Totul despre Tattoo Sword

Totul despre Tattoo Sword

Tatuajele care descriu o sabie poate fi o valoare duală. Pe de o parte, această armă simbolizează agresivitatea și atacul, iar pe de altă parte – acesta este un semn al apărătorului Pământului Nativ, a familiei și a altor valori. Dar, în orice interpretare, o astfel de imagine este aleasă de indivizi puternici și auto-suficienți.

Sens

Cum să interpretați un astfel de tatuaj depinde de modul în care se pare că sabia arată, de la complot și elemente suplimentare.

 • Putere, bărbăție. Cel care poartă un astfel de tatuaj încearcă să vină la ajutorul altora și se dedică luptei pentru o cauză bună, își apără locul în viață.
 • Furie. Această persoană proprii emoții negative sau conduce o răzbunare.
 • Suferința de la trădarea a colaps speranțe. Dar dacă imaginea sabiei este completată de soare sau fluturând fluturi – a devenit, totul nu este atât de rău, și totul se ridică încet.
 • Inevitabilitate. Aici vorbim despre credință în faptul că orice infracțiune o dată îi pasă.
 • Libertate-litudine. O astfel de persoană nu va gândi nici măcar să caute o rezoluție cuiva. Pentru tot el este responsabil pentru el însuși, și numai el decide să facă.

Pentru a afla în detaliu ceea ce „sabia” a „sabiei” înseamnă a ști cum sunt lucrurile în diferite religii.

 • Budiștii au o astfel de armă rece înseamnă înțelepciune. Tatuaj-lama purta pe cei care au dedicat auto-dezvoltare și cunoaștere de sine.
 • În Cabala, acest simbol are un sens pașnic. Se întâlnește cu corpul celor care caută echilibrul. Astfel de oameni cred că bucuriile și necazurile din viață cade în mod egal. Și pentru păcatele mai devreme sau pedeapsa cu întârziere.
 • În creștinism este cunoscut pentru complot – 7 săbii, tocat în sânul doamnei noastre. Acest lucru este egal cu numărul de necazuri, odată ce înțelege orice muritor.

În unele religii, imaginea sabiei este considerată o punte spre o altă lume, legătura tranzitorie între început și sfârșit.

Odată ce un astfel de tatuaj era exclusiv privilegiul bărbaților, deoarece sabia a fost asociată metaforic cu un bărbat care nu a fost chiar prezentat fără o armă.

Pentru bărbați tatuaj cu o sabie – un semn de luptă și victorie, în numele căruia merită să punem o viață.

Fetele se aplică corpului, demonstrând un caracter militar. Astfel de personalități se pot ridica pentru ei înșiși. De multe ori se asociază cu Amazoane.

Pe corpurile lor, lama este descrisă fără teacă.

Pentru fete, de asemenea, imaginea de obicei a unei lame, împletită de o anumită plantă. Astfel încât ei exprimă doliu, durere pentru un iubit care a murit în luptă.

Se întâmplă că se aplică desenul, fără a da un sentiment special de tatuare. În special, atunci când este recomandabil să se ascundă anumite defecte ale corpului. De exemplu, cicatrici și cicatrici situate pe verticală și orizontală.

Prezentare generală a tipurilor de tatuaje

Valoarea tatuajului afectează în cazul în care marginea lamei este îndreptată. Dacă este ridicată, atunci o persoană este pregătită pentru luptă, în jos – el arată înțelepciune, folosit pentru a apăra justiția.

Imaginea unei sabii acoperită în teacă – un semn de echilibru. O astfel de persoană este capabilă să privească în mod obiectiv situația și să se confrunte cu lupta.

Tatuaj cu o sabie situată între un bărbat și o femeie – o mărturie a unei relații sincere platonice.

Arme rece, diseminarea pietrei – un semn de interpretare atunci când realizați chiar și cea mai neatinsă țintă. Proprietarul unui astfel de desen nativ în viață este o persoană energetică, distinsă de caracterul persistent și de dorința de victorie.

Tattoo cu o sabie spartă – experiență în legătură cu pierderea ireversibilă a unui iubit. Ori a existat o trădare cu suferință.

În cazul în care armele reci, cu o margine lungă, atunci titularul tatuaj se distinge printr-un spirit puternic.

Muchie scurtă – o persoană care a fost folosit pentru a acționa instinctiv.

Atunci când o picătură de sânge este aplicată pe lama, persoana este caracteristică neînfricării chiar și în fața morții.

Potrivit complotului

Printre venders tattooes sunt parcele comune care prezintă lama cu un șarpe. O astfel de simbolism are o interpretare dublă: victoria înțelepciunii asupra semnului inamic sau ispită. Și, de asemenea, aceasta poate însemna prezența unor forțe magice.

Tatuaj Snake, demolari, demonstreaza eterna lupta.

Aici, corpul reptilei este alegoria unui ciclu închis.

in afara de asta, Populare și lame fantastice care au devenit celebre datorită legende, cinematografia și literatura sunt populare. Acestea diferă în aparență și pot fi completate de elemente de dorința individuală.

Sabia lui Damocles

Simbolul circumstanțelor fatale, inevitabilitatea soartei, forțând transportatorul acestei imagini să nu deșeze orice minut de viață.

Eccalibur

Sabia colorată a regelui Arthur, descrisă în mână ascunzând sub apă. Darul lacului virgin se întoarce la ea.

Nanacia-but-Tati

Blade celebre din Japonia cu 7 dinți. cu excepția lui, O sabie de samurai ciudați sunt populare ca un tatuaj, în special Katana.

Deși în țara din Rising Sun Katana ia în considerare activitatea de artă. Sabia este utilizată în cazuri excepționale și numai ca obiect de autoapărare.

Durandal

Rolan Blade, încăpățânat în zidul lui Notre Dame de Rocamadour.

Sword William Wallace

Potrivit legendei, liderul militar scoțian a ordonat butonul armei sale pe pielea trezorierului lacom, pedepsind colecția de petchi din cetățenii locali în favoarea britanică.

Sabie în piatră

Această sabie este asociată cu o legendă cu Galiano Gwidotti. cavaler italian diferea un mod de viață frivol. După ce a fost Arhanghelul Mihail, numindu-cavaler pentru a deveni un călugăr. Ceea ce el a râs, spunând că el a fost la fel de dificil pentru el să contacteze un călugăr cum de a conduce o lamă într-o piatră. Dar, a argumentat cu arhanghel. Marginea a intrat piatra ca un ulei.

lama de foc

Cu această armă, îngerii păzesc porțile Paradisului.

Terenul de tatuaje se bazează, de asemenea, pe detalii suplimentare asociate cu sabia.

Inima descoperit de sabie, sau lama în mijlocul inimii pe care persoana a trebuit să treacă prin înșelăciune a doua jumătate.

Sword aproape de inima. Titularul de tatuaj va lupta pentru sentimentul său și să-l protejeze în orice mod.

Craniu străpuns de un pumnal – dorința de a se alătura confruntare cu moartea și ieși câștigător. Tatuaj cu un craniu este întotdeauna într-un fel în legătură cu punctul final.

În cazul în care o centrare este gol în zona de arma rece, tatuaj este o altitudine și unitate.

Sabie, împletită de Ivy, – vest peste război.

Pe un tatuaj al omului piercing la lama. Aceasta înseamnă că proprietarul său suferă de chinuri mintale, nedreptate de viață.

Sword „înaripat”

Warriors Armes – Simbol al capacității de a vă proteja și stima de sine. Dacă aripile sunt descrise în apropierea lui, ea personifică libertatea. Aceste două simboluri împreună în tatuaj servesc ca un indicator că proprietarul său este încrezător în abilitățile sale, în primul rând pentru el dreptate și sinceritate. El vrea să se dezvolte spiritual.

Arme ale apostolului Petru

Au fost tăiați urechea sclavului atunci când iau Hristos în custodie. Această sabie simbolizează devoțiunea.

Sword Spartan scurt

Puțin tatuajul bărbaților, personificând curajul, curajul, devotamentul, dorința de a obține dorit, în nici un fel.

Sabie cu fluturi

Selectarea fetelor care caută perfecțiune externă și în dotarea puterii interioare. Uneori este completat de flori.

În stil

De obicei, un astfel de tatuaj sunt imagini spectaculoase în tehnica realismului. Ele sunt efectuate în culori negre, roșii și maro, adăugați nuanțe de bronz.

Minimalismul alb-negru pare nu mai puțin interesant dacă tatuajul este competent atunci când se oprește volumetric și convex.

Un desen tatuaj poate arăta foarte realist, efectuat în tradiția 3D, pietriș sau este stilizată. Grafică, Newskl, Linvork, Graving, Hidacor, Tradițional – Aici sunt doar câteva dintre tehnicile aplicate utilizate, permițând maestrului să creeze o adevărată capodoperă nativă nativă.

Unde să umpleți?

Forma sabie alungită se uită în mod armonios în orice zonă de pe picior, la îndemână sau de-a lungul spatelui. Valoarea tatuajului cu un astfel de subiect pe orice parte a organismului nu depinde de locația sa.

Principalul lucru este că tatuajul armei nu conduce.

Linii nevalide și rupte. Prin urmare, zonele de tatuaj de sabie sunt selectate în precizia de dimensiunea, alegând o suprafață plană. Mai puțin frecvent, ele sunt aplicate pe burta.

Pentru o scară largă desen dintre cele mai adecvate, zona din spate este considerată. Și, de asemenea, se pare grozav pe piept și pe antebraț.

tattooes in miniatura sunt mai bine pentru a umple pe încheietura mâinii, pe degetul, pe gât, pe lopată sau glezna.

Cel mai bun complot de transfer schiță cu acest subiect este coloana vertebrală.

Pentru fete, acesta va fi frumos în căutarea un tatuaj transferat la coapsa.

Exemple frumoase

De obicei, dimensiunea unui tatuaj similare este destul de mare, astfel încât înainte de o vizită la master este important să se găsească exact schița modelului, să-și imagineze cum se poate uita la corpul să se bucure în continuare în decizia.

În plus față de imaginea lamei în sine, perechea sa este utilizat, acesta este completat de alte elemente: inscripții, cavaleri, lati, animale, gheișă și alte. Descris pe foc, picături de sânge, jumătate vizibilă.

Unele schițe sunt deosebit de inspirate.

 • Spikes. Schița este efectuată pe zonele corpului ascuns pentru ochi străini, când valoarea tatuajului – protecția împotriva încălcării și pe antebraț – o demonstrație de agresiune.

 • Iederă. Blade este vina – manifestarea dorinței pentru un iubit.

 • Scut. Căptușit cu un scut purtând gardieni de frontieră. Acesta este un semn tipic de protecție a zonei de frontieră.

 • Două săbii încrucișate. Indicatorul este că proprietarul lor este gata dacă acesta, pentru a preda represalii deasupra infractorului și a restabili justiția. Un astfel de desen este în mod tradițional umplute în zonele deschise, demonstrând înconjurarea, cu care se leagă.

 • Sabie cu trandafir. Floarea într-o astfel de compoziție este o mărturie a romantismului, motivul senzualității, tendința de visare și lama nu exclude posibilitatea de a se apăra. Aceste două simboluri din complex preferă persoanele restrânse în afacerile pașnice, dar dacă este necesar, ei sunt neînfricați și decisivi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: