele sunt trase în mod specific pentru fiecare persoană separat. Cel mai adesea, numai pigmentul negru este folosit pentru a aplica.

 • Doosek. La alegerea acestei direcții, întreaga imagine va consta dintr-un număr mare de puncte mici situate la un anumit interval. De regulă, aceste imagini au o dimensiune mare. Pentru ușă, utilizarea pigmenților roșii și negri este tipică. Aceste culori sunt perfect combinate între ele, vă permit să creați un contrast interesant și frumos.

 • Minimalism. Cel mai adesea un astfel de tatuaj are dimensiuni mici. Ele se disting prin prezența liniilor clare și a formelor geometrice, concisness. Ele sunt create, de regulă, în performanțe negre și gri.

Unde să postați?

Tatuajul sub formă de lebede poate fi umplut pe diferite părți ale corpului. Cel mai adesea folosit mâinile. Imaginile de dimensiuni medii sunt mai bine de făcut pe umeri. Dacă doriți să creați un complot complet luminos pe corpul dvs., atunci puteți desena o imagine imediat pe umeri și antebraț.

Tatuajul puțin și îngrijit ar trebui făcut pe încheietura mâinii. Tatuajele din această zonă se pot întâlni cel mai adesea la fete. Precum și un loc potrivit pot fi picioare. Pe coapsă puteți umple compoziții mari luminoase. Uneori imaginea este aplicată simultan cu mai multe păsări. Toate acestea, dacă se dorește, sunt completate de elemente vegetale și alte detalii.

Glezna este o mică zonă pe un corp uman, dar poate fi folosit și pentru a aplica. Cel mai adesea există femei de tatuaj. Backul este considerat cel mai potrivit loc pentru a crea imagini luminoase. Puteți face o imagine mare în mijloc sau un desen mic pe lopată.

Adesea, desenele de acest tip sunt făcute în caz. Această opțiune este potrivită pentru băieți și fete. Și imaginea poate fi aproape de orice dimensiune. Aici se hrănesc atât tatuajele luminoase alb-negru, cât și cele albe și saturate.

Exemple frumoase

O opțiune bună va fi un tatuaj cu imaginea unui lebădă albă, picându-și aripile. Această opțiune poate fi fascinată de mâna ta.

Se va uita ușor la acest desen de dimensiuni medii. Dacă doriți, design și fundal.

O altă opțiune va fi un tatuaj sub forma unei lebegi negre cu aripi mari îndreptate. Astfel încât compoziția devine mai interesantă și mai frumoasă, în plus merită să completați elemente de plante mari, flori mari de culori luminoase vor fi neobișnuite. Poate fi umplut pe picior sau pe mână.

Și puteți umple și un tatuaj mare cu o pasăre, înconjurată de trandafiri sau alte părți de legume. Compoziția trebuie făcută în versiunea clasică neagră și gri. Opțiune similară va arăta bine pe șold sau pe spatele unei persoane.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: