Totul despre tatuaj mandala

Totul despre tatuaj mandala

Aplicarea tatuajului pe corp este în vremurile străvechi și odată ce avea un înțeles practic și mistic. Astăzi a devenit parte a artei artei, modificarea corpului decorativ. Uneori acestea sunt diagrame, uneori desenele au un alt sens, dar mai ales astăzi este doar o decorare. Și speciile foarte populare sunt mandalas.

Particularități

Tattoo „Mandala” personifică simboluri sacre care înseamnă armonie și unitate a lumii, integritatea spațiului și a omului. În Sanskrit, cuvântul „Mandala” înseamnă „cerc”, prin urmare, ei îl pictează ca o diagramă mistică care conține o cantitate imensă de informații, trebuie doar să o poți citi. Mandala vorbește despre minte și caracter, despre sentimentele și componentele emoționale, despre influența entităților divine și a universului.

Mandala este un fel de stare sufletească și se știe că se schimbă. Prin urmare, Mandala nu este un singur simbol: are imagini multiple infinite.

Pentru multe mandalii este doar o imagine frumoasă. De fapt, aceasta este o artă veche a budiștilor, un sens complet. Fiecare element poate fi comparat cu litera alfabetului și toate împreună se adaugă în cuvinte, sugestii și poveste completă. Înainte de a lua un tatuaj similar, trebuie să vă gândiți bine și să vă cântăriți propria decizie. La urma urmei, desenul va rămâne pentru totdeauna, dar ceea ce se spune poate deveni irelevant pentru transportator: viziunea sa lumii poate avea multe de schimbat, ce să spun despre starea sufletului. Deci, de obicei se întâmplă.

Pentru a fi mai clară, articolul va spune despre tatuajul „Mandala”, despre simboluri și simboluri pentru bărbați și femei, despre ce zone este obișnuit să aplice acest desen. De când Mandala se referă la simboluri spirituale, este împărțită în astfel de soiuri ca soarele, steaua și universul. În exterior, seamănă cu tărie cu un model ornamental floral sau decorativ, cu o varietate de piese mici constând din linii ondulate și drepte, puncte, rombule, triunghiuri, cruci, cercuri și alte lucruri.

Valoarea simbolului

Linii drepte înseamnă plecarea minții, subordonând sentimentele și emoțiile. Obligați-vă cu privire la începutul emoțional puternic, lipsa raționalismului. Dacă astfel de linii sunt aceeași sumă, înseamnă că o persoană este în echilibru, în armonie cu el însuși și cu lumea din jur.

Desenul trebuie să protejeze proprietarul de impactul negativ din exterior, pentru a-și păstra armonia interioară.

Masa liniilor de înfășurare din interiorul cercului vorbește despre un spirit greu, dar Crucea spune imediat despre mai multe detalii:

 • Proprietarul nu poate decide, este la o răscruce de drum+
 • Transportatorul încearcă să aibă timp să facă peste tot și să-și deșeze puterea+
 • O persoană bate din piesa obișnuită, dar are deja un obiectiv specific.

  Să vedem valorile și alte simboluri.

  • Pătrat – Acesta este un fel de altar în templu, spațiul interior, închis din lumea exterioară. Open Square Square despre intuiția ridicată, închisă – despre stres, neîncredere, precizie.
  • Triunghi. Simbolul mișcării și două centre vorbesc despre mișcarea sufletului, procesul de dezvoltare internă.
  • Centru. Nu mai puțin important este centrul și dimensiunea acesteia. Little – stima de sine scazuta, mare – supraestimat. Absența centrului vorbește despre un ego uriaș.
  Citește mai mult  Ce înseamnă tatuajul celtic și unde să le plasați?

  Simbolurile din jurul centrului sunt semnele tuturor elementelor lumii exterioare, având un impact asupra lumii interne.

  • Cerc. Protecție fiabilă și armonie, mișcare și perfecțiune, infinit și înțelegere.
  • Lotus – nou început, creștere, dezvoltare.
  • Spirală în sensul acelor de ceasornic – Crearea. Regresie dacă sunt în sens invers.
  • Lightning, Zigzag – efectul de vindecare al puterii divine.
  • Fluture – reîncarnare, ochi – înțelegere, copac – dezvoltare, viață, renaștere.
  • Animale – Aceasta este o reflectare a viziunii inconștiente a lumii.
  • Stele – inspirație. În același timp, steaua cu patru purtători înseamnă integritatea sufletului, cu cinci puncte – stima de sine înaltă, șase-ascuțite – echilibru. Stelele multipatice înseamnă favoarea forțelor mai mari, multe stele – multe oportunități.
  • Picături-renaștere, labirint – Căutare, Lună – Fertilitate, Păsări de curte – reîncarnare, înțelepciune, curățenie și t. D.
  • Rainbow simbolizează bogăția și cochilii – Mystery, Inima înseamnă dragoste, iar soarele este viața.
  • Săgeți – Aceasta este o mișcare, un nod înseamnă comunicare, floare – dragoste și sacrificiu de sine.

  Toate informațiile enumerate sunt foarte constructive. Citirea Mandala și simbolurile sunt mult mai largi și mai diverse. În ciuda faptului că modelul Mandala constă dintr-o varietate de aceste cifre, imaginea de ansamblu este întotdeauna un cerc. Este cercul care combină toate cifrele, le transformă într-o singură intenție, modelul perfect. Tattoo „Mandala” este o alegere excelentă pentru cei care apreciază și iubesc arta antică, o înțelege și o înțelege. Același lucru, care pur și simplu ca frumusețea schiței, merită acordată atenție acestui tip de tatuaj decorativ.

  Mai ales dacă Maestrul de înaltă calificare va fi angajat, capabil să facă un plan de adâncime și să transfere claritatea celor mai mici elemente.

  Designul tatuajului se poate concentra pe un pătrat sau un cerc, dar desenul corect se concentrează pe mandala. Culoarea principală a schiței vorbește despre importanța momentului în această etapă a vieții. De aceea este necesar să se gândească la viitorul în care prioritățile de viață se vor schimba și Mandala poate înceta să corespundă adevărului.

  Culorile Mandala pot fi diferite. Galben înseamnă seninătate, dragoste roșie, roz – feminitate și sensibilitate. Albastru personifică calmul, verde – speranță, negru – onoare și demnitate, alb – puritate și perfecțiune. În același timp, simetria și asimetria sunt considerabile în citirea mandaliei. Primul înseamnă echilibru și pasivitate, al doilea conflict intern, contradicții mentale, dinamica formării interiorului „I”.

  Stiluri și schițe

   Atunci când alegeți un tatuaj, atenția este acordată culorii și dimensiunilor, stilului și tehnicii. Potrivit maestrului tatuajului, numai aceste direcții sunt potrivite pentru Mandalas, care acordă o atenție deosebită acurateței geometriei imaginii grafice. Există mai multe stiluri utilizate pentru a aplica schița selectată.

   • Grafică. Stil frumos, unde prevalează linii subțiri clare, cu care creează modele perfecte de dantelă. Pentru a respecta acuratețea, schița este făcută mai întâi pe gunoi, transfera-o la contururile sale de pe piele. După aceea, desenul este umplut cu o mașină de scris.
   • Doosek. Desenarea practicilor. În cele mai multe cazuri, stilul este folosit pentru a aplica caractere sacre.
   • Stil tradițional. Această culoare Mandala folosește umbra de smarald și tonurile de cupru-roșu.
   Citește mai mult  Crystal Tattoo

   Pentru a atrage atenția asupra ta, puteți da preferință mandala albă: este elegant și neobișnuit, dar nu este suficient. Desenul alb arată perfect pe piele întunecată sau neagră, pe nordul nordului palid, o astfel de schiță este vizibilă numai în culori alb-negru.

   Când alegeți o schiță, trebuie să vă amintiți integritatea simbolurilor și modelelor stocate în jur. Se crede că un astfel de simbol al corpului îi ajută pe proprietarul său în creativitate, datorită acestuia, concentrația este mai reușită, cercul contribuie la achiziționarea armoniei interne.

   Schițele religioase similare sunt cele mai apropiate de bărbați și femei cu credințe spirituale profunde.

   Luați în considerare acum câteva variante de complot Mandala.

   Floral

   Mandala cu flori, de exemplu, Lotus, este unul dintre cele mai populare. Acest design se numește tatuaje de flori Mandala. Numele pe care la primit pentru similitudinea florilor: se extind din centrul circumferinței ca petalele florii autentice. Acest design simbolizează eternitatea, înflorirea ideii. Perioada admisibilă a elementelor cum ar fi albina, hummingbirds, molii. Astfel de adăugiri pot simboliza entitatea feminină, nașterea unei noi vieți.

   Geometric

   Tatuajul de acest tip este realizat din forme geometrice: triunghiuri și cercuri combinate într-un singur desen. Schița are o parte centrală combinată de personajele de mai sus care alcătuiesc un hexagon sau o stea de șase stele. În creștinism, triunghiul simbolizează Trinitatea, astfel încât mandala de acest tip este cea mai comună.

   În plus, steaua poate însemna conducerea proprietarului entității divine, care o conduce și oferă protecție.

   Tribal

   Această varietate de schițe are un sens special, un fel de afiliere heraldică, un simbol tribal. Desenele sunt mici, le-au folosit în orice parte a corpului, arată minunat, popular în rândul publicului de femei și de sex masculin. Tatuajul de acest fel și dimensiunea este perfect combinat cu elemente ale universului (soare, luna) și natura (animale, plante). Desenul arată ca un cerc cu patru puncte accentuate, ca și cum busola.

   Simbolizează eternitatea: Cercul nu se termină și începe, iar punctele sunt direcții de viață.

   Cu animalele

   Animal Mandalas are un alt sens: de exemplu, o imagine elefantă vorbește despre înțelepciunea și liniștea spiritului proprietarului său. Vulpe, țesute în model, simbolizează mintea, truc și topirea. Leul, bufnițele și alte animale au semnificația lor sacră și emoțională.

   Dragoste

   Mandala Dragostea poate ajuta la sentimentele inimii, atragerea fericirii proprietarului dvs, sa-i dea sanatate, ajuta sa obtii dorit. Își atrage ochii, este necesar să îl urmăriți cât mai des posibil, să meditați, provocând în consonanță de duș cu vibrații de desen.

   Citește mai mult  Ceea ce înseamnă tatuaj cu păianjeni și unde să le pună?

   Chakras

   Mandala cu Chakras este o ocazie excelentă de a vă oferi apărarea în anumite aspecte, asistență în rezolvarea multor probleme cu dragostea, prosperitatea, sănătatea.

   În același timp, apariția unui tatuaj nu este o garanție a rezultatelor rapide, aici va trebui să facă propriile eforturi. Acest lucru va ajuta cursurile de yoga, aromoterapia, meditația și t. D.

   Mehendi

   Menendi aparține unui tatuaj temporar. Termenul lor este doar câteva săptămâni și sunt aplicați în cea mai mare parte Henna. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei cărora le place tatuajul, dar nu există nici o dorință de a face desene permanente.

   Unde puteți umple?

   Pentru a aplica Mandalas, puteți utiliza acele locuri care fac posibilă afișarea desenului. Mandala necesită un studiu atent, iar rezultatul final este pur și simplu uimitor. Cele mai câștigate zone pentru tatuaj – aceasta este o mână, umăr, spate și lopată. În plus, Mandala este aplicată:

   • mânecă+
   • şold+
   • încheietura mâinii (sub forma unei brățară)+
   • Perii și biceps cu exterior și în interior+
   • Keystone+
   • cot.

   Mandal este preluat pentru antebraț, picior și față. Ornamentul face pe piept și pe stomac, pe interiorul și în exteriorul șoldului, pe gât și pe lateral.

   Exemple frumoase

   Mandala este mare în orice spectacol, dacă numai el îndeplinește un maestru de înaltă calificare înaltă. Poate fi admirat, modelele sale fascinează, atrage și hipnotizează. Alegerea schiței depinde în întregime de faptul că viitorul proprietar se simte, simte ceea ce este ghidat și ce așteaptă dintr-un tatuaj.

   În plus, dimensiunea și vizualizarea schiței afectează zona în care desenul va fi gol. Pe spate pentru Mandala o mulțime de spațiu, și pe încheietura mâinii, dimensiunea schiței este extrem de limitată.

   Iată câteva exemple interesante de tatuaje.

   • Mandala pe spate cu o floare de lotus în centru. Acesta este un simbol al eternității și universul.

   • Schițe foarte frumoase de mandalas. Ei doar fascinează tranziții nesfârșite, tonuri și jumătate. Incredibil de elegant arata pe picior de sex masculin, în contrast tonuri de negru și roșu, cu tranziții line la nuanțe de gri deschis. Se pare că schița originală a ușii pe coapsă de sex feminin în performanță negru și gri. Sau un model de lumină pe umăr, realizat sub forma unui lotus stilizat.

   • Mandale cu animale sunt, de asemenea, afectate de diversitatea lor. Imaginea de lup în stilul grafic vorbește despre cremalieră și caracterul dur al proprietarului, perseverenta si perseverenta lui, abilitatea de a căuta obiectivele. tigru Magnific cu ochi albaștri spumante arata grozav.

   Imaginea unui leu este impresionat de revărsărilor spectrului de culori, aici puteți vedea un loc de muncă încăpățânată și silitor unui maestru tatuaj talentat, capacitatea sa de a lucra cu culoare.

   Aici sunt unele mai frumoase, uneori, sincer de sex masculin, sau, dimpotrivă, grațios și feminin tatuaje Mandala.

   • mandale colorate pentru fete pe umăr, șold, picior.
   • Schițele bărbaților suflă energie puternică și putere vitală.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: