Totul despre tatuaj cu elefanți

Totul despre tatuaj cu elefanți

Nu există nicio opinie că tatuajul sub forma unui elefant nu are o importanță prea mare. Cu toate acestea, nu este. Pentru a înțelege adevărata interpretare a unui astfel de pall, este necesar să se familiarizeze cu legende, povești și obiceiuri ale popoarelor care coexistă cu această ființă neobișnuită.

Sens

În prezent, în special în Europa, a fost formată o concepție greșită a animalelor având în vedere – ambele creaturi grele și dure. O imagine elefantă este adesea comparată cu o broască țestoasă. Dacă vă plimbați în acest subiect mai adânc și familiarizați-vă cu poveștile despre acești reprezentanți majori printre persoanele care trăiesc lângă oameni – imaginea este complet diferită. Tradiția veche hindusă spune că odată ce elefanții au zburat ca niște păsări, dar într-o zi, pustnicul sărac a trimis un blestem și și-au pierdut darul neobișnuit. Prin urmare, nu există nimic surprinzător în faptul că un astfel de tatuaj pe corp în părțile noastre poate fi găsit mult mai puțin frecvent decât în ​​Asia și continentul african.

În majoritatea culturilor, elefantul este considerat o prietenie, pace, dedicare, longevitate, tija interioară și înțelepciune nesfârșită. Este venerat ca cel mai puternic animal de pe planetă, iar în China chiar personifică cea mai mare putere. Budismul îi atribuie caracteristicile de auto-cunoaștere spirituală, îmbunătățire și stabilitate.

În medievale pentru europeni, elefanții au fost personificarea iubirii și castității. Acest lucru se datorează faptului că bărbații din timpul sarcinii se abțin de la orice contacte sexuale cu rudele – această perioadă durează aproximativ 18 luni. Romani antice au înzestrat un elefant semne de înțelepciune și măreție. Mai târziu, când Imperiul Roman sa despărțit, elefantul a fost recunoscut ca o personificare a victoriei creștinismului. Într-un astfel de context, a fost adesea umplute ca un animal, turnând un șarpe.

În special a fost venerată de un elefant printre popoarele din Birmania, Thailanda, Cambodgia, precum și alte stări budiste. Acolo el personifică spiritualitatea și fericirea. Se crede că o astfel de păpușă aduce proprietarului său de lungă durată și sănătate puternică.

Dar sensul cel mai sacru Imaginea acestui animal este dotată în India. Există o convingere că elefanții nu poartă nu numai un planificator bogat și regii, ci și zei. În această țară, au primit răspândirea cuțitului sub forma lui Dumnezeu Ganesh cu un cap de elefant, în mâna lui, el deține un trunchi.

În acest fel, divinitatea simbolizează tamplarea pasiunilor.

Imaginea unui elefant adult, umplute pe corp, prezintă invariabil o promisiune pozitivă. Sensul său simbolic este multiplicat.

 • Putere și pace – Elefanții sunt venerați ca cele mai puternice animale. În același timp, este puțin probabil să găsiți cel puțin o persoană care ar profita de puterea sa, fără a simți periculoasă și amenințare. Este o creatură pașnică, nu este doar că există o cifră de afaceri de vorbire „calmă ca un elefant”.
 • Noroc – Se crede că elefanții dau un succes al unei persoane în toți începătorii.
 • Fertilitate – O imagine a elefanților este considerată cel mai bun exemplu de îngrijire parentală despre copiii lor. În sălbăticie, femele încearcă să-și arate sensibilitatea și preocupările materne cu privire la elefanții mici și în orice situație se ridică cu siguranță pentru a-și proteja puii.
 • Elefanți Comunități structurate live, în care femeile merg la o turmă mare pentru a-și crește descendenții. Acesta este motivul pentru care scenele sunt adesea folosite în tatuaje, când mai mulți elefanți merg unul pentru celălalt – sunt un semn de familie puternic.
 • Inteligență – Forța este departe de singura caracteristică care face elefanții cu adevărat magnific și maiestuos creaturi. Acestea sunt animale foarte inteligente: mai întâi cred, dar numai atunci fac orice acțiune.
 • Elefanții sunt împuterniciți și se întorc, Astfel de păpuși fac oameni încrezători și volați. Se crede că astfel de tatuaje contribuie la achiziționarea trăsăturilor de caractere necesare unui bun conducător: inteligență, prudență și demnitate.

Există caracteristici în interpretarea tatuajelor asupra corpului feminin. De obicei, această imagine a femeilor doresc să-și protejeze sănătatea și să atragă fertilitatea în familie. Deși în unele triburi, o imagine de elefant într-o poză agresivă cu un trunchi ridicat în partea de sus. Un astfel de prag spune că pentru a asigura siguranța celor dragi, o femeie nu se va opri înainte.

Interpretarea tatuajului sub forma unui elefant sunt neobișnuite și interesante. Se acumulează în sine înțelepciunea milenară și numai pentru că poate fi numită decentă. Cu toate acestea, uneori păpuși similare sunt explicate prin considerente practice.

De exemplu, în Thailanda, desenele acestor creaturi, umplute în mână, determină personalitatea unei persoane la acest tip de activitate ca șoferii de elefanți.

Revizuirea speciilor

Un tatuaj de atașament elefant are o variabilitate uriașă a stilului de performanță și a povestirii.

În stil

Pentru aplicarea unei astfel de petiții, se utilizează mai multe tehnici. O mare distribuție a opritunilor primite în stil oriental, schițele chineze și indiene tipice în adaptarea europeană sunt deosebit de populare. De obicei, într-un astfel de design, imaginea unui elefant este decorată cu modele etnice. În majoritatea covârșitoare a cazurilor, acestea sunt umflate în monofonice, deși este permisă utilizarea a două culori.

Desenele realiste sunt deosebit de relevante. Atunci când alegeți un astfel de stil, este important ca tatuajul să fie un adevărat creator și avea propriul stil individual. În caz contrar, nu veți avea un tatuaj, ci o ilustrare din manualul zoologic.

Copacii Oldskul includ tovarășii care fac marinarii și pescarii. Acest stil a supraviețuit mai multor epoci și își păstrează relevanța atunci când se aplică desene animiste.

Se uită foarte spectaculos la tatuajul în stilul de grafică, geometrie, precum și în tehnica tribală. Cu o abordare creativă, oricare dintre aceste instrucțiuni poate transforma o imagine a unui animal într-o lucrare reală de artă.

Ventilatoarele de vopsele colorate preferă, de obicei, acuarele. Utilizarea sa în tatuaj se bazează pe aceleași tehnici ca și același nume în pictura. Iată vopselele relevante, care imită cele obținute la aplicarea acului acuarelă reală.

Dacă doriți să umpleți un tatuaj mic pe gleznă, gât, în zona din spatele urechilor sau pe încheietura mâinii – soluția optimă va fi minimalism. Avantajul acestui stil este că, în elemente simple și concise, transmite nu numai ideea principală, ci și ascunsă tot sensul.

Dar imaginea unui elefant mic este cel mai bine să facă în stilistica lui Lainart. Astfel de desene constau din mai multe linii drepte care sunt conectate unul la altul într-un singur întreg.

Indiferent de stilul și soluția de culoare pe care ați ales-o, ar trebui să vă amintiți că orice problemă de provocare necesită actualizarea. Tatuajele alb-negru sunt actualizate la fiecare 15-20 de ani, picturile color sunt supuse corecțiilor la fiecare 5-10 ani.

Mai des va trebui să reîmprospătați vopselele de tatuaje, făcute folosind un colorant alb – astfel de etichete nu numai neclare și haldele cu timpul, dar și galben.

Potrivit complotului

Povestea atunci când alegeți un tatuaj sub forma unui elefant depinde de sensul investit într-un tatuaj și care trimite-l să poarte pe alții. Descriem cele mai populare opțiuni.

 • Elefant, șarpe de turnare. În acest caz, animalul gigant personifică fiul lui Dumnezeu. Un astfel de tatuaj este asociat cu răbdarea, buna, credința și disponibilitatea de a sacrifica pentru alții.
 • Elefant ținut pe spatele pământului. Iată patru animale uriașe – fiecare dintre ele este asociată cu o anumită parte a lumii. Un astfel de tatuaj indică constanță și fundație.
 • Elefantul cu un bărbat așezat pe spate – Aceasta înseamnă că proprietarul unei astfel de imagini a îmblânzit unele dintre emoțiile și sentimentele sale.

Nu sunt utilizate mai puține soluții pentru imagini unice pentru animale.

 • Elefantul cu trunchiul ridicat personal personifică noroc. Un astfel de tatuaj este adesea considerat a fi o credință și un talisman, aducând succes în orice efort.
 • Elefant spart lanț, – este un simbol al eliberării interne, refuzul oricărei obligații.
 • Elefantul cu Bezens subliniază începerea bărbatului. Un astfel de tatuaj personalizează puterea fizică care trece în ferocitate.
 • Cu mai multă mulțumire. Asemenea desene indică dragostea altora și poartă particula maternă.

În triburile africane, tatuajul unui animal cu ochi roșii și picurarea din urechi. Păpuși similare indică cel mai înalt grad de mușcătură. Ele sunt legate de faptul că, în unele perioade ale vieții lor (de exemplu, în timpul unei secete lungi sau în perioada de foame), elefanții pot ataca satul. Elefantul înfuriat este considerat un dezastru real pentru oameni – chiar și un individ este capabil să viseze un sat mic, iar 3-4 creaturi vor învinge cu ușurință un sat mare împreună cu casele și locuitorii ei.

Nu este o coincidență faptul că pentru majoritatea oamenilor, alături de cei care trăiesc cu acești giganți, tatuaj cu contururi ale elefantului este asociat cu furia sălbatică, pericol, amenințare.

Unde puteți umple?

Pentru a selecta o zonă a corpului pe care puteți umple tatuajul cu un elefant, trebuie să răspundeți la întrebările elementare:

 • Care este valoarea tatuajului direct pentru dvs+
 • Ce stil preferați: abstractizare sau realism+
 • Îți plac tatuaje mari sau îți dau imagini miniaturale+
 • Îți plac gnoadurile colorate sau mai aproape de monocrom+
 • Care este durerea ta.

Aceste întrebări simple îngustă semnificativ alegerea opțiunilor de cazare. Prin urmare, decizia nu este atât de dificilă, cum ar putea vedea mai întâi.

 • Pe partea din spate – Acest site va fi perfect în cazul în care aveți nevoie de o pânză extinsă sau desen detaliat. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că dacă zona coloanei vertebrale este întocmită, procedura va fi destul de dureroasă.

 • Picior – În acest caz, utilizați șolduri și caviar. Există mai mulți mușchi aici, astfel încât atunci când se mișcă se creează efectul de mers pe jos a animalului.

 • Stomac – Fetele devin adesea picturile din partea de sus a abdomenului. Cu toate acestea, knockerul este aplicat pentru viață – în această perioadă o persoană poate pierde în greutate sau, dimpotrivă, să se recupereze. În plus, nu pot exista niciodată intervenții chirurgicale. Toate acestea pot provoca deformarea tatuajului, așa că nu merită să utilizați această zonă pentru a se potrivi.

 • Zona Taza – Foarte popular atunci când aplică tatuaje, de obicei provoacă asociații cu energie sexuală. Nu este o coincidență faptul că artiștii folosesc adesea o imagine de elefant asupra organelor genitale masculine – în acest caz, trunchiul este desenat astfel încât să continue în penis, iar urechile sunt descrise de-a lungul marginilor lui. Desigur, această opțiune este potrivită pentru cei mai îndrăznețe și proscriși, dar dacă decide cu privire la o astfel de procedură – consideră că va fi foarte dureros.

De asemenea, o imagine elefant este umplut pe piept, umăr și antebraț, mai puțin frecvent utilizați perie și degetele.

Exemple frumoase

 • Imaginea elefanți folosește de familie o mare popularitate. Aceasta înseamnă imagine loialitatea față de familie uzam.

 • Pentru a arăta dragostea și devotamentul față de copilul tau, un mic elefant este reprezentat pe un trunchi.

 • Destul arată elegant modele realizate cu efecte 3D.

 • În hinduism de elefanți sunt dotate cu cea mai mare concentrație, astfel încât pentru imaginile lor utilizează echipamente cu model.

 • De asemenea, în religia indiană, semnul spiritual „OM“ a fost distribuit, desenat pe capul acestui animal maiestuos.

 • Cel mai recunoscut simbol din lume este indian Dumnezeu Ganesh.

 • Tehnica Destul de imagine cap de animal extraordinar pe mana. tonuri de gri si umbre adauga la schița de mister și misticism.

 • înțelepciunea eternă poate fi descrisă într-un tandem puternic de astfel de creaturi puternice ca un elefant și caracatiță.

 • Fiara sinistru, umplute în tehnica schiță, simbolizează furie. Efectul necesar se realizează datorită liniilor clare și de lucru impecabil cu umbre.

 • arata foarte drăguț mini-tatuaj, pe deplin realizată într-o tehnică punct.

 • Puteți apela imaginea originală a unui animal puternic pe partea din spate, umplute cu o singură linie.

 • Uneori backs decorate liniar tatuaj sub forma unui elefant care zboară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: