Totul despre tatuaj în arabă

Totul despre tatuaj în arabă

tatuaj arab ocupă un loc special în arta modernă de tatuaje. De la simboluri și inscripții originale și itifies un est atractiv. litere dulce pe limba arabă arata foarte impresionant și de a atrage atenția. texte în sensul Volumetric poate fi exprimată printr-un cuplu de cuvinte. Astfel de tatuaje au fost recent în cerere mare în rândul oamenilor obișnuiți și printre celebrități.

Atitudinea musulmană inscripțiilor

litere arabe pare ca hieroglife. Ca o regulă, pentru tatuaje, se obișnuiește să se folosească scriitorii națiunilor islamice, care sunt numite Ala. Forma folosită de maeștrii a fost format în secolul al XVII-. Se pare că araba este cel mai tanar. Înainte de a face un tatuaj în limba arabă, ar trebui să știi că citește la dreapta la stânga. Se pare că chineză și japoneză. În total, există 28 de litere în alfabetul arab, din care 14 cade pe vocale lungi și restul – pentru consoane. Pentru marca scurtă a vocalelor, sunt folosite icoane speciale.

Fraze care sunt mai des implicate în tatuaje sunt construite pe scrierea de mână „SUA” și „mâinile” a „. Pentru scrierea arabă, structura scrisului de mână este importantă. Este demn de remarcat faptul că forma de scriere vizează percepția senzorială. În comunitatea islamică, priviți foarte conservator tatuajele. Muslimalele sunt destul de aproape de viziunea lumii din secolul al XIX-lea. Potrivit musulmanilor ortodocși, desene pe corp – acesta este un păcat. Asemenea interdicții sunt explicate de Scripturile care sunt în Coran.

Ei își povestesc că, în timpul tribunalului teribil, Allah va cere corpurilor răsfățate.

În Islam, există standarde care nu li se permite să schimbe corpul. La urma urmei, este considerată ca interferență în ideea lui Dumnezeu despre om. Cifrele din sfera religioasă sunt negate diverse imagini pe piele distorsionând natura umană. În dogma, ideea se reflectă în faptul că corpul este templul sufletului. Cu toate acestea, în ciuda unor astfel de opinii, tineretul musulman provoacă un tatuaj. Băieții și fetele nu se tem de interdicții stricte și de a decora corpurile. Generațiile noi nu sunt atât de conservatoare și gata să ia în considerare tatuajul arab care nu este păcat, ci doar desene frumoase.

Fraze de varietăți

Înainte de a face tatuaje cu inscripții, ar trebui să traduceți cuvântul dvs. preferat sau să spuneți în limba rusă. Mai mult, este recomandabil să faceți acest lucru fără ajutorul diferitelor servicii pentru transferuri, deoarece adesea dau rezultate inexacte. Ca rezultat, sunt obținute fraze compuse incorect, fără semnificație. Alegeți cel mai bun tatuaj arab cu ajutorul unui artist care înțelege caligrafia și știe cum să o descrie. Acest lucru vă va permite să interpretați corect valoarea imaginii corect.

linie arabă este capabil de a decora în mod eficient orice parte a corpului. Mai ales îi place punctul ei de vedere atractivă de femei. linge misterios și atractiv conferă un tatuaj misterios în ochii celor care nu cunosc sensul sau de traducere. Ii place, de asemenea, mass-media de astfel de imagini care doresc inscripțiile rămân de neînțeles pentru alții. tatuaj arab poate consta din un singur cuvânt, propoziții sau chiar un întreg poem. Uimitoare caligrafie poate umple frumusetea declarațiilor înțelepte, fraze religioase și motivarea sloganuri în orice stil.

Nu trebuie să se oprească atunci când se aplică imagini pe corp numai într-o singură culoare neagră. Mai multe fashionably arata ca desenele folosind culori luminoase. Abundența de flori poate revigora hieroglilfe arabe, făcându-le chiar mai atractive. Pentru femeile cu piele întunecată, o soluție excelentă va fi simboluri pe arabă și modele aplicate în cerneală alb. Acest tip de tatuaje din ultimii ani devine din ce în ce mai popular.

Nu se observă mai puțină cerere pe inscripțiile făcute în designul Nastalik. Se caracterizează prin scrierea de fraze și litere într-un cerc. Ca rezultat, se obțin imagini de scanare originale.

În rândul tinerilor și cei care fac în mod independent o frază specială de importanță care transportă. Cel mai adesea în ele, declarația de iubire, fericire, frumusețe, sloganuri motivante și principii de viață. Cu toate acestea, unii doresc să părăsească inscripțiile religioase pe propriul corp.

Motivator

Fraze care stimulează dorința de a acționa și de a-și atinge obiectivele, ca și mai mulți tineri. Printre acestea, cel mai adesea există inscripții afirmate de viață, de exemplu, تحقيق الأهداف بأي ثمن (căutați obiective la orice cost). Oamenii de afaceri pot aplica astfel de expresii: عندما يكون يكون يبدو ة, كل شيء يبدو وكأنه مسامير (Dacă în mâinile unui ciocan, totul în jurul valorii de unghii) + الخسارة التي يعل هي الربح (pierdere care învață este un profit) + تحدث عن العمل ( Trebuie să vorbești despre afaceri).

Religios

Destul de ciudat, citatele religioase sunt destul de populare în lumea modernă. Desigur, cel mai adesea pe corp puteți vedea astfel de fraze ca حفظ وحفظ (salvare și salvare), يمان واحد (o singură credință), كن لطيف (Fii mai bun). Inscripții mai puțin frecvente cu un înțeles mai profund:

  • اللانسان تدابير القلب ومن الرب جواب اللسان (de la persoana depinde de ipotezele inimii și de la Domnul – răspunsul limbii).
  • كثرة الكلام لا تخلو من مصدية. اما الضابط شفتيه فففاقل (cu verbozitate Nu va fi capabil să evite păcatul și cel care își ține gura).

Cuvinte înțelepte și citate

Fraze care afișează înțelepciunea umplută cu armonie și bine în orice performanță artistică. De obicei, astfel de inscripții sunt efectuate în culori clasice și în culori elegante luminoase. Cele mai populare sunt următoarele afirmații arabe:

  • نأمل فطط لنفسك (doar speranță pentru tine)+
  • الحياء يدين الشخص (modesty – decor om)+
  • لا تأخذ شخصر, لا تطدي لك (altcineva nu ia, nu dați-vă propria dvs.)+
  • من هو خائف من الذئاب, لا يولد الأغنام (care este frică de lupi, nu va rasa oile)+
  • الحب يمكن فهمه بكل اللغات (Dragostea este de înțeles în toate limbile)+
  • العائلة هي الشيء الأكثر قيمة في هذا العالم (familia este cea mai valoroasă din lume).

Inscripții de la un cuvânt

Opțiunile frumoase pentru inscripțiile arabe sunt reprezentate ca un cuvânt. Printre ei există mulți oameni care se agață și vor să le perpetueze pe corp. Femeile sunt destul de des dragostea cuvântului – حب, loialitate – ولاء, frumusețe – جميل. inscripții arabe إيمان (credință), القوة (putere), حكمة (intelepciune) arata foarte frumos. Tipul inițial de cuvinte, cum ar fi حظا سسسيدا (noroc), حرية (libertate), ظظمة (măreție), سسادة (fericire) atrage și fascinează.

Localizare pe tele

simboluri magice ale popoarelor arabe au fost considerate de vindecare. Destul de des tatuaj cu inscripții aplicate la locurile bolnave. În prezent, locul pentru expertul este selectat în primul rând pe baza preferințelor personale. Destul de des, cuvinte pe limba arabă sunt făcute pe umărul stâng pentru a asigura o protecție și de a aduce noroc. In dreapta, se obișnuiește să se aplice fraze cu sens înțelepte, obiective, valori.

La antebrațului, motive musulmane vor fi vizibile. inscripții în special spectaculoase, care sunt situate sub forma unei benzi lungi. Și ele pot fi poziționate atât de sus în jos și vice-versa. Cuvintele de sub cot pe arabă sunt concepute pentru a atrage energia pozitivă, mai ales dacă suntem suplimentați de. Cea mai bună opțiune de pe încheietura mâinii va fi inscripții exacte și laconice cu valori personale.

Pe mâna locurilor populare pentru inscripțiile sunt palme, perii și degete. În același timp, alegerea este dată numele sau frazele care au un înțeles profund. Este de remarcat faptul că există tatuaj pe perii pentru demonstrație, iar palmele sunt personale.

Rar, dar opțiunea se găsește atunci când inscripțiile sunt completate de modele complexe, o varietate de elemente sau ornamente și sunt întocmite ca un manșon. Adesea poate fi văzută la bărbați.

Tatuajul femeilor sub formă de inscripții este foarte elegant și elegant privește pe gât. Și ambele pe partea și exact în centru.

Inscripția de pe piept este considerată a fi protejată împotriva răului și a problemelor. Schițele pentru această zonă sunt destul de des completate de obiecte simbolice, elemente de legume sau animale.

Potrivit pentru a desena compoziții mari și complexe. Acest lucru se datorează faptului că suprafața din acest loc este dreaptă și netedă.

Pe spate puteți să aduceți cele mai îndrăznețe fantezii. Nu există restricții privind dimensiunea, decizia de culoare, complexitatea sau semnificația.

Lamele sunt mai des decorate cu tatuaj sacral și simbolic, care contribuie la pacificarea părților întunecate, scăpând de slăbiciune și ispită.

Adesea, în acest loc puteți vedea inscripțiile și simbolurile cu semnificație mistică și religioasă.

Pe picioarele deseori ilustrează inscripțiile motivante care au împins acțiunile decisive. Și, de asemenea, în această zonă, puteți vedea adesea fraze care semnează pe calea vieții fidelă.

Despre ce tatuaj este permis să facă în limba arabă, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: