Totul despre tatuaj Lighthouse

Totul despre tatuaj Lighthouse

Tatuaje pentru mai multe transporta o anumită semnificație. Într-un caz rar, cineva face acest lucru sau că tatuaj doar pentru că pur și simplu a placut imaginea. teme marine în forefronts nu sunt prea frecvente, dar în fiecare an devine din ce în ce mai populare, deoarece oamenii fac un astfel de tatuaj, înțelegerea pe deplin simbolismul lor. În acest articol vom lua în considerare tatuaje cu un far, observăm importanța lor generală, precum și separat pentru bărbați și femei, ia în considerare punctele de vedere și stiluri, exemple frumoase și schițe.

Sens

Înainte de a trece la simbolismul tatuaj în sine, este necesar să se ocupe cu destinația farului, pentru care este necesar.

Funcția principală a balizei, pentru care a fost construit acest design și, a fost detectarea navelor care se apropie de mal sau recife prea aproape. Fără faruri, navele au întâlnit adesea stânci sau recife, precum și permanente datorită deteriorării condițiilor meteorologice care nu li sa permis să navigheze în mod normal pe traseu. Și farul a facilitat această sarcină, ardând în ceață în ceață sau noaptea, îndreptându-se spre faptul că sushiul este aproape. De aici și cea mai comună valoare a tatuajelor cu un far este acoperirea căii, cursul corect selectat.

Pentru unii, farul este asociat cu o stea de ghidare, iluminând calea aleasă, fără a lăsa drumul sau a se pierde.

Inițial, tema Marinei era populară numai printre marinarii, au portretizat navele și valurile pe corpul lor, iar după ceva timp – nave și faruri. Importanța specială a primit inscripțiile „departe de roci”. Mulți marinari au fost investit în sensul ei special, inscripția la desenul cu imaginea a dat o garanție de securitate, vreme bună și acasa rapidă. De aici, o altă interpretare a continuat – protecția și fiabilitatea.

În istorie, prima mențiune a tatuajului sub forma unui farline aparține grecilor și a fenicienilor, de îndată ce au îndrăznit să meargă la Marea Deschisă pentru prima dată și să înceapă să o studieze.

În lumea modernă, valoarea tatuajului a devenit foarte diversă, toată lumea își alege propria interpretare a unei imagini care nu provoacă disonanță în ea. La urma urmei, desenarea unei imagini pe corp este plăcerea costisitoare, iar îndepărtarea tatuajului este, de asemenea, un eveniment foarte dureros. Prin urmare, înainte de a lucra desenul, este necesar să înțelegeți totul și să alegeți pentru dvs. cea mai bună opțiune.

Citește mai mult  Revizuirea tatuajelor la modă pentru fete

Aceasta este ceea ce înseamnă tatuajul „farul” în termeni generali.

 • Speranță și vera. În aceste valori, orice poate fi reflectat: de la credința la oameni la speranța unui viitor luminos.
 • Rază de lumină, care trece prin furtună și întuneric.
 • Ghid, un fel de referință sau o busolă care va conduce o persoană la locul necesar.
 • Scopul clar în viață. Farul este folosit ca simbol al reperului.
 • Unele promisiuni de a purta în această lumină lumii, dragoste, cunoaștere.
 • Romantism și călătorie. Marea a inspirat întotdeauna oamenii creativi, deci nu este surprinzător faptul că farul a devenit popular în rândul călătorilor sau naturii romantice.
 • Securitate și prudență. Acest lucru este direct legat de funcția principală a balizelor – fluxul de semnale pe care terenul este aproape. Prin urmare, oamenii aplică astfel de tatuaje pentru a spune altora că prețuiesc securitatea și tratează cu atenție lumea din jurul lor.

Anterior, o astfel de imagine a fost populară printre marinari, acum oamenii fac un astfel de tatuaj, complet îndepărtat de navigație. Prin urmare, dacă un bărbat alege o astfel de imagine, atunci cel mai probabil, el dorește să-și sublinieze propria aventurism, o înclinare până la rătăcirea lungă, dragostea pentru subiectele piratate. Tatuaj de sex masculin „Farul” poate avea un alt sens: un simbol al speranței pentru un viitor luminos, o stea orientată, apărător.

Semnificația unor astfel de tatuaje la fete nu diferă deloc de faptul că oamenii aleg. Numai dacă mai mult cu un val romantic și senzualitate, cu alegerea liniilor mai bune. Această aventură, călătorie, un nou început, moment în care raza de speranță apare după o furtună grea.

Nu există o distincție puternică în sensul că această valoare este inerentă bărbaților și astfel de femei.

Tatuaje – aceasta este ceea ce este în unele moduri complet „pedepsi”, nici un prejudecător de gen.

Vizualizări

Tatuajele sunt împărțite pe tipuri, stiluri, direcții. De asemenea, este necesar să vă amintiți că toți maeștrii de tatuaje lucrează într-o anumită tehnică. Și pentru a alege nu numai maeștrii de tatuaj, dar și tatuajul în sine, trebuie să înțelegeți cum una sau altă schiță este mai potrivită și pentru a decide ce dimensiune doriți un tatuaj.

Stilurile și direcțiile sunt foarte diferite. Este ca o diferență între imaginile care sunt trase în diferite tehnici.

Cele mai populare stiluri pentru tatuaj sunt următoarele.

 • școală veche. Clasic printre schițe. Această tehnică nu își pierde relevanța de la originea sa, adică din secolul al XVIII-lea. Este inerent în culori strălucitoare, contururi clare, originalitate. Progenitorii acestei tehnici sunt marinarii care în mlaștini lor au făcut primul tatuaj de la localnici. Cel mai adesea au portretizat catalurile navelor, nava în sine și valurile. Și numai după ceva timp, farul a fost adăugat la toți. Mai târziu a început să inventeze și inscripții mici – mesaje. Un exemplu este aceiași marinari cu sloganul lor „departe de stânci” sau „departe de roci”.
Citește mai mult  Totul despre tatuaj în caviar

 • Skul nou. Direct opus stil vechi. Mișcarea din America în anii ’70 ca o anumită alternativă, în care nu va exista un cadru. Și într-adevăr, acest stil nu este inerent în linii clare sau de restricții. Caracteristica principală a unei astfel tatuaje poate fi considerat zborul de fantezie, umor, abstractizare. Dar care unește aceste două direcții, este culori luminoase, un contur larg și în mod necesar de umplere complot. În acest stil vă puteți întâlni semnalizatoare cu o busolă și navă ca un fel de acțiune complot.

 • Minimalism. Surprinzător, acest stil are originea aproape simultan cu stilul nou craniu, cu toate acestea, 10 ani mai devreme. În anii ’60, minimalismul ca un stil a început să câștige impuls, asa ca tatuajele au fost, de asemenea, interesat în ele. Mici tatuaj semi-gol ar putea fi ascuns undeva sub haine, nu da lumea pentru a vedea imaginea. Minimalismul este simplitatea estetica limitrofe. Popularizarea acestui stil a avut loc tocmai pentru că existau culori, practic absente, altele decât negru. Este acum puteți găsi un masterat tatuaj care opereaza în minimalismul putere folosind două sau trei culori. Aceasta este întreaga caracteristică distinctivă a acestei direcții.

 • Realismul ca un stil originar relativ recent. Este inerentă formelor și volumului realist, precum și impunerea de umbre. Nu există restricții privind culorile.

Locuri de aplicare

Restricții în alegerea unui loc de aplicare a tatuajului pur și simplu nr. Corpul este o anumită pânză, astfel încât alegerea unui complot care merită considerată cât de mare este o schiță și un prag înalt uman.

 • Cel mai adesea, farul este umplut la îndemână în antebraț. Și toate datorită faptului că pielea nu este atât de puternică în acest loc, astfel încât desenul nu se schimbă atât de mult cu timpul.
Citește mai mult  Ce sa întâmplat pentru Menendi și cum să-l folosesc?

 • Pe jos. De obicei, Shin, deoarece acolo puteți ascunde tatuajul sub haine, durerea de la injecții de pe picior este deplasată mult mai ușoară.

 • Pe sân sau coaste. Acestea sunt două locuri cu un prag scăzut de durere, ceea ce merită considerat, mai ales dacă tatuajul este mare.

 • Încheietura. Din cauza zonei mici, tatuajele mici sunt umplute acolo, cel mai adesea în stilul minimalismului. Acesta este unul dintre cele mai proeminente locuri, deci merită să ne gândim dacă acest tatuaj va perturba un cod de îmbrăcăminte de lucru.

Exemple frumoase

În mod obișnuit, schițele dezvoltă maestrul tatuaj împreună cu dorințele clientului, dar puteți găsi și propriile opțiuni pe care doriți să le implementați.

 • Exemplu excelent al unei schițe de tatuaj cu un far în stil nou de skul. Vopsele luminoase, compoziția construită, fără locuri goale.

 • Schiță de tatuaj realism. Volumul vizibil și umbra, compoziția construită, liniile realiste.

 • Un exemplu de schiță în stil vechi. Proiectele de nave sunt vizibile în fundal, farul iluminează calea. Realizat într-un cadru mic.

 • Schiță mică în stil minimalism. Culoare mare dominată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: