Totul despre tatuaj cu imaginea constelațiilor

Totul despre tatuaj cu imaginea constelațiilor

În cele mai vechi timpuri, călătorii s-au concentrat asupra stelelor, pentru a nu ieși din cale. În zilele noastre, constelațiile au coborât din cer la pământ, îndeplinind rolul de bijuterii elegante și cu care se confruntă. Care sunt schițele de tatuaj cu constelațiile, ce secrete sunt criptate în ele și unde este mai bine să se aplice, citiți în acest material.

Sens

Constellation (de la constelația latină, ceea ce înseamnă „grup de stele”) – un complot ideal pentru un desen nativ. Sub simplitatea externă, tatuajul se află adesea în sensul adânc, decodarea căreia dezvăluie secretele proprietarului său. Ele sunt alese nu numai de iubitorii de astronomie, ci și de natura filosofică, care dorește să-și aducă viața puțin „neagră”.

Se crede că tatuajul cu imaginea constelațiilor simbolizează spiritualitatea și protecția cerească. Și, de asemenea, seamănă cu interconectarea totul în univers. Dacă umpleți desenul ca talisman, acesta va aduce cu siguranță noroc și va ajuta să găsească o cale de ieșire din orice situație.

Fiecare dintre cele 88 de constelații recunoscute oficial de Uniunea Astronomică Internațională este transportată de propria sa sarcină semantică, deci este foarte important să studiezi sensul opțiunii vizibile înainte de a merge la salonul de tatuaj.

Cei care doresc să facă un tatuaj cu constelație aleg adesea opțiuni zodiacale.

 • Berbec. Curajul pentru acești lideri înnăscuți nu ia – și dacă adăugați o putere de tatuaj, atunci aceste personalități de pumn vor face față absolut oricăror teste.

 • Taurul. Pacienții și taurii încăpățânați întotdeauna caută confortul materialului și cuceriți vârfurile noi. Figura va face ușor și va atinge rapid obiectivul.

 • Gemenii. Renumit pentru schimbarea lor, uneori prea emoțională. TATTOO va ajuta la menținerea liniilor și a focalizării pe principalele.

 • Cancer. Cancerul contradictoriu și suspect nu împiedică un pic de armonie mentală. Acesta va contribui la acest lucru, dar, în plus, vă va permite să vă uitați cu încredere în viitor, nu vă concentrați asupra trecutului.

 • un leu. Reprezentanții carismatici și generoși ai acestui semn nu sunt devastați de puterea și vanitatea. Tatuajul cu constelația va fi o credință excelentă pentru ei.

 • Fecioara. Constellation indică spiritualitatea și inteligența inteligentă ridicată. Dar amintiți-vă: fațada nevinovată este ascunsă decisivă, capabilă să iasă în evidență pentru ei înșiși.

 • scales. Această determinare nu primește greutățile, precum și încrederea în sine. Palatul „Star” va ajuta la căutarea echilibrului și a constanței.

 • Scorpion. Explozivi reprezentanți ai acestui semn al farmecului vor face ca să facă față excesivului. Cu un astfel de tatuaj, acestea vor ajunge mai ușor la echilibru și armonie.

 • Sagetator. Tattoo va aminti centaurmele puternice și încăpățânate cu privire la importanța auto-disciplinei și va contribui la alegerea corectă în diferite situații de viață.

 • Capricornul. Capricornul impulsiv, de asemenea, nu va împiedica picăturile de disciplină.

 • Vărsător. Ackarii creativi au un obicei periculos implicat in aventuri rapide. Talisman vă va aminti de nevoia de a fi un pic rezonabil.

 • Pești. Principalele visători ai zodiacului vor putea deveni mai practice și au învățat să organizeze priorități.

Unii sunt umplute nu numai însorite, ci și semnul lunar (cunoscut și ca aspant sau ascendent). Astfel, portretul unui om pe semnul zodiacului devine mai plin, iar desenul în sine este mult mai bogat.

Schițe de opțiuni

Constellation – o versiune câștigătoare pentru tatuaj. Desenul este universal, este ușor de stilizare, spre deosebire de opțiunile de design de o zi „Haipov” nu vor ieși niciodată din modă. Tattoo este deosebit de popular printre fetele care doresc să sublinieze fragilitatea și misterul lor. Selecția bogată a constelațiilor și a stilurilor de execuție vă permite să creați compoziții unice, completându-le imaginile de semne zodiacale, citate profunde și elemente decorative cum ar fi planetele, culorile sau animalele.

În execuția clasică, minimalistă a constelațiilor de tatuaj atât de modeste încât pot fi luate cu ușurință pentru moliile musculare – o soluție excelentă pentru cei care dorește auto-exprimarea, dar provoacă designul provocării. Dot motor dottle, de asemenea, popular în rândul tinerilor. Dacă desenul pare prea plictisitor, stelele pot fi înlocuite cu flori sau inimi.

Stilul de acuarelă este mai potrivit pentru tinerele romantice – aer și blând, o astfel de schiță este afectată de piele cu culori de apă. Tattoo în stil grafic și tehnologie Lainvork arata strict și elegant, astfel încât acestea aleg adesea bărbați.

Vorbind despre constelațiile populare, este imposibil să nu mai vorbim de o mlaștină mare și mică. Deci, frumoasa Nymph Callisto și fiul ei Arcad adesea decorează antebrațele și încheieturile, indiferent de podeaua proprietarilor lor. Și Orion spectaculos, ale căror stele albăstruite sunt formate de un cvadriclu ușor de recunoscut sub forma unui trapeziu și o cassiopeină laconică, numită după soția țarului Etiopian Tsefay și reamintind litera latină cu configurația sa.

Clusterele de stele spumante pot fi tăiate într-un singur sau grup, creând astfel galaxiile proprii. Prin analogie cu stelele interconectate, desenul poate simboliza afilierea la familie sau un cerc de prieteni. Mamele adesea plasează constelația copilului de lângă sine, iar cuplurile își perpetuează dragostea folosind imaginea unei lebegi romantice.

În unele cazuri, constelația este doar o parte dintr-o imagine mai mare. Poate fi o bucată de cer înstelat în stilul acuarelă, peisaj de noapte în tehnica ușii sau vederii panoramice asupra spațiului, unde se întâlnesc astronauții, asteroizii și planeta volumetrică.

Tatuajele sunt adesea folosite pentru a deghiza cicatrici, întindere și nereguli ale pielii.

Constelații cu propriile lor linii drepte, ideale pentru acest lucru potrivit.

Locuri de aplicare

Nu există reguli stricte și restricții privind aplicarea – totul depinde de preferințele personale și dacă sunteți gata să setați un tatuaj. Asa de, Un astfel de palier arată bine la antebraț, anklet sau o claviculă – și avantajul tuturor aspectului singur.

Imaginile miniaturale sunt, de obicei, umplute la îndemână: pe perii, palmă sau încheietura mâinii. Unii chiar reușesc să pună un tatuaj mic de-a lungul degetului dacă geometria schiței permite. De asemenea, poate fi „ascunderea” în spatele urechii, sub piept, pe stomac sau picioare. Tatuajul este deosebit de spectaculos pe gât, dar amintiți-vă că aceasta este una dintre cele mai dureroase zone pentru etichetă, în acest caz este preferabil să rămâneți într-o versiune mică.

Desenele de dimensiuni medii sunt aplicate de obicei coaste, paletele și partea din spate de jos a – parțial din faptul că, dacă doriți, puteți acoperi cu ușurință cu haine. În cazul în care este nevoie de mai mult spațiu pentru creativitate, tatuajul poate fi realizată pe spate, șold sau piept. Și, de asemenea, este posibil să se utilizeze toată mâna de la umăr la încheietura mâinii – o astfel de recepție se numește un „mîneca“.

Simțiți-vă liber pentru a cere Consiliului de Master – un profesionist cu experiență va fi capabil de a consilia opțiuni de cazare bune sau de a descuraja de la idei nu prea de succes.

Exemple frumoase

Vă prezentăm o selecție de exemple pline de culoare, printre care toată lumea va găsi un design pentru sine.

 • Folosind stele în loc de puncte familiare va aduce un anumit punct culminant. opțiune excelentă pentru fete tinere, în primul rând decide cu privire la tatuaj.

 • exemplu de succes al compoziției „Doi în unu“. Aici și constelația în sine, iar imaginea semnului zodiacal.

 • Acest tatuaj stil grafic arată în mod clar care constelații sunt prezentate în figură.

 • În cazul în care designul clasic pare prea proaspete, stelele pot fi transformate în boboci de flori de licitație.

 • Stilul acuarelă se va adăuga culoare, fără a exagera imagine.

 • Luminozitatea cifra este compensată prin simplitatea liniilor și miniatură.

 • Constellation poate, de asemenea, se potrivesc organic în peisajul natural.

 • Bright, suculent, neobișnuit – un astfel de design vesel cu siguranță nu va fi ignorată.

 • Pentru cei care nu se pot opri la unele anumită opțiune, este posibil să se umple o hartă detaliată a cerului de noapte de pe spate.

 • triptic Ambițios pentru neînfricați și creative: Masculii mari și mici sunt situate pe lopata dintre culorile împletite manșon și vedere acuarelă a spațiului de pe spate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: