Totul despre tatuaj pe degete

Totul despre tatuaj pe degete

Tatuaj pe degetele de la mâini sunt sobble. Aceste tatuaje sunt în mod constant vizibile atât proprietarului lor și toți ceilalți. Prin urmare, alegerea lor ar trebui să fie tratate cu responsabilitate specială.

Particularități

Tatuaje pe degete fac acum atât băieți și fete. Aceste desene au multe avantaje.

 • Atractiv. Tatuaj pe degete frumos aspect. În mod corespunzător tatuajul ales va fi un decor trup real.
 • Cost scăzut. De regulă, există un tatuaj foarte mic pe degete. Acestea pot fi desene contur, linii subțiri sau chiar puncte mici. Un astfel de cost mult mai ieftin decât tatuaj mare.
 • Universalitate. Tatuajele pe degete sunt potrivite atât pentru bărbați și femei. Ele sunt bine combinate cu alte imagini pe corp.

Dar există imagini și minusurile lor. În primul rând, merită observat că doare tatuajul pe degete. În plus, astfel de desene poartă. Prin urmare, trebuie să se adapteze.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Tatuajul mic pe degete poate fi diferit. Când alegeți un desen adecvat, ar trebui să acordați atenție stilului pe care îl va fi executat. Cele mai populare sunt următoarele direcții stilistice.

 • Lainvork. Tattoo constând din linii subțiri, privește degetele foarte frumoase. Desenele minimaliste făcute în acest stil pot fi amplasate lângă unghii sau de partea.

 • Doosek. Un astfel de tatuaj, de regulă, trageți în negru. Ele constau dintr-o varietate de puncte care formează un desen frumos. Tatuajele din acest stil fac de obicei mici și nu foarte complexe.

 • Blackvork. Această direcție stilistică, de asemenea, va ca iubitorii de tatuaje alb-negru. Mare plus de astfel de desene este faptul că acestea se pot suprapune tatuaj vechi.

 • Realism. Cel mai scump și dificil în fapt sunt realism tatuaj. Ele sunt frumoase și bine conturate. Pe degetele, stelele volumetrice, imagini de animale sau culori.

 • Minimalism. Pentru acest stil, lipsa unui număr mare de părți este caracteristică. Miniatură tatuaj contur de acest tip arata perfect pe falangele. Ele pot fi atât culori, cât și alb-negru.

 • școală veche. Tatuaj realizat în acest stil este o opțiune testată în timp. Ei arata luminos și frumos. Culoare desene, de obicei, completează un contur negru clar. Acest stil este potrivit pentru a crea desene de trandafiri, fulgere, stele, sau alte personaje populare.

Decide cu stilul, puteți trece la crearea unei schițe adecvate. Exemple de lucrări finite pot fi utilizate ca sursă de inspirație.

Space Tatloo

Cele mai populare acum utilizați un tatuaj pe un subiect de spațiu. Ele arata elegant si frumos. Cel mai adesea, fete și băieți chestii astrologice pe degete. Poate fi ambele desene de contur constând din asteriscuri mici și imagini grafice ale semnelor zodiacale. Pe degete, puteți umple ca un semn și altcineva. Se crede că, în acest fel, pot fi adăugate caracteristici dorite. Frumos pe mâini arată și imagini ale planetelor. De obicei fac culoare. Astfel de tatuaje sunt deosebit de populare în rândul fetelor.

Animale

Deseori degetele decorează tatuaje cu o imagine a animalelor. Cele mai populare sunt următoarele desene.

 • Şarpe. Această creație este un simbol al înțelepciunii și al puterii. Tatuajul care descrie acest animal maiestuos va arăta grozav la îndemână. De regulă, un șarpe mic este umplut în jurul degetului. Figura poate fi culoarea și monocromul.
Citește mai mult  Semnificația și exemple de schițe de tatuaj & Dove +

 • Albină. Tattoo cu imaginea acestei insecte este folosit pentru a desemna munca grea și perseverența. Un desen mic poate fi decolorat atât pe partea exterioară a degetului, cât și pe partea laterală. Cel mai adesea tatuajul cu albinele face alb-negru. În unele cazuri, acestea sunt completate de vopsea portocalie sau galbenă.

 • Cioară. Imaginile de păsări pe degete pot fi atât realiste, cât și contur. Astfel de tatuaje aleg oameni puternici și încrezători. Imaginea unei ciouri la îndemână poate, de asemenea, să simbolizeze poftele pentru misticism și pot fi inaccesibile altor cunoștințe.

 • Pisică. Tatuajele cu pisici sunt extrem de populare în rândul fetelor. Pe degete puteți aranja o față de pisică sau o figurină care descrie animalul de dormit sau înainte. Cel mai adesea un astfel de tatuaj face contur. Frumos pe aspectul phalanxilor și tipărite de tipărite feline.

 • Lup. Acest animal este un simbol al curajului și loialității. Tatuajul cu imaginea realistă sau contur a lupului este foarte popular printre tipi. Desenul similar poate fi suplimentat cu tatuajul Lunii sau Star.

Tatuajul cu o imagine a unui animal, insectă sau pasăre poate spune multe despre caracterul și obiceiurile proprietarului său.

Plante

Elegant și frumos pe degete arata tatuaj pe subiecte de plante. Astfel de tatuaje înseamnă adesea dragoste umană de natură. Cea mai populară floare, care inspiră stăpânii pentru a crea schițe de tatuaje, – Rose. Această plantă este un simbol al iubirii și frumuseții. Tatuajele cu trandafiri se uită perfect la falangele degetelor. Cel mai adesea băieți și fete aleg flori roșii, alb-negru sau albastru.

Inscripţie

Tatuajele cu inscripții sunt, de asemenea, găsite destul de des. Pe degete puteți umple ca un cuvânt scurt și o frază deplină. Deoarece tatuajul de pe palmă va fi întotdeauna vizibil și proprietarul și alții, pentru a umple numai cuvinte semnificative sau motivante. Foarte adesea pe degete puteți vedea literele de la care un cuvânt scurt este compilat. Astfel de tatuaje sunt mai frecvente pe mâinile masculine.

Simboluri

Iubitorii de tatuaje cu semnificație merită să acorde o atenție la tatuajul simbolic.

 • Săgeată. Astfel de tatuaje sunt mai mari în rândul tipilor. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece boom-ul este un simbol al vânătorului și al mineritului. Tatuajele cu acest simbol sunt potrivite pentru personalități curajoase și intenționate.

 • Pană. Acesta este un alt semn popular care este adesea umplute pe falangele degetelor. Tattoo cu un stilou elegant – Acesta este un simbol al libertății și ușurinței. Semn similar pe corpul cel mai adesea ilustrează oamenii cu călătoria spre călătorie. Frumos arata ca tatuaje alb-negru cu imaginea stiloului si a culorii.

 • Ancoră. Acest simbol al stabilității și independenței de circumstanțe externe este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Frecvent Iubitorii sau apropierea prietenilor chestii pereche tatuaj cu acest semn. În acest caz, tatuajul simbolizează loialitatea și devotamentul unul față de celălalt. În unele cazuri, tatuajul completează data asociată cu un eveniment important. Poate fi o zi de nuntă sau nașterea copilului.

 • Diamante. Pietre prețioase colorate sau alb-negru simbolizează luxul și bogăția. Diamantele mici pot fi contur sau realizate realism. Un astfel de tatuaj sunt potrivite pentru băieți și fete.
Citește mai mult  Cel mai frumos tatuaj pentru fete

 • Simbolul infinit. Acest simbol popular este adesea umplute pe degete anonime. Tattoo cu o imagine a unui semn de infinit poate fi un fel de alternativă la inele de nuntă. Un astfel de desen pe corp simbolizează dragoste puternică și devotament veșnic unul față de celălalt. O parte a tatuajului poate fi un cuvânt semnificativ sau numele celei de-a doua jumătăți.

 • Scull. Tatuajul cu imaginea craniului este potrivit pentru un om puternic și îndrăzneț care nu se teme de moarte. Tatuajele similare sunt cel mai adesea umplute pe băieții corpului. Un desen mic, uneori, completează zarurile sau florile cu vârfuri trase pe degete.

 • coroană. Valoarea unui astfel de tatuaj este, de asemenea, destul de ușor de înțeles. Ea simbolizează dragostea pentru putere, precum și dorința de a obține o poziție înaltă în societate. În unele cazuri, tatuajul cu coroana face perechi. Astfel de desene pe corp subliniază faptul că iubitorii aparțin reciprocă ca un rege la regină.

 • Traversa. Tatuajul cu cruci pot avea mai multe valori simultan. Cel mai adesea sunt umplute pe credincioșii degetelor. În plus, un astfel de tatuaj se va potrivi unei persoane care nu se teme de schimbare și este întotdeauna gata pentru orice dificultate. Un astfel de tatuaj poate consta din mai multe linii subțiri sau, dimpotrivă, să fie elaborat la cele mai mici detalii.

 • Inima. Tatuajul de contur cu imaginea inimii este potrivit pentru personalitate romantic și în dragoste. Uită-te frumos la tatuajul roșu minimalist roșu sau roz.

 • Potcoavă. Acesta este unul dintre principalele simboluri ale norocului. Se crede că tatuajul cu potcoavă ajută la atragerea succesului și a fericirii. Tatuajele de pe degete ar trebui să fie cât mai simple posibil. În acest caz, desenul nu va fi spart în timp.

Adesea există mai multe caractere pe de o parte. În acest caz, atunci când alegeți schițe, merită să vă acordați atenție modul în care acestea sunt combinate între ele.

Puncte

Tatuajele sub formă de puncte pe degete vor fi fani adecvați de desene minimaliste. Valoarea tatuajului depinde de localizarea acestor specii. Punctul care este pe degetul mare dă o forță de viață a unei persoane. Tattoo pe indicativ atrage bani în viața sa, și nu anonim – dragoste. Tatuajele similare pot fi negre și colorate.

Inele

Original pe degetele dvs. arată și tatuaj, realizat sub formă de inele. Poate fi ca dungi subțiri negre și desene mai multe. De multe ori fundamentul unui astfel de inel completează imaginea unui diamant, a unor stele sau a inimilor.

Sfaturi pentru alegerea unei imagini

Când alegeți un tatuaj, care va fi gol pe degete, merită să luați în considerare stilul și stilul de viață.

Pentru fete

Un reprezentant al sexului frumos aleg cel mai adesea tatuaj elegant cu un design sofisticat. Astfel de tatuaje nu sunt doar atractive, ci și plămânii în aplicarea. Imagini de inimă, culori și stele utilizează populare printre fete.

Frumos la perii de sex feminin arata diverse modele complexe si mandalii mici. Un astfel de tatuaj sunt potrivite atât pentru fetele tinere, cât și pentru femeile adulte.

Pentru bărbați

Băieții atrag de obicei tatuajul în stilul ușii, realismului sau a celor vechi. Pe mâinile masculine arată frumos ca desene de contur laconic și volumetric. Băieții aleg adesea tatuaj cu țestoase, cruci, rosuri sau simboluri celtice. O varietate de tatuaje amuzante Bucurați-vă de populare. Mulți băieți tineri sunt hotărâți să umple degetele eroilor desenului iubit, mustață, zâmbet sau citat din cântec.

Citește mai mult  Tatuaj de-a lungul coloanei vertebrale in randul fetelor

Opțiuni de cazare

Tatuajul original poate fi umplut atât pe partea exterioară a periei, cât și pe suprafața laterală a degetelor. În al doilea caz, ele vor fi practic invizibile. Un rol important este jucat de ambele degete sunt tatuajele. Când alegeți un loc potrivit pentru un nou desen, puteți asculta opinia astrologilor. Ei cred că fiecare dintre cele cinci degete de pe mână se corelează cu una dintre planete.

 • In medie. Acest deget este legat energic cu planeta Saturn. Provoacă asocierea oamenilor cu putere și dedicare. Prin urmare, tatuajul degetului mijlociu este, de obicei, umplute de oameni care doresc să reușească să lucreze și să ocupe o anumită poziție importantă. Acolo merită să umpleți astfel de personaje cum ar fi trifoiul, steaua sau diamantul.
 • Mare. Tatuajul pe acest deget va ajuta la consolidarea conexiunii unei persoane cu Marte. În degetul mare, se recomandă umplerea unui tatuaj de culori roșii, galbene sau portocalii.
 • Indicând. Desenul de pe degetul indicat va ajuta la atragerea de bani unei persoane. De asemenea, există adesea desene simbolice sau inscripții. Degetul arătător conform astrologilor este asociat cu Jupiter. Acolo este destul de posibilă plasarea imaginii acestei planete.
 • Fără nume. Tatuajul din această parte a mâinii consolidează conexiunea unei persoane cu Venus. Pe degetul fără nume, numele persoanelor preferate sunt adesea umplute, precum și personaje semnificative. Acolo puteți plasa și un tatuaj care va înlocui inelul de logodnă în dragoste.
 • Degetul mic. Acest deget este asociat cu planeta Mercury. Prin urmare, pe această parte a corpului, tatuajele sunt, de obicei, umplute de oameni care trăgând cunoștințele și de a iubi comunicarea cu oamenii. Pe Mizinza puteți aranja un tatuaj cu o ravență, un ochi, o cruce sau orice alt semn mistic.

Puteți umple tatuajele atât pe articulații, cât și în apropierea unghiilor. Pentru a nu atrage atenția asupra tatuajului său, acesta poate fi plasat pe interiorul palmei sau al lateralei.

Nuanțele de aplicare

Decizia de a umple tatuajul pe degetele mâinilor, trebuie să luați în considerare toate nuanțele de a desena o imagine pe acest corp.

 • Nu utilizați schițe gata de tatuaje. Cel mai bine este să vă întoarceți la un maestru bun care va ajuta la întruchiperea unei idei în realitate.
 • Nu este recomandat să umpleți tatuajul alb de vopsea pe degete. Astfel de desene mai repede mai repede. În plus, tatuajul alb colorat jupuit pe piele arata ca cicatricile vechi.
 • Astfel încât tatuajul pare atractiv pentru o lungă perioadă de timp, are nevoie să asigure îngrijirea potrivită. Despre cum să aibă grijă de un nou model, trebuie să întrebi o persoană care o dezbrăcă.
 • Desenul divizat poate fi corectat. Dacă nu lucrați, vechiul tatuaj merită încercat să blocheze mai mult model volumetric.

Făcând tatuaje asupra degetelor care stau doar de la maeștrii dovediți. În ciuda faptului că astfel de desene diferă în dimensiuni mici, ele trebuie încă să fie de înaltă calitate și frumoase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: