Totul despre tatuaj cu tigrii

Totul despre tatuaj cu tigrii

Tiger este o fiară puternică, puternică și foarte grațioasă, care joacă unul dintre cele mai importante roluri în mitologia și cultura diferitelor țări. Prădător dungat este un simbol al Indiei, Coreea de Sud și Bangladesh. De aceea, Tiger a câștigat marele popularitate în lumea corpului. Astăzi, mulți oameni sunt hotărâți să-și decoreze corpul cu imaginea acestei fiare frumoase.

Particularități

Pisicile sălbatice de mai mulți ani rămân lideri permanenți printre motivele pentru tatuaje. Și sunt populare nu numai între bărbați, ci și printre femei. Poate fi schițe mari de probă pe mână, pe jos sau la umăr sau un tatuaj destul de miniatural pe degete. Practic, orice păpușă cu Tiger frumos completează perfect aspectul și tipii și fetele.

Imaginea unei fiare puternice nu atrage nu numai aspectul vrednic și luminos, ci și sensul pe care îl poartă. Schițele de tatuaj cu un tigru conțin sens profund. Aceste animale puternice și agresive simbolizează ferocitatea, forța. În multe cazuri, tatuajul de acest tip este interpretat ca un simbol interesant al trucurilor și chiar răzbunare. În unele situații, tatuajul care descrie o fiară prădătoare dungată provoacă asociere cu pasiune și senzualitate. Există țări din lume în care sunt efectuate tigrii activi pentru a obține unele părți ale corpului lor. Potrivit locuitorilor din aceste țări, astfel de minerit are acțiunea lui Afrodisiac.

În diferite culturi, semnificația tatuajului cu pisici sălbatice variază. Majoritatea popoarelor asiatice au o imagine a acestei fiare pe corp simbolizează puterea, pasiunea și puterea. În Japonia, de exemplu, schițele similare au fost adesea implicate pentru o protecție fiabilă împotriva parfumurilor nemaipomenite, a crenguțelor periculoase, a eșecurilor. În budismul tibetan, tatuajele cu prădători dungi au însemnat generozitatea și răbdarea.

Ca parte a folclorului chinez, tigrii au fost de mult timp considerați apărători ai morților. Imaginea acestor animale prădătoare este adesea găsită ca gravură pe plăci grave pentru a asigura trecerea ușoară a sufletului decedatului din cealaltă lume.

Asiani Tigrii provoacă asociații cu zeități care sunt asociate cu bogăția. Acesta este motivul pentru care aceste popoare sunt încrezători că tatuajul fiarei pe umăr poate aduce o mulțime de fericire, precum și îmbogățirea proprietarului său. În plus, printre asiatici se crede că acest prădător se îndepărtează de om răul și negativ.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj pe tema Micul Prinț

În cultura Coreei Tiger este adevăratul rege al animalelor.

Din aceasta putem concluziona că tatuajul cu imaginea ei înseamnă putere, dominație, putere umană.

Mulți oameni asemănători cu adevărat schițe care prezintă fața unui prădător dungat. Fapt de fapt: astfel de tatuaje simbolizează inteligența ridicată și pasiunea. Dacă tatuajul oferă un tigru într-o celulă, înseamnă că o persoană este capabilă să-și păstreze toate emoțiile sub control complet.

Astăzi, tatuajele foarte diferite cu tigrii sunt populare. Frumos aspect și schițe mari și miniaturale. Desenul poate fi atât negru, cât și albă și culoarea – cu performanța competentă va fi demnă de ambele opțiuni.

Schițe de opțiuni

Există un set excelent de schițe de clasă de țâțe de tatuaj. Imaginile frumoase pot varia și stilul și în complot. Oameni diferiți ca opțiuni diferite. Luați în considerare cele mai atractive soiuri ale acestor schițe.

În stil

Tatuaj înfățișând un tigru poate fi realizată în diverse stiluri interesante. Fiecare dintre ele se distinge prin exemplul său de realizare externă și multe caracteristici. Aflați cum arată tatuajul cu tigrii de diferite stiluri.

 • școală veche. În cele mai multe lucrări realizate în stilul specificat, o pisica de ruinare este descrisă sau în alb-negru, sau în galben. Principala caracteristica a unui astfel de tatuaj este agresivitatea pronunțată a imaginilor. Pur și simplu pune, o carte de vizită a unui tigru într-o astfel de execuție este zburli său feroce. Cel mai adesea, astfel de animale agresive și puternice în stilul vechi craniu sunt umplute în dimensiuni relativ mici.

 • Realism. Tatuaje făcute într-o astfel stilist atrage atentia maxima altora. Aici Tigrii sunt reprezentate în toată splendoarea sa – în setările naturale. Fiara poate doar să mint sau să meargă pe iarba pe fundalul munților frumoase sau în alte locuri. Astfel de schițe nu rămân aproape neobservate de alte persoane.

 • Minimalism. Astăzi în tendința de tatuaj, răsturnată în acest stilist. Tigrii minimaliști pot fi descriși pe un corp uman sub forma unei singure linii care sunt continue. Arata astfel de schițe foarte neobișnuite și atractive.

 • Grafică. În stilul specificat, tigrul poate fi descris pe corpul uman ca fiind calm și scalabil. În mod tipic, tatuajul în cauză este implementat în vopsele alb-negru sau negru și gri.

Locurile sunt completate de inserții cu coloranți albi.

 • Newskul. În prezent, multe fete și băieți preferă să umple tatuajele, au ieșit în acest stil luminos. Un astfel de tigru va arăta un desen animat, tatuajul se distinge de trăiesc, căldură. Arată bine și foarte originale.

Citește mai mult  Ceea ce înseamnă tatuaj cu șerpi și unde să le aplice?

 • oriental. Vorbim despre imagini de prădători dungi implementați într-o cheie asiatică pură. Astfel de tatuaje sunt caracterizate de anumite specificite și un efect foarte interesant. Schițele orientale atrag atenția, fiind destul de luminoase, excelente detaliate. Aceste tatuaj transporta întotdeauna o anumită idee și ideea. ????

Potrivit complotului

Tattoo, reprezentând un tigru puternic și puternic, diferă în complotul lor. Oamenii diferiți aleg diverse opțiuni pentru un astfel de corp. Luați în considerare ceea ce parcele cu participarea pisicilor răpitoare cu dungi sunt cele mai atractive.

 • Tattoo este foarte popular cu imaginea de tigrii și tigrii cu părinți, precum și animalele care linge laba din față. Nu există schițe mai puțin atractive, pe care se ascunde un prădător într-o iarbă groasă.

 • Tatuaj arată foarte impresionant și inițial, unde tigrul este descris împreună cu dragonul chinez. În aceste compoziții, tigrul simbolizează, de obicei, feminina.

 • Dacă doriți să alegeți o imagine mai agresivă, este posibil să rămâneți pe un prădător cu putere dezvăluit. Poate fi un paliu, picând doar fața fiarei. Adesea, astfel de schițe ale bărbaților sunt umplute pe piept sau pe umăr.

 • Strălucitor, atractiv și frumos aspect tatuaje, pe care tigrul este descris cu culori elegante. În special, schițele menționate din punct de vedere estetic arată în stil acuarelă. Ele pot fi atât mici, cât și mai mari. Cel mai adesea în aceste compoziții, este descurcat doar un cap de animale, înconjurat de muguri multi-colorate de culori diferite.

 • O combinație superbă – tigru și coroană. Un astfel de tatuaj va simboliza autoritatea proprietarului său, accentuează solidul și puternic. Proprietarii acestor imagini spectaculoase sunt cel mai adesea foarte persistente și vizate, iar în unele cazuri chiar și cu sânge rece și crud.

 • Este interesant să se uite la tatuaje cu tigri care au boturile cu albastru expresiv sau ochi verzi. Aceste schițe pot fi negre și alb și colorate. În compoziție, unde sunt accente ochi strălucitoare, există, de obicei, doar un cap de animale sau anumite zone ale botului său.
Citește mai mult  Tatuaj sub forma unei fiare de măcinare

Există un set excelent de parcele foarte frumoase cu tigrii. Poate că nu este doar un predator experimentat adult cu o tufă agresivă, ci și o tigru fermecător sau o tigru mândru. Fiecare persoană însuși alege pentru sine soluția perfectă, care este cel mai bine accentuată de caracterul, comportamentele, obiectivele și vederile sale.

Unde puteți umple?

Aflăm unde puteți umple un tatuaj spectaculos cu un tigru frumos.

 • Mulți bărbați decid să-și completeze corpul cu imagini mari de prădători. Foarte îndrăzneț, schițe pe spate, vițel, piept și umăr. Datorită faptului că aceste părți ale corpului au teritorii extinse, tatuajul lor de dimensiuni mari arată mai estetic și proporțional. De multe ori bărbații aleg pentru baza așa-numitul manșon.

 • Fetele mai des preferă să nu se oprească foarte ample pe o lopată, antebraț, picior, puțin mai puțin decât perii, încheietura mâinii sau gâtului. Aceste zone pot fi blocate pentru a se ascunde de ochii puriți dacă există o dorință. Designul schiței va arăta mult mai feminin și elegant dacă aduceți anumite modificări – de exemplu, portretizează mai multe flori, fluturi sau elemente moderate. Cu ei tigru va arăta foarte drăguț și atractiv.

Exemple frumoase

Tattoo cu un tigru poate fi o decorare luxoasă a unui corp masculin sau feminin. Designul schiței poate fi absolut diferit. Luați în considerare câteva exemple cu adevărat atractive.

 • De suprafață și, în același timp, reglat în mod serios botul tigrine cu urechile ridicate va fi rece să se uite la partea de sus a coapsei de sex feminin. Schița nu trebuie neapărat să fie luminoasă și multicoloră. Nu este rea voință și prădător monocrom.

 • Foarte original și viu va arata un tatuaj într-un stil acuarelă, ambalat pe lopată sau în zona chiar deasupra ei (set de pe umăr din spate). Pe o astfel de schiță, un tigru pictat poate fi descris în profil. Acesta poate fi interesant pentru a decora cu linii colorate de lumină care imită vopsele acuarelă stropirii.

 • Maximă aldine și twingers sunt obținute prin tatuaje foarte mari, care sunt umplute în întreaga spate. De multe ori, soluții similare alege bărbați. De exemplu, aceasta poate fi o compoziție alb-negru curajos, care descrie un prădător ridicandu-se la un munte înalt, de unde vederi frumoase clădiri în stil japonez sunt de deschidere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: