Totul despre tatuaj cu masca Hannai

Totul despre tatuaj cu masca Hannai

Desenele cu diverse demoni sunt incredibil de populare și sunt în orice caz în orice colț al lumii. țările din Asia, cu numeroasele lor entități demonice sunt, fără îndoială, lider în acest clasament. Iubitorii de cultură și mitologie japoneză, foarte des, un tatuaj cu masca Hannai. Ce înseamnă imaginea acestui demon, luați în considerare mai jos.

Sens

În mitologia japoneză daemon – creatura nu este întotdeauna negativ, în afară, are abilități magice. Este demn de lectură doar legendele cum imediat se dovedește că demonii sunt puternice, inteligente și au regenerare rapidă, iar unele sunt, în general nemuritoare. Datorită acestui fapt, tatuaje cu demonii sunt considerate o credință foarte puternică, cu o aură de securitate puternic.

Demon Hannya – și cu coarne fanging creatura, o dată pe fosta femeie. Era gelos, răzbunător și a suferit dragoste neimpartasita. Conform vechilor legende orientale, ea a căzut în dragoste cu un călugăr, dar el nu a răspuns la sentimentele ei de reciprocitate și, devenind un demonice, ea la ucis cu respirația lui de foc.

În ciuda tuturor trăsăturilor negative, imaginea poartă sensul înțelepciunii. Masca foarte demonică creat pentru prima dată călugăr Hannya-Bo, care este cel mai probabil, și reflectată în numele demon.

În Kabuki Teatrul japonez Actorul care joacă rolul lui Hannah trebuie să aibă un talent non-sex de a descrie cu ajutorul jocului de lumină și umbră pe aceeași mască de furie și dispreț pentru tristețe și tristețe. Un maestru care lucrează cu imaginea unui demon trebuie să fie un artist priceput și o senzație delicată. Tattoo cu Hannai – farmecul este foarte puternic, păstrându-și proprietarul de forțele rele.

Alegerea acestei imagini și pentru un bărbat și pentru o fată înseamnă capacitatea de a rezista răului. Astfel de desene aleg oameni cu voință severă, credință în propriile forțe care nu sunt supuse unor dificultăți inutile și de a evita dificultățile temporare. Valoarea tatuajului cu demonul este interpretată în două versiuni. Prima cunoaștere a persoanei propriilor sale pasiuni și păcate și lupta cu aceste vicii. A doua opțiune poate fi interpretată ca o obsesie a unei persoane cu vicii și supunerea acestora.

Revizuirea speciilor

S-a crezut inițial că tatuajul cu demoni – imagini de pur de sex masculin, deoarece tatuajele au fost cel mai adesea evaluate de jumătatea puternică a omenirii. În prezent nu există astfel de prejudecăți, astfel încât imaginea este umplute, fără a privi la afilierea sexuală și vârsta transportatorului viitor. Indiferent de stilul tatuajului, masca de tatuaj Hannai are și caracteristici neschimbate: aceasta este o mască de argumentare cu o gură largă deschisă, în care sunt situate colți ascuțite, și ochi, căutând schos.

Desenul este realizat aproape întotdeauna în culoare, principalul, roșu, verde, negru și albastru sunt considerate principalele, negru și albastru. Un aspect disprețuitor, indiferent și rece este realizat prin utilizarea competentă a culorilor cu sclipici metalice. Culorile luminoase simbolizează aristocrația și înălțimea imaginii, iar întunericul reflectă problemele pasiunilor. De multe ori masca completează imaginea șarpelui sau a clopotului.

În stil

Masca Hanny este cel mai adesea interpretată în stil japonez, altfel se numește și Oriental. Este caracteristică de a folosi diferite culori, motive tradiționale, flori și păsări, precum și modele geometrice. Puteți realiza un astfel de tatuaj și în stilul minimalismului, dar o astfel de imagine necesită maestrul de gust de artă subțire. Desenul va fi mic și laconic, nimic inutil. Restul stilisticilor este practic utilizat din cauza caracteristicilor desenului. Maestrul trebuie să aibă o mulțime de experiență în desen, cât de multe părți mici și contururi clare reprezintă o anumită dificultate chiar și pentru un profesionist.

Potrivit complotului

Parcelați la tatuajele – Masca demonică. Poate fi suplimentat cu flori Sakura, șarpe, clopot și chiar tije. Principala complexitate din tatuaj – descrie expresia mascului emoțiilor. Emoțiile pot fi diferite: furie, furie, indignare, tristețe.

Alegerea este destul de mare, dar pentru decizia finală trebuie să vă consultați cu Maestrul care va ajuta la formarea unei schițe care reflectă individualitatea și unicitatea.

Unde puteți umple?

Iată cele mai comune zone de tatuaj:

  • înapoi+
  • umăr+
  • antebraț+
  • mână+
  • piept+
  • picior.

Mare figură mare de maneci japoneze. Alegerea locului de stivuire în multe moduri depinde de dimensiunea schiței și a caracteristicilor dvs. anatomice. Multe fete preferă un tatuaj mic în locuri proeminente, bărbații sunt mai predispuși la tatuaje la scară largă pe spate, piept sau picior.

Exemple frumoase

Luați în considerare câteva exemple de succes ale imaginii unei mască demonică.

  • Schiță excelentă a măștilor Hannah cu flori Sakura pe antebraț. În această performanță, florile își înmoaie desenul și îi dau tragic și tristețe. Tattoo creat pentru persoanele încrezătoare care au supraviețuit tragediei personale.

  • Imaginea canonică a unui demon, completată de un model de șarpe. Culori luminoase și linii clare – o imagine creată de Japonia însăși. Perfect potrivit pentru persoanele pedantice.

  • Frumoasă masca de desen Hannah cu o reproducere a culorii uimitoare. Un astfel de tatuaj este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru reprezentanții frumoasa jumătate a omenirii.

  • Un alt tatuaj de lux în întregul tors cu tranziția spre mâini. În plus față de masca Khanny, norii, ramurile de înflorire Sakura și Dragon sunt, de asemenea, descrise aici. Acesta va fi potrivit pentru personalități îndrăznețe și extraordinare.

Japonia este o țară de contraste cu un panteon întreg de diverse demoni. În ciuda faptului că fata care a devenit mai târziu un demon de Hanny, a suferit de iubire nerecuperată și a fost gelos și răzbunător, imaginea ei în masca conduce rău și acordă încredere în propriile lor forțe. Credeți sau nu, toată lumea va decide independent. Fără îndoială, un lucru: Stinging un astfel de tatuaj, cu siguranță nu fiți neobservat. Culorile luminoase, desenul frumos și liniile clare vor crea o imagine potrivită și un om îndrăzneț și o fată independentă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: